داشتیم داداش سرمد؟!بابا خونه بابا اینقدر خوش میگذره چرا خودمو اسیر کنم؟
خونه بابا می خوری و می خوابی
حالا اونی که من می خوام پیدا شد چشم حتما خودمو بدبخت می کنم.آخه اونی که من می خوام هنوز از مادرش زاده نشدهشما اگه پیدا کردید به من اطلاع بدید(دکترای مهندس شیمی،حالا فوق لیسانس هم داشت اشکال نداره!ترجیحا بدون خواهر.یه خنگ به تمام معنا که دست چپ و راستشو بلد نباشه.ظرفیت زن ذلیلی داشته باشه.خونه داریش هم عالی باشه.دست پختش هم خوب باشه.خلاصه اینکه از هر انگشتش هزارتا هنر بباره.....
)
میدم برات بهتاش شبیه سازی کنه.
یه روز بزرگترین آرزوم پاس کردن موازنه بود
بعد آرزوم پاسی سیالات 1و2 گرفتن بود
بعد آرزوم شد رد شدن از مرز حرارتپ1و2
بعد جرم
بعد.....
خدایا این آرزوها کی تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ماشاا... زیر خاکی هم میخوان فاطمه خانم...ایشاالله که خوشبخت باشین!!!
سرمد یه تاپیک شوهر یابی هم بزنیم فکر کنم بد نیست.
سلامموافقم. مشتریشم زیاده.
سلامموافقم. مشتریشم زیاده.
سلام
خوبی
زحمت میشه براتون!
جاوید کم بود حالا شما هام شروع کردید
آخه چرا میخواین از دست گل هایی مثل ما راحت بشین ها....
گفته باشم اگه شوهر کنبم اونم با شوهرهایی از نوع شوهرهای غیرتیدیگه به باشگاه سر نمی زنیما... یعنی نمی زارند که سر بزنیم
خالا دلتون میاد ما رو شوهر بدید![]()
می بینم که با ورود خانم ها آقایون فرار را بر قرار ترجیح دادند.
اصولا آقایون جرئت ندارن در مقابل خانم ها همچین جسارتی کنند لذا به غیبت کردن رو می آورند
نترسید کاریتون نداریم بر گردید این بار بخشیده شدید![]()
اصلا ما نمی خوایم شوهر کنیممیگم بهتاش یکی شبیه سازی کنه که با باشگاه مخالف نباشه. تازه خودشم بیاد باشگاه.
اونش با من نگرانش نباش
جدا؟
بچها برگردین.
عزیزم از کجا معلوم خود مدیر ارشد اونارو نمی گشه وسطهیلاری جان آقایون مهندس شیمی مثل اینکه دلشون همسر میخواد واسه همین به یه بهونه ای میخوان تاپیک بزنن واسه خودشون (اسماً واسه ما ، رسماً واسه خودشون )
تو خودشو ناراحن نکن
تازه الکی الکی مدیر ارشد بنده خدا رو هم میکشون وسط
![]()
خیلی هم دلتون بخواداصولا وقتی خانوومها لب به سخن میگشایند اقایان سعی میکنند کمتر بشنوند.
اصلا ما نمی خوایم شوهر کنیم
شما دلتون زن میخواد و بهتون زن نمی دنچرا ما رو بهانه می کنید که بریم شوهر کنیم
![]()
آخی پس تو همیشه داری حرف میزنی نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اصولا وقتی خانوومها لب به سخن میگشایند اقایان سعی میکنند کمتر بشنوند.
این که بله باید برای خودتون کلی کوزه سفارش بدید خوش به حال کوزه گرا پول دار میشن ای کاش به جای مهندسی کوزه گری خونده بودماونوقت باید کوزه بیاریم.![]()
سرمد دلم میخواد ببینم تو یکی کی مزدوج میشی ! اگه به سال کشید من اسممو عوض میکنماونوقت باید کوزه بیاریم.![]()
سرمد دلم میخواد ببینم تو یکی کی مزدوج میشی ! اگه به سال کشید من اسممو عوض میکنم![]()
این که بله باید برای خودتون کلی کوزه سفارش بدید خوش به حال کوزه گرا پول دار میشن ای کاش به جای مهندسی کوزه گری خونده بودم
در ضمن جسارتن به تاپیک پسرهای ....سر بزنید![]()
هر وقت کار بگیره پولدار بشه خوش تیپ بشه زن ذلیل بشه مهندس بشه دکترا بگیره خونه و ویلا و ماشین و.... بگیره اونوقتسرمد دلم میخواد ببینم تو یکی کی مزدوج میشی ! اگه به سال کشید من اسممو عوض میکنم![]()
سر زدم امن و امانحتما دعوتت میکنم
شما هم جسارتا یه سر به تاپیک دخترا بزنید
ای بابا همین کارا رو کردیم که دیگه کسی به پسرا دختر نمیده اونوقت شایعه میکنن قحطی پسرههر وقت کار بگیره پولدار بشه خوش تیپ بشه زن ذلیل بشه مهندس بشه دکترا بگیره خونه و ویلا و ماشین و.... بگیره اونوقت
اگه الان اینا رو داره که مبارک![]()
نه این دفعه میزارم ......................................چوشنگ جان اسمتو عوض کنی چی میذاری؟
همون قبلیه؟
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراای بابا همین کارا رو کردیم که دیگه کسی به پسرا دختر نمیده اونوقت شایعه میکنن قحطی پسره
سرمد زن میخواد از جوجو بپرس ، یه عروسی افتادیم آخ جون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |