student.sh86
عضو جدید
ندا جون ارشد هم خوندی یا نه؟ برنامه نداری براش؟ای بابا به دلم موند یکی پیدا بشه بگه دارم کار میکنم واز کارم راضی هستم،من که به کل قید کار و زدم و دیگه به خودم زحمت نمیدم برم دنبالش.
ندا جون ارشد هم خوندی یا نه؟ برنامه نداری براش؟ای بابا به دلم موند یکی پیدا بشه بگه دارم کار میکنم واز کارم راضی هستم،من که به کل قید کار و زدم و دیگه به خودم زحمت نمیدم برم دنبالش.
ندا میگم بیا مثل من استخدام شهرداری شوای بابا به دلم موند یکی پیدا بشه بگه دارم کار میکنم واز کارم راضی هستم،من که به کل قید کار و زدم و دیگه به خودم زحمت نمیدم برم دنبالش.
...................کارم اونجا خیابون متر کردنه
برو پسر جون......تو که هنوز دانشجویی....اسم شغلت همینه د ا ن ش ج وندا میگم بیا مثل من استخدام شهرداری شو...................کارم اونجا خیابون متر کردنه
از بیکاری که بهتره![]()
چرا عزیزم جز برنامه هام بود وتا حدودی رفتم دنبالش و مدرسان شریف کتاب و آزمون رو ثبت نام کردم ولی اینقدر به این فکر کردم که قراره بعد از ارشد هم بیکار بگردم که دیگه انگیزه ای نموند ووسط راه قیدشو زدم وکتاب رو گذاشتم تو کتابخونه خاک بخورهندا جون ارشد هم خوندی یا نه؟ برنامه نداری براش؟
فکر کنم آبجی هیچکسی که رپ میگی
ولی یادت نره خودتو معرفی نکردی............................

یک مسافرقربونت من بخش خواب وبرعهده گرفتم و به جای اونایی که کمبود خواب دارن این کار خطیر وسخت وبه عهده گرفتمندا میگم بیا مثل من استخدام شهرداری شو...................کارم اونجا خیابون متر کردنه
از بیکاری که بهتره![]()
از آشناییت خوشبختم رئیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسنه اشتباه گرفتی..........من داداش بزرگشم
من خودم هستم.....رییس هم صدام میکنند........اما انیس هستمیک مسافر
آره میفهمم چی میگی....اما ندا توی جامعه آکادمیکی داری زندگی میکنی که روز به روز تعداد فوق لیسانساش بیشتر میشه. فردا روز اینا رقیبای شغلیت میشن. اینم مسالست.چرا عزیزم جز برنامه هام بود وتا حدودی رفتم دنبالش و مدرسان شریف کتاب و آزمون رو ثبت نام کردم ولی اینقدر به این فکر کردم که قراره بعد از ارشد هم بیکار بگردم که دیگه انگیزه ای نموند ووسط راه قیدشو زدم وکتاب رو گذاشتم تو کتابخونه خاک بخوره
خوب اونم تو کار خودمون..........به جون خودم بیا پشیمون نمیشی..........قربونت من بخش خواب وبرعهده گرفتم و به جای اونایی که کمبود خواب دارن این کار خطیر وسخت وبه عهده گرفتم![]()

خواهش میکنماز آشناییت خوشبختم رئیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
آره میفهمم چی میگی....اما ندا توی جامعه آکادمیکی داری زندگی میکنی که روز به روز تعداد فوق لیسانساش بیشتر میشه. فردا روز اینا رقیبای شغلیت میشن. اینم مسالست.
آره عزیزم درست میگی و به همه این ها فکر کردم ولی تصمیم دارم واسه ارشدسال دیگه رشته مو عوض کنم وقتی تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که یه خانم تو صنعت نباید نقشی داشته باشه این رشته خوندن به نظر من تلف کردن وقت وهزینه هست
ما رسم داریم واسه مهمونامون قلیون میچاقیم....اینم یه 2سیب آلبالو واسه رئیسخواهش میکنم
من هنوز منتظر یه فنجون نسکافه کیک هستم........اینجا قبلااا بیشتر مهمانهااااااااااااا رو تحویل میگرفتن

خواهش میکنم
من هنوز منتظر یه فنجون نسکافه کیک هستم........اینجا قبلااا بیشتر مهمانهااااااااااااا رو تحویل میگرفتن
آره عزیزم درست میگی و به همه این ها فکر کردم ولی تصمیم دارم واسه ارشدسال دیگه رشته مو عوض کنم وقتی تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که یه خانم تو صنعت نباید نقشی داشته باشه این رشته خوندن به نظر من تلف کردن وقت وهزینه هست
بهش فکر میکنم ولی خدایی حوصله راه رفتن ندارم ماشین هم با این قیمت بنزین نمی ارزه اون روز هم نزدیک بود یه پیرزن وبفرستم اون دنیا دیگه وقتی پشت فرمون میشینم تنم می لرزهخوب اونم تو کار خودمون..........به جون خودم بیا پشیمون نمیشی..........
صبح خواب...........بعد از ظهر میریم شهرداری![]()
.پیرزن وسظ خیابون داشت رد میشد یه دفعه یه چیزیش افتاد قشنگ نشست وسط خیابون.خدا بهش رحم کرد با فاصله جند سانتی ترمز گرفتم.یه کله بوق زدم بیچاره از ترس سکته خفیف و زدنگار سبسته میکنیا .....تو هنوز نمیدونی آشپزخونه با توچشششششم..حتما............مهرداد و شهرام لطفا از مهمون پذیرایی کنید

سلام
نمیزنید وارد بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مادر بزرگشون اروم شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ندا نا امیدم کردی..................این کاره نیستیبهش فکر میکنم ولی خدایی حوصله راه رفتن ندارم ماشین هم با این قیمت بنزین نمی ارزه اون روز هم نزدیک بود یه پیرزن وبفرستم اون دنیا دیگه وقتی پشت فرمون میشینم تنم می لرزه.پیرزن وسظ خیابون داشت رد میشد یه دفعه یه چیزیش افتاد قشنگ نشست وسط خیابون.خدا بهش رحم کرد با فاصله جند سانتی ترمز گرفتم.یه کله بوق زدم بیچاره از ترس سکته خفیف و زد
![]()
آره دارم خوب سرچ میکنم که یه رشته برم که دیگه مثل حمام زنونه مردونه اش نکنن بعضی اوقات هم میگم بجای ارشد برم کارشناسی یه رشته دیگه بگیرم نمیدونم چکار کنم دغدغه فکریم شدهچشششششم..حتما............مهرداد و شهرام لطفا از مهمون پذیرایی کنید
اینم فکر خوبیه....البته حتما درست مشورت کن قبلش. به خصوص اونایی که اینکارو کردن...بیشتر چه رشته ای دوست داری؟

از دست تو احسانشون.........حالا دوتا چوبم از من و مریم میخوردی......طوری میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرد که فرار نمیکنه.
نگار سبسته میکنیا .....تو هنوز نمیدونی آشپزخونه با تو![]()

سلام
نمیزنید وارد بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مادر بزرگشون اروم شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE
سلام آقا احسان بفرمایید داخل یه کندو زنبور عسل نگار جون ریخته تو باشگاه فقط مواظب باشید نیشتون نزنه
به به سهیلا جووون....خوب شد اومدیا و گرنه نفرین میگرفتت.البته تو دخمل خودمی نفرین برا تو نبودسلااااااااااااااااااااااام!
خوبین؟ خوشین؟
خدارو شکر!
حالا یه تجدید نظر کنید در کنار استادی مثل شما شاید تونستم پیشرفت کنمنه ندا نا امیدم کردی..................این کاره نیستی
غلط املایی کجا بود......تازشم من چند وقته برگشتم ایران.......زبون مادریم یادم رفتهآخ جووووووون......شهرام و احسانشون بیاید غلط املاییی
خدا رسوند برامووون...............................![]()
سلااااااااااااااااااااااام!
خوبین؟ خوشین؟
خدارو شکر!
سلام سهیلا خوش اومدی به این جمعسلااااااااااااااااااااااام!
خوبین؟ خوشین؟
خدارو شکر!
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |