روزتون مبارک باشه![]()
مرسی گلم ممنون
قربونت خیلی ماهی

آقای مومیایی یاد بگیر

پیرجو دیوار نیار
اون دیوار مهندسی ساز نیست، معمار سازه
زود خراب میشه![]()
می کشمش

روزتون مبارک باشه![]()
پیرجو دیوار نیار
زود خراب میشه![]()
چشم
نه دیگه،فکر کنم کلا ما 1 روز مهندس داریم
اخه اگه قرار باشه هر رشته 1 روز داشته باشه، نمیشه که
مثلا روز "زنان و زایمان"
یا روز "زبان ساواهیلی"
ما مکانیکا عادت داریم سر به سر همه بزاریم
حتی به برق ها (که دیگه واقعا مهندس هستن) گیر میدادیم
عادته بخدا
از رو کینه نیستا![]()
بیا بکش
ولی با این کار حقیقت مخفی نمیشه
![]()
پیرجو دیوار نیار
زود خراب میشه![]()
فاطی فضولی نکن.........
بسه دیگه..... لوس بازی در نیار تو تاپیکا
دمت گرم حسین خان خوب .... بهش!!!!!!!!!!......... بسه دیگه..... لوس بازی در نیار تو تاپیکا
باشههههبـــــــــاوشه
ولی میکشمش![]()
.روز معمار به همه معماران باشگاه و بویژه همسرم فاطی تبریک میگم .
.
.
.
مرسی عشقم...
منم روزه معمارو به معمارای گل تبریک میگم.....
سلام
هربنایی به نوبه خودش نکات مثبت ومنفی داره به جای اینکه بگویم معرف معماری ایرانی،کدام بناست؟؟؟بگوییم از این بناها چه چیزی یاد گرفتیم که بکار ببندیم وگرنه اکثر بناها جز تله ای از خاک نیستن(نظر شخصیمه)هنرهایی که سالیان در زیر خاکن گنجینه های امروزهستند که اکثر ما به انها بی مهری میکنیم ودر طرحهایمان استفاده نمیکنیم واگر هم به کار میبندیم با نگاه سطح نگر ما تباه می شود ای کاش تایپی بود که اثار ایرانی را برای نسل امروز تحلیل میکرد تا بدانن واستفاده کنن واز ایرانی بودنشان به خود افتخارکنند
برای پاسخ به این سوال باید در ابتدا معلوم کنیم منظور از معماری ایرانی،معماری سنتی و معماری مدرن چیه..
این واژگان خیلی با هم فرق میکنن و معانی و کاربردشون تو پاسخ به این سوال خیلی مهم هستند![]()
خدا در هرکسی روحی دمیده
برایش نقش هایی آفریده
و لیکن زین میان کمتر کسی را
به سان خویش معمار آفریده...
با تاخیر خدمت همه ی دوست های عزیـز رشته ی مهندسی معماری تبریک عرض می کنم. روزتون مبارکـــــ![]()
عذر خواهي منو بپذير دوست عزيز اما تو حرفات يه چيزي بود كه شايد خيلي درست نباشه گفتنشبا سلام
خیلی ممنون برای طرح سوال خوب و درعین حال مهم/خیلی به این موضوع که سمبل معماری ایرانی کدام بنا میتونه باشه فکر کردم ... مجموعه شهری نقش جهان،مجموعه پاسارگاد، مسجد امام اصفهان،مسجد مدرسه اقابزرگ کاشان،تیمچه امین الدوله،کاروانسرای دیرگچین،باغ فین،خانه بروجردی ها و خیلی بنای دیگه که از ریشه ایرانی برامده
همانطور که اشاره کردید انتخاب نه شایسته ماست نه فراخور ما.خیلی از دوستان و از جمله من نظرمون براینه که نمیتونیم انتخاب کنیم؛این دلیلش میتونه از نااگاهی ما باشه.اینجا بخش کوچکی از جامعه حقیقی و مصداق مشت نمونه خروار؛ وقتی ما اطلاعاتمون ناقصه مطمئنا جامعه معماری هم ناقصه
شاید درست تر باشه که در هر کاربری، بنایی انتخاب کنیم فرضا در مسجد، مدرسه ،بازار، خانه و...
این تاپیک می تونه نوید اتفاق های خوب باشه.انشالله بعد از به نتیجه رسیدن شروع به تحلیل اثار خواهیم کرد همانطور که قبلا هم اینجا داشتیم
سلام ممنون که صحبتم رو خوندیعذر خواهي منو بپذير دوست عزيز اما تو حرفات يه چيزي بود كه شايد خيلي درست نباشه گفتنش
عدم انتخاب ما ناشي از بي سوادي ماست؟؟؟
هرگز
بزرگترين معماران خودشونو بي سواد ترين معمارا ميدونن
از طرفي پسته ي بي مغز چون لب وا كند رسوا شود
هرگز نميشه صراحتا اين رو گفت
اتفاقا انتخاب براي كساني كه كمتر بنا ها رو ميشناسن راحت تره چون به كنه و هستي اون پي نبردن
شاهكارهاي ايران از هخامنشيان تا قاجاريه مگه قصه يه روز و دو روزه كه ما نتونيم انتخاب كنيم؟يا بتونيم؟
تخت جمشيد كي ساخته شده؟؟؟زمان هخامنشي
اقابزرگ كي ساخته شده؟زمان قاجار و در عصر افول معماري ايران
اين همه فاصله زماني بين اين دو بناست اما خود شما داري اونا رو در كنار هم نام ميبري
از طرفي ما ميگيم هر چي علم پيشرفت ميكنه دانسته ها بيشتر ميشه
اما ايا درسته كه بگيم اقابزگ قوي تر از تخت جمشيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا بلعكس؟؟؟؟؟
به اصطلاح خودموني حرفت تو كت من يكي نرفت
تجديد نظر دوستم تجديد نظر
حتما، لطفا
نمیدونم ولی من یه جورایی با همراهی موافقمعذر خواهي منو بپذير دوست عزيز اما تو حرفات يه چيزي بود كه شايد خيلي درست نباشه گفتنش
عدم انتخاب ما ناشي از بي سوادي ماست؟؟؟
هرگز
بزرگترين معماران خودشونو بي سواد ترين معمارا ميدونن
از طرفي پسته ي بي مغز چون لب وا كند رسوا شود
هرگز نميشه صراحتا اين رو گفت
اتفاقا انتخاب براي كساني كه كمتر بنا ها رو ميشناسن راحت تره چون به كنه و هستي اون پي نبردن
شاهكارهاي ايران از هخامنشيان تا قاجاريه مگه قصه يه روز و دو روزه كه ما نتونيم انتخاب كنيم؟يا بتونيم؟
تخت جمشيد كي ساخته شده؟؟؟زمان هخامنشي
اقابزرگ كي ساخته شده؟زمان قاجار و در عصر افول معماري ايران
اين همه فاصله زماني بين اين دو بناست اما خود شما داري اونا رو در كنار هم نام ميبري
از طرفي ما ميگيم هر چي علم پيشرفت ميكنه دانسته ها بيشتر ميشه
اما ايا درسته كه بگيم اقابزگ قوي تر از تخت جمشيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا بلعكس؟؟؟؟؟
به اصطلاح خودموني حرفت تو كت من يكي نرفت
تجديد نظر دوستم تجديد نظر
حتما، لطفا
بحث اگر بر سر ادب و ادبيات است
سخن ها بسي فراوان !
بعد از بازديد كاروانسراي امين اباد (اصفهان) استادمون خواست يه جمله يا يه بيت بگيم در موردش
من اينو نوشتم:
دلم در ديدن رويت هميشه ميكند فرياد
به ياد اولين روزي كه مهرت رد دلم افتاد
اينم عكسش
با سلام
دوست خوبم من بسیار تحت تاثیر شعر زیبای شما قرار گرفتم و می خواستم از شما تشکر کنم
و خیلی دوست دارم همه دوستان این بحث رو ادامه بدن چون بسیار جذابه
هیچ ترتیبی و آدابی مجوی
هر چه می خواهد دله تنگت بگو
سلام به همگی ...
من دانشجو ترم 5 دانشگاه ازادم و 63 واحد پاس کردم معدل کل 14.2 هستش و متولد 71 . ما خانوادگی هنرمندیم پدرم دکتری هنر دارن و من خودم هم موسیقی کار میکنم هم قلمزنی (صنایع دستی اصفهان) و هم جواهر و زیورالات سازی با نقره و طلا.
برادر دوقلومم موسیقی کار میکنه و در رشته ی معماری مشغول به تحصیله... اینا همه رو گفتم که بگم : اقا روحیمون خلاق و لطیفه و زندگیمون با هنر درگیره همیشه.
خیلی دلم میخواست برم معماری اما بنا به حرف برادر بزرگترم من رفتم عمران و اون قلم رفت معماری . در حالیکه هر جفتمون معماری دوست داشتیم .
قصد داریم واسه ارشد با اون قلم بریم فرانسه یا ایتالیا ومن موندم دوباره کارشناسی بخونم یا ارشد برم معماری ؟