سلام دوستان
برا من یه مشکل که نه ولی موضوع پیش اومده
کسی می دونه تفاوت بین رشته مهندسی معماری و تکنولوژی معماری چیه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام
میگم بیاین یه نتیجه گیری کنیم خوب
اخرش مشکله جمعیه معمارا چیه
یه شاخه بندی کنید دیگه
اونم نه فقط تو ایران...تو همه جای دنیا...تازه وضع کار تو ایران خیلی خوبه...خیلییییییییی.....این معذل فقط مال معماری نیست متاسفانه گریبانگیر همه رشته هاست
من که امریکا هستم هم می خوام برگردم...کف پام صاف شد از بس توی مجتمع تجاری رفتم تو این مغازه اون مفازه برای کار.... چقدر هم رفتم مصاحبه...سابقهی کار معماری و فروشندگی هم داشتم.... دیگه چی می خوان نمی دونم والا! یه مغازه...از اینا که صابون و لوسیون و اینا می فروسه...اینقده صابوناش خوشبوعهشما که ایتالیا بودی به نظرم کار اشتباهی کردی که برگشتی اینجا .گفته ببین بهت قول نمی دم...شاید...شاید هفته ای 10-15 ساعت...اونم حالا ببینیم!!!!
این هم وضع یه کشور جهان اول!!!!![]()
یکی از دوستام فوق لیسانس معماریه از آلملن...10 سال هم سابقه کار داره...طفلی هر روز تنش می لرزه بیکار شه...می گفت من پارسال 2 ساعت، ساعتِ کار داشتم تو هفته....![]()
من که امریکا هستم هم می خوام برگردم...کف پام صاف شد از بس توی مجتمع تجاری رفتم تو این مغازه اون مفازه برای کار.... چقدر هم رفتم مصاحبه...سابقهی کار معماری و فروشندگی هم داشتم.... دیگه چی می خوان نمی دونم والا! یه مغازه...از اینا که صابون و لوسیون و اینا می فروسه...اینقده صابوناش خوشبوعهگفته ببین بهت قول نمی دم...شاید...شاید هفته ای 10-15 ساعت...اونم حالا ببینیم!!!!
یکی از دوستام فوق لیسانس معماریه از آلملن...10 سال هم سابقه کار داره...طفلی هر روز تنش می لرزه بیکار شه...می گفت من پارسال 2 ساعت، ساعتِ کار داشتم تو هفته....![]()
خیلی برام عیجیبه که آمریکا هم به وضع ما دچار شده باشه با اون مدیریت بحرانش .........
چون یکی از آشنایان من که از دانشگاه شریف بورس شده بود الان استاد یاره و میگه ماهی 3500 دلار حقوق میگیره ......... .
3500 فکر می کنی خیلی خوبه؟ ما عادت داریم تبدیل می کنیم به ریال بعد می گیم عععععععععععع یعنی ماهی 7 میلیون...خوش به حالش .... نه اینجا اینقدر هزینه ها زیاده که اون 3500 هم کم میاد. ما دو نفریم. پول آب و برق و گاز+اینترنتمون و موبایل می شه ماهی 500 تا 750 دلار... حالا اجاره ی حونه و مالیات خونه و....بماندخیلی برام عیجیبه که آمریکا هم به وضع ما دچار شده باشه با اون مدیریت بحرانش .........
چون یکی از آشنایان من که از دانشگاه شریف بورس شده بود الان استاد یاره و میگه ماهی 3500 دلار حقوق میگیره ......... .
مدیریت بحران بخوره تو سرشون...گفتن اوباما یکی از مهم ترین طرح هاش اینه که هزینه ی دانشگاه ها رو کم کنه و بیمه رو سراسری کنه....دانشگاه ها که قربونش برم هر ترم داره 2000$ میره رو هزینش.... بیمه هم لطف کردن گفتن افرادی که بیماری خاص دارن یا بیماریشون هزینه ی زیادی داره مثل سرطانی ها هم می تونن بیمه شن.... اینو ترکوندن هاااااااا چون تا 2-3 ماه پیش افرادی که بیماری هایی با هزینه ی درمان سنگین داشتن مثل MS یا بیماری های دیگه...بیمه نمی شدن....
وضع کار هم که افتضاحه هنوز....یکی از اقواممنون تگزاسه گفت دوستای پسر بزرگیش دیدن کار نیست...دارن می رن استرالیا چون اونجا مینیمم حقوق 17 دلاره..باز یه کم بهتره.....
اصن یه وضعی![]()
به نظر من ما میتونیم 2 نوع ایده داشته باشیم :
*1 _ ایده هایی که بر اساس مشاهدات ما از طرح های معمارهای برتر جهان زده میشه که عموماً جنبه ی کورکورانه داره و هیچ نوع منطقی پشتش نیست و اگه از دانشجو پرسیده بشه چطور بهش رسیدی مشتی خضعبلات تحویلت میده چون صرفاً اون چیزی رو ، روی کاغذ آورده که دیده و فقط یه ذره چاشنی خلاقیت رو بهش اضافه کرده که اونم نا خودآگاه بوده ....... .
*2 _ ایده هایی که با مطالعات همه جانبه درباره طرح زده میشه اعم از: نحوه نورگیری ها و تاثیرات روانی آنها در فضاهای داخلی _ جهت گیری بنا نسبت به سایت محل و تعاملش با ساختمان های اطرف _ و .... که این طرح ها نه صرفاً به خاطر نزدیک بودن به استانداردها قابل ارزش هستند بلکه به اون توجیه پذیری تو همه زمینه ها ارزش این طرح ها محسوب میشن که اگه این طرح های با ایده های خوبی هم همراه باشه (که باید باشه چون مشخصه مهم هر طرح ایدشه ) به نظرم یک پَک کامل معماری رو ما میتونیم ارائه بدیم ... .
.
.
البته این ایده هایی که مد نظر منه ایده هایی هستن که با دید ساختاری بهشون نگاه میکنم و به عنوان طرحی که قراره قسمتی از زندگی شهری و فردی رو تامین کنه ، وگرنه بسیاری از ایده ها میتونن خیلی آزادانه و بدون خط قرمزها ارائه بشن، به عنوان تنها یک "ایده " .
من که امریکا هستم هم می خوام برگردم...کف پام صاف شد از بس توی مجتمع تجاری رفتم تو این مغازه اون مفازه برای کار.... چقدر هم رفتم مصاحبه...سابقهی کار معماری و فروشندگی هم داشتم.... دیگه چی می خوان نمی دونم والا! یه مغازه...از اینا که صابون و لوسیون و اینا می فروسه...اینقده صابوناش خوشبوعهگفته ببین بهت قول نمی دم...شاید...شاید هفته ای 10-15 ساعت...اونم حالا ببینیم!!!!
درود
شما اگر قصد بازگشت دارید حتما این کار رو انجام بدید و از فرصت های شغلی عالی ای که اینجا وجود داره استفاده کنید و ضمن اینکه تجربیات و دانش تون رو با هم میهنانتون به اشتراک می گذارید و به رشد کشورتون کمک می کنید .