سلامممممممممم!سلا به همه
هی وای... خدا کنه چیز جدی ای نباشه. برو.سینایی اینجا یکی رو به موته میخوام حاضر شم ببرمش دکتر. زود برمیگردم بقیه ماجرا رو ببینم چی شده.
بچه ها من از ترمو میترسم.من کار کردن با نرم افزارا رو ذوست دارم که میشه همون طراحی!!!!!!!!!!!!!!!
شده قضیه "نرود میخ آهنین در سنگ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!هی تو بگو گرایش مهم نیست من هی میگم طراحی!!!!!!!!!!!!!!
شده قضیه "نرود میخ آهنین در سنگ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!هی تو بگو گرایش مهم نیست من هی میگم طراحی!!!!!!!!!!!!!!
سلام! نازنین داره، یعنی می خواد.. اصلا خودت برو پستارو بخون خبسلام بچه ها..چه خبره باز اینجا
....سلام چه خبراسینا؟؟نازنین ول کن تورو خدا گرایش رو برو بخون در کنارش نرم افزارم دوره ببینسلام! نازنین داره، یعنی می خواد.. اصلا خودت برو پستارو بخون خب
رفتم دانشگاه. ریز نمره گرفتم. گواهی فارغ التحصیلی نداد. میگه سربازی نرفتی، نمیشه! خبر نداری جریانش چجوریه؟....سلام چه خبراسینا؟؟نازنین ول کن تورو خدا گرایش رو برو بخون در کنارش نرم افزارم دوره ببین
....خوب بالاخره یک چیزی باید بده ببری دانشگاه که...هیچی بهت نداد یعنی؟؟رفتم دانشگاه. ریز نمره گرفتم. گواهی فارغ التحصیلی نداد. میگه سربازی نرفتی، نمیشه! خبر نداری جریانش چجوریه؟
منم بهش میگم... خیلی ریسکه
استرس نده! ریز نمره با نامه نظام وظیفه. کافین اینا؟....خوب بالاخره یک چیزی باید بده ببری دانشگاه که...هیچی بهت نداد یعنی؟؟
...اره فکنم کافی باشه ...نگران نباش مشکل نظام وظیفه نداریاسترس نده! ریز نمره با نامه نظام وظیفه. کافین اینا؟
بدجور شده دست انداز این خدمت پسراها......اره فکنم کافی باشه ...نگران نباش مشکل نظام وظیفه نداری
....اره گواهینامه موقت رو که بهت ندادن با همین ریز نمرات کارت راه میوفتهبدجور شده دست انداز این خدمت پسراها...
نه، مشکل ندارم، نامه شو بهم داد، همونجا هم برابر با اصلش کرد. پس به نظرت همینا بسن؟!
خدا کنه! امروز 180 کیلومتر تو جاده بودم. دعا کن راه بیفته کارم که دیگه حوصله موصله ندارم!....اره گواهینامه موقت رو که بهت ندادن با همین ریز نمرات کارت راه میوفته
..اره خدمت گیر میندازه مردارو
از صبح یه ریز دارم زنگ میزنم. بر نمیدارن که....سلام سیا جون خوبی؟
سینا میگم قبله اینکه بری ثبته نام یه تماس با یونی بگیر بگو جریانتو .ببین چی میگن.
...سلام سودی جون خوبه حالت؟؟کلاست خوب بود...من که رفته بودم مدرسان ثبت نام کنم انقدر شلوغ بود که نگوسلام سیا جون خوبی؟
سینا میگم قبله اینکه بری ثبته نام یه تماس با یونی بگیر بگو جریانتو .ببین چی میگن.
...نه قبوله سینا همین که داریخدا کنه! امروز 180 کیلومتر تو جاده بودم. دعا کن راه بیفته کارم که دیگه حوصله موصله ندارم!
خدا از سر رضا ش ا ه خبیث نگذره....
قربونت بد نیستم. چه کلاسیییییییییی لالایی بود داشتم کور میشدم باز اولیه خوب بود دومی دیگه خیلی تلاش کردم چرت نزنم. خب به سلامتی خوبه تعداد م شیمیها زیاد بود؟...سلام سودی جون خوبه حالت؟؟کلاست خوب بود...من که رفته بودم مدرسان ثبت نام کنم انقدر شلوغ بود که نگو
از فردا 9دوباره شروع کن ایشالله جوا بدن تنبلا.از صبح یه ریز دارم زنگ میزنم. بر نمیدارن که....
...اا بیدار بودی دیشب مگه؟؟مکانیک ها بیشتر بود ولی مهندسی شیمی هم 3و4 نفر دیدم...قربونش برم همه میخوان کنکور بدنقربونت بد نیستم. چه کلاسیییییییییی لالایی بود داشتم کور میشدم باز اولیه خوب بود دومی دیگه خیلی تلاش کردم چرت نزنم. خب به سلامتی خوبه تعداد م شیمیها زیاد بود؟
از فردا 9دوباره شروع کن ایشالله جوا بدن تنبلا.
2خوابیدم 5پاشدم...اا بیدار بودی دیشب مگه؟؟مکانیک ها بیشتر بود ولی مهندسی شیمی هم 3و4 نفر دیدم...قربونش برم همه میخوان کنکور بدن
...تو کجا ثبت نام کرده بودی؟؟.ولی خدایی سودی درس های مکانیک رو ادم میبینه سرسام میگیره...صد رحمت به مهندسی شیمی2خوابیدم 5پاشدممن شرکت کرده بودم برق زیاد بود .م شیمی فقط منو یه دختر دیگه بودیم که الان با هم همکلاس شدیم خیلی جالب بود.همدیگرو دیدیم موقعه ثبته نام اینجوری بودیم.
بابا تو که میدونی کلی سیاه لشگرن.ازون کنکور آزمایش اومدنشون معلومه. میان کیک و کلوچه میخورن بعد تازه از هم راه حلم میپرسیدن....قربونش برم همه میخوان کنکور بدن
من همون ولایته خودم بودم ثبته نام کردم. تازه بعد اعلام نتایج زنگیدن که چیکار کردیم گفتم بله با شرکت در آزمون های مدرسان قبول شدم...تو کجا ثبت نام کرده بودی؟؟.ولی خدایی سودی درس های مکانیک رو ادم میبینه سرسام میگیره...صد رحمت به مهندسی شیمی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |