سلام بچه های اومدم بگم ما خیلی مخلصیم و به یادتونم
سلامممممممممممممم
سلام. ارادتمندم...سلامممممممممممممم
...سلام...دانشگاه چی شد؟سلام. ارادتمندم...
سلام. خوبی؟ فرما رو پر کردم، ولی تحویل ندادم، پول ریختم به حساب، نامه دادن برا نظام وظیفه. بردم پلیس +10 جوابش فردا صبح میاد. باید برم بگیرمش ببرمش دانشگاه! از 8:15 تا 3:20 گیر کارام بودم. 2 ساعتش ثبت نام، بقیه ش نظام وظبفه......سلام...دانشگاه چی شد؟
...ای بابا چه دردسریه این نظام وظیفه...کارت ردیفه پس نگران نباش...از همین ترم شروع میشه دیگه؟؟سلام. خوبی؟ فرما رو پر کردم، ولی تحویل ندادم، پول ریختم به حساب، نامه دادن برا نظام وظیفه. بردم پلیس +10 جوابش فردا صبح میاد. باید برم بگیرمش ببرمش دانشگاه! از 8:15 تا 3:20 گیر کارام بودم. 2 ساعتش ثبت نام، بقیه ش نظام وظبفه...
حسابی... دو کیلو لاغر کردم امروز! هنوز ثبت نام قطعی نشده، ولی وقتی پول بدی، یعنی حله دیگه! انتخاب واحدهم فردا هست. احتمالا همین مهر شروع میشه. از دست این سربازی......ای بابا چه دردسریه این نظام وظیفه...کارت ردیفه پس نگران نباش...از همین ترم شروع میشه دیگه؟؟
.....سلام سودی جون تو خوبی؟؟درس میخونی؟؟سلام سینا جون و سیا جون.خوبین؟
خب پس حل شد سینا به سلامتی دیگه اصله کارو انجام دادی خسته نباشی.
.....خوبه زودتر شروع شه این دانشگاه ازاد چقدر سر فرصت کاراشو میکنهحسابی... دو کیلو لاغر کردم امروز! هنوز ثبت نام قطعی نشده، ولی وقتی پول بدی، یعنی حله دیگه! انتخاب واحدهم فردا هست. احتمالا همین مهر شروع میشه. از دست این سربازی...
.....سلام ویدایی...خوبی تو؟؟سلام دوستیااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام. خوبی آبجی جونی؟ اره بیشتریش انجام شده. حالا به امید خدا فردا هم بقیه ش...سلام سینا جون و سیا جون.خوبین؟
خب پس حل شد سینا به سلامتی دیگه اصله کارو انجام دادی خسته نباشی.
سلااااااااااااااااااااااااااااااااام! خوفی؟سلام دوستیااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.....خوبه زودتر شروع شه این دانشگاه ازاد چقدر سر فرصت کاراشو میکنه![]()
خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووفمسلااااااااااااااااااااااااااااااااام! خوفی؟
خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووبم.....سلام ویدایی...خوبی تو؟؟
ایشالا که همیشه خوب باشی و پر از انرژی!خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووفم
خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووبم
.............
تبریک سینایی
اگه پنج تا کیت کت داشته باشم و دوستم دو تاش رو برداره من میمونم و یه دوست مرده و پنج تا کیت کت درس حساب کردم !؟
اگه پنج تا کیت کت داشته باشم و دوستم دو تاش رو برداره من میمونم و یه دوست مرده و پنج تا کیت کت درس حساب کردم !؟
شیراز قبولیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشالا که همیشه خوب باشی و پر از انرژی!
میسی! ولی فعلا گیرم....![]()
اوهووم!!!!شیراز قبولیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
....بابا گیر...بابا پلیمر..بابا سیناایشالا که همیشه خوب باشی و پر از انرژی!
میسی! ولی فعلا گیرم....![]()
مبارکهاوهووم!!!!
ئه بازم کل کل بازم سیابشو سینا ....هورااااااا....بابا گیر...بابا پلیمر..بابا سینا![]()
سلام
......مبارکه
موفق باشی
ئه بازم کل کل بازم سیابشو سینا ....هورااااااا
مــــــــهــــــــــــنـــــــــــــدســــــــــــــــــــی شـــــــــــــــــــیـــــــــــمــــــــــــــی!....بابا گیر...بابا پلیمر..بابا سینا![]()
سلام! از همون اول نده به دوستت که بعدا بخوای دخلشو بیاری خووووووووووووسلام
خب کیت کت دوس دارم خوووووووووووووو
...مبارکه
موفق باشی
ئه بازم کل کل بازم سیابشو سینا ....هورااااااا
خو من دوستت نمیشمسلام
خب کیت کت دوس دارم خوووووووووووووو
......![]()
من نمیدم خودش میخوادسلام! از همون اول نده به دوستت که بعدا بخوای دخلشو بیاری خوووووووووووو![]()
وییییییییییییییییداخو من دوستت نمیشم
امنیت جانی ندارم خو
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |