سلام
سپید چیه بگو سپیده خانوم
چراخسته ای به خاطر آتیش بازی؟
فضولی؟؟؟ سپیده سپیده....دوست خودمه تو چیکار داری
سلام
سپید چیه بگو سپیده خانوم
چراخسته ای به خاطر آتیش بازی؟
ببخشید قبلا گفته بودی.حالا اشکال نداره ما میگیم امیر.شبت بخیر عزیزم.من وحیدم اسم داداشم امیره ممنون که اومدی منم الان خیلی خسته ام باید برم بخوابم تا بی هوش نشدم
سلام آقای مهندس.آره خب منم خیلی خسته ام.امروز نی نی واکسن زدن![]()
می گم این اسم دود پردازان رو کی انتخاب کرده خیلی خفنه جان من چه قدر توش نکته ابتکاری هست
نه یه کم دیگه می مونم بچه ها تازه جمع شدنببخشید قبلا گفته بودی.حالا اشکال نداره ما میگیم امیر.شبت بخیر عزیزم.
اختیار دارین..انتخاب حقیر بوده
فضولی؟؟؟ سپیده سپیده....دوست خودمه تو چیکار داری
کلا شما تو کار ابتکارین با اواتارت هم خیلی حال می کنم خیلی خوفه
بابا دمت گرم اخر ابتکاری
ناراحت نشو خودم دعواش می کنم
بچه ها من نقل قول نمیتونم بگیرم.اولا ویدا جون سلام.ویدا ما که خانوم هستیم واز اونجایی که خیلی خاکیم به دل نمیگیرم اگه کسی نگه.ولی مرسی که بهشون یاد آوری کردی
آقا امیر ما دو تا نی نی داریم تو خونمون که امروز واسن زدن مارم هلاک کردن.
بچه ها شب بخیر امشب هم دیر اومدین ولی بد نبود من برم بای بای
شب همتون بخیر
پس یهو بگو خانومشو بگو دیگه......دستت درد نکنه
سپیده جان سلام عزیزم بیخیال جدی نگیر حامداین حرف رو به هر کسی نمیزنه ها باید خوشحال هم باشی.......بگو باشه؟بچه ها من نقل قول نمیتونم بگیرم.اولا ویدا جون سلام.ویدا ما که خانوم هستیم واز اونجایی که خیلی خاکیم به دل نمیگیرم اگه کسی نگه.ولی مرسی که بهشون یاد آوری کردی
آقا امیر ما دو تا نی نی داریم تو خونمون که امروز واسن زدن مارم هلاک کردن.
سلام به بروبکس گل باشگاه.میبینم که همه چهارشنبه سوریتونو تو باشگاه به در می کنید یا این از رو آتیشاتون پریدین و بعد اومدین اینجا!!!!!
امشب معلوم شد کیا اهل شیطنت هستن اینجا.همه غایبین الان دارن حسابی آتیش میسوزونن...
نه عزیزم من حامدو دوست دارم واسه چی ناراحت بشم.تصور کن اینجا همه همدیگرو با خانوم و آقا صدا کنن وووووووووییی خیلی کسل کننده میشه.ای بابا چی شد سپیده منظوری نداشت اصلا هر چی من بگم سپید قشنگتره
سپیده جان سلام عزیزم بیخیال جدی نگیر حامداین حرف رو به هر کسی نمیزنه ها باید خوشحال هم باشی.......بگو باشه؟
مگه میشه گفت هیچ کدوم.آدم باید غم و غصه هاشو با آتیش بسوزونهسلام شب شما هم بخیر
نمیدونم شاید هردو شاید هیچ کدوم
میدونم فدات شم.قاطی کرده بود بالا نمیومد.سپیده جان اونجا که نوشته پاسخ با نقل قول رو بگیر بعد متنتو بنویس بعد ارسال پاسخ سریع رو بزن
اولین نقل قولت مبارک عزیزمنه عزیزم من حامدو دوست دارم واسه چی ناراحت بشم.تصور کن اینجا همه همدیگرو با خانوم و آقا صدا کنن وووووووووییی خیلی کسل کننده میشه.
حق با شماستمگه میشه گفت هیچ کدوم.آدم باید غم و غصه هاشو با آتیش بسوزونه![]()
یه واکسن واسه ویدا باید یزنیم تا از 2 سالگی در نیومده
سلام به بروبکس گل باشگاه.میبینم که همه چهارشنبه سوریتونو تو باشگاه به در می کنید یا این از رو آتیشاتون پریدین و بعد اومدین اینجا!!!!!
مگه میشه گفت هیچ کدوم.آدم باید غم و غصه هاشو با آتیش بسوزونه![]()
آقا ما امسال 4 شنبه سوری نرفتیم.......خدا نکنه غمهامون بمونن.سلام داداش..اتفاقا ما هم با یکی از بچه ها که اسمش مهرداده رفتیم 4شنبه سوریمونو بدر کردیم...منتها دیر رسیدیم ته دیگشم خورده بودن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |