گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ترم چندی .محسن؟درساچطوره؟
ترم 4
درسا خوبن سلام میرسون:d
غیر از حفظ کردنی هاش بقیه خوبن و قابل درک
از اونجایی که کلاعاشق مسائل فهمیدنی و قانونمند هستم از دروس م.شیمی لذت می برم.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بزرگوارید.

امیدوارم برطرف شه و صحبت های من هم باعث ناراحتی کسی نشده باشه.

ببخشید وارد صحبت های دوستانه شما هم شدم.

شب همگی خوش.
خواهش میکنم بابک خان..........
از حضورتون تو این تایپیک خیلی خوشحال شدم.......
به امید دیدار
موفق باشید

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بابک هستم.

خواهش می کنم. روی صحبتم با شما نبود دوست عزیز.

این حرفا رو نزنید من فرقی با شما ندارم من هم یه عضو این باشگاه مثل شما.

روی صحبت ایشون با منه
نمیدونم چرا کاری به کار شهرام ندارن
حالا مگه من چی گفتم
واقعا که متاسفم
دیگه هم حرفی نمیزنم
کشور ما همه جاش نا عدالتیه
اینم روش
مهم نیست

مهرگا

عضو جدید
ترم 4
درسا خوبن سلام میرسون:d
غیر از حفظ کردنی هاش بقیه خوبن و قابل درک
از اونجایی که کلاعاشق مسائل فهمیدنی و قانونمند هستم از دروس م.شیمی لذت می برم.
پس خوبه.من عاشق سیالات وعملیات بودم.ولی ترموزیادجالب نبودبرام.پس هنوزراه درازی داری

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پس خوبه.من عاشق سیالات وعملیات بودم.ولی ترموزیادجالب نبودبرام.پس هنوزراه درازی داری
البته حامد خان یه نکته ی ظریفی این میون وجود داره:
اگه استادی که مثلا سیالات درس میده استاد خوبی باشه و دانشجو از درس دادنش راضی باشه و خوشش بیاد اون درس براش شیرین میشه و خدا نیاره اون روزو که یه استاد ........گیر آدم بیفته آدم کلا از درس و دانشگاه بیزار میشه(البته تجربه ی من اینو میگه):D (منم خیلی با تجربه:biggrin:)
احتمال میدم شمام چون از درس دادن استاد ترمودینامیکتون خوشتون نمیومد و راضی نبودید ترمو براتون جالب نبود.

مهرگا

عضو جدید
البته حامد خان یه نکته ی ظریفی این میون وجود داره:
اگه استادی که مثلا سیالات درس میده استاد خوبی باشه و دانشجو از درس دادنش راضی باشه و خوشش بیاد اون درس براش شیرین میشه و خدا نیاره اون روزو که یه استاد ........گیر آدم بیفته آدم کلا از درس و دانشگاه بیزار میشه(البته تجربه ی من اینو میگه):D (منم خیلی با تجربه:biggrin:)
احتمال میدم شمام چون از درس دادن استاد ترمودینامیکتون خوشتون نمیومد و راضی نبودید ترمو براتون جالب نبود.
تاحدودی اینطوره.ولی درکل زیادازترموخوشم نمیومد.پس باتجربه ای

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تاحدودی اینطوره.ولی درکل زیادازترموخوشم نمیومد.پس باتجربه ای

آخه من قبلا عاشق ریاضیات بودم (این عشق کهنه برمیگرده به سال های پیش دبستانیم)(نخندیدنا.......راست میگم)
مادرم معلم ابتدایی بود.........منم مثل تمام بچه کوچولو ها برای مدرسه رفتن روزشماری میکردم..نمیدونم چطور شد ولی همون موقع(6 سالگیم) عاشق حل کردن ضرب 2 2تا 4 تا بودم.......
خدا میدونه واسه 2 تا ضرب که انجام بدم چقدر مادرم رو اذیت کردم(خدایا منو ببخش) بدشم هر سال که بزرگتر میشدم شدت علاقم به ریاضیات تصاعدی بالا میرفت همه هم میگفتن یه مقطع بیا بالاتر از ریاضی زده میشی.............همینجور پیش رفتم طوری که بهترین شبم تو دوران پیش دانشگاهیم شب امتحان دیفرانسیلم بود..............
اما چشمت روز بد نبینه ترم 1 دانشگاه کلاس ریاضی 1 بود......بخاطر یه استاد...........منی که عاشق ریاضیات بودم تو کلاس سردرد میگفتم و از ریاضیات زده شدم......

مهرگا

عضو جدید
آخه من قبلا عاشق ریاضیات بودم (این عشق کهنه برمیگرده به سال های پیش دبستانیم)(نخندیدنا.......راست میگم)
مادرم معلم ابتدایی بود.........منم مثل تمام بچه کوچولو ها برای مدرسه رفتن روزشماری میکردم..نمیدونم چطور شد ولی همون موقع(6 سالگیم) عاشق حل کردن ضرب 2 2تا 4 تا بودم.......
خدا میدونه واسه 2 تا ضرب که انجام بدم چقدر مادرم رو اذیت کردم(خدایا منو ببخش) بدشم هر سال که بزرگتر میشدم شدت علاقم به ریاضیات تصاعدی بالا میرفت همه هم میگفتن یه مقطع بیا بالاتر از ریاضی زده میشی.............همینجور پیش رفتم طوری که بهترین شبم تو دوران پیش دانشگاهیم شب امتحان دیفرانسیلم بود..............
اما چشمت روز بد نبینه ترم 1 دانشگاه کلاس ریاضی 1 بود......بخاطر یه استاد...........منی که عاشق ریاضیات بودم تو کلاس سردرد میگفتم و از ریاضیات زده شدم......
خدابگم.اون استادوچی کاربکنه

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان عزیزم
یه مدتی هست که دوستان این تاپیک و فعال کردند من بسیار خوشحالم که دوستان جدیدی به جمع ما اضافه شدند من همونطور که قبلا گفتم کل پستهارو میخونم
چند تا نکته رو دوست دارم اینجا خدمت شما عرض نمایم
اولا لازمه هر بحث احترام به طرفینه با هر گونه بی احترامی برخورد میشه
دوما اینکه یک نفر دانشگاه آزادی هست یا دولتی نشان با سواد بودن کسی نیست این مطالعات هر کس هست که نشان دهنده سواد شخص هست من لیسانسم و دانشگاه آزاد تهران جنوب گرفتم همان سال دانشگاه رازی (دولتی روزانه) قبول شدم ولی به دلیل بعد مسافت ترجیح دادم تهران درس بخونم برای فوق لیسانس هم شبانه اراک قبول شدم ولی ترجیح دادم تهران درس بخونم (تهران جنوب) الانم خداروشکر راضیم استادامون همه از دانشگاههای دولتی هستند بعنوان مثال دکتر خوراشه دکتر رشتچیان و دکتر کاظمینی از شریف دکتر پهلوان زاده و امید خواه از تربیت مدرس دکتر محمدی از دانشگاه علم و صنعت و استاد رفیع زاده از امیرکبیر و ... فک نمیکنم تفاوتی در درس دادنشون باشه در دانشگاههای مختلف
من در حال حاضر دو مقاله ISI ، دو مقاله علمی پژوهشی ، یک سمینار در فرانسه و همچنین پذیرش رسمی از دانشگاه پراگ چک برای دوره دکترا، و دعوت به مصاحبه از پالایشگاه هاوسنا ایالت ویرجینای امریکا رو دارم
نیومدم اینجا رزومه مو ارائه بدم فقط اومدم بگم که منم دانشگاه آزادیم
با تشکر

mahz

کاربر حرفه ای
دوستان عزیزم
یه مدتی هست که دوستان این تاپیک و فعال کردند من بسیار خوشحالم که دوستان جدیدی به جمع ما اضافه شدند من همونطور که قبلا گفتم کل پستهارو میخونم
دوما اینکه یک نفر دانشگاه آزادی هست یا دولتی نشان با سواد بودن کسی نیست این مطالعات هر کس هست که نشان دهنده سواد شخص هست من لیسانسم و دانشگاه آزاد تهران جنوب گرفتم همان سال دانشگاه رازی (دولتی روزانه) قبول شدم ولی به دلیل بعد مسافت ترجیح دادم تهران درس بخونم برای فوق لیسانس هم شبانه اراک قبول شدم ولی ترجیح دادم تهران درس بخونم (تهران جنوب) الانم خداروشکر راضیم استادامون همه از دانشگاههای دولتی هستند بعنوان مثال دکتر خوراشه دکتر رشتچیان و دکتر کاظمینی از شریف دکتر پهلوان زاده و امید خواه از تربیت مدرس دکتر محمدی از دانشگاه علم و صنعت و استاد رفیع زاده از امیرکبیر و ... فک نمیکنم تفاوتی در درس دادنشون باشه در دانشگاههای مختلف
من در حال حاضر دو مقاله ISI ، دو مقاله علمی پژوهشی ، یک سمینار در فرانسه و همچنین پذیرش رسمی از دانشگاه پراگ چک برای دوره دکترا، و دعوت به مصاحبه از پالایشگاه هاوسنا ایالت ویرجینای امریکا رو دارم
با تشکر
سلام خدمت دوستان گرامی
ممنون از تذکر شما دوست عزیز منم با شما موافقم

k_siroos

مدیر بازنشسته
دوستان عزیزم
با تشکر

از چه جایی تو آمریکا هم دعوت شدی:دی

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام صد و خورده ای تا سلام
خوبین؟؟؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوستان عزیزم
با تشکر
سلام آقا مدیر........
واقعا بابت زحماتی که برامون میکشی ممنونم.........
امیدوارم دیگه اتفاقی که افتاده تکرار نشه و خاطر دوستان و شما رو مکدر نکنه......
همونطور که گفتید فرقی بین دانشجو ی دانشگاه آزاد و دانشگاه دولتی و اینا نیست
چون همونطور که میگیم ما دانشجوییم ینی سوادمون در حد جویا بودنمونه

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان گرامی
ممنون از تذکر شما دوست عزیز منم با شما موافقم
سلام داداش احسان
از چه جایی تو آمریکا هم دعوت شدی:دی
سلام آقا کوروش
سلام سلام صد و خورده ای تا سلام
خوبین؟؟؟
سلام آبجی مریم........

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده من نتم قطع شد
دوباره برگشتم
راستش مدیر درست میگه علم و دانش هر کسی به سطح معلومات طرف بستگی داره

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون مدیر با عرض سلام و خسته نباشید و اینا...چرا سایت بد باز میشه یه چند روزیه؟
...یه مدت خیلی خوب شده بودااا...الان دوباره بد شده...

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بابا چه سرعتی دارین شما یه رفرش میزنی 3 صفحه میره جلو :دی

بالا