کی رو صندلی بشینه؟؟؟؟؟

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر یاران همراه پیام نوری.... دم همتون گرم... لبتون خندون... نمرهاتون بیست.... درساتون پاس... و کلی آروزهای بهاری واسه شما...

صدف جون پیشنهاد دادن واسه هر کسی یه تاپیک زده شه واسه صندلی داغ...

اما فقط حمیداقا جلوس فرمودن و برنامه کنسل شد...

من می خوام پیشنهاد بدم که مجددا صندلی داغ اعضا پا بگیره...

این تاپیک صرفا واسه نظر سنجی و احتمالا نام نویسی واسه صندلی داغ می باشد...

منتظر آرای شما هستم...

روز و روزگار طلایی
منم حاضرم رو صندلی بشینم
ولی به شرطی که سوالای سخت نپرسین

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم حاضرم رو صندلی بشینم
ولی به شرطی که سوالای سخت نپرسین
سلام مجید جان
قدمت گلبارون :gol:
هیچ تضمینی نیست عزیزم...یه نفر هست که اگه یه سوال ازت بپرسه هنگ میکنی پامیذاری به فرار :biggrin:
بعدشم باید ثبت نام گنی تا نوبتت بشه :D

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مجید جان
قدمت گلبارون :gol:
هیچ تضمینی نیست عزیزم...یه نفر هست که اگه یه سوال ازت بپرسه هنگ میکنی پامیذاری به فرار :biggrin:
بعدشم باید ثبت نام گنی تا نوبتت بشه :D
قربونت
بهر جهت من آمادگیمو اعلام کردم
بقیه ش با شما

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
mortaسلام
سلام
ببخشید من یکم تایپم غلط داره ، اون سوال هم یادم نیست چی بود اخه ساعت دو و نیم زدم :D
خواهش دارم
بهترین راه رفتن به خارج ( اروپا ) چی ؟
بهترین راهش اینه که اول هدفتون رو مشخص کنید بعد اقدام کنید!راهش بعد از تعیین هدف مشخص میشه.
بهرتین راه رفتن به امریکا و کانادا چی ؟
والله من دقیقا نمیدونم و لی قرعه کشی لاتاری رو میدونم که خیلیا برنده شدن تا حالا. خیلیاشون از دوستان خود من برنده شدن.
غربت چه طوری؟
من زیاد احساس غربت ندارم. یه جورایی از اوایل جوانیم همیشه در غربت بوده ام!
اواتارتون نقاشی بچه هاتون از شما هستش ؟
بله یکی از پسر هام نقاشی اش خلی خوبه. منم برای اینکهتشویق بشه نقاشی هاش رو استفاده میکنم و به درو دیوار میزنم که ببینه و بیشتر کار کنه.
از کدوم دانشگاه مدرک گرفتید ؟
از شهید چمران اهواز
از قبل انقلاب چیزی یادتون ؟
خیلی نه اما خوب یه چیزایی یادمه.
از خود القلاب چی ؟
آره از انقلاب هم یه چیزایی یادمه اما خوب من کلاس پنجم یا چهارم ابتدایی بودم و بزرگترا رو میدیدم که فعالیت میکردن.
یادتون مسایل سر بنی صدر رو ؟ توضیح بدین .
انتخاباتش رو یادمه که خیلی سر اینکه رجوی یا بنی صدر رییس جمهور بشن توی همه خونه ها و حتی بین بچه ها جنگ و درگیری بود تا اینکه بنی صدر انتخاب شد.
سیاسی نیستید ؟ تالا ندیدم تو مسایل سیاسی پست بدین ؟
نه .سیاسی نیستم. بنظر من سیاست تنها یک کسب و کار هست! اینجا یه ضرب المثل دارن که میگه/ سیاستمدار ها 2 دسته اند. دسته اول که پول ملت رو میگیرن تا اشکال تراشی کنن و دسته دوم کسانی هستند که باز پول ملت رو میگیرن تا برای اون اشکالهل راه حل پیدا کنن!!
چی افیون جامعه هستش ؟
والله من تقریبا 8 ساله که ایران نیومدم اما بچه ها که هرسال میان با کلی خاطره برمیگردن. بخشی از خاطراتشون مربوط میشه به باید ها و نبایدها.وقتی گوش میدم و با اینجا مقایسه میکنم میبینم خیلی نباید هادر اینجا بطور اتوماتیک رعایت میشه ولی کسی چوب دستش نمیگیره که نکن!بنظر من این چوبه افیون جامعه ما هست که داره جامعه رو به قهقرا میبره. شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم.
قبلا من ور دیده بودین ؟
ببخشید؟ کدوم ورو؟؟
سرعت دانلود اینترنتتون چقدر ؟
الان تست میکنم میگم خدمتت.
download 14Mb/s
upload 1Mb/s
هزینه ی اینترنتتتون چقدر ؟
ماهی 75یورو بابت اینترنت و کابل تلویزیون و آبونمان تلفن . استفاده کرد تلفن جدا محاسبه میشه
موبیلتون چی ؟
ماهی 15یورو برای استفاده 100دقیقه مجانی به داخل بلژیک .اضافه بر اون دقیقه ای 25سنت
بچه هاتونم موبایل دارن ؟!
گوشی دارن که توش یه سیم کارت اعتباری هم هست به صرف اینکه حرصشون ارضا بشه اما بطور کلی بخاطر تاثیرات مخربی که روی مغز میزاره من مخالف هستم و فعلا زورم میچربه که از گوشی استفاده نکنن اما قول داده ام که کلاس شیشم که بشن گوشی مدل روز براشون بخرم. الان میرن کلاس پنجم.
بلژیک میشه تقریبا شمال شرقی اروپا ؟ب
بله. هم مرز با هلد- آلمان-لوگزامبورگ و فرانسه

ممنون

خواهش دارم

آخرین ویرایش:

amin_rogh

کاربر ممتاز
m00nlightسلام اقا امين ...خوشحالم از اشناييتون... من يه ريتم خاص برا سوالام دارم كه البته اين بار بايد يكم مراعات كنم! اخه شما جاي داداش بزرگم هستين و ...!
خب شروع ميكنم :
سلام. من در خدمتم

الان اونجا ساعت چنده؟
الان 18.55
وقتي ده ساله بودين روزتولدتون چند تا شمع رو كيكتون بود؟فکر کنم یه 9 ده تایی بود!!
خونتون چند تا در داره؟ وقتی 10 سالم بود همونسال مرحوم پدرم عمرش رو داد به شما.بعد جنگ بود و مشکلاتش. تا سالها تولد نداشتیم!!دیگه عادتمون شد! هنوز هم تولد نداریم!!!!!!!!
فرق مرغ با تخم مرغ چيه؟اول كدومشون خلق شدن؟!ااگه شما جوابو پیدا کردین بگین و بشریت رو از شر این سووال خلاص کنین!!
اگه يه روز بخاين برين مسافرت كجاروترجيح ميدين؟یکشنبه دارم میرم اسلو ولی انگلیس رو دوست دارم ببینم هنوز قسمت نشده.
توي زندگيتون هيچ وقت پيش اومده كه پاهاتون ( بعنوان يك مرد !) بو نده؟!نه!
جوراباتون معمولا چه رنگين؟مشکی یا سرمه ای یا خاکستری. اما خوب جوراب ورزشی سفید هم زیاد دارم
روز جشن هالووين چي ميپوشين؟لباسهامو!
بنظرتون اگه قورباغه ها قرار بود كار خروسا رو انجام بدن ، يعني صبحا اواز بخونن، چي ميشد؟بهتر نبود؟خوب اونوقت کار مرغا رو به کی واگذار میکردین!
چراتايتانيك غرق شد؟ فکر کنم بخاطر بولهوسی اون هنرپیشه هاش بود!! مگه مشنیدین.....؟
گلهاو طبيعت چه درسي بهتون دادن؟تونستين باهاشون رابطه برقرا كنين؟رابطه که چه عرض کنم!ولی گلها رو خیلی دوست دارم. گاهی به این عبارت((سبزه ای را بکنم خواهم مرد)) فکر میکنم و میبینم که اگه قرار بود این اتفاق بیافته بخاطر تمام هرس هایی که میکنم تا حالا باید 7کفن پوسونده بودم!
چرا وقتي بارون مياد حال و هوامون عوض ميشه؟حال هوای منکه خیلی! مخصوصا اگه روز کاری باشه!! خودتو جای من بزار متوجه میشی چرا!!!!
يه اهنگ خوب؟ااز بنان خیلی خوشم میاد.....من از روز ازل دیوانه بودم....
اخلاقاي بد خودتون چيان؟من!!!!؟ استغفرالله!!
چرا در قفس هيچ كسي كركس نيست؟چون خرجش زیاده گمونم!!
اسم پسراتون؟شایان و شروین
جاهاي ديدني محل اقامتتون؟حتما شهر بروژ رو میشناسین. توی ارتشسری هم بود. یه تیم هم داره ،البته بروژتلفظ فرانسویه ،ما میگیم بروخه! جای خیلی دیدنی هست.
يه نصيحت برادرانه؟بچسبین به درس
ازدواج خوبه؟ بد نیست سلام داره خدمتتون!
ساعت مچيتونو به كدوم دستتون ميبندين؟دست راست
صبح كه از خواب پاميشين اول ورزش ميكنين بعد صبحانه ميخورين يا قبل از صبحانه ورزش ميكنين؟!!! گلاب به روتون. اول میرم دستشویی!
چي شد اومدين باشگاه مهندسا؟ دنبال یه مطلبی سرچ میکردم یادم نیست چه گیاهی اما دنبال یه گیاهی میگشتم به اینجا راهنمایی شدم.
عشق رو تجربه كردين؟اوف! تا دلت بخواد!!!
جريان ضرب المثل ازاين ستون تا اون ستون فرجه رو ميدونين چيه؟جریانش رو نه یادم نیست! اما اگه اولشو بگین یادم میاد!
صندلي داغ بهتره يا كاناپه داغ؟ الان ايني كه شماروش نشستين چيه ؟!توی خونه منظورتونه؟روی مبل.
چرا ميوه ها كرم از توشون درمياد اما مثلا فيل بيرون نمياد؟چون اون گره ی ته دمبشون تو سوراخ گیرمیکنه نمیزاره بیان بیرون!!
درجه حرارت صندليتون رو چنده الان؟والله خیلی داغ نیست!
خيلي سعي كردم سوالام نسبت به سوالايي كه از بقيه ميپرسم بهترباشن....چقدر موفق بودم؟!خیلی! خیلی ممنونم از لطفی که کردی.
ادرس يه داروخونه كه نزديك خونتونه؟ یه کوچه پایینتر یه داروخونه هست.
اسم يه پماد سوختگي خوب؟یادمه بچه بودم یه دختر همسایمون سوخته بود. اسمش هم لیلا بود.هنوز که هنوزه فک و فامیل ما به پماد سوختگی میکن پماد لیلا!
(من رفتم پماد بخرم زود برميگردم!)موفق باشی. پماد لیلا بخر خیلی خوبه!!

آخرین ویرایش:

amin_rogh

کاربر ممتاز
:eek::surprised: شیما مهمونو خودی سرش نمیشه آقا امین...شما به بزرگواریه خودتون ببخشیدش...دست خودش نیست...تب مبکنه اگه سوال نپرسه :biggrin:

امين خان شما اهميت نده....اين داداش مجيد ما جز افراد نترس روزگاره:cool:...

(مجيد به جان خودم بشيني روصندلي نميتوني پاشي..:eek:.. انچنان برشتت كنم كه مجبور شيم با كاردك جمت كنيم از روصندلي....:D;):biggrin: اخه داداش من جلو بزرگتر اينجوري درباره خواهر تازه تاسيسشون حرف ميزنن؟:cry::()

خواستم به آقا امین هشدار بدم :w15:

ممنونم از همه تون. من در خدمتم.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا امین
خوبی؟
قد؟
وزن؟
رنگ مو؟ اصلا مو داری یا کچلی؟
خانمتون ایرونیه؟
کیبوردتون ور چسب فارسی داره یا از حفظ دکمه ها رو میزنین؟
حقوق ماهیانه؟
بنزین اونجا قیمتش چنده؟
خودرو دارید؟ اگه دارید مدلش چیه؟
ماشینتون بنزینیه یا گازوییلی؟
با خوندن کلمات زیر هر چی به ذهنتون اومد سریع بگید
عشق
ازدواج
پیتزا
کباب
دوست دختر
فرزند
آمریکا
سیب زمینی سرخ شده
گوشت خوک
ویسکی
لارس منسون 2002
خلیج فارس

به نظرتون کردها تو خونه چه شلواری میپوشن؟
وقتی میاد باشگاه چه احساسی بهتون دست میده؟

مرسی که وقت گذاشتین به سوالام جواب دادین.

amin_rogh

کاربر ممتاز
[lars_mansسلام آقا امین
سلام از من
خوبی؟ممنون. به لطف شما
قد؟188
وزن؟
99کیلو
رنگ مو؟ اصلا مو داری یا کچلی؟سیاه - قهوه ای . از روبرو معلوم نیست که وسط سرم چه خبره. خوشبختانه کسی از بالا هم نمیبینه مگر اینکه نشسته باشم!! به اندازه یه نعلبکی نخ نما شده!!
خانمتون ایرونیه؟بله
کیبوردتون ور چسب فارسی داره یا از حفظ دکمه ها رو میزنین؟چسب داشت پاک شده خیلیاش! برای همین اشتباه میشه هی!
حقوق ماهیانه؟بگم؟
بنزین اونجا قیمتش چنده؟بنزین 1.40یورو گازوییا امروز 1.07یورو
خودرو دارید؟ اگه دارید مدلش چیه؟یه اپل آسترا استسشن مدل 97دارم یه سیتروئن گراندپیکاسو 2009
ماشینتون بنزینیه یا گازوییلی؟هر دوتاش دیزله
با خوندن کلمات زیر هر چی به ذهنتون اومد سریع بگید
عشق حسرت
ازدواج محبت
پیتزا لکر(lekker) یعنی خوشمزه
کباب اوف! زندگی!
دوست دختر خوبش خوبه!
فرزند دنیا! زندگی!
آمریکا آرزو!!
سیب زمینی سرخ شده غذای ملی بلژیک!!
گوشت خوک گوشته خوک!
ویسکی میگن یه دزفولیه رفت یه جا دید نوشته ویسکی 50 تومن. با خودش گفت> واه وا ه! ویسکی(ایستادنی) 50 نومنه پس نشینیم( اگه بشینیم) چنده؟؟؟!!!
لارس منسون 2002 از بیسوادی ام شرمنده ام ببخشید! نشناختم!!
خلیج فارس یک مکان جغرافیایی که تغییر اسمش غیر ممکنه.

به نظرتون کردها تو خونه چه شلواری میپوشن؟:w15:منکه کرد هستم شلوار کوتاه میپوشم. البته توی هوای خوب. در غیر اینصورت شلوار گرم کن میپوشم.
وقتی میاد باشگاه چه احساسی بهتون دست میده؟اصولا بعد از کارم میام باشگاه و همیشه منتظرم که دوستان رو زیارت کنم. هر چندکه تا حالا کسی رو از نزدیک ملاقات نکردم ولی با بعضی از کاربرها احساس راحتی بی حدی میکنم و با بعضی ها هم خوب نه!

مرسی که وقت گذاشتین به سوالام جواب دادین اختیار دارین. مرسی که پرسیدین

amin_rogh

کاربر ممتاز
با اجازه میرم بخوابم.یاعت 23.45هست. فردا از سرکار که برگشتم در خدمتم. جمعه هم مرخصی دارم کلا در خدمتم.
شب همه بخیر

m00nlight

عضو جدید
داداش امين خيلي خيلي ممنون...
من از اين تريبون به همه اعلام ميكنم داداش امين جز افراد وحشتناك پايه روزگار هستو دلم ميخاد تا اخر ماه رو صندلي بشينه!!!!!!!
(قابل توجه بعضيا...منظورم مجيد نيستا...كلي گفتم!)

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا امین...
خسته نباشید

ممنون خیلی عالی و با حوصله جواب دادید....

چه خبر؟

صبحتون به خیر... الان ساعت چنده ؟

این سوال جالبه نه؟:biggrin:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اين تريبون به همه اعلام ميكنم داداش امين جز افراد وحشتناك پايه روزگار هستو دلم ميخاد تا اخر ماه رو صندلي بشينه!!!!!!!

و ممنون از شیما جون که پایه ان....:w27:

مجیدجان متوجه شدی که با شما نبود:biggrin::biggrin:

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلام آقا امین...
خسته نباشید
سلام. سلامت باشید
ممنون خیلی عالی و با حوصله جواب دادید....
خواهش میکنم
چه خبر؟
سلامتی امن و امان
صبحتون به خیر... الان ساعت چنده ؟
صبح شمام بخیر . 7.30
این سوال جالبه نه؟:biggrin:
خیلی!
با اجازه میرم سر کار. برگشتم در خدمتم
امین رخ

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
1. تا حالا لاپوشانی کردی؟
2. تا حالا زیرآب کسی رو زدی؟
3. تا حالا در مورد چیزی زد و بند کردی؟
4. تا حالا کسی زیر آب شما رو زده؟
5. تا حالا مورد اتهام واقع شدی؟
6. یه لیوان نوشیدنی.....
7. دنیای مجازی بهتره یا دنیای واقعی؟
8. بزرگترین عددی که می شه با 3 تا 2 به دست اورد چنده؟

m00nlight

عضو جدید
يا اللللللللللللللللله من اومدم !
1-دوست ايراني هم دارين اونجا؟
2- نحوه اشنايي با خانمتون؟:heart:
3- قصد ندارين بيايين ايران؟
4- چه خبر از ليلا خانوم؟!:smile:
5-چرا حيوونا با همنوع خودشون ازدواج ميكنن؟مثلا چرا كرگدن با قناري ازدواج نميكنه؟:surprised:
6- بازي مورد علاقه بچگياتون؟
7-يه سوال ميپرسم ميتونين جواب ندين...خانمتون عشق چندمتون بودن؟:redface:
8-عدد مورد علاقتون؟
9-حس نميكنين امين رخ رو اشتباه مينويسين؟AMIN ROKHدرست تر نيست؟:razz:
10- حيوون مورد علاقه؟ چرا مورد علاقه است؟
11- يه رنگ براي ماشين؟ چرا اين رنگ؟
12- چرا خفاشا شبا بيخوابي دارن؟:)
13-مگه فرشته هم بده؟
14-ابي رو دوست دارين؟
15- شكست عشقي؟
16- يه خاطره از دوران عاشقي؟:cry:
17-چند وقت پيش ابگوشت خوردين؟
18-اشپزي بلدين؟
19- m00nlight به زبون بل‍ژيكي چي ميشه؟!
20-اونجا سوسكا رو با دمپايي ميكشين يا دعوتشون ميكنين به بيرون از خونه تا با هم به توافق برسين؟!:razz:
21- يك شبكه خوب ماهواره اي براي فيلم اكشن خفننننن؟يا اسم يه فيلم خوب؟
22-كلا چطوره؟!:cool:
23-به اين جمله اعتقاد دارين « بودن يا نبودن مساله اينست.» ؟
24- اگه يه تيكه ابر داشته باشين باهاش چكار ميكنين؟
25-ماه عسل كجار فتين؟
26- چرا ميگم مرغ يه پا داره؟مگه مرغا هم ميتونن لي لي بازي كنن؟
27- خب بگذريم ، ديگه چه خبرا !؟
28-واقعا راسته كه شما سرتون خلوته؟ (رمزي گفتم تا كسي نفهمه نخ نماشده سرتون!):D
29- تفريح روزانتون چيه؟
30- دم عيد نوروز سفره هفت سينم ميچينين؟
31- بهترين چيزي كه دوست دارين بعنوان كادو بهتون داده بشه چيه؟
32- من خيلي بدم؟مجيد ميگه من ادم كشم....:eek:
33-مجيد چطور موجويه؟
34-ميانسالي خوبه؟گذشته از اينكه سلام ميرسونه!
35-پسراتون شبيهه خودتونن يا به مامانشون رفتن؟

amin_rogh

کاربر ممتاز
1. تا حالا لاپوشانی کردی؟خیلی
2. تا حالا زیرآب کسی رو زدی؟بگم نه دروغ گفتم!
3. تا حالا در مورد چیزی زد و بند کردی؟بعــــــــــــله!!
4. تا حالا کسی زیر آب شما رو زده؟اونم بعله!
5. تا حالا مورد اتهام واقع شدی؟اتهام جدی و خلاف کاری و اینه نه خدارو شکر.
6. یه لیوان نوشیدنی..... پپسی ماکس!
7. دنیای مجازی بهتره یا دنیای واقعی؟هر دوتاش اعتیاد آوره! آدم نمیتونه ترکشون کنه.
8. بزرگترین عددی که می شه با 3 تا 2 به دست اورد چنده؟ فکرکنم دو به توان بیست و دو!

amin_rogh

کاربر ممتاز
يا اللللللللللللللللله من اومدم !خوش اومدین
1-دوست ايراني هم دارين اونجا؟بله.
2- نحوه اشنايي با خانمتون؟:heart: با یکی از همکلاسی های دانشگاهییم توی یه ساختمان خونشون بود.
3- قصد ندارين بيايين ايران؟ نه!
4- چه خبر از ليلا خانوم؟!:smile: تا اونجایی که شنیدم زنعیت الله شد و به صمد نرسید!
5-چرا حيوونا با همنوع خودشون ازدواج ميكنن؟مثلا چرا كرگدن با قناري ازدواج نميكنه ؟:surprised: خیلی هم درست نیست! مثلا بلانسبت خر با اسب ازدواج میکنه و گاهی هم سگ با گرگ و...
6- بازي مورد علاقه بچگياتون؟بزرگترا از جبهه خرج توپ و خمپاره میاوردن ما هم باهاشون موشک درست میکردیم!!
7-يه سوال ميپرسم ميتونين جواب ندين...خانمتون عشق چندمتون بودن؟:redface: خانومم دوستم بود و هنوزم هست.
8-عدد مورد علاقتون؟بستگی ذاره در مئرد طلب باشه یا بدهی!!!
9-حس نميكنين امين رخ رو اشتباه مينويسين؟AMIN ROKHدرست تر نيست؟:razz:حق با شماست.دو سه تا دلیل داره. دلیل اولش اینکه اینجا Gرو -خ- تلفظ میکنن و اسم من به این شکل نوشته میشه در حالیکه kh رو همون ک میخونن.چون خیلی جاها باید آی دی میساختم عادت کردم به این آی دی و هر سایتی که باز میکنم و یادم نیست کاربرش هستم یانه یه بار امتحان میکنم که معمولا هم جواب میده!! دلیل دوم اینه که یکی از کاربران باشگاه هست که اسمشون امینه و فامیلشون رختابناک. اسم کاربریشون aminrokhهست.خواستم قاطی نشه.
10- حيوون مورد علاقه؟ چرا مورد علاقه است؟ همه حیوونا رو دوست دارم اما نه براینگهداری توی خونه. از ماهی و آکواریوم خوشم میاد چون هم بی سر و صداست هم یه راز و رمزی توشه که آدم ساعتها میتونه بهش نگاه کنه و آرامش بگیره.
11- يه رنگ براي ماشين؟ چرا اين رنگ؟ مشکی. چون قشنگه برای ماشین.
12- چرا خفاشا شبا بيخوابي دارن؟:) چون نمیرن دکتر! من بی خوابی داشتم رفتم دکتر بهم خواب آور داد.
13-مگه فرشته هم بده؟ چی بگم والله!
14-ابي رو دوست دارين؟بله
15- شكست عشقي؟ شکست عشقی چی؟منظورتونه خوردم یا نه؟ بله!خوردم
16- يه خاطره از دوران عاشقي؟:cry: مگه میشه یکیش رو گفت و بقیه رو از یاد برد؟؟ همه اش خاطره هست.
17-چند وقت پيش ابگوشت خوردين؟ اووووه! خیلی وقت پیش. شاید یه 3 سالی میشه.
18-اشپزي بلدين؟ خیلی خوب! انگشتاتون باهاش میخورین اما تنهایی حالشو ندارم. باید حسش باشه!
19- m00nlight به زبون بل‍ژيكي چي ميشه؟!Maanlicht
20-اونجا سوسكا رو با دمپايي ميكشين يا دعوتشون ميكنين به بيرون از خونه تا با هم به توافق برسين؟!:razz: راستش تا حالا سوسک ندیدم این جاها!
21- يك شبكه خوب ماهواره اي براي فيلم اكشن خفننننن؟يا اسم يه فيلم خوب؟ در مدخل دیوانگی!
22-كلا چطوره؟!:cool: ای بدک نیست. من راحتم.
23-به اين جمله اعتقاد دارين « بودن يا نبودن مساله اينست.» ؟ همه میگن ما هم میگیم!!
24- اگه يه تيكه ابر داشته باشين باهاش چكار ميكنين؟ باهاش ماشین میشورم!
25-ماه عسل كجار فتين؟ مشهد
26- چرا ميگم مرغ يه پا داره؟مگه مرغا هم ميتونن لي لي بازي كنن؟ از اونجا میاد که مرغا گاهی یه پاشونو جمع میکنن و میبرن زیر پرهاشون. اونوقت ایجور بنظر میرسه.
27- خب بگذريم ، ديگه چه خبرا !؟سلامتی. امن و امانه
28-واقعا راسته كه شما سرتون خلوته؟ (رمزي گفتم تا كسي نفهمه نخ نماشده سرتون!):D کاملا درسته!!
29- تفريح روزانتون چيه؟ بیام توی باشگاه و با خونواده باشم
30- دم عيد نوروز سفره هفت سينم ميچينين؟ بله
31- بهترين چيزي كه دوست دارين بعنوان كادو بهتون داده بشه چيه؟ یه بوسه!
32- من خيلي بدم؟مجيد ميگه من ادم كشم....:eek: شوخی میکنه بدل نگیرین شما خیلی خوبین
33-مجيد چطور موجويه؟ بعــــــــدا میگم!!
34-ميانسالي خوبه؟گذشته از اينكه سلام ميرسونه! خودم که حس نمیکنم! فکر میکنم جوونم!
35-پسراتون شبيهه خودتونن يا به مامانشون رفتن؟ از هردوتامون دارن ولی بیشتر شبیه خونواده مادریشون هستن.

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان و آقا امین که جلوس فرمودن.راستش یه عالمه سوال پرسیده شده بود حوصله خوندن همشون رو نداشتم می پرسم اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید...

اول درجه صندلیتون ؟

اونجا درجه حرارت هوا چنده؟
دوست داشتید الان ایران بودید؟
پشیمونید که رفتید؟
اگه جنگ بشه بر می گردید دفاع کنید؟
چیکار کنیم که برگردید؟
چرا رفتید؟
بچه هاتون رو با تربیت اونجا بزرگ کردید یا با تربیت ایرانی؟
اگه بخواید به من یه کشور برای اقامت پیشنهاد کنید کجا رو پیشنهاد می کنید؟
دوست داشتید کلا بلژیکی بودید نه ایرانی؟چرا؟
دوست داشتید یه شخصیت سیاسی می بودید؟ ( بچه که بودم این سوال رو از بابام می پرسیدم :D )
اگه رئیس جمهور ایران بودید چیکار می کردید؟اگه رئیس جمهور بلژیک بودید چی؟
اگه توی بلژیک درگیری بشه دولت با مردم چه جوری برخورد می کنه ؟
( اوه اوه سیاسی شد :دی )
یه کلمه رو از کتاب واژگان دنیا حذف کنید.
یه واژه به زبون محل اقامتتون که خیلی دوستش دارید رو بگید.
درباره این شکلک ها هر چی به ذهنتون میرسه بنویسید
:surprised:
:redface:
:cry:
:razz:
:heart:

واسه من و صباحت یه شکلک بذارید
اگه جای خدا بودید چیکار می کردید؟
خدا کجاست؟
چقدر تو روز حواستون بهش هست ؟

فعلا بسه بر می گردم .... ;)

amin_rogh

کاربر ممتاز
[COLOR=darkred گفت:
محمدیان[/COLOR];
سلام خدمت دوستان و آقا امین که جلوس فرمودن.راستش یه عالمه سوال پرسیده شده بود حوصله خوندن همشون رو نداشتم می پرسم اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید...
سلام.اختیار دارین اشکالی نداره. خوراکم سوال تکراری جواب دادنه. عشقش به همینه اصلا!
اول درجه صندلیتون ؟گرم شده

اونجا درجه حرارت هوا چنده؟امرروزبیین 16.5 تا 19بود اما روزای پیش خیلی گرمتر بود
دوست داشتید الان ایران بودید؟نه!
پشیمونید که رفتید؟نه!!
اگه جنگ بشه بر می گردید دفاع کنید؟نمیدونم راستش! شاید.البته توی دوره جنگ من محصل بودم اما توی ستاد تخلیه مجروحین اهواز هم بودم.
چیکار کنیم که برگردید؟والله چی بگم!اگه یه خونه داشتم و درامد خوبی هم داشتم حتما میومدم.
چرا رفتید؟به دلایل بالا بعلاوه اینکه متاسفانه روابط زد و بندی که لازمه ی پیمانکاری هست به مزاقم زیاد سازگار نبود و آزارم میداد.
بچه هاتون رو با تربیت اونجا بزرگ کردید یا با تربیت ایرانی؟با هردو!
اگه بخواید به من یه کشور برای اقامت پیشنهاد کنید کجا رو پیشنهاد می کنید؟امریکا. البته من همیشه به همه اینو میگم که اگه درامدتون خوبه و خونه دارین ایران از همه جا بهتره.
دوست داشتید کلا بلژیکی بودید نه ایرانی؟چرا؟والله بلژیکی ها در کل اروپا به کودن بودن و حماقتشون معروفن. مثلا اگه بخوان جوک بگن مثل خیلیا که میگن یه روز یه ت..... اینا میگن یه روز یه بلژیکیه...!و من همیشه میگم که اینا تنها شانسی که اوردن اینه که اینجا متولد شدن. خوب ما هم توی ایران متولد شدیم. بازم بهتر از افریقا و اینا هست!!
اما در جوابتون، بزودی بلژیکی هم میشم. اینجوری برای سفر کردن و اینا راحتتره و نیازی به حمل پاسورت و کارت اقامت و کنترل ویزا و اینا دیگه نیست. دلیلش اینه.
دوست داشتید یه شخصیت سیاسی می بودید؟ ( بچه که بودم این سوال رو از بابام می پرسیدم :D )نه علاقه ای ندارم. ولی دوست داشتم شخصیت علمی میشدم که متاسفانه نشدم!!
اگه رئیس جمهور ایران بودید چیکار می کردید؟اگه رئیس جمهور بلژیک بودید چی؟والله من توی اداره زندگی خودم موندم که دربدر شدم! ریاست جمهوری پیشکش!
اگه توی بلژیک درگیری بشه دولت با مردم چه جوری برخورد می کنه ؟ بستگی داره. گاهی توی جشن ها یه عده مست میکنن و مشکل سازی میکنن. در این حالت تیم های عملیاتی ویژه به تعداد زیاد شدید ترین برخورد ها رو نا اون عده میکنن اما در مورد تظاهرات اعتراضی مثلا به دستمزد و یا موارد سیاسی اوصلا کاری ندارن و فقط نظاره گر هستند.
( اوه اوه سیاسی شد :دی )نه بابا کجاش سیاسی شد؟
یه کلمه رو از کتاب واژگان دنیا حذف کنید. حذف که نمیشه کرد اما اگه دست من بود واقعیت رو یه خورده ملایم تر تعریف میکردم.
یه واژه به زبون محل اقامتتون که خیلی دوستش دارید رو بگید. Rustigیعنی با آرامش
درباره این شکلک ها هر چی به ذهنتون میرسه بنویسید
:surprised: متعجب
:redface: چه کنیم دیگه ما اینیم!
:cry:احتمال باریدن ما بسیار است!
:razz:برو پی کارت، قهرم!
:heart:یه بغل محبت تقدیم تو باد

واسه من و صباحت یه شکلک بذارید جسارت نمیکنم.
اگه جای خدا بودید چیکار می کردید؟ اگه جای خدا بودم -استغفرالله- بدون واسطه با همه حرف میزدم.
خدا کجاست؟میگن همه جا
چقدر تو روز حواستون بهش هست ؟ بی ریا بگم زیاد نه! فقط وقت مشکلات

فعلا بسه بر می گردم .... ;)
من در خدمتم

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
بببببببببببببببببببببببببله :razz:

و ممنون از شیما جون که پایه ان....:w27:

مجیدجان متوجه شدی که با شما نبود:biggrin::biggrin:
میدونم آبجی...اصلاً با من نبود :biggrin:
يا اللللللللللللللللله من اومدم !------> یا خدا :surprised:
1-دوست ايراني هم دارين اونجا؟
2- نحوه اشنايي با خانمتون؟:heart:
3- قصد ندارين بيايين ايران؟
4- چه خبر از ليلا خانوم؟!:smile:
5-چرا حيوونا با همنوع خودشون ازدواج ميكنن؟مثلا چرا كرگدن با قناري ازدواج نميكنه؟:surprised:
6- بازي مورد علاقه بچگياتون؟
7-يه سوال ميپرسم ميتونين جواب ندين...خانمتون عشق چندمتون بودن؟:redface:
8-عدد مورد علاقتون؟
9-حس نميكنين امين رخ رو اشتباه مينويسين؟AMIN ROKHدرست تر نيست؟:razz:
10- حيوون مورد علاقه؟ چرا مورد علاقه است؟
11- يه رنگ براي ماشين؟ چرا اين رنگ؟
12- چرا خفاشا شبا بيخوابي دارن؟:)
13-مگه فرشته هم بده؟
14-ابي رو دوست دارين؟
15- شكست عشقي؟
16- يه خاطره از دوران عاشقي؟:cry:
17-چند وقت پيش ابگوشت خوردين؟
18-اشپزي بلدين؟
19- m00nlight به زبون بل‍ژيكي چي ميشه؟!
20-اونجا سوسكا رو با دمپايي ميكشين يا دعوتشون ميكنين به بيرون از خونه تا با هم به توافق برسين؟!:razz:
21- يك شبكه خوب ماهواره اي براي فيلم اكشن خفننننن؟يا اسم يه فيلم خوب؟
22-كلا چطوره؟!:cool:
23-به اين جمله اعتقاد دارين « بودن يا نبودن مساله اينست.» ؟
24- اگه يه تيكه ابر داشته باشين باهاش چكار ميكنين؟
25-ماه عسل كجار فتين؟
26- چرا ميگم مرغ يه پا داره؟مگه مرغا هم ميتونن لي لي بازي كنن؟
27- خب بگذريم ، ديگه چه خبرا !؟
28-واقعا راسته كه شما سرتون خلوته؟ (رمزي گفتم تا كسي نفهمه نخ نماشده سرتون!):D
29- تفريح روزانتون چيه؟
30- دم عيد نوروز سفره هفت سينم ميچينين؟
31- بهترين چيزي كه دوست دارين بعنوان كادو بهتون داده بشه چيه؟
32- من خيلي بدم؟مجيد ميگه من ادم كشم....:eek:
33-مجيد چطور موجويه؟------------------> فرشتست :biggrin:
34-ميانسالي خوبه؟گذشته از اينكه سلام ميرسونه!
35-پسراتون شبيهه خودتونن يا به مامانشون رفتن؟

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا امین :gol:
خسته نباشید
و اممممما من :D

چقدر اهل فيلم ديدن هستي؟
بازيگر موردعلاقه؟
بهترين فيلمي كه ديدي؟
چه فيلمايي رو توصيه مي كني منمببنيم؟
تاثير گذار ترين رماني كه خوندي يا بهترينش؟
چه نوع موسقي گوشميدي؟
خواننده مورد علاقه؟
آهنگ مورد علاقه؟
عجیب ترین آدمی که تو زندگیت دیدی؟؟
تاثیرگذارترین فرد تو زندگیت؟؟
مذهبیهستی؟؟
تا حالا کسی رو زدی؟؟
میونه ت با موسیقی چطوره؟؟
با سینما چطور؟؟

شیما چطور آدمیه؟ (بگید آدمکش:biggrin:)

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلام آقا امین :gol: سلام از من
خسته نباشیدسلامت باشید ممنون
و اممممما من :D بفرماییید

چقدر اهل فيلم ديدن هستي؟فیلم ایرانی و هندی رو مجبورمببینم اما خودم بیشتر فیلم اکشن خارجی دوست دارم.
بازيگر موردعلاقه؟ پل نیومن رابرت رد فورد کوین کاستنر ...
بهترين فيلمي كه ديدي؟ Game
چه فيلمايي رو توصيه مي كني منمببنيم؟ سالها پیش فیلم در مدخل دیوانگی رو دیدم و هنوز از یادم نمیره. اما از ماتریکس و بلید هم خیلی خوشم میاد
تاثير گذار ترين رماني كه خوندي يا بهترينش؟ زیاد اهل رمان خوندن نیستم اما وقتی ایران بودم باید زیاد به سفر میرفتم. توی هر شهر یک کتابفروش پیدا کرده بودم که کتاب ارزون میفرختند. بدون توجه به عنوان و نویسنده و ایرانی یا خارجی بودنشون کتابهای ارزون رو میخریدم و میخوندم. بار ها و بارها شازده کوچولو رو خوندم. در هر مقطعی تاثیرات و مفاهیم مختلفی برام بهمراه داشت. دیگه...صد سال تنهایی ،عشق سالهای وبا ،چشمهایش،....
چه نوع موسقي گوشميدي؟ بیشتر ایرانی و قدیمی.
خواننده مورد علاقه؟ امروزی > محسن نامجو ، این اسمش یادم رفت، سلطان مشکی... ، احسان خواجه امیری. از قدیمیها ابی وشهرام شهپره.
البته شجریان جای خودش رو داره.
آهنگ مورد علاقه؟ دیشب به گلستان تنها منتظرت بودم.....
عجیب ترین آدمی که تو زندگیت دیدی؟؟ همه آدما یه جورایی عجیبن. عجیب ترینشون دوست بسیار خوب و به نوعی فامیلم بود که وقتی فهمید میخوام از ایران برم کلی بهم توی شراکت انگ چسبوند و سهمم رو بالا کشید!
تاثیرگذارترین فرد تو زندگیت؟؟ همسرم
مذهبیهستی؟؟ همه ی ما با اذان توی گوشمون به دنیا سلام کرده ایم. اینه که هر چی هم که حاشا کنیم بازم ته قلبمون میگیم خدایا غلط کردم!!
تا حالا کسی رو زدی؟؟ پچه هامو! بعدشم مثل سگ پشیمون شدم!
میونه ت با موسیقی چطوره؟؟ خیلی دوست دارم. از دوره دانشجویی با تمرین سنتور شروع کردم. بعدش به گیتار رو آوردم. عاشق تار شدم و سه تار خریدم! هنوز هم بجز یکی دوتا آهنگ نیم بند چیز دیگه ای بلد نشدم بزنم!!
با سینما چطور؟؟ اهل سینما رفتن نیستم. برادرم مدیر هنری هست و کار فیلم و اینا میکنه. گاهی فیلمهایی رو که اون کار کرده میبینم.
شیما چطور آدمیه؟ (بگید آدمکش:biggrin:) جسارت نمیکنم.

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز

با سینما چطور؟؟ اهل سینما رفتن نیستم. برادرم مدیر هنری هست و کار فیلم و اینا میکنه. گاهی فیلمهایی رو که اون کار کرده میبینم.--------------> میشه معرفیشون کنید؟ اگه امکانش هست :redface:
شیما چطور آدمیه؟ (بگید آدمکش:biggrin:) جسارت نمیکنم.-------------->کار خوبی میکنید :D

amin_rogh

کاربر ممتاز
با سینما چطور؟؟ اهل سینما رفتن نیستم. برادرم مدیر هنری هست و کار فیلم و اینا میکنه. گاهی فیلمهایی رو که اون کار کرده میبینم.--------------> میشه معرفیشون کنید؟ اگه امکانش هست :redface:
شیما چطور آدمیه؟ (بگید آدمکش:biggrin:) جسارت نمیکنم.-------------->کار خوبی میکنید :D
جوابو توی پیام خصوصی دادم.

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی آبجیه منو ندیده؟ :cool:
دلم واسش تنگ شده :cry::heart:
یه خبر بد واستون دارم :(
تا شب نمیتونم بیام :biggrin: