به نظر من عمرانی ها باید توانایی محاسبه هر طرحی که معماری میده رو داشته باشن.یعنی چی که هر کی به ما میرسه میگه نقاشیت خوبه ؟یکی نیست بگه ما نقاشی نمیکشیم نقشه میکشیم این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن. عمرانی های عزیز به جای اینکه زیراب ما رو بزنید بهتره یاد بگیرید از محاسبه هر طرحی بر بیاید نه اینکه دست توی طرح ما ببرید.
سلام دوست من ممنونم كه نظر داديد..
ببين دوست عزيز رشته مهندسي عمران و مهندسي معماري يه جورايي بهم گره خورده چطور؟ تو هر كارگاهي
يا شركتي كه وجود داره تكنيسين هاي هر دو رشته كناره هم مشغول كار هستن طراحي از مهندسي معماري
و اجرا از مهندسي عمران اصلا و ابدا هيچ دليلي نداره كه بقول شما
زيراب هم ديگه رو بزنن چون فعاليت و كاره
هر يك مخصوص هستش طراحي و اجرا 2 شرط اصلي ساخت ساز هستش كه بايد طراحان مهندسي معماري خيلي
دقيق و مهندسان عمران در اجراي آن دقت لازم روداشته باشند..با توجه به اينكه شخص خودم تو اكثره كارگاه ها و يا
شركت هاي كه كار كرده ام و شاهد ماجرا هستم مهندسانمعماري و عمران با هم صميمي ؛ خوب ؛ و در هر كاري باهم
مشورت ميكنن در ضمن دوست من اين رو هيچ وقت فراموش نكنمهندس بودن به مدرك و يا به پاس كردن واحد ها نيست
به اين هستش كه طرف چه برداشتي از اين واژه داره و إلا حتما مدرك به ما ميدن اين چيزي معمولي هستش داداش
.مصطفي- يه حرف قشنگي ميگه
(تلاش بدون اخلاق به درد جامعه مهندسی نمیخوره)اينم بگم متاسفانه جامعه
ما اينطوري هستش تخصيره من و شما نيست اگه نگاهي به مهندسان ساير كشور ها بيندازيم اون به اين موضوع پي
ميبريم موفق باشي دوست عزيز