چشاتونو بستین اومدن اینجا؟سلام دوستان شیمیایی.
یا ابوالفضل چه خبره اینجا!!!
ببخشید مزاحم شدم. صدای اون آهنگو کم کنید یه دقیقه. من میخوام لینک یه جزوه براتون بذارم کجا بذارم؟

سلام

چشاتونو بستین اومدن اینجا؟سلام دوستان شیمیایی.
ببخشید مزاحم شدم. صدای اون آهنگو کم کنید یه دقیقه. من میخوام لینک یه جزوه براتون بذارم کجا بذارم؟
تو بزن بزن، یه مشت رقص هم یاد میگیریم! از همون مدلایی که آنا گذاشته ها!آخه اینا رقصه؟
بگو بزن بزن بلدم دیگه...![]()
سلام دوستان شیمیایی.
سلام دوستان شیمیایی.
تو بزن بزن، یه مشت رقص هم یاد میگیریم! از همون مدلایی که آنا گذاشته ها!
از اینا هم بلدم! ولی اینکه خیلی سبکه! با اون کاکولش!
حراستتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟سلام احوال شما
تقصیر عمو پیرجو زده به سرمون گفتیم برقصیم![]()
![]()
بچه ها حراسته نکنه!![]()
من اینو بلدممممممممم..آنا بیا پاهامو بگیر برم
تانگو، فلامینگو و والس بلدم! از اینا بلدی، بیا!
واجب شد یه سفر بیام اصفهان!
سپاس بسیار! من خواهم خواند!اونجا خیلی شلوغ پلوغه تاپیکی هم با این موضوع پیدا نکردم. لینکشو همینجا میذارم خودتون اگه خواشتین جابه جاش کنید. من رفتم. چه قیامتیه اینجااا.
این لینک یه جزوه از دانشگاه شیراز هست. در مورد ازدیاد برداشت از مخازن نفتی. البته بسیار مختصر و عمومی به این مسائل پرداخته. گفتم مطالعه کنید که بعدا اگه یه جا به گوشتون خورد بی اطلاع نباشید:
home.shirazu.ac.ir/~eor/eorp/pdf/EOR%20Methods.pdf
هرچند هیچکدومتون نمیخونید
اونجا خیلی شلوغ پلوغه تاپیکی هم با این موضوع پیدا نکردم. لینکشو همینجا میذارم خودتون اگه خواشتین جابه جاش کنید. من رفتم. چه قیامتیه اینجااا.
این لینک یه جزوه از دانشگاه شیراز هست. در مورد ازدیاد برداشت از مخازن نفتی. البته بسیار مختصر و عمومی به این مسائل پرداخته. گفتم مطالعه کنید که بعدا اگه یه جا به گوشتون خورد بی اطلاع نباشید:
من از همین الانه الان شرع کردم به خوندناونجا خیلی شلوغ پلوغه تاپیکی هم با این موضوع پیدا نکردم. لینکشو همینجا میذارم خودتون اگه خواشتین جابه جاش کنید. من رفتم. چه قیامتیه اینجااا.
بلدم خب! مگه کاری داره؟! اصلا نکنه خودت بلد نیستی، هان؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |