بله میشه من یه مصاحبه با شما داشته باشم؟میشه یه امضا به من بدین؟
ای بابا ما هنرمندا اصلا جرات نداریم یبار با بچمون بیاییم پارک یه بستنی بخوریمااااااا...بیا بیا دختر جون بهت امضا بدم تو هم برو خوش باش قاب کن بزن به دیوار اتاقت
بله میشه من یه مصاحبه با شما داشته باشم؟میشه یه امضا به من بدین؟
هر چیزی ضرباهنگ و ریتم خاص خودشو داره. واسه همه کارام اینجوری ام! روزمره زندگی کردن خطرناکه!شما واسه همه کاراتون انقد دقیقین؟یعنی باید سر 12.15ناهار بخورین؟یا علت دیگه ای داره؟
بابا ایول.........هر چیزی ضرباهنگ و ریتم خاص خودشو داره. واسه همه کارام اینجوری ام! روزمره زندگی کردن خطرناکه!
باید یه دونه یا چند تا هدف گنده داشت (معقول) بعد اهداف رو به تیکه های کوچولو تر تقسیم کرد، برنامه ریزی کرد، امکان سنجی کرد و ... تا به هدفت برسی.
ضرباهنگ منم اینه دیگه. عادت کردم.![]()
وای من عاشق با برنامه زندگی کردن و هدف دار بودنمهر چیزی ضرباهنگ و ریتم خاص خودشو داره. واسه همه کارام اینجوری ام! روزمره زندگی کردن خطرناکه!
باید یه دونه یا چند تا هدف گنده داشت (معقول) بعد اهداف رو به تیکه های کوچولو تر تقسیم کرد، برنامه ریزی کرد، امکان سنجی کرد و ... تا به هدفت برسی.
ای بابا ما هنرمندا اصلا جرات نداریم یبار با بچمون بیاییم پارک یه بستنی بخوریمااااااا...بیا بیا دختر جون بهت امضا بدم تو هم برو خوش باش قاب کن بزن به دیوار اتاقت
وای من عاشق با برنامه زندگی کردن و هدف دار بودنم
مرسی....یه عکس یادگاریم میدین؟؟؟؟اخه تا به حال با یه هنرمند از نزدیک حرف نزده بودم.وای که چقدر هیجان زدم قلبم از دهنم داره میاد بیرون...![]()
بی هدف زندگی کردن آدم رو داغون میکنهاره منم عاشقشم ولی فقط همین...اصلا زندگی هدف داری ندارم![]()
هر چیزی ضرباهنگ و ریتم خاص خودشو داره. واسه همه کارام اینجوری ام! روزمره زندگی کردن خطرناکه!
سلام به دوستای خودم..
خوش میگذره؟
بی هدف زندگی کردن آدم رو داغون میکنه
نه بی برنامه بودن خیلی بده......انقد بد که گاهی اوقات دلم میخاد بمیرممنکه هر وقت با برنامه جلو رفتم شکست خوردم!!!
به نظر من تو این دوره زمونه یهویی بودن بهتره...
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
زیبا بود.....امضاتون خیلی قشنگه....
اینم بهش اافه کنین...
مقداری حسرت پشت "ایشالا هرکسی قسمتتون شد خوشبخت بشین"
امضاتون خیلی قشنگه....
اینم بهش اافه کنین...
مقداری حسرت پشت "ایشالا هرکسی قسمتتون شد خوشبخت بشین"
Never save something for a special occasion. Every day in your life is a special occasion'.
مرسیییییی
چشم ولی حسرت چیز خوبی نیستاااااااا
تا کی میخای حسرت بخوری؟بی خیال بابا
نچ! تو کردی؟سینا میگم انتخاب رشته کردی؟
مخالفم. حتما برنامه ریزیت اشتباه بوده خب! اصلا برنامه یعنی همین! اسمش همراشه! برنامه! بیس، چیدمان، مطالعه، انعطاف و ...منکه هر وقت با برنامه جلو رفتم شکست خوردم!!!
به نظر من تو این دوره زمونه یهویی بودن بهتره...
موافقم، جمله آخریرو مخالفم!نه بی برنامه بودن خیلی بده......انقد بد که گاهی اوقات دلم میخاد بمیرم
آنا میگه "میپکی"! حاا اگه بهفمه، کله مو می کنه!سینااااااااااا اینقدر نخوررر بیا دیگه!به قول آنا میترکی ها!![]()
محشر!Never save something for a special occasion. Every day in your life is a special occasion'.
بساط کرده ام و همه ی نداشته هایم ر ا به حراج گذاشته ام .... بی انصاف چانه نزن ... حسرت هایم به قیمت عمرم تمام شده
سلام به همگی...به این زودی نگین بدروذ ها![]()
سلام به همگی...به این زودی نگین بدروذ ها![]()
...سلام...مهندس نفت خانوم تعدادشون کمه هااسلام....خوبین؟باشه سعی می کنیم......
نمیدونم...ولی من فک می کنم تا وقتی نخای هیچ کسی نمیتونه بهت کمک کنه حتی خدا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |