بروبکس شیمی من رفتیدم.
خدانگهدارتون.
خدانگهدارتون.
میخواستم بگم اون شب که با شهرام کمی بحثمون شد خدای نکرده منظورم به بقیه دوستان نبود
من اینجا دوستان خوبی دارم که اکثرشونم آزادبودن
سوءتفاهم نشه
باشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟
شایسته ست وقتی شما به عنوان میهمان از این تاپیک دیدن می کنید و با بچّه های تالار مهندسی شیمی صحبت می کنید، لحن گفتارتون طوری باشه که حمل بر توهین و بی احترامی به هیچ شخصی - به ویژه بچّه های این تالار - نشه.
شهرام از بچّه های عزیز و خیلی به فکر و با اطّلاعات تالار مهندسی شیمی هست.
امیدوارم به هر نحوی تکرار نشه.
سبز باشید.
پی نوشت: سراسری و آزاد بودن دانشگاه ملاکی برای برتری و تفاخر نیست. اینجا مدیران با سوادی از هر دو مجموعه دانشگاهی داریم.
بنده به کسی توهین نکردم
ایشون به من توهین کردن
تازه خودمم میم شیمی هستم
مهمانم نیستم و حق آب وگل دارم
من با توجّه به اون چه در اطّلاعاتتون نوشتید گفتم.
این گفته هم دوستانه بود.
قصد ادامه بحث رو هم ندارم.
موفّق باشید.
آقای دستیار مدیر........(شرمنده اسمتونو نمیدونم)من با توجّه به اون چه در اطّلاعاتتون نوشتید گفتم.
این گفته هم دوستانه بود.
قصد ادامه بحث رو هم ندارم.
موفّق باشید.
آقای دستیار مدیر........(شرمنده اسمتونو نمیدونم)
اگه شخصا یه تو یه نامه از داداش شهرام عذرخواهی کنم مشکل حل میشه؟
من واسه اینکه کدورت ها رفع شه حاضرم همین الان راه بیفتم برم دم خونه ی داداش شهرام اینا روشو ببوسم ازش عذرخواهی کنم (البته اگه الان حرکت کنم فکر میکنم 2روز دیگه میرسم دم خونشون)نه داداشی منظور این آقای مدیر با من بود شما خودتو ناراحت نکن
دنیای بی رحمی شده
من واسه اینکه کدورت ها رفع شه حاضرم همین الان راه بیفتم برم دم خونه ی داداش شهرام اینا روشو ببوسم ازش عذرخواهی کنم (البته اگه الان حرکت کنم فکر میکنم 2روز دیگه میرسم دم خونشون)![]()
من شخصا ازت عذر میخوام آبجی..........دلمو بد جوری شکستن داداش کوچیکه
جدی میگم
شایسته ست وقتی شما به عنوان میهمان از این تاپیک دیدن می کنید و با بچّه های تالار مهندسی شیمی صحبت می کنید، لحن گفتارتون طوری باشه که حمل بر توهین و بی احترامی به هیچ شخصی - به ویژه بچّه های این تالار - نشه.
شهرام از بچّه های عزیز و خیلی به فکر و با اطّلاعات تالار مهندسی شیمی هست.
امیدوارم به هر نحوی تکرار نشه.
سبز باشید.
پی نوشت: سراسری و آزاد بودن دانشگاه ملاکی برای برتری و تفاخر نیست. اینجا مدیران با سوادی از هر دو مجموعه دانشگاهی داریم.
من که آخر اسم شمارو نفهمیدم داداش بزرگ............من از شخصی طرف داری نکردم ولی گفتم شهرام توی این تالار زحمت زیادی می کشه و از طرف مدیرانی که از من بالاتر هستن و تصمیم می گیرن به عنوان عضو فعّال معرّفی شده.
یادآوری می کنم که طبق قوانین باشگاه، سلسله مراتبی وجود داره که اعضا ملزم به رعایت اون هستن و طبق پذیرفتن این شرایط عضو شدن.
من که دستیار مدیر هستم، اگر حرف توهین آمیزی به همکار مدیر بزنم، اخطار دریافت می کنم.
همین طور همکار مدیر به مدیر و الی آخر.
جدا از همه این مسائل که قانونی باشه، یه مسئله ای که هست احترام هست.
همه موظّف هستن به هم احترام بذارن شوخی حدّ و مرزی داره که باید رعایت بشه؛ هم با توجّه به سن هم سابقه هم جنسیّت.
اصلاً نمی خوام سخنرانی کنم یا نصیحت چون در این حد نیستم.
فقط به عنوان یه برادر کوچک تر - یا شاید هم بزرگ تر - یه سری موارد رو یادآوری کردم.
سلام داداش بهنام..........سلام بابک خان
نه ویدا خانوم هم از بچه های خوب این باشگاه است و بین اونها یه سو تفاهم پیش اومده
و همه دوست هستند منتها بعضی مواقع کدورت های پیش میاد که بزودی قابل رفع است.
سلام داداش حسین گل.................سلااااااااااااااام امتحانات بلاخره تمام شد
سلام بابک خان
نه ویدا خانوم هم از بچه های خوب این باشگاه است و بین اونها یه سو تفاهم پیش اومده
و همه دوست هستند منتها بعضی مواقع کدورت های پیش میاد که بزودی قابل رفع است.
من که آخر اسم شمارو نفهمیدم داداش بزرگ............
اما بازم من ازت عذر میخوام................
قول میدم تکرار نشه..............
اصلا اگه تکرار شد منو از این باشگاه بیرون کنین...........
حلله؟
سلام خیلی ممنون من دایل اپ وصل شدم زیاد نمیتونم جواب بدم معذرتسلام داداش حسین گل.................
تبریک میگم.............
خسته نباشی.............
خیلی مخلصیم بابک خان............من بابک هستم.
خواهش می کنم. روی صحبتم با شما نبود دوست عزیز.
این حرفا رو نزنید من فرقی با شما ندارم من هم یه عضو این باشگاه مثل شما.
سلام حامد خان....سلام به همگی.
خواهش میکنم داداش حسینسلام خیلی ممنون من دایل اپ وصل شدم زیاد نمیتونم جواب بدم معذرت
خوبی محسن جان؟شب توام بخیر.اسمتودرست گفتم دیگهسلام حامد خان....
شبتون بخیر.........
100%خوبی محسن جان؟شب توام بخیر.اسمتودرست گفتم دیگه
خیلی مخلصیم بابک خان............
نظرم اینه که اگه کدورتی پیش اومده خیلی راحت تر از اینا میشه برطرفش کرد.............
البته یادآوری های شما لازم بود.............
ترم چندی .محسن؟درساچطوره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |