ملسیییییییییییی خب به بابام لفتم..چگده سماها مهلبونییییییییییییییییییییییینبابا هم شدی و ما خبر نداشتییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟چه نی نی با مزه ای هم داری![]()
با شیخم آستی کلدم

ملسیییییییییییی خب به بابام لفتم..چگده سماها مهلبونییییییییییییییییییییییینبابا هم شدی و ما خبر نداشتییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟چه نی نی با مزه ای هم داری![]()
![]()
چطور خبر ندارید؟ دوز بعد اینکه رفت سرکار زن گرفت سومین روزم بچه دنیا اومد، بچه اشم ماشالله نابغه، هنوز بزرگ نشده هم حرف میزنه هم تایپ میکنه هم میخونه.![]()
ملسیییییییییییی خب به بابام لفتم..چگده سماها مهلبونییییییییییییییییییییییین
با شیخم آستی کلدم![]()
اخه سه روزه؟؟؟![]()
چطور خبر ندارید؟ دوز بعد اینکه رفت سرکار زن گرفت سومین روزم بچه دنیا اومد، بچه اشم ماشالله نابغه، هنوز بزرگ نشده هم حرف میزنه هم تایپ میکنه هم میخونه.![]()
چه شیرین زبونموش بخورتت......
سرعت ندارم جواب تک تک بدم ولی کلی خندیدم بعدش به دختر کوچولوی من کاری نداشته باشیدااااااااااااااااااااااااااا خوب نی نی کوچولوست دیگه دوسشم دارم تازه.
ما الادت مندیم پدل جااااااااااااااااااااااااااااااان...عاسگتم به مورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااسرعت ندارم جواب تک تک بدم ولی کلی خندیدم بعدش به دختر کوچولوی من کاری نداشته باشیدااااااااااااااااااااااااااا خوب نی نی کوچولوست دیگه دوسشم دارم تازه.
شهرامه دیگه ماشالله سرعتش نجومیه.اخه سه روزه؟؟؟
خیار عمل نمیاد!!!!!!!!!!!
مگه ماکروفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخی نازی بابا سهلامهم اتاقیم از خواب بلند شده میگه تو از سر شب تا ساعت 2 تو اینترنت چیکار میکنی.خاموش کن برقو چشمون در اومد. خوب من برم بخوابم دیگه. فردا شبم میام باز.یکم زودتر بیایید فقط. دوستون دارم خدافظ دعا کنید ما تو این شهرامیدیه امیدمون نامید نشه.:دی بای
شما مامانشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اتاقیم از خواب بلند شده میگه تو از سر شب تا ساعت 2 تو اینترنت چیکار میکنی.خاموش کن برقو چشمون در اومد. خوب من برم بخوابم دیگه. فردا شبم میام باز.یکم زودتر بیایید فقط. دوستون دارم خدافظ دعا کنید ما تو این شهرامیدیه امیدمون نامید نشه.:دی بای
عکس اواتارت خیلی خوشگله. نی نی کوچولویی که کلاه سرشه خیلی دوسش دارم.ما الادت مندیم پدل جااااااااااااااااااااااااااااااان...عاسگتم به موراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هم اتاقیم از خواب بلند شده میگه تو از سر شب تا ساعت 2 تو اینترنت چیکار میکنی.خاموش کن برقو چشمون در اومد. خوب من برم بخوابم دیگه. فردا شبم میام باز.یکم زودتر بیایید فقط. دوستون دارم خدافظ دعا کنید ما تو این شهرامیدیه امیدمون نامید نشه.:دی بای
ببخشیییییییییدددددددد؟؟؟؟من هنوز بچه ام
یکم از نی نی بزرگتر...
به سلامتهم اتاقیم از خواب بلند شده میگه تو از سر شب تا ساعت 2 تو اینترنت چیکار میکنی.خاموش کن برقو چشمون در اومد. خوب من برم بخوابم دیگه. فردا شبم میام باز.یکم زودتر بیایید فقط. دوستون دارم خدافظ دعا کنید ما تو این شهرامیدیه امیدمون نامید نشه.:دی بای
عکس اواتارت خیلی خوشگله. نی نی کوچولویی که کلاه سرشه خیلی دوسش دارم.
مال خودتم بابایی...نادت لفته خودت باسم خلیدیعکس اواتارت خیلی خوشگله. نی نی کوچولویی که کلاه سرشه خیلی دوسش دارم.
مال خودتم بابایی...نادت لفته خودت باسم خلیدی![]()
اخی
نمیدونستم
بیاید برید تو اتاق با هم اتل متل بازی کنید فقط دعوا نکنیدااااااااااااااااااااا
به سلامت![]()
منم کم کم برم.شب همگی خوشنینی یه کم دیگه نگاهت کنم لپات رو خوردم تموم شده
شبتون بخیر دوستان
بورا کیمین دی اما امکاناتی بیر آز آزدی. هر نه سی ده وار.فیفا جان بیر باش گدیم او سایت که دیمیشدی
تازا اچولوب بیلم
بیلمدم نمالیم
بورا تکین دی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تالار واره
نجور دیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بورا کیمین دی اما امکاناتی بیر آز آزدی. هر نه سی ده وار.![]()
چشم خدمتده وارام. گئجن خیر.گلن دفعه کهخ گلدیم
گرخ بیلم اوچون توضیح وریی
گئجی خیر یولداش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |