سلام علیکم بفرما. چیو تایید میکنی؟
سلام علیکم بفرما. چیو تایید میکنی؟
....خوبه سودی خوب قبول شدی دیگه...من رو بگو به به تازه میخوام شروع کنممن همون ولایته خودم بودم ثبته نام کردم. تازه بعد اعلام نتایج زنگیدن که چیکار کردیم گفتم بله با شرکت در آزمون های مدرسان قبول شدم. واسه مکانیکام سخته اما من ندیدم.![]()
تو حرف نزن که کتک میخوری....خوبه سودی خوب قبول شدی دیگه...من رو بگو به به تازه میخوام شروع کنم
....میریم واسه قهرمانی تیم واسه قهرمانی بسته شده![]()
...اره اگه زودتر میشناختمت تو باشگاه منم میومدم....اخه راستشو بخوای من اصلا فکر نمیکردم ازاد تو ارشد هواخواه داشته باشه اینجا امدم دیدم بچه ها انقدر بیتابن شوکه شدمتو حرف نزن که کتک میخوریتو هم میومدی قبول میشدی دیگه اون موقع که میخوندم باشگاه نمیومدم وگرنه به زوز میاوردمت. تازه رتبه سراسریتم که بهتر از من بود. ولی نگران نباش امسال حتما بهتر میشه.![]()
خب معلومه که اولویت با سراسریه ولی دیگه همه راهها رو باید رفت هیچیو نمیشه پیش بینی کرد....اره اگه زودتر میشناختمت تو باشگاه منم میومدم....اخه راستشو بخوای من اصلا فکر نمیکردم ازاد تو ارشد هواخواه داشته باشه اینجا امدم دیدم بچه ها انقدر بیتابن شوکه شدم![]()
....بدجوری ازاد دلم رو زده اخه من ولی امسال اگه یک وقت نشه دیگه ازاد رو میخونم..کاش علوم تحقیقات گرایش دیگه غیر غذایی داشت...اره سودی تو منطقی هستی اگه مثل من بودی الان مدرسان بودی بازخب معلومه که اولویت با سراسریه ولی دیگه همه راهها رو باید رفت هیچیو نمیشه پیش بینی کرد.منم فکر میکردم رتبم بهتر بشه ولی وقتی نشد دیگه تنها امیدم آزاد بود.![]()
چه دل پری داریااا.علوم تحقیقات به این اکتیوی من نمیدونم چرا 4تا گرایش نمیاره منم به خاطر همین اونجا نزدم غذایی و بیو داره دیگه. فرقی نمیکنه کدوم موسسه باشه مهم رسیدن دقیق به بودجه بندیشه که خودتو محک بزنی .ببین سیا من هم پارسه رو تست کردم هم مدرسان پارسه تنها پوان مثبتش جامعه آماریشه. ولی به نظرم سوالهای مدرسان استانداردتره. آره اگه دوباره میرفتم مدرسان میرفتم.....بدجوری ازاد دلم رو زده اخه من ولی امسال اگه یک وقت نشه دیگه ازاد رو میخونم..کاش علوم تحقیقات گرایش دیگه غیر غذایی داشت...اره سودی تو منطقی هستی اگه مثل من بودی الان مدرسان بودی باز![]()
.....اره شدید پرهچه دل پری داریااا.علوم تحقیقات به این اکتیوی من نمیدونم چرا 4تا گرایش نمیاره منم به خاطر همین اونجا نزدم غذایی و بیو داره دیگه. فرقی نمیکنه کدوم موسسه باشه مهم رسیدن دقیق به بودجه بندیشه که خودتو محک بزنی .ببین سیا من هم پارسه رو تست کردم هم مدرسان پارسه تنها پوان مثبتش جامعه آماریشه. ولی به نظرم سوالهای مدرسان استانداردتره. آره اگه دوباره میرفتم مدرسان میرفتم.
کی من؟مگه قبلا هم چیزی گفته بودم؟.....اره شدید پره
...اره من نمیدونم تهران جنوب گرایش های خوبشو داره فقط شمال هم جدیدا اورد فکنم
....سودی خیلی طرفداری مدرسان رو میکنی ها نکنه مشاوره میدی اونجا هان؟![]()
....نه شوخی میکنم سودی...تو یک روزی تمام مدل های ترمودینامیکی رو تحلیل میکنی کامل من میدونمکی من؟مگه قبلا هم چیزی گفته بودم؟من الان بیطرفانه گفتما یه عمره داریم موسسه تست میکنیم بابا اصن همه اینا سر وته یه کرباسن آخرشم خود آدم مهمتره .
تازه کلاس که میری خیلی بهتره .![]()
....برو بخواب تا 6 صبح بخواب اقلا خستگیت در بره...مجلو مانیتور خوابم برد! ولی عمرا بدون شب بخیر به شماها برم! دوستتو بردی دکتر سودی؟ بهتر شد حالش؟ من فردا میرم ثبت نام! باید ثبت نامم کنن...عصبانیم در حد انگری بردز!
مردم از خستگی! برم بخوابم من. شب همه مهندسای گل و غیر مهندسایی که راهشون رو گم میکنن میان این تالار، بخیر! خوب بخوابید، خواباتون رنگی!![]()
سلام سیابشی.باشه بابا!!!!!!!!!!!!!!من تسلیمم!!!!!!!!!!!!!....سلام چه خبراسینا؟؟نازنین ول کن تورو خدا گرایش رو برو بخون در کنارش نرم افزارم دوره ببین
آخی چقدر خسته شدی. آره مشکل خاصی نبود سرما خورده بود گفتم برم غش نکنه وسطه راه.ایشالله زود کارای ثبت نامت تموم شه . برو بخواب سینایی شبت بخیر.جلو مانیتور خوابم برد! ولی عمرا بدون شب بخیر به شماها برم! دوستتو بردی دکتر سودی؟ بهتر شد حالش؟ من فردا میرم ثبت نام! باید ثبت نامم کنن...عصبانیم در حد انگری بردز!
مردم از خستگی! برم بخوابم من. شب همه مهندسای گل و غیر مهندسایی که راهشون رو گم میکنن میان این تالار، بخیر! خوب بخوابید، خواباتون رنگی!![]()
آخی چقدر خسته شدی. آره مشکل خاصی نبود سرما خورده بود گفتم برم غش نکنه وسطه راه.ایشالله زود کارای ثبت نامت تموم شه . برو بخواب سینایی شبت بخیر.
یا خدااااا....نه شوخی میکنم سودی...تو یک روزی تمام مدل های ترمودینامیکی رو تحلیل میکنی کامل من میدونم![]()
آفرین سیاوش چه قدرتی دار ه.سلام سیابشی.باشه بابا!!!!!!!!!!!!!!من تسلیمم!!!!!!!!!!!!!![]()
سیاااااااااااااااااا کشتمتتتتتتتت اینقدر خودت رو دست کم بگیرررررررررری!تو حرف نزن که کتک میخوریتو هم میومدی قبول میشدی دیگه اون موقع که میخوندم باشگاه نمیومدم وگرنه به زوز میاوردمت. تازه رتبه سراسریتم که بهتر از من بود. ولی نگران نباش امسال حتما بهتر میشه.![]()
...سلام ویدایی..مام همینطور خوبه حالت؟سلااااااااااااااااااااااااااام دوستیا
دلم تنگ شده براتون
آره خوبم داداش سیابش ...یهنی هی بدنیستم...سلام ویدایی..مام همینطور خوبه حالت؟
...سلام نازنین...خوبهسلام سیابشی.باشه بابا!!!!!!!!!!!!!!من تسلیمم!!!!!!!!!!!!!![]()
...مرسی خواهری...منم همینطور شده 5 دقیقه هم شده بیا ویداییآره خوبم داداش سیابش ...یهنی هی بدنیستم
دلم براتون تنگ میشه
یه روز که نیام اون روزم روز نمیشه
...سلام نازنین...خوبه
....فردا میری ثبت نام؟؟
...چه کنیم دیگهیا خدااااا![]()
آفرین سیاوش چه قدرتی دار ه.
...همه قبول شدن خواهری...نازنین و انا و سینا و ثنا....داداشی یه آماربده ببیننم کیا به سلامتی قبول شدن؟
معلومه که میام همیشه میام...مرسی خواهری...منم همینطور شده 5 دقیقه هم شده بیا ویدایی
خدایاشکرت....تاباشه ازاین خبرای خوب.......همه قبول شدن خواهری...نازنین و انا و سینا و ثنا....
...من که هنوز تکمیل ظرفیت سراسری نیومده....امروز رفتم مدرسان که دیگه شروع کنم جدی خوندنوخدایاشکرت....تاباشه ازاین خبرای خوب....
خودت چی داداش سیابش؟
هورا داداشی سیابشی........من که هنوز تکمیل ظرفیت سراسری نیومده....امروز رفتم مدرسان که دیگه شروع کنم جدی خوندنو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |