گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام نیلو جان. خوبی؟ خوش اومدی
چه عجب یادی از ما کردی؟

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام سرمد جان
مرسی

خیلی وقت بود خونه نبودم زیاد on نمیشدم

راستی ممنون بابت عکسهای قشنگی که فرستاده بودی

کجا بودی مگه؟ انشاالله از این به بعد بیشتر شمارو ببینیم.:gol:

آخرین ویرایش:

Excalibur

عضو جدید
خب خوشحالم از این صلح موقت بین دختران عزیز و پسران گل تالار...فعلاً که ختم به خیر شده...امیدواریم خونی ریخته نشه...
آقایون خودتونو بدبخت نکنینا بیان پیش من سینه سوخته...البته فکر کنم خانم بفهمه کلا همه جونم سوخته میشه البته من مث مرد فرار میکنم...
خوش باشین بچه ها...

Excalibur

عضو جدید
من که 9 ترمم...هنوزم تصمیمم رو نگرفتم که تمرکزمو بزارم رو ارشد اینجا یا یه جوری اسکولارشیپ بگیرمو برم...
فعلا همه چیزو گذاشتم واسه ترم 8 که خوب فک کنم و تصمیم بگیرم...
هرچی خیره پیش بیاد ایشاا...
جاوید خودت نترکی؟؟به قول ما اصفهانیا بپا نپکی!!

engineer1986

عضو جدید
سلام هیلاری.خوبی؟فعلن منتظریم ببینیم مردم بزرگ تهران امروز چی کار می کنن.

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام مهندس جان.
سلام هیلاری. خوبی

قراره چه خبر بشه امروز.
مهندس هوا چطوره اونجا. شنیدم جزغاله میشه آدم

Excalibur

عضو جدید
من چه جستجویی کردم
قلم: چهارشنبه 7 مرداد - مهندس میرحسین موسوی و حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی و با حضور بر مزار شهدای ٣٠ خرداد در چهلمین روز شهادت آن عزیزان، یاد وخاطره شان را گرامی می دارند.

به گزارش قلم نیوز، پس از ارایه نشدن مجوز قانونی از سوی وزارت کشور برای برگزاری مراسم چهلم جان باختگان حادثه ٣٠ خرداد در مصلی تهران، دفاتر کروبی و موسوی اعلام کردند که مهدی کروبی و میرحسین موسوی با حضور بر مزار شهدای حوادث اخیر در کنار خانواده هایشان یاد و خاطره آنان را گرامی می دارند.
این مراسم، عصر پنجشنبه (فردا) ساعت ١٦ بر سر مزار ندا آقا سلطان واقع در قطعه 257 بهشت زهرا آغاز می شود.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی چی رو الکی میگه داره میترکونه !
ایشالا موفق بشه!

الان باز پیرچو میاد میگه من با جوجو رفیقم:(

من به داشتن دوست خوبی مثل شما افتخار میکنم

الان مرخصی هستم

ممنون، ایشالا شما هم موفق شین

دعا کنین حسابی بتونم تلاش کنم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که 9 ترمم...هنوزم تصمیمم رو نگرفتم که تمرکزمو بزارم رو ارشد اینجا یا یه جوری اسکولارشیپ بگیرمو برم...
فعلا همه چیزو گذاشتم واسه ترم 8 که خوب فک کنم و تصمیم بگیرم...
هرچی خیره پیش بیاد ایشاا...
جاوید خودت نترکی؟؟به قول ما اصفهانیا بپا نپکی!!

شوما پوکیدین ؟!!!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
خوبین ؟
با اینکه بیشتر تو اطاقم بودم ( تو کتاب هولمن اینجوری نوشته، اگه اتاق درست بود برین به ناشر گیر بدین، به من چه ) ولی کم و بیش از اخبار اطلاعاتی داریم

بازم مثل همیشه، قدرت با زور تفنگ رو سر مردم بیچاره

راستی، کسی از قاچاق شمش و دلار چیزی شنیده ؟ من نمیدونم صحت داره یا نه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اطلاع میرسونم که بنده داشتم تخم مرغ آب پر میکردم، یعنی من نه، اجاق گاز، من تنها گزاشتم رو آتیش

قصد عسلی کردنش رو داشتیم، ولی در عین ناباوری، دودی سرتاسر خانه را فرا گرفت، با بویی ( یعنی بوی چی میتونه باشه ؟ کار کی بود ؟ ای بی ادب، حالا میدونم کی بود، حیف که همکار مدیره، وگرنه اسمش رو میوردم :D )
خوب دفتیم سمت آشپزخانه، دیدیم تخم مرغ ترکیده، دو عدد بود، هر دو ترکیده، و سطح اجاق گاز رو قطعات تخم مرغ پوشانده

به من چه، آبش بخار شده بود، بالکل سوخته بود تخم مرغ با ظرف

Excalibur

عضو جدید
بی عرضه یه تخم مرغم بلد نیستی درس کنی؟؟ حالا من دیگه چه جوری سرمو تو این جامعه بالا بگیرم!!! تو اون مدت چه میکردی که حواست به اجاق نبود؟؟؟ هان؟؟ داشتی چیکار میکردی؟؟؟؟؟؟معتاد...
قربونت داداش

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بی عرضه یه تخم مرغم بلد نیستی درس کنی؟؟ حالا من دیگه چه جوری سرمو تو این جامعه بالا بگیرم!!! تو اون مدت چه میکردی که حواست به اجاق نبود؟؟؟ هان؟؟ داشتی چیکار میکردی؟؟؟؟؟؟معتاد...
قربونت داداش

میخوای بجث خونه داری راه بندازی ؟

بیا مسابقه بزاریم، با داوران بین المللی
مهمون هم داشته باشیم، همه کاره خونه هم خودمون باشیم، تک و تنهاا

ببین، حرفی برا گفتن نداری بچه، پس الکی گیر نده، اینبار مشغول کاری بودم اصلن ذهنم پرت شد حسابی، ولی کاری نکن .....

ببین، بیا مسابقه
:D

Excalibur

عضو جدید
من پایه مسابقه ام!!! اینا ببین... من مدتها تنهایی تجربه کردم...دست پختمم حرف نداره!!!(قرمه سبزی بلد نیسم!!) اما چون خودم خیلی مرغ دوس دارم بهترین غذاها رو باهاش درست میکنم!!! حتی ماکارونی ام با مرغ میپزم...خوردی خیلی باحاله!!!

روتو کم میکنم..بچه جون!!

بالا