داشتیم آقا حامد؟
نه بزنم به تخته گوش شیطون کر انگار امشب بزرگ شدی...
داشتیم آقا حامد؟
چه جالب اتفاقا منم با یکی از دوستام به نام حامد پای آتیش خاکستر شده 4شنبمونو بدر کردیم.سلام داداش..اتفاقا ما هم با یکی از بچه ها که اسمش مهرداده رفتیم 4شنبه سوریمونو بدر کردیم...منتها دیر رسیدیم ته دیگشم خورده بودن
9کرتم رفیق.امشب جشن 100 تاییم.ههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااعضویت فعالت مبارک مهرداد خان ایشالا بپای هم دیگه پیر شین
آقا ما امسال 4 شنبه سوری نرفتیم.......خدا نکنه غمهامون بمونن.
سرکار سپیده عیبی نداره که همین الان تو باشگاه 4شنبه سوریتو به در کن مثل من و حامدآقا ما امسال 4 شنبه سوری نرفتیم.......خدا نکنه غمهامون بمونن.
چه جالب اتفاقا منم با یکی از دوستام به نام حامد پای آتیش خاکستر شده 4شنبمونو بدر کردیم.
کم بود ولی تو سرما خیلی چسبید کلیم بهش گفتم ذغالاش جون میده واسه قیلیون ولی قول داد یشب که حوا خوب بود بزنیم بر بدن![]()
سرکار سپیده عیبی نداره که همین الان تو باشگاه 4شنبه سوریتو به در کن مثل من و حامد![]()
نخسوزن اون قسمت بزن و برقصش با سیم ظرف شویی آتیش زدنشایشالا که همیشه خوش خوشی تو سال جدید..4شنبه سوری هم 4شنبه سوری های دوران بچگی...عجب حال و هوایی داشت
تازه موقع پرش یادت نره بگو سرخی تو مال منراست میگه سپید زودی بیا از روی پستا بپر....
خوب لابد رفتن دیگه.ویدا سپید کجا رفتین پس!!! خسته نباشین واقعا..
شبتون خوش دوستان فعلا
مهرداد خان من هبرگشتم.داشتم از روی تایپکا میپریدم.خوب لابد رفتن دیگه.شب خیلی خوبی بود واقعا...
شب شما هم خوش
سلام ستاره جونم.پسرا انقد واسشون استخدامی میزنن دیگه رغبت ندارن ببینن.سلام دومرتبه.
پسرا بانک صنعت و معدن استخدام زده یه سری بزنید.
سلا عزیزم.خوش اومدی.ایشالا آشنا میشی.اینجا بچه ها خیلی خوبن.من سپیده هستم دوستم.سلام به همگی
شرمنده تو جمعتون کسی رانمی شناسم!!!!!!!![]()
سلام به رو ماهت آقا محسن.شب شمام بخیر.سلام به همه..........
شبتون بخیر............
سلام حامد جان..........
سلام آبجی ستاره......
سلام سپیده خانوم..............
سلام..............
خوبین؟
سلا عزیزم.خوش اومدی.ایشالا آشنا میشی.اینجا بچه ها خیلی خوبن.من سپیده هستم دوستم.
چه خبرا؟سلام به رو ماهت آقا محسن.شب شمام بخیر.
میدونی من چند دقیقه رفتم نیست که بچه ها خیلی منو دوست دارن اونام رفتن حالا برگشتم ولی به هر کی میگم دیگه نمیادچه خبرا؟
چرا یه دفه همه پیچوندن؟
این لطف شماست عزیزم.سلام سپیده جون خوشبختم
خوبی بچه ها که زبانزد همس![]()
با بچه های اینجا اینکارو نکن...میدونی من چند دقیقه رفتم نیست که بچه ها خیلی منو دوست دارن اونام رفتن حالا برگشتم ولی به هر کی میگم دیگه نمیاد![]()
آره واقعا خودمم همین فکرو کردم.سعی میکنم کمتر بیامبا بچه های اینجا اینکارو نکن...
زیاد بهت وابسته شن یه روز که نیای میرن خودکشی میکننا![]()
ای بابا ......آره واقعا خودمم همین فکرو کردم.سعی میکنم کمتر بیام![]()
پس بگو قصد تعطیل کردن اینجارو داشتی؟ای بابا ......
شوخی کردم
از این به بعد زمان حضورتو 2 برابر کن وگرنه مدیرا بخاطر دک کردن کابرا بیرونم میکنن![]()
برو به سلامت...........محسن جان مثل اینکه کسی نمیاد.آقا اینجا بچه ها هماهنگ نیستن.خوبه یه جوری بشه سر یه ساعت بیایم همه باشن.من دیگه باید کم کم برم.
نه به جون خودم.........پس بگو قصد تعطیل کردن اینجارو داشتی؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |