گام به گام تا کنکور 95

mohammadsunlight

عضو جدید
البته خوشحال میشیم که بدونیم :D

البته چیز خاصی که ندارم بگم:):biggrin:

چون همون طور که گفتم برنامم هفتگیه و قراره ایشاللا تا ۳۰ خرداد ترمو، سیالات، مقاومت و اجزاء رو ببندم ( البته با این سرعت فکر میکنم زودتر از برنامه ببندمشون)

فعلا هفته ای ۱۸ ساعت ترمو، ۱۸ ساعت سیالات، ۱۸ ساعت مقاومت و ۹ ساعت اجزاء ;)

برنامه از ۱۱ / ۱۱ شروع شده و در دو روز گذشته هر روز ۲.۵ ساعت ترمو، ۲.۵ ساعت سیالات، ۲.۵ مقاومت خوندم ۱.۵ ساعت هم باید اجزاء میخوندم ولی چون جزوه ی شریعت پناهی هنوز گیرم نیومده این ۱.۵ ساعت رو به مرور اختصاص دادم:)

راستی شما اجزاء از رو چی خوندین؟ راضی بودین؟

mohammadsunlight

عضو جدید
نه بابا مثال برای من آواز دهل از دور خوش است می باشد.
هیچی نخوندم سه نفر مستقیما دارن رو درس خوندن من نظارت میکنن یعنی استاد مشاورم هستن مثلا. اون قدر درس نخوندم و نمیخونم که همشون اونقدر حرص میخورن. دیگه ببینید اونقدر من تنبلم که نگین . از بس که درس نمیخونم با دوستم که چت میکنم . شوهرش ازم درخواست عاجزانه میکنه که درس بخونم و دوستمو حرص ندم خخخخخخخخ
خدایا خودت آخرو عاقبت منو بخیر کن.
خیلی عقبم
خیلی .
شما ها وضعنون خوبه خیلی . حداقل یه دور تموم کردین و حتی دوستای من دور دوم تموم شده دارن وارد دور سوم میشن من هنوز دور اولو نتونستم تموم کنم. :(
وای استرس گرفتم برم درس بخونم.
راستش من چند روز پیش شروع کردم این تاپیک رو از اول تا خر بخونم

شاید باورتون نشه ولی منم خیلی حرص میخوردم وقتی میدیدم با وجود مشاورا و دوستای چیزخون خوبی که دارین تمام وقتتون رو رو درس نذاشتین :)

آخرین ویرایش:

Mohammad7225

عضو جدید
نه بابا مثال برای من آواز دهل از دور خوش است می باشد.
هیچی نخوندم سه نفر مستقیما دارن رو درس خوندن من نظارت میکنن یعنی استاد مشاورم هستن مثلا. اون قدر درس نخوندم و نمیخونم که همشون اونقدر حرص میخورن. دیگه ببینید اونقدر من تنبلم که نگین . از بس که درس نمیخونم با دوستم که چت میکنم . شوهرش ازم درخواست عاجزانه میکنه که درس بخونم و دوستمو حرص ندم خخخخخخخخ
خدایا خودت آخرو عاقبت منو بخیر کن.
خیلی عقبم
خیلی .
شما ها وضعنون خوبه خیلی . حداقل یه دور تموم کردین و حتی دوستای من دور دوم تموم شده دارن وارد دور سوم میشن من هنوز دور اولو نتونستم تموم کنم. :(
وای استرس گرفتم برم درس بخونم.
مهندس منم هنوز یه دور رو تموم نکردم ولی زیاد ناراحت نیستم!! ایشالا هممون عاقبت به خیر میشیم :)

راستی پس جناب مهندس سجاد کجان؟؟
انشا... هر کجا هستن موفق و سلامت باشند.
سه تا بودیم ایشون هم رفتن دو تامون موندیم.
نمیدونم :surprised: ایشالا که داره درس میخونه :D

Mohammad7225

عضو جدید
البته چیز خاصی که ندارم بگم:):biggrin:

چون همون طور که گفتم برنامم هفتگیه و قراره ایشاللا تا ۳۰ خرداد ترمو، سیالات، مقاومت و اجزاء رو ببندم ( البته با این سرعت فکر میکنم زودتر از برنامه ببندمشون)

فعلا هفته ای ۱۸ ساعت ترمو، ۱۸ ساعت سیالات، ۱۸ ساعت مقاومت و ۹ ساعت اجزاء ;)

برنامه از ۱۱ / ۱۱ شروع شده و در دو روز گذشته هر روز ۲.۵ ساعت ترمو، ۲.۵ ساعت سیالات، ۲.۵ مقاومت خوندم ۱.۵ ساعت هم باید اجزاء میخوندم ولی چون جزوه ی شریعت پناهی هنوز گیرم نیومده این ۱.۵ ساعت رو به مرور اختصاص دادم:)

راستی شما اجزاء از رو چی خوندین؟ راضی بودین؟
دمت گررررم واقعاااا من سه ماهه دیگه کنکور دارم الان اینقدر نمیخونم :surprised:

راستش من چند روز پیش شروع کردم این تاپیک رو از اول تا خر بخونم

شاید باورتون نشه ولی منم خیلی حرص میخوردم وقتی میدیدم با وجود مشاورا و دوستای چیزخون خوبی که دارین تمام وقتتون رو رو درس نذاشتین :)
مشکل اینجاس که بعد یه خورده که میخونی دلسرد میشی و نمیتونی ادامه بدی :( من که حداقل روحیم خراب میشه :cry:

mohammadsunlight

عضو جدید
مشکل اینجاس که بعد یه خورده که میخونی دلسرد میشی و نمیتونی ادامه بدی :( من که حداقل روحیم خراب میشه :cry:

کسی که یک ((چرا)) ی مستدل دارد از پس هر ((چگونه)) ای برمی آید.... نیچه

خب حتما دلایلی بوده که تصمیم گرفتین واسه ارشد بخونین دیگه... سعی کنید اون دلایل رو مدام در ذهن داشته باشین.... سعی کنین کاری کنید که ذهنتون درس خوندن رو مساوی رسیدن به اهدافتون ( دلایلتون) بدونه... اینطوری موقعی که درس میخونین. احساس رضایتی که وقتی که به اهدافتون میرسین ایجاد میشه ایجاد میشه! :surprised: ..Neuro-linguistic programming (NLP) علمیه که در همین زمینه فعالیت داره

اگه فرصت دارین در اوقات استراحتتون کتاب های Unlimited success و awaken the giant within از tony Robbins رو مطالعه کنین;)

من قبل از این که واسه کنکور شروع کنم هم روزای تعطیل ۱۵ ساعت درس میخوندم که دو دلیل عمده داره... یکی رو که بالا توضیح دادم... یکی هم اینه که واقعا عاشق رشته و درس هام هستم

موفق باشین;)

alma_mech

عضو جدید

خب حتما دلایلی بوده که تصمیم گرفتین واسه ارشد بخونین دیگه... سعی کنید اون دلایل رو مدام در ذهن داشته باشین.... سعی کنین کاری کنید که ذهنتون درس خوندن رو مساوی رسیدن به اهدافتون ( دلایلتون) بدونه... اینطوری موقعی که درس میخونین. احساس رضایتی که وقتی که به اهدافتون میرسین ایجاد میشه ایجاد میشه! :surprised: ..Neuro-linguistic programming (NLP) علمیه که در همین زمینه فعالیت داره

اگه فرصت دارین در اوقات استراحتتون کتاب های Unlimited success و awaken the giant within از tony Robbins رو مطالعه کنین;)

من قبل از این که واسه کنکور شروع کنم هم روزای تعطیل ۱۵ ساعت درس میخوندم که دو دلیل عمده داره... یکی رو که بالا توضیح دادم... یکی هم اینه که واقعا عاشق رشته و درس هام هستم

موفق باشین;)

ساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااعت
15
واووووووووووو شما برای انگیزه دادن برامون کافی هستین. لطفا تو تاپیک بمونید 15 ساعت!!!!!!!!! اونم تو یه روز خدا این همه خودمو کشتم نتونستم 10ساعتو رد کنم بابا شما دیگه کی هستین؟
احیانا شریفی نیستین چون روحیتون به اونا بیشتر میخوره.

Mohammad7225

عضو جدید

موفق باشین;)
دمت گرررررررم یعنی خدا وکیلی کففف کردم :surprised:
یعنی ایول داری ;)
اینو :)D) نذارم فک میکنم پیام نذاشتم :biggrin:

zahra mohsenian

کاربر بیش فعال
خب دو سه تا سؤال در مورد ترمو و سیالات دارم

من اول تصمیمم این بود که برای این دو درس این مراجع رو تهیه کنم:

ترمو : کتاب آبی راهیان + کتاب کوثری پارسه + جزوه دستنویس کوثری

سیالات : کتاب آبی راهیان + کتاب صادقی پارسه + جزوه دستنویس صادقی

1- کتابای پارسه رو بیشتر برای درسنامه میخوام ، همه ی تستای کنکور ها تو کتاب راهیان هست دیگه ، کتابای پارسه تست تألیفی داره یا نه؟، اگه تست تألیفی نداشته باشه کارم با جزوه ی دستنویس کوثری و صادقی حله

2- دکتر خداکرمی دیگه با انتشارات آزاده (راهیان ارشد) همکاری ندارن؟
من یه کتاب جدید دیدم ازشون به اسم ترمودینامیک زیر ذره بین که اسم انتشاراتش کانون ارشد دکتر خداکرمی بود

قضیه چیه؟ کسی این کتاب رو خونده؟ این بهتره یا راهیان؟

خوشبحالتون با این اراده عالی:smile:
درباره کتاب برا ارشد بنظر من کتاب انتقالهای جهش دکتر بابایی رو امتحان کنید من اصلا ندیدمشون ولی میدونم ترکووووووونده و فوق عالیه;)موفق باشین

mohammadsunlight

عضو جدید
ساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااعت
15
واووووووووووو شما برای انگیزه دادن برامون کافی هستین. لطفا تو تاپیک بمونید 15 ساعت!!!!!!!!! اونم تو یه روز خدا این همه خودمو کشتم نتونستم 10ساعتو رد کنم بابا شما دیگه کی هستین؟
احیانا شریفی نیستین چون روحیتون به اونا بیشتر میخوره.
خوشحال میشم باعث انگیزه گرفتنتون باشم:)

اصلا تعجب نکنین... فکر نمیکنم روزی ۱۵ ساعت لذت بردن کار سختی باشه... همه میتونن روزی ۱۵ ساعت لذت ببرن... حتی شما دوست عزیز;)

vanpersi

عضو جدید
سلام.خسته نباشد بچه ها.کسی بودچه بندی سوالات طراحی اجزا رو داره که تو چند سال اخیر از چه فصل هایی چی اومده؟ و یا حتی درس های دیگه.فک کنم موسسه ماهان زده .اگه کسی داره بزاره.با تشکر

sinaited

عضو جدید

dash @li

کاربر بیش فعال
سلام.خسته نباشد بچه ها.کسی بودچه بندی سوالات طراحی اجزا رو داره که تو چند سال اخیر از چه فصل هایی چی اومده؟ و یا حتی درس های دیگه.فک کنم موسسه ماهان زده .اگه کسی داره بزاره.با تشکر
سلام
http://www.parseh.ac.ir/node/1370

دوستان امیدوارم خوب درس بخونین،و از تلاشتون راضی باشید،مهم رضایت خود شماست ن بقیه و حرف بقیه...
موفق باشید

dash @li

کاربر بیش فعال
من فقط میدونم که اون قسمت تعادل شیمیایی و موازنه و ایناش(فصل آخره فک کنم) با اون قسمت مخلوط گازها(فصل پنج فک کنم باشه) تا حالا مکانیک سوال نداشته یا کم بوده :D
سلام
فک کنم از همین سایت پارسه و این جدولش بتونین ی نکاتی رو بفهمید.
http://www.parseh.ac.ir/node/1370

chapgard

عضو جدید
سلام دوستان نظرتون راجع ب کتابهای حسینی از راهیان ارشد چیه
من کتابهای دینامیک ارتعاشات و اجزای حسینی رو میخونم به نظرتون کافیه یا باید کتابای بهتری رو بخونم

Mohammad7225

عضو جدید
سلام دوستان نظرتون راجع ب کتابهای حسینی از راهیان ارشد چیه
من کتابهای دینامیک ارتعاشات و اجزای حسینی رو میخونم به نظرتون کافیه یا باید کتابای بهتری رو بخونم
اگه میتونی سوالای کنکورو جواب بدی کافیه!! اگه نه که یه بار دیگه بخونشون :D
اصولا همه ی کتابا یکین فقط سبک بیانشون فرق داره و اینطور نیس که مثلا یه مبحث اصلی کنکور توشون نباشه فقط بعضیا مختصر تر گفتن و چیزای مهم رو فقط گفتن بعضی دیگه کلا خاستن یه چیز کامل ارائه بدن. در کل حسینی هم میخواد همه چیزارو پوشش بده.
مخصوصا الانم که دیگه وقتی تا کنکور نمونده کلا بیخیال منبع کمکی شی بهتره
موفق باشی :smile:

mohammadsunlight

عضو جدید
امروز کلی نشستم راجع به سنگ ها و خواص سنگ ها و سنگ درمانی و این چیزا مطالعه کردم

دنبال یه سنگ برای بهبود کارایی های ذهنی بودم

انقدر گشتم تا سه چهار تا از بهترین هاش رو پیدا کردم

از اون سه چهار تا، در نجف و حدید که تو ایران معروف تر هستن رو انتخاب کردم

میخوام اکانت کلش و انگشتر عقیقم رو بفروشم به جاش در نجف و حدید بگیرم

نظرتون چیه؟ :D

Mohammad7225

عضو جدید
امروز کلی نشستم راجع به سنگ ها و خواص سنگ ها و سنگ درمانی و این چیزا مطالعه کردم

دنبال یه سنگ برای بهبود کارایی های ذهنی بودم

انقدر گشتم تا سه چهار تا از بهترین هاش رو پیدا کردم

از اون سه چهار تا، در نجف و حدید که تو ایران معروف تر هستن رو انتخاب کردم

میخوام اکانت کلش و انگشتر عقیقم رو بفروشم به جاش در نجف و حدید بگیرم

نظرتون چیه؟ :D
اینا چی هستن اونوقت؟؟ :surprised:
اسماشونو میشه فینگلیش بنویس حداقل بتونم تلفظ کنم :D

mohammadsunlight

عضو جدید
اینا چی هستن اونوقت؟؟ :surprised:
اسماشونو میشه فینگلیش بنویس حداقل بتونم تلفظ کنم :D

خیلی معروف هستن ک

تازه من کلّی گشتم چیزی پیدا کنم که تو انگشتر ها ازش استفاده بشه

dorr-e-najaf = quartz

hadid ( hadid-e-sini(chini) ) = hematite

فکر کنم بدتر شد:biggrin:

Mohammad7225

عضو جدید
خیلی معروف هستن ک

تازه من کلّی گشتم چیزی پیدا کنم که تو انگشتر ها ازش استفاده بشه

dorr-e-najaf = quartz

hadid ( hadid-e-sini(chini) ) = hematite

فکر کنم بدتر شد:biggrin:
نه اتفاقا خوب شد اینارو قبلا باهاشون آشنایی داشتم :D
من خودم اگه پیدا کنم میگیرم کلا یکی از علایقم سنگ ها هستن :D
ولی چه تحقیقات باحالی کردی ;)

siavashbehzad

عضو جدید
دوستان کسی اگه از فطن دانلود کرده قرار بده اینجا ... مدرسان 94 پارسه 94 و ...