...سلام...مهندس نفت خانوم تعدادشون کمه هاا![]()
تخفیف همشهری بودنم بده مشتری شیم.سیصد اودلار خریدارممنو غرور؟
اخه ممکنه کرمانشاه مکانیک لازم نداشته باشه.اما مهندسی شیمی رو خیلی احتیاج داشت.
امتیازشو پونصد اودلار میفروشم![]()
...باور کن ما که مرد هم هستیم یک جورایی کنج خانه ایم...این خانه از پای بست ویران است..خودشون اعتراف کردن امسال میانگین 800000 بشکه نفت صادر میکنن..یعنی از 2میلیون و خورده ای بشکه رسیده به این حد!بله بله ......ولی چه فایده همه بیکارن و کنج خونه نشستن...نامردا تو استخدامیا همش میزنن داوطلب مرددددددددددد...الهی خدا خیرشون نده
بله بله ......ولی چه فایده همه بیکارن و کنج خونه نشستن...نامردا تو استخدامیا همش میزنن داوطلب مرددددددددددد...
الهی خدا خیرشون نده
واقعا قبول دارم که وضع پسرا هم بهتر از ما نیست....باور کن ما که مرد هم هستیم یک جورایی کنج خانه ایم...این خانه از پای بست ویران است..خودشون اعتراف کردن امسال میانگین 800000 بشکه نفت صادر میکنن..یعنی از 2میلیون و خورده ای بشکه رسیده به این حد!
یه جای خووب![]()
بله بله ......ولی چه فایده همه بیکارن و کنج خونه نشستن...نامردا تو استخدامیا همش میزنن داوطلب مرددددددددددد...
الهی خدا خیرشون نده
واقعا قبول دارم که وضع پسرا هم بهتر از ما نیست.
ایشالا .واقعا خدا خیرشون نده .ما مهندسین شیمی هم همین وضعیت و داریم. در ضمن میگن نفت باز استخدامی داره جدی نیست چون هنوز به سری قبلیا پست ندادنو بدون پست مشغول فعالیتن.
...کلا رشته هایی که وابسته هستن به دولت خواندشون ریسکیه..تو دوران رفسنجانی و خاتمی شرکت های خارجی زیاد بودن تو ایران مهندسی شیمی و نفت جز بهترین رشته ها بود ..تو دولت مهر ورز!! تبدیل شده به یکی از بدترین رشته ها از نظر بازار کار...ایشالا .واقعا خدا خیرشون نده .ما مهندسین شیمی هم همین وضعیت و داریم. در ضمن میگن نفت باز استخدامی داره جدی نیست چون هنوز به سری قبلیا پست ندادنو بدون پست مشغول فعالیتن.
بچه های گل مهندسیشیمی واقعا همتون گلینننننن......خیلی امروز خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم.مرسی که منو تو جمعتون پذیرفتین.علی رغم اینکه سعی کردم بمونم ولی باید برم.ظهرتون خوش
چیه سینا؟
...کلا رشته هایی که وابسته هستن به دولت خواندشون ریسکیه..تو دوران رفسنجانی و خاتمی شرکت های خارجی زیاد بودن تو ایران مهندسی شیمی و نفت جز بهترین رشته ها بود ..تو دولت مهر ورز!! تبدیل شده به یکی از بدترین رشته ها از نظر بازار کار...
هیچی، دارم فیض می برم!!!چیه سینا؟![]()
موافقم! کلا سیاوش با این مهندسی شیمی چند مدتیه آبش توی یه جوی نمیره!هنوزم بهترین رشته ها هستن...
ایران یه صنعت که بیشتر نداره!!!اونم صنعت نفتشه...
شرکت نفت استخدامی میخواد بزنه 2900 نفر میخوان که حداقلش 1500تاش مهندسی شیمیه!!!!دیگه چی بهتر از مهندسی شیمی؟؟؟
بقیه رشته ها همشون رو هم به اندازه ی مهندسی شیمی نمیخوانشون!!!!
آی گفتیا...700 تا پارس جنوبی
2900 تا مناطق نفت خیز جنوب
ولی کو کارت پایان خدمت!!!!خدایا این سربازی چی بود گریبان گیر ماست!!!!
تا بریم سربازی و بیایم تموم نیروهاشونو گرفتن و دیگه به هیشکی نیاز ندارن!
آی گفتیا...![]()
.....ایران یک سری صنایعش رو نابود کردن!یکیش نساجی که بعد نفت دومین صنعت ایران بود قدیمتر..من از نظر گستردگی گفتم..به نظر من واسه رشته ضعف هستش که بخواد همش منتظر استخدام نفت و گاز بمونه...هنوزم بهترین رشته ها هستن...
ایران یه صنعت که بیشتر نداره!!!اونم صنعت نفتشه...
شرکت نفت استخدامی میخواد بزنه 2900 نفر میخوان که حداقلش 1500تاش مهندسی شیمیه!!!!دیگه چی بهتر از مهندسی شیمی؟؟؟
بقیه رشته ها همشون رو هم به اندازه ی مهندسی شیمی نمیخوانشون!!!!
دقیقا هم دردیم!من اصن مشکل کار ندارم...فقط کارت پایان خدمت مشکلمه...
راستی محل سکونتت منو کشته...
بسیار فصیح و بلیغ.به نظر من هر کسی یه جور گرفتاره.دخترا یه مدل پسرا هم به نحوی دیگه.که به نظر من این وسط بیشتر به آقایون ظلم شده.به دلایل مختلف که یه نمونه کوچیکش همین مسئله ازدواجه.چون اونا هستن که استارتر تشکیل خانواده ان.موقعی کار نباشه که این مسئله به صورت اتوماتیک منتفی میشه(یعنی منظورم اینه زندگی توی جامعه از سیکل طبیعی خودش خارج میشه).امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب برسونم
....من از نظر منطقی میگم خوب تو از طرفداران متعصب مهندسی شیمی هستی..مثل هولیگا ن ها تو انگلیسموافقم! کلا سیاوش با این مهندسی شیمی چند مدتیه آبش توی یه جوی نمیره!
....من از نظر منطقی میگم خوب تو از طرفداران متعصب مهندسی شیمی هستی..مثل هولیگا ن ها تو انگلیس![]()
...میدونی واقعا چشم ها را باید شست...این فکر که زن ها رو وادار کنن از سطح جامعه دور شن برن تو خونه مرد ها کار کنن خیلی دیگه سنتی و از کار افتادس..باید هر دو یعنی زن و مرد کار کنن تا زندگی جریان پیدا کنه..من با این که مرد باید تنها استارتر زندگی باشه موافق نیستمبه نظر من هر کسی یه جور گرفتاره.دخترا یه مدل پسرا هم به نحوی دیگه.که به نظر من این وسط بیشتر به آقایون ظلم شده.به دلایل مختلف که یه نمونه کوچیکش همین مسئله ازدواجه.چون اونا هستن که استارتر تشکیل خانواده ان.موقعی کار نباشه که این مسئله به صورت اتوماتیک منتفی میشه(یعنی منظورم اینه زندگی توی جامعه از سیکل طبیعی خودش خارج میشه).امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب برسونم
...من که تازگی ها به مهندسی شیمی گرایش بیو بیشتر علاقه پیدا کردممهندسی شیمی خوبه!
دقیقا هم دردیم!
محل سکونتم مگه چشه!؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |