کی رو صندلی بشینه؟؟؟؟؟

Gholche

عضو جدید
سلام شیما خانم

کدوم واحد درس میخونید؟
ترم چند هستید؟ (ورودی چه سالی هستید؟)
ساکن چه شهری هستید؟
چه زبان های برنامه نویسی رو توی پیام نور پاس کردین؟
به چه زبان هایی (برنامه نویسی) علاقه دارید؟ توی کدوم ها حرفه ای تر هستید؟
شاغل هستید؟ اگه بله مرتبط با رشتتونه؟
از برنامه های .net چی بلیدید؟
اگه زمانی پروژه ای رو قبول کردید حاضرید گروهی کار کنید؟
یه کمی راجع به رشتتون بنویسید:)
(ببخشید من فقط از این سوالا بلدم)

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیما من چندتا سوال کوچولو ازت دارم :D
1-چرا اینقده عصبانی ای؟ :mad:
2-حس انتقام جوییت تاحالا کار دستت نداده؟ چه کاری؟ حقوقش خوبه؟ :razz:
3-میشه یه نفرو 3نصف کرد؟ :D
4-چند ساله ای؟ :que:
5-قصد سفر نداری؟ :cool:
6-خودتو بیشتر معرفی کن واسمون میخوایم بیشتر بشناسیمت بخندیم :biggrin:

m00nlight

عضو جدید
سلام شیما خانم
عليكم السلام!
کدوم واحد درس میخونید؟ كرمان
ترم چند هستید؟ (ورودی چه سالی هستید؟) ورودي 86 ترم 5-6
ساکن چه شهری هستید؟ همونجا
چه زبان های برنامه نویسی رو توی پیام نور پاس کردین؟ پاسكال و ++c و اسمبلي
به چه زبان هایی (برنامه نویسی) علاقه دارید؟ توی کدوم ها حرفه ای تر هستید؟ ++c
شاغل هستید؟ اگه بله مرتبط با رشتتونه؟ اره - نه !
از برنامه های .net چی بلیدید؟ هيچي....در حد يه تخم مرغ بلدم!
اگه زمانی پروژه ای رو قبول کردید حاضرید گروهی کار کنید؟ اره .... بهتره كه اينجوري....
یه کمی راجع به رشتتون بنویسید:) خب اينده شغليش خوبه ...خودت كيف ميكني وقتي كاراي كامپيوتريتو خودت انجام ميد ي....پرستيژ داره!!!...بااينكه به نظر خيليا كشور داره از فارغ التحصيلاي اين رشته اشباع ميشه ولي بنظر من جيزي نيست كه از مد بره يا بدردنخور بشه.... گرايشهاشم اينان: نرم افزار سخت افزار علوم كامپيوتر و اي تي .... من خودم سخت افزار و به نرم افزار ترجيح ميدم!اما خب قسمت نبود كه برم سخت افزار!
(ببخشید من فقط از این سوالا بلدم)
اخي مرسي عزيزم(پسري يا دختري ؟!!!!)

m00nlight

عضو جدید
شیما من چندتا سوال کوچولو ازت دارم :D
جانم بپرس
1-چرا اینقده عصبانی ای؟ :mad: من؟؟؟ ! بستگي به طرفم داره...بعضي وقتا طرف خودشو ميكشه من عصباني شم اما من هر هر ميخندم!
2-حس انتقام جوییت تاحالا کار دستت نداده؟ چه کاری؟ حقوقش خوبه؟ :razz: نه! دولتي...تازه استخداما مث اشخورا تو ي سربازين!!! منم همينطورم ديگه!
3-میشه یه نفرو 3نصف کرد؟ :D اگه طالب بشي اره...كار نشد نداره!
4-چند ساله ای؟ :que: بهمن 23 ساله ميشم:heart:
5-قصد سفر نداری؟ :cool: كجا مثلا؟مرخصي ندارم اخه...:razz:
6-خودتو بیشتر معرفی کن واسمون میخوایم بیشتر بشناسیمت بخندیم :biggrin:
اگه برا خنده ميخاي بدوني پس... من همونم كه داداشش مجيده !!! حالا بخند :biggrin:

ميبينم كه اصلا بلد نيستي سوال بپرسي داداششششي:cool:;):razz:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم سوال بپرسم :cool:

منو می شناسی؟
درجه صندلیت ؟
چرا اومدی صندلی داغ شرکت کردی؟
هر وقت پشمون شدی شهامتش رو داری بگی؟
چه سوالی ازت بپرسم حرصت در میاد؟
از شوخی بدت میاد؟
تو خانواده چند تا بچه اید ؟ بجه چندمی؟
به رشتت علاقه داری؟ چرا انتخابش کردی؟
چه رنگی رو دوست داری؟ چه روزی متولد شدی؟
تا حالا چند بار جشن تولد برات گرفتن؟
کدوم جشن تولدت به یادماندنی ترین بوده ؟
بهترین و به یاد موندنی ترین کادویی که گرفتی چی بود و از کی گرفتی؟
دوست داری چی کادو بگیری؟
مامانت رو بیشتر دوست داری یا بابات رو ؟ :D
تو زندگیت کی رو بیشتر از همه دوست داری؟
از روش تربیتیت راضی هستی؟
فکر می کنی بزرگ شدی یا بازم می تونی بزرگ بشی :surprised: ( منظورم رشد جسمانی نبودها! :D )
چقدر مشورت می کنی؟با کی؟
به نصیحت گوش می دی؟ به نصیحت کی بیشتر گوش می دی؟
چندبار کسی رو نصیحت کردی؟
به ادامه تحصیل فکر کردی؟
کجا دوست داری ادامه بدی؟ داخل یا خارج؟
میونه ت با برنامه ریزی چجوریه ؟
نظم داری تو کارات ؟
از زندگی چی می خوای؟
می خوای به کجا برسی ؟ آرمانشهرت کجاست ؟
بهترین لحظه ی زندگیت ؟
تلخترین لحظه زندگیت ؟
یه خاطره تعریف کن؟
آخرین باری که خندیدی؟
آخرین باری که گریه کردی؟
آخرین باری که عصبانی شدی؟

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
درجه صندلیت ؟
وقت فراغت داری؟
توی اوقات فراغت چیکار می کنی؟
اهل کتاب خوندن هستی؟ بهترین کتابی که خوندی؟
کسل کننده ترین کتاب ؟
بهترین فیلمی که دیدی؟ کسل کننده ترینش؟
اهل ورزش هستی؟ چه ورزشی؟
چه کاری تو روز انجام بدی حس می کنی خیلی مفید بودی؟
اهل سفر هستی؟ چند تا از شهرهای ایران رو گشتی؟
دوست داری به کجا سفر کنی؟
قلبا اعتقاد داری از جنس مخالفت سری؟جوابت هر چی هست توضیح هم بده.
خودشناسی،رسیدن به ناشناخته ها ی وجودت برات مهمه؟واسش چیکارا کردی تا حالا؟
معمولا چه تیپ لباس می پوشی؟
معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟
شبا خونتون پشه داره؟
سوسک چی ؟ هر چی جک و جونور داره بگو ... :redface:
دست خطت چطوریاست؟
آشغال میرزی رو زمین؟اگه آره ککت بعدش نمیگزه؟
چقدر حرفت با عملت جور درمیاد؟
شده دلت واسه ایران بسوزه؟چرا؟
جنگ بشه می ری جلو؟
چقدر خاکت رو دوست داری؟ واسه چی دوست داری؟
صبحا چند پا میشی؟شبا چند میخوابی؟
صبحونه چیا می خوری؟
جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟
چاقی یا لاغری؟ خواستی آمارش رو بده ;)
بیرون بری چه چیزتو فراموش کنی ببری کلافه ای؟
من خیلی سوال می پرسم ؟

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه کاریه که اگه برگردی به سن پایین تر دوست داری انجام بدی؟
رابطه ات با خدا چه جوریاست؟
تو روز چقدر بیادیشی؟
تو زندگیت کجاست ؟
دوست داری جای ادمین رو بگیری؟
دوست داری کودتا کنیم؟
دوست داشتی جای ادمین باشی؟

دوست داشتی جای کی بودی؟
دوست داشتی چیکاره بودی؟
سر از هنر منرم درمیاری ؟
فكر ميكني كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشود؟
اهل کل کل هستی؟چرا؟
نظرت راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟
علم بهتره یا ثروت؟چرا؟
نظرت درباره مهریه و مقدار اون چیه؟
پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردي.
پنج تا آرزوی مهم خودت رو بنویس.
دوست داري به سن ميانسالي برسي يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟
به نظرت چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟

به نظرت اگه یه روز فکر رو ازت بگیرن می تونی زندگی کنی؟
زبانت خوبه ؟ چه زبانی رو مسلطی ؟
کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟
چرا باشگاه مهندسان عضو شدی؟ چرا موندی؟
بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه )
دوست داشتی کی روی صندلی برای مرحله بعد بشینه و ازش سوال بپرسی؟

شماره پات چنده؟
شماره و سایز لباسات چنده؟

الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟ واسه چی تو آش کشک میریزن؟ چرا تو قرمه سبزی ماهی نمیریزن؟
تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟
دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدی؟ ( اگه نه چرا؟)
جلوی آینه با خودت حرف میزنی؟ چرا؟
یه جوک خیلی توپ و باحال بگو:

آخرین اس ام اسی که دریافت کردی؟
باحالترین اس ام اس ؟ از کی بود؟
بزرگترین خلاف زندگیت ؟
توی مدرسه بچه مثبت بودی یا تخس ؟
چندتا میوه که دوست داری نام ببر:
غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟
غذا درست کردن بلدی یا فقط ایراد می گیری؟

به نظرت من چه بیماری ای دارم که انقدر سوال می پرسم ؟
درجه صندلیت؟
فعلا بسه دوباره مزاحم می شم ;)

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبی شیماجون؟؟؟

چرا نام کاربریت عوض o صفر داره؟؟؟
اشتباه تایپی بود یا اشتباه املایی؟؟

چن تا داداش داری تو سایت؟

اولین باری که باهم آشنا شدیم یادته؟

فک میکنی من چن سالمه؟

فرض کن یه روزی بهت بگن باید بری تو غار زندگی کنی:
می ری؟
اگه رفتی چی باخودت می بری؟
....................

اولین اس ام اسی که از گوشیت دادی به کی بود؟
متنش چی بود؟
به آینده چه قد فک می کنی؟
من معتقدم که آینده تو دستای خودمه ، درست فک می کنم؟

فعلا همینا...

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتر نیس برا صندلی داغ هر نفر یه تاپیک جدا بزنین؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام خوش اومدی.... این نظر رای نیاورد... این تاپیک این مدلیه دیگه... منتظر حضورت هستیم:w27:

اخي مرسي عزيزم(پسري يا دختري ؟!!!!)

مریم جون.... دوست خوبه من....:gol::gol:

اره داداشي من اومدم...مرسي.....تو كه نيومدي
راستي شنيدم سرما خوردي...الهي بگردم داداشي خوبي؟ اش برات درست كنم توش فلفل بريزم خفت كنم؟ دوست داري؟!!!!! :D

من واسش پختم.... :neutral:
اگه برا خنده ميخاي بدوني پس... من همونم كه داداشش مجيده !!! حالا بخند :biggrin:

ميبينم كه اصلا بلد نيستي سوال بپرسي داداششششي:cool:;):razz:

جان؟؟؟؟

elham7070

عضو جدید
سلام....

منم می تونم سوال بپرسم؟

چرا تازه واردی بده؟
آدم احساس غریبی می کنه؟
تو اولین دوستت کی بود؟
من سوال ندارم دیگه

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شیما جون خوبی؟
من بپرسم:دی
خب
اخرین کتابی که خوندی؟
بهترین کتابی که خوندی؟
نویسندش؟
زندگی از نگاه شیما چه رنگیه؟
من چه رنگیم؟
خودت چی؟؟؟؟؟؟
اینده رو چه جوری میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از پینوکیو خبر داری؟؟؟؟؟؟؟
خونه ی مادر بزرگه چی شد؟راسته خراب کردن برج ساختن؟
مارک کفش سیندرلا چیه؟
زیبای خفته هنوز خوابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارتون مورد علاقهی بچگیات چی بود؟
هنوزم کارتون میبیبنی؟
نظرت راجع به اینا چیه؟؟؟؟
aramesh
admin
setayesh
agent_47
پیرجو

m00nlight

عضو جدید
منم سوال بپرسم :cool:
بفرماين خوشحال ميشم
منو می شناسی؟ ؟نه خيلي ولي اسمتونو تو تايپيكهاي مرتبط باقران و ختم و ... زياد ديدم
درجه صندلیت ؟ سرده سرده...!
چرا اومدی صندلی داغ شرکت کردی؟ همش شعبون يه بارم رمضون!
هر وقت پشمون شدی شهامتش رو داری بگی؟ اره اما پشيمون نميشم...كار جالبيه دوست دارم!!!
چه سوالی ازت بپرسم حرصت در میاد؟ والا....نميدونم!!!
از شوخی بدت میاد؟ نه اتفاقا ميميرم برا شوخي و كل كل كردن!از صبا جون بپرس
تو خانواده چند تا بچه اید ؟ بجه چندمی؟ 4تا - چهارمي
به رشتت علاقه داری؟ چرا انتخابش کردی؟ اره بدم نمياد ازش...وقتي يه برنام مينويسم كه ارور نميده خيلي خوشحال ميشم اما اينكه چرا انتخابش كردم حكايت داره...من نظرم روي معماري بود خيلي خيلي هم دوستش داشتم و استعدادشم خيلي داشتم اما كار خدا لحظه اخر يه اتفاقي افتاد و انتخابامو جابجا كردمو شانسكي معماري رفت زير كامپيوتر منم رشته اول پيام نور قبول شدم....اگه رشته هاي غير مهندسي رو هم انتخاب كرده بودم روزانه قبول ميشدم...:cry:
چه رنگی رو دوست داری؟ چه روزی متولد شدی؟ ابي و بنفشو دوست دارم...9 بهمن 66
تا حالا چند بار جشن تولد برات گرفتن؟ هرسال
کدوم جشن تولدت به یادماندنی ترین بوده ؟ الانكه سال به سال بدتر ميشه...:razz:اما قديما كه بقيه هم مث من مجرد بودن بهتر بود...الان همه مزدوج شدن...مساله شده وظيفه نه علاقه...همه رسمي ميان و ميرن...ميخام از امسال نگيرم ديگه...
بهترین و به یاد موندنی ترین کادویی که گرفتی چی بود و از کی گرفتی؟ از مامانم يه ساعت Q&Qبهم كادو داد...خيلي دوستش داشتم....محشر بود از خوشكلي و ظريفي ...خداييش خيليم گرون بود.... اما تويه مهموني يه نفر زيرابي رفت و ...:cry:
دوست داری چی کادو بگیری؟ بستگي داره كي بهم بخاد كادو بده ...اگه پسر خواهرم باشه يه ماچ ابدار برام بهترينه....اخخخخخخخخ قربونش برم
مامانت رو بیشتر دوست داری یا بابات رو ؟ :D با مامانم از نظر اخلاقي بهم شبيه تريم خب باهاش روابطم خوبه...بابارو هم خيلي دوست دارم امتا معمولا باهاش كنار نميام!تقصير خودشم هست لوسم كرده هيچي بهم نميگه دعوامم نميكنه!:redface:
تو زندگیت کی رو بیشتر از همه دوست داری؟ اول اول خدارو بعد مامانمو
از روش تربیتیت راضی هستی؟ نه...ميتونستم از بعضي لحاظ بهتر بار بيام...الانم نسبت به 80-70 درصد دخترا واقعا خوبم! اما نسبت به اون 30-20 درصد يكم ميلنگم!
فکر می کنی بزرگ شدی یا بازم می تونی بزرگ بشی :surprised: ( منظورم رشد جسمانی نبودها! :D ) ادم تا دم اخر ميتونه بزرگ شه...خيليا تازه دم مرگ بزرگ ميشن...اميدوارم اينجوري نباشم
چقدر مشورت می کنی؟با کی؟ خيلي- باهمه! هر كي دم دستم برسه...ميخام جريانو از ديد همه جور ادمي بررسي كنم...ولي نظر نهايي و قطعيمو براساس حرفاي خونوادم ميذارم
به نصیحت گوش می دی؟ به نصیحت کی بیشتر گوش می دی؟ اره... همه! چون اينقدر ساده ام كه همه دلشون برام ميسوزه نصيحتم ميكنن!!!!:smile:
چندبار کسی رو نصیحت کردی؟ خيلي ....يادم نيست جند بار..اما دوستامو زياد نصيحت ميكنم... يه جورايي تو بعضي مسايل تجربم بالاتر از اوناست....
به ادامه تحصیل فکر کردی؟ البته...
کجا دوست داری ادامه بدی؟ داخل یا خارج؟ نه بابا همين ايرانو بچسبيم از ايني كه هستيم نيفتيم تا ببينيم خدا چي ميخاد..
میونه ت با برنامه ریزی چجوریه ؟ معمولا برنامه ريزيام دقيق اجرا نميشن اما هميشه برنامه ريزي دارم..:redface:
نظم داری تو کارات ؟ سعي ميكنم داشته باشم..بي نظمي اعصابمو خورد ميكنه
از زندگی چی می خوای؟ ارامش اسايش سلامتي و عاقبت به خيري
می خوای به کجا برسی ؟ آرمانشهرت کجاست ؟ به جايي كه هر ادمي قرارهست برسه...به جايي كه يك انسان لياقت داره برسه...(اگرچه من كه نميرسم اما سعي ميكنم همون دورو برا باشم!)
بهترین لحظه ی زندگیت ؟ خيلي زياد بودن
تلخترین لحظه زندگیت ؟ تادلت بخاد از اين روزا داشتم...
یه خاطره تعریف کن؟ هه اينو قبلا گفتم اما چون باحاله بازم ميگم...ترم اول بودمو جو گير ... اومدم از تاكسياي دانشگاه پياده شم ديدم همه پسرا
نشستن رو نيمكتا و منتظر تاكسي ان ...منم خاستم افه بيام با يه حال فشن پولو دادم به اقاتاكسيه و دروبازكردمو اومدم با جديت و خشانت و البته با ديسيپلينو كلاس بيام پاين كه....
خيلي اومدم پايين!!!هه رانندهه ماشينو چسبونده بود به جو...جو هم جدول نداشت بنده رفتم تو جو.....:biggrin: ملت مگه ميخنديدن....اي روزگار جوون بوديم اونموقعا...:cry:
آخرین باری که خندیدی؟ ديروز عصر داشتم بادوستم تلفني حرف ميزدم...يه سوتي دادم كلي خنديديم
آخرین باری که گریه کردی؟ ديشب ساعتا 11 و نيم بود...
آخرین باری که عصبانی شدی؟
همون ديشب...از دست خودم عصباني بودم

مرسي محمديان جان :gol:

m00nlight

عضو جدید
درجه صندلیت ؟ سرده هنوز!
وقت فراغت داری؟ نه...با كارودرس اصلا ندارم
توی اوقات فراغت چیکار می کنی؟ اگه پيدا شه..يا ميرم يه جاي خلوت (معمولا يه جاي ثابته ..كوههاي صاحب الزمان...اگه كسي كرموني باشه متوجه ميشه چه جور جاييه)...ماشين بابايي رو برميدارم ميرم اونجا....با خدا ميحرفم!
يا با دوستام قرار ميذارم بريم بيرون هويج بستني بخوريم!
اهل کتاب خوندن هستی؟ بهترین کتابی که خوندی؟ قبلنا بيشتر بودم.... مغ اثر پايليو كويليو....كلا كتاباي خوبي مينويسه
کسل کننده ترین کتاب ؟ الهي شكر نخوندم همچين چيزي رو
بهترین فیلمی که دیدی؟ کسل کننده ترینش؟ far and away...بهترين نبوده اما خاطره انگيز ترين بوده واسم.... يه بار دوستم سركارم گذاشت يه فيلم بهم داد از اول تااخرش يه جيپ داشت تو بيابون ميرفت ....فقط واميستاد بنزين ميزد دوباره راه ميفتاد!!!!
اهل ورزش هستی؟ چه ورزشی؟ اينكه پيگير باشم نه....اگه پا بده يوگا ...يا بدنسازي ميرم...يوگا خيلي خوبه
چه کاری تو روز انجام بدی حس می کنی خیلی مفید بودی؟ اينكه سركار كارامو بتونم به روز انجام بدم
اهل سفر هستی؟ چند تا از شهرهای ایران رو گشتی؟ اره..خيلي دوست دارم ...اما بستگي به همسفر ادمم داره كه خوش بگذره يا نه... شهر هاي شمالي همرو..اردبيل و تبريز و بندرو شيراز - مشهدم كه سر جاي خود
دوست داری به کجا سفر کنی؟ تبريز...خيلي قشنگه
قلبا اعتقاد داری از جنس مخالفت سری؟جوابت هر چی هست توضیح هم بده...
نه چه ربطي داره ؟ اونا ادمن منم ادمم... حالا بايد بياييم بين فرديت ادما فرق قايل شيم اونم نه از يك نظر...از نظر فهم و شعور و درك مسايل و ...بقيه چيزايي كه مهمن و شايد سليقه اي
خودشناسی،رسیدن به ناشناخته ها ی وجودت برات مهمه؟واسش چیکارا کردی تا حالا؟ واي نگو....خيلي تو اين جريان درگيرم با خودم...متاسفانه روزمرگي ادما رو از خدا كه هيچي از خودمونم دور كرده....
معمولا چه تیپ لباس می پوشی؟ سعي ميكنم هميشه شيك باشم...نميگم اگه فلان لباس مد شه منم ميپوشم نه...اما سعي ميكنم براساس سليقه و تيپخونوادگي خودم و اللللللبته شخصيتم به روز باشم...اگرم از اون لحاظ منظورته مانتو شلواريم
معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟ بدون پاشنه دخترونه....ومتاسفانه معمولا رنگهاي تيره...پا بده كتونم ميپوشم
شبا خونتون پشه داره؟ نه خداروشكر بچه هاي خوبين ساعت نه ميخوابن!
سوسک چی ؟ هر چی جک و جونور داره بگو ... :redface: سوسك از تو پاركينگ بعضي وقتا مياد بالا كه مامانم با يك حركت بسيار ريز و دقيق بابا رو به كمك ميگيره و با تلاش و پيگيري شبانه روز ي والدين گرام..هدف كشته ميشه!
دست خطت چطوریاست؟ ميگن خوبه!
آشغال میرزی رو زمین؟اگه آره ککت بعدش نمیگزه؟ نه گفتم كه بدم مياد دوروبرم شلوغ و بي نظم باشه
چقدر حرفت با عملت جور درمیاد؟ سعي ميكنم يكي باشه اما چون احساسي ام بعضي وقتا ميفرقه يكم....اما چيزاي تابلو نميگم كه بعدش خراب كنم حرف خودمو....
شده دلت واسه ایران بسوزه؟چرا؟ اره...بماند!
جنگ بشه می ری جلو؟ جنگ كي با كي ؟؟؟؟ خيلي مهمه
چقدر خاکت رو دوست داری؟ واسه چی دوست داری؟ ببين اين يه چيز ذاتي و غريزيه...تو اگه خونتون خيليم خوبو مجهز و خوشكل نباشه اما شب دلت ميخاد سرتو رو همون بالش گل گليه خودت بذاري!!! مگه نه؟!!! وطن و خاكم همينجوره... ادم احساس خودموني بودن ميكنه خب...
صبحا چند پا میشی؟شبا چند میخوابی؟ 6 پا ميشم...10-11-12 ميخابم
صبحونه چیا می خوری؟ هيچي ...وقت نميكنم...سركار يه چي ميخرم ميخورم
جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ جورابام رنگ پا هستن...اگه به قول خودت تابلوئ نباشه ميپوشم!!!!(دروغ چرا؟)
چاقی یا لاغری؟ خواستی آمارش رو بده ;) قدم 165 وزنم58-59-60
بیرون بری چه چیزتو فراموش کنی ببری کلافه ای؟ موبايلمو...عينك افتابيمو و ساعتمو...اما موبايلمو بيشتر
من خیلی سوال می پرسم ؟
نه خوبه...سوالات بعضياشون ادمو بيدار ميكنه...

مرسي:gol:

m00nlight

عضو جدید
چه کاریه که اگه برگردی به سن پایین تر دوست داری انجام بدی؟
والا دوست دارم به دوسال پيش برگردمو يه كاري رو انجام ندم...
رابطه ات با خدا چه جوریاست؟ در طول روز يه بارو باهاش حرف ميزنم لااقل...(نمازخوندنامون كه بدرد نميخوره...)
تو روز چقدر بیادیشی؟ دروغ چرا ..بيشتر شبا يادش ميفتم
تو زندگیت کجاست ؟ اون هميشه هست...اين منم كه بعضي وقتا بيشتر حسش ميكنم بعضي وقتا كمتر
دوست داری جای ادمین رو بگیری؟ نه! چون وقتشو ندارم كه به همه چي رسيدگي كنم....
دوست داری کودتا کنیم؟ نه بابا بيخيال!
دوست داشتی جای ادمین باشی؟ نچچچ
دوست داشتی جای کی بودی؟ شيماي دوسال پيش
دوست داشتی چیکاره بودی؟ ..به خيلي چيزا فكر كردم ...امام مطمئنم ايني كه هستم از همشون بهتره
سر از هنر منرم درمیاری ؟ اره....نقاشي....رنگ روغن كار ميكنم
فكر ميكني كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشود؟ شاد وشنگول بودنم تو جمع... رك بودنم ....
اهل کل کل هستی؟چرا؟ اره....بستگي به طرفم و مقام و سنش داره...تازه اينكه كل كل در باره چه موضوعيه اينم مهمه
نظرت راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟ كلا كار بي معنيه....اين يه چيز واضحه كه از بعضي لحاظ زن يا مرد و ياهردوشون محدود هستن اما اين دليل برتري نيست..برتري به اخلاق و شعوره
علم بهتره یا ثروت؟چرا؟ هيشكدوم بي اونيكي جواب نميده!
نظرت درباره مهریه و مقدار اون چیه؟ مهريه رو نميشه قيمت گذاشتن روي دختر قلمداد كرد اما نبايدم جوري باشه كه بي احترامي بشه... چون يه جورايي پشتوانه زناست...من خودم 800 رو دوست دارم!!!!
پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردي.
1- چرا دوسال پيش اون اتفاق افتاد؟ 2- چرا من اينقدرساده و زودباورم؟ 3- چرا بايدا ونبايدا رو اينقدر بزرگ ميكنم؟ 5- جرا دنيا وقتي به ادم شونه ميده كه ادم ديگه كچل شده؟

پنج تا آرزوی مهم خودت رو بنویس.
1- خوشبختي خودمو دوستامو خونوادم2-خداارامشواسايشو از هيشكي نگيره 3- هيچوقت از كرده خودم پشيمون نشم 4- مامان بابام از دستم راضي باشن5-خدامنوببخشه!!!!
دوست داري به سن ميانسالي برسي يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟ جووني از يه لحاظايي خوبه از يه لحاظايي بد كه هممون ميدونيم...ميانساليم خوبه چون ادم توي زندگيش جا اافتاده و خيلي از دغدغه هاش رو پشت سر گذاشته
به نظرت چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟ نميدونم والا... خب اين برميگرده به ذاتمون ديگه!!!
به نظرت اگه یه روز فکر رو ازت بگیرن می تونی زندگی کنی؟نه هيشكي نميتونه زندگي كنه...همه ميشن يه تيكه گوشت بلااستفاده
زبانت خوبه ؟ چه زبانی رو مسلطی ؟ اره بد نيست...انگليسي....جايي كه من كار ميكنم بايد زبانم خوب باشه
کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟ سوووووووووووووووووووسك:cry::cry::cry::cry:
چرا باشگاه مهندسان عضو شدی؟ چرا موندی؟ دوستم بهم گفت ...چون مفيده...بچه هاشو دوست دارم
بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه ) همش خوبه خداروشكر ..بد نداشتم
دوست داشتی کی روی صندلی برای مرحله بعد بشینه و ازش سوال بپرسی؟ هر بدبختي بود فرق نداره!!!!
شماره پات چنده؟ :surprised: 39
شماره و سایز لباسات چنده؟ 38
الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟ واسه چی تو آش کشک میریزن؟ چرا تو قرمه سبزی ماهی نمیریزن؟ 8/50 صبح- نميدونم!چون زيرا براي اينكه - ماهيا به سبزي الرژي دارن اخه
تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟اره اشپزش اصلا ماهر نبود ديگه نخوردم !
دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدی؟ ( اگه نه چرا؟) اره بلدم توپ..همه عاشقشن
جلوی آینه با خودت حرف میزنی؟ چرا؟ اره...وقتي ميخام خودمو براي يه ملاقات يا كنفرانس يا ارائه درس اماده كنم ... بعضي وقتا هم ميخام ببينم چه تيپيم..هنوزم خوبم يا نه !!!!
یه جوک خیلی توپ و باحال بگو: يه بنده خدايي روزاي اول طلبگيش بوده ميره موبايل ميخره رو منشي تلفنيش اين پياموميذاره: خواهروبرادرگرامي لطفا بعد از شنيدن سوره بقره پيام بگذاريد!
آخرین اس ام اسی که دریافت کردی؟ كي مياي دانشگاه كارت دارم
باحالترین اس ام اس ؟ از کی بود؟ از دوستم بود...جساراتا نميشه بگم! :D
بزرگترین خلاف زندگیت ؟ عاشق شدن
توی مدرسه بچه مثبت بودی یا تخس ؟ از اون مثبتايي كه همه خرابكاريا زير سرش بود !!!:D
چندتا میوه که دوست داری نام ببر: هلو الو گلابي پرتغال شليل
غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟ همه چي بغير از لوبيا پلو...اره فك كنم
غذا درست کردن بلدی یا فقط ایراد می گیری؟ نه بلدم خوبشم بلدم

به نظرت من چه بیماری ای دارم که انقدر سوال می پرسم ؟ هيچي اگه اينجوريه كه من ساديسم دارم!!!!
درجه صندلیت؟ داره گرم ميشه!
فعلا بسه دوباره مزاحم می شم ;)
مراحمي شما ....................

m00nlight

عضو جدید
سلام خوبی شیماجون؟؟؟

سلام عشقم خوبي خانومي؟ چه عجب!!!

چرا نام کاربریت عوض o صفر داره؟؟؟ چون از عادي بودن در مياد اينجوري
اشتباه تایپی بود یا اشتباه املایی؟؟ نه عمدي بود:)

چن تا داداش داری تو سایت؟ يكي اونم مجيد!

اولین باری که باهم آشنا شدیم یادته؟ فك كنم تو همين تالار پي ان يو بود...با حميد الهي هم پست شده بوديم..نه؟

فک میکنی من چن سالمه؟ 23-26

فرض کن یه روزی بهت بگن باید بری تو غار زندگی کنی:
می ری؟ ادم مجبور باشه همه كار ميكنه...اگه بهم پيشنهادشو بدن..شايد برم ببينم چه حال و هوايي داره...ولي فك نكنم بد باشه...
اگه رفتی چی باخودت می بری؟ يه قران موبايلم بالش شونه و اسپري و شامپو و مسواك و لباس
....................

اولین اس ام اسی که از گوشیت دادی به کی بود؟ داداشم
متنش چی بود؟ عيدت مبارك !
به آینده چه قد فک می کنی؟ خيلي....
من معتقدم که آینده تو دستای خودمه ، درست فک می کنم؟
تاحد زيادي اره درست فكر ميكني...اما هميشه هم طبق ميل تو پيش نخواهد رفت

فعلا همینا...
خيلي هم ممنونم ابجي گلي

m00nlight

عضو جدید
سلام....
عليك سلام دوست جديد
منم می تونم سوال بپرسم؟
بله خواهش ميكنم چرا كه نه
چرا تازه واردی بده؟ چون حس ميكني تنهايي و هيشكيو نميشناسي
آدم احساس غریبی می کنه؟ اره خب مسلمه
تو اولین دوستت کی بود؟ فك كنم buddy
من سوال ندارم دیگه
خوشحال ميشم بازم بيايي

اگه توي تايپيكا بري و تند تند پست بدي با بچه ها اشنا ميشيو دوست پيدا ميكني

m00nlight

عضو جدید
سلام شیما جون خوبی؟
من بپرسم:دی سلام خانومي...افتخار اشنايي با شمارونداشتم تا حالا
خب
اخرین کتابی که خوندی؟ زبان بدن
بهترین کتابی که خوندی؟ كتاباي پايليو كوئليو
نویسندش؟ همون بالايي
زندگی از نگاه شیما چه رنگیه؟ چون هر روز يه حسي دارم هرروز رنگ زندگيم عوض ميشه اما هيچوقت قهوه اي نبوده خاكستريم نبوده ....اما سياه بوده...خداروشكر يكي دوهفته بيشترنبود!بيشتر اوقات زرده
من چه رنگیم؟ اخي.:heart:...نميدونم ولي فك كنم ليمويي
خودت چی؟؟؟؟؟؟ ابي يا ....
اینده رو چه جوری میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بايد روشن باشه...
از پینوکیو خبر داری؟؟؟؟؟؟؟ اخي نه ...من از اون جوجهه خيلي خوشم ميومد جينا بود اسمش نه؟!!!
خونه ی مادر بزرگه چی شد؟راسته خراب کردن برج ساختن؟ نه بابا كوبوندنش استاديوم زدن جاش
مارک کفش سیندرلا چیه؟ كفش ملي
زیبای خفته هنوز خوابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه تو جريان كوبوندن خونه مادربزرگه يه اجر خرد تو سرش مرد بيچاره
کارتون مورد علاقهی بچگیات چی بود؟ همه اينايي كه گفتي با سرنديپيتي بچه هاي كوه الپ -خرساي مهربون -حنا -لوسي مي - خواهران - ...يادش بخير ....
هنوزم کارتون میبیبنی؟ اره پاش بيفته حتما
نظرت راجع به اینا چیه؟؟؟؟
aramesh نميشناسم :cry:
admin بايد وقت ازاد زيادي داشته باشه
setayesh نميشناسم:cry:
agent_47 اسمشو زيادديدم :redface:
پیرجو
نميدونم تو كدوم تالار زيادديدم...فك كنم فك كنم مال بچه هاي عمران يا همچين چيزيه....يا ...واي يادم نيست ولي قبلنا زيادتر ميديدمش

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاام
شیما جان خسته نباشی خوب منم سوال بپرسم که کشفم مفید باشه:D
1درجه صندلیت چنده؟
2چند تا فامیل تو باشگاه داری؟
3چند تا فامیل پیدا کردی؟
4چند نفر شمارتو دارن؟
5چرا مجید و صبا فامیل شدی؟:lol:دیگه با کی فامیلی؟
6به نظرت من چه شکلیم؟خودت چه شکلی؟
7باید تا آخر عمرت هر روز ساعت 6 عصر یکی از اینارو انجام بدی کدوم؟
نقاشی با انگشت،ورزش بوکس،جیغ زدن:lol:(یه وقتایی خیلی باحاله)کل کل.گل بازی،خراب کاری،آب بازی.گوشیتو خاموش کنی:biggrin:
8.خونه رویاییت کجاست؟
9.کیو میبینی تو باشگاه خوشحال میشی؟
10.تا حالا از کسی دلخور شدی اینجا؟
11.منو دیده بودی تو باشگاه؟کجا؟کی؟با کی؟;)
خوب فعلا بسه.ببخشید اگر تکراریه خوندم سوالارو اما حواس که ندارم:whistle:

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعاً که شیما...خیلی.......... :mad:
اصلاً نمیخواستم ازت سوال بپرسم ولی آبجیم بهم گفت بپرسم :razz:
با کدوم یکی از بچه های سایت راحتی؟
با کدومشون دعوا کردی؟
با کدومشون تو چت هستی؟
آروم ترین عضو سایت؟
فعال ترینشون؟
بداخلاق ترینشون؟
شیطون ترینشون؟
دوست داری کیا بیان تو صندلیت؟
با دخترای سایت راحتی بیشتر یا پسرا؟
کتاب می خونی ؟
نماز می خونی؟
میونت با خدا چطوریه ؟
بزرگترین کار خیری که کردی ..
تو حسابت چقدر پول داری...؟
سن ازدواج برای زن و مرد...
نظرت درباره من....؟

فصل مورد علاقت
چه جور هوای دوس داری
لب دریا یا تو جنگل
الان چی می چسبه
اگه با کسی دعوات بشه چیکار میکنی.....
اهل شعر و شاعری هستی؟؟؟...اگه اره کدوم شاعرو بیشتر دوست داری
تو اسمون ستاره داری
اگه میتونستی یه چیزی رو تو دنیا تغییر بدی اون چیز چی بود
1 میلیارد پول داری...اولین چیزی که میخری؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

m00nlight

عضو جدید
سلاام
شیما جان خسته نباشی خوب منم سوال بپرسم که کشفم مفید باشه:D بههه ساملك ابجي جديد خودم...قربااااااانت (چقدر خواهر دارم خودمم نميدونستم!:surprised:)
1درجه صندلیت چنده؟ اگه اخرش 100 باشه الان رو 30 هست
2چند تا فامیل تو باشگاه داری؟ هيچي !
3چند تا فامیل پیدا کردی؟ اهان....كلي خواهر دارم و يه برادر :smile:
4چند نفر شمارتو دارن؟ هيشكدوم....وقت پي ام دادنو ندارم...فقط زنگ..اونم بچه ها توكارش نيستن كه!
5چرا مجید و صبا فامیل شدی؟:lol:دیگه با کی فامیلی؟ خب خيلي با هم همپست شديم ديديم با هم خوب كنار مياييم :heart: فعلا كه هي تند تند به تعداد خواهرام داره اضافه ميشه..:Dاما تعداد داداشام ثابته چون مجيد قدغن كرده:mad::cool:
6به نظرت من چه شکلیم؟خودت چه شکلی؟ تويه دختر تپل و سفيدي(هرچي الناز ديدم همينجوري بودن!) خودم سبزه بانمكم..البته سبزه خيلي روشنا...نه از اونا كه 12 نصفه شبن!
7باید تا آخر عمرت هر روز ساعت 6 عصر یکی از اینارو انجام بدی کدوم؟
نقاشی با انگشت،ورزش بوکس،جیغ زدن:lol:(یه وقتایی خیلی باحاله)کل کل.گل بازی،خراب کاری،آب بازی.گوشیتو خاموش کنی:biggrin: والا خوابو ترجيح ميدم اما از توي اينا...خب فك كنم اب بازي بيشتر حال بده!
8.خونه رویاییت کجاست؟ جاي خاصي نيست....قديما خيلي از اين خونه ها تو روياهام بود اما الان ميبينم كه بهتره خيلي هم رويا نداشته باشم....واقع بيني رو ترجيح ميدم جديدا". (حالا كه واقع بين هستيم روزو روزگارودنيا چقدر ضد حال داره برامون چه برسه كه بخايم رويايي هم باشيم!:razz:)
9.کیو میبینی تو باشگاه خوشحال میشی؟ صبا-مجيد -ورهرام - حميد الهي كه خيلي لوسه-buddy - !...- و...
10.تا حالا از کسی دلخور شدی اینجا؟ نه.....معمولا دلخور نميشم..خيلي نازك نارنجي نيستم اگرم ناراحت بشم اينقدر رك هستم كه بهش خيلي راحت بگم
11.منو دیده بودی تو باشگاه؟کجا؟کی؟با کی؟;) والا ما پير شديم ابجي حافظه ياري نميده ديگه!:redface: ميدونم همين دوروبرا اسمتو ديدم حالا كجا؟نميدونم!
خوب فعلا بسه.ببخشید اگر تکراریه خوندم سوالارو اما حواس که ندارم:whistle:
خواهش ميكنم خانومي...مرسي كه وقت گذاشتي ...

m00nlight

عضو جدید
واقعاً که شیما...خیلی.......... :mad:
:eek: بي ادب داري فحش ميدي ؟؟؟؟ :cry: اصلا توقع نداشتم :cry:
اصلاً نمیخواستم ازت سوال بپرسم ولی آبجیم بهم گفت بپرسم :razz: خب اگه ميخاي ميتونم به سوالات جواب ندم!:cool:
با کدوم یکی از بچه های سایت راحتی؟ چكار كنم بجوابم يا نه؟
حالا كه اصرار ميكني باشه;) با ورهرام خودموني ترم صبا هم كه جاي خود دارد
با کدومشون دعوا کردی؟ هيشكدوم
با کدومشون تو چت هستی؟ هيشكدوم چون وقتم محدووووووووده متاسفانه
آروم ترین عضو سایت؟ خودم :eek:
فعال ترینشون؟ خودم ;)
بداخلاق ترینشون؟ خودت :mad:
شیطون ترینشون؟ همون:cool:
دوست داری کیا بیان تو صندلیت؟ تو (عضو نترس و خيلي فعال تايپيك وتالار)
با دخترای سایت راحتی بیشتر یا پسرا؟ فرق نميكنه هر كي پا باشه
کتاب می خونی ؟ اره
نماز می خونی؟ اره
میونت با خدا چطوریه ؟ سعي ميكنم خيلي اذيتش نكنم!
بزرگترین کار خیری که کردی .. فك كنم تقبل كردن هزينه هاي يه بچه يتيم...ماهانه به حسابش پول ميريزم..خدا قبول كنه:heart:
تو حسابت چقدر پول داری...؟ نقدينگيم بالا نيست ...:Dسرمايه گذاري كردم همشو!
سن ازدواج برای زن و مرد... بستگي به ادمش داره يكي 16 سالگي اماده است و قدرت رويارويي با همه دردسراي زندگي رو داره يكيم 30 ساله شده هنوز بايدبهش بگن چكاربده چكاري خوبه
نظرت درباره من....؟ متعصب و خشن...لوس و خودراي ولي خيلي مهربون و دلدون ...كلا روي هم رفته بعنوان داداش ميشه تحملت كرد!!!
شوخي كردم ...چيز خيلي بدي ازت نديدم...خوبي! اميدوار باش ...راستي هميشه هم يا دماغت اويزونه يا توسفري يا....كلا همش درحال فرار از صندلي هستي
فصل مورد علاقت همرو دوست دارم...پاييز بهم ارامش ميده ...اما بعضي روزاهم استرس بهم وارد ميكنه...بهار افسردم ميكنه اما خيلي رمانتيك ميشم...تابستون به جنب و جوش ميام..زمستونم چون فصل امتحاناي ترمه خيلي خوب نيست اما يه سري چيزاشو دوست دارم
چه جور هوای دوس داری كوهستاني و دوس دارم (نه اون هواي سردو...منظورم هواي تميزشه)
لب دریا یا تو جنگل عاشق جفتشونم
الان چی می چسبه خواب!
اگه با کسی دعوات بشه چیکار میکنی..... بستگي داره كي باشه و دعوا سرچي باشه... براي بعضيا فقط گريه برا بعضيا جيغ برا بعضيا هم دوسه روز دپرس ميشم
اهل شعر و شاعری هستی؟؟؟...اگه اره کدوم شاعرو بیشتر دوست داری اره قديما بيشتر بودم... فريدون مشيري
تو اسمون ستاره داری قاعدتا بايد داشته باشم!:surprised:
اگه میتونستی یه چیزی رو تو دنیا تغییر بدی اون چیز چی بود ذات بعضي از ادما رو
1 میلیارد پول داری...اولین چیزی که میخری؟؟؟؟؟

ايول!!!! يه بي ام وه سال ميخريدم بقيشم برميداشتم همرام ميرفتم دور دنيا رو ميزدم....از تركيه شروع ميكردم ميرفتم بالا...ايتاليا و اسپانيا و فرانسه و هلندو حتما تو برنامم ميذارم....روسيه هم موقع برگشتن ميرم!

مرسي...:gol:
خوب كه نميخاستي سوال بپرسي به زور نوشته بودي همرو :razz:

ورهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست جون خوشمله نازم شیما و سلام به همگی
1-از اینکه رو صندلی هستی چه حسی دار؟
2-اگه صندلی خیلی داغ بشه چیکار میکنی؟
3-اگه یه روز سر کار رئیس باشی چه بلایی سره رئیست میاری؟
4-اگه یه روز دیرت بشه و تند تند آماده بشی و بعد از نگاه مردم بفهمی مقنعه ات رو برعکس پوشیدی چیکار میکنی؟
5-به چه کاری اعتیاد داری؟
6-جورابات عموما چه رنگیه؟
7-اگه یه روز بیدار بشی و ببینی کل زندگی الان خواب بوده فکر میکنی چه حسی بهت دست بده؟
8-اگر زندگیو میشد برگردوند یا جلو تر رفت دوست داشتی کدوم کارو انجام بدی؟چقدر و چرا؟
9-اگه یهو یه سوسک رو پات ببینی چی کار میکنی؟(میدونم اینقدر منطقی هستی که باهاش صحبت کنی بره کنار)
10-اگه خودت نبودی دوست داشتی کی یا چی بودی؟
11-فکر کن توی یه رودخونه هستی دوست داشتی سنگ بودی ته رودخونه میموندی یا برگ بودی باهاش میرفتی؟
12-توی دوران فسقلی بودنت اولین کلمه ای رو که یاد گرفتی چی بود؟
13-تا چند وقت پوشکت میکرد مامانت؟
14-چند وقتت بود راه افتادی؟
15-معدل ثلث اول کلاس چهارمت چند بود؟:cool:
16-سرعت رو دوست داری؟موتور سواری چی؟
17-تا حالا فکر کردی چرا به چشم میگن چشم؟مثلا چرا نمیگن انگشت؟
18-اگه یه ماشین مدل بالا داشتی چی کار میکردی؟(من که باهاش بوخ میزدم:D)
19-چه حیوونی رو دوست داری؟حیوون خونگی داری؟
20-به کسی که دوستش داری چه هدیه ای میدی؟(قیمتش گرون نباشه)
21-دوست داری روزه تولدت چی کادو بگیری؟تولدت کی هست حالا؟
22-اگر تو بیابون گیر کنی گرگ دنبالت کنه چی کار میکنی؟
23-آی دیت چیه؟
24-تو زندگیت دوست داری تا کجا پیش بری؟به کجا ها برسی؟برنامت چیه؟
25-اگه بهت بگن راجع به تمام مردای دنیا یه حکم صادر کن چه حکمی صادر میکنی؟
یه سوال کلی دارم شیما جون
از خودت بگو از کجا آمده ای به کجا میروی؟:gol::gol::gol::heart:

m00nlight

عضو جدید
QUOTE=ورهرام;2264271]سلام دوست جون خوشمله نازم شیما و سلام به همگی
علیکم سلام ابجی مریم
1-از اینکه رو صندلی هستی چه حسی دار؟ خوبه!ایشالا نصیب همه بشه!!!!:biggrin:
2-اگه صندلی خیلی داغ بشه چیکار میکنی؟ استقامت!
3-اگه یه روز سر کار رئیس باشی چه بلایی سره رئیست میاری؟
4-اگه یه روز دیرت بشه و تند تند آماده بشی و بعد از نگاه مردم بفهمی مقنعه ات رو برعکس پوشیدی چیکار میکنی؟ هه اتفاقیه که افتاده...دکمه های مانتومو نبسته بودم...نگهبان اداره بهم گفت!!!هیچی یکم خجالت کشیدم اما بااعتماد بنفس گفتم ...اره خب یکم عجله کردم!(چی بگم خو؟؟؟:razz:)
5-به چه کاری اعتیاد داری؟ هیچی . شایدم نه...:surprised:به ....
6-جورابات عموما چه رنگیه؟ رنگ پای شیشه ای
7-اگه یه روز بیدار بشی و ببینی کل زندگی الان خواب بوده فکر میکنی چه حسی بهت دست بده؟ تا چند روز تو شوکم..:confused:.هم خوشحال میشم هم ناراحت..چون این فرصتو دارم که اشتباهامو جبران کنم اما خیلی از چیزایی که به سختی بدست اوردمو از دست دادم دیگه...اینش بده :(:cry:
8-اگر زندگیو میشد برگردوند یا جلو تر رفت دوست داشتی کدوم کارو انجام بدی؟چقدر و چرا؟
دوست داشتم یه کاروانجام ندم...اونم 2 سال پیش عاشق نمیشدم...
9-اگه یهو یه سوسک رو پات ببینی چی کار میکنی؟(میدونم اینقدر منطقی هستی که باهاش صحبت کنی بره کنار) سوسکا موجودات خنگی هستن..منطق ندارن..خدا نسلشونو برداره از رو زمین...اههههههههههههه مریم حالم بد شد!
10-اگه خودت نبودی دوست داشتی کی یا چی بودی؟ اگه قراره یه ادمو انتخاب کنم که خودم طوریم نیست! دوست داشتم جای یه پرنده بودم...در کمال ازادی و وقار زندگی میکردم اخرشم در اوج معصومیت میمردم
11-فکر کن توی یه رودخونه هستی دوست داشتی سنگ بودی ته رودخونه میموندی یا برگ بودی باهاش میرفتی؟ اون برگ روی اب درسته که در جریانه اما یه جایی گیر میکنه و لجن و گل و لای دوروبرشو میگیره اما سنگ روز بروز صیقل داده میشه و قشنگ تر میشه
12-توی دوران فسقلی بودنت اولین کلمه ای رو که یاد گرفتی چی بود؟ قسطنطنیه:biggrin:
13-تا چند وقت پوشکت میکرد مامانت؟ :surprised:دوسال فک کنم
14-چند وقتت بود راه افتادی؟ :eek: والا حافظم یاری نمیده
15-معدل ثلث اول کلاس چهارمت چند بود؟:cool: 20!:)
16-سرعت رو دوست داری؟موتور سواری چی؟ اره ...اره ;)
17-تا حالا فکر کردی چرا به چشم میگن چشم؟مثلا چرا نمیگن انگشت؟ چون به دماغ نمیگن بیفتک
18-اگه یه ماشین مدل بالا داشتی چی کار میکردی؟(من که باهاش بوخ میزدم:D) دستی میکشیدم :cool:
19-چه حیوونی رو دوست داری؟حیوون خونگی داری؟ چی بگم ! خیلیارودوست دارم اما خودم مرغ عشق دارم توخونه....خیلی جالبه رفتارشون....همش دارن ناز همو میخرن!
20-به کسی که دوستش داری چه هدیه ای میدی؟(قیمتش گرون نباشه) بوس!!!!:heart:(اما گرونه!)
21-دوست داری روزه تولدت چی کادو بگیری؟تولدت کی هست حالا؟ 9 بهمن! هرچی که از ته دل بهم داده شه به دلم میشینه
22-اگر تو بیابون گیر کنی گرگ دنبالت کنه چی کار میکنی؟ پیروپیغمبرا رو ول نمیکنم تا گرگه بی خیال شه..(از ترس حتی وقت جیغ زدنم ندارم..فقط میدوم)
23-آی دیت چیه؟ shima_m00nlight
24-تو زندگیت دوست داری تا کجا پیش بری؟به کجا ها برسی؟برنامت چیه؟ تا هر جا که اجل فرصت بده منم میرم! درسمو تموم کنم...تو کارم حتما یه سمت قلمبه بگیرم یک یا دوتا بچه داشته باشم...و....!
25-اگه بهت بگن راجع به تمام مردای دنیا یه حکم صادر کن چه حکمی صادر میکنی؟ عشق زووری نمیشه بابا..سعی کنین اینو بفهمین(100بار از روش بنویسن)
یه سوال کلی دارم شیما جون
از خودت بگو از کجا آمده ای به کجا میروی؟:gol::gol::gol::heart:[/QUOTE]

از همونجایی که همه اومدن اومدمو به همونجایی که همه میرم منم میرم....اما مهم این وسط راهه که چطور بریم..درسته؟!
منم سعی میکنم خوب برم....البته امیدوارم

مرسی عزیزم :gol: