منم همینطور..من که باورنمیکنم.
به نظر شما چون خدا انسان رو اشرف مخلوقات اسم برده هرکاری میتونه بکنه؟؟
منم همینطور..من که باورنمیکنم.
نه.اصلابایدببینیم هدف کسایی که توپست 1زده چی بوده که همچین آزمایشی روانجام دادن.اگه واقعاکسی توآزمایشا مرده باشه.کل آزمایش زیرسوال میره.چون جون انسان خیلی ارزشش زیادهمنم همینطور..
به نظر شما چون خدا انسان رو اشرف مخلوقات اسم برده هرکاری میتونه بکنه؟؟
بقیه پست ها رو نخوندم..نه.اصلابایدببینیم هدف کسایی که توپست 1زده چی بوده که همچین آزمایشی روانجام دادن.اگه واقعاکسی توآزمایشا مرده باشه.کل آزمایش زیرسوال میره.چون جون انسان خیلی ارزشش زیاده
به سلامتآقا حامد ببخشید باید برم
بحث خوبی بوداااا
با اجازه
بای بای
salam man ye taze varedam dosdaram ba hamreshteyiam sohbat konam...ama ziad vared nistam age momkene rahnamayim konid
ظاهرا که شدهواقعیت داره؟؟؟مگه میشه آخه؟؟![]()
حامد خان.........نه.اصلابایدببینیم هدف کسایی که توپست 1زده چی بوده که همچین آزمایشی روانجام دادن.اگه واقعاکسی توآزمایشا مرده باشه.کل آزمایش زیرسوال میره.چون جون انسان خیلی ارزشش زیاده
یعنی تاییدمیکنی که چندنفرآدم بمیرن تاآزمایشانتیجه بده؟ظاهرا که شده
حامد خان.........
هدف ارتش نیروی دریایی آمرکا از انجام اون آزمایش این بود که بتونه تو جنگ جهانی با ظاهر کردن ناگهانی ناو وسط ارتش دشمن اونا رو تار و مار کنه.
در مورد ارزش جون انسانها باید یادآوری کنم همین آمریکا بوده که بمب اتمی رو تو هیروشیما و ناکازاکی فرود آورده و میگن اسنادی مبنی بر اینکه در بوجود اومدن سونامی ژاپن آمریکا دست داشته وجود داره.
سلااااااااااام....هیچ کس نیست؟ یعنی فردا صبح همخ کنکور دارن رفتن استراحت؟
امیدوارم همه کنکورو عالی بدید.......................
سلام عزیزم خوبی؟
منم امیدوارم
منم خوبممرسییییی.. شما خوبی؟..........نه مثل اینکه واقعا همه دارن درس میخوننا....................خدا کنه آینده ای هم باشه برای اییییین همه فارغ التحصیل فوق لیسانس و دکتری...آمین
منم خوبم
خدا کنه.....مخصوصا پسرا
شما دانشجویی؟
واسه من که دیروز کنکور دادم چی؟واسه اونایی که فردا کنکو دارن آرزوی موفقیت میکنم![]()
هم نه هم آره.......... :دی
شما چی؟ دانشجویید؟
واسه من که دیروز کنکور دادم چی؟
سلام مهندسان عزیز
سلام....ما الان یه هفتس داریم آرزوی موفقیت می کنیم....نگران نباشید!واسه من که دیروز کنکور دادم چی؟
سلام مهندسان عزیز
برای شما هم آرزووووی موفقیت داریم.................. امیدوارم همههههه ی بچها ی دیروز و امروز و فردا کنکورو عااااالی داده باشن.
سلام....ما الان یه هفتس داریم آرزوی موفقیت می کنیم....نگران نباشید!![]()
آره....خیلی مونده!
نمیدونم چطور بود، آخه هیچی نخونده بودم.چطور بود؟
راضی بودید؟
ایشالا تو هر مقطعی که هستی موفق باشی) من طی یک مرحله گذار هستم از مقطعی به مقطع دیگر.......میدونی که قانون بقای دانشجویی برای ما برقراره. دانشجو نه خود به خود به وجوود می آید نه از بین میرود فقط از مقطعی به مقطع دیگر تغییر شکل می دهد...............
ایشالا زود فارغ التحصیل بشی سهیلا خانم.
خوب خدا کنه همه چی خوب پیش برهنمیدونم چطور بود، آخه هیچی نخونده بودم.
اما همه رو علامت زدم فکر کنم نفر هجدهم شم.
اینم منم بعد از اعلام نتایج![]()
سلام بچه هانمیدونم چطور بود، آخه هیچی نخونده بودم.
نمیدونم چطور بود، آخه هیچی نخونده بودم.
سلااااااااااااااامسلام بچه ها
خوبید
فرزندم بعد از اعلام نتایج تازه دانشجو میشی . این کلاه فارغ التحصیلیرو دو سال بعد میذارن سرت.........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |