spiritwaif
عضو جدید
سلام
چطور میشه پاسخ تشریحی سوالات 3 سال اخیر رو گیر آورد؟
ممنون
چطور میشه پاسخ تشریحی سوالات 3 سال اخیر رو گیر آورد؟
ممنون
کتاب پارسه رو نتونستم گیر بیارم غیر از اون دیگه چیزی نیست؟کتابهای موسسه پارسه معمولا سوالات 7-8 سال اخیر رو توی کتاباش جواب داده.
علم مواد (متالورژِی) : اصول علم مواد ... حسین تویسرکانی ... دانشگاه صنعتی اصفهان
توانایی ماشین کاری : اصول ماشین کاری و ابزار شناسی ... رازفر... دانشگاه امیر کبیر
تولید مخصوص : ماشین کاری نوین ... فرزاد بیغال ... نشر طراح
cnc : برنامه نویسی ماشین های کنترل عددی ... لطفی... دیباگران
اگه بتونی جزوه های استادای امیر کبیر رو گیر بیاری خیلی خوبه ... منابع خیلی زیاده منتها 4تا کتاب بالا معروفه ....
داداشي داري ميگي جزوههاي اميركبير....!!!از کجا میتونم جزوه دانشگاه امیر کبیر رو پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
كتاب كه زياده...با سلام
دوستان کتابی که تستهای دروس ساخت را داشته باشه میشناسید؟ یه جورایی یک بانک تست واسه دروس ساخت می خوام
سلام...سلام به بچه ها گل و خرخون ساخت
خسته نباشیییییییید
چه خبر؟
تاپیک خوابیده
کسی هست درسا رو تموم کرده باشه؟
من حدود 40-50 درصد مطالب رو یه دور خوندم،البته خیلیاش سطحی بوده و چیزه زیادی از اونا یاد نگرفتم
شما چه طور؟؟
سلام...
تقريبا.....
بچهها دارن ميخونن ...فعلا به تاپيك سر نميزنن..(دي)
سلام به بچه ها گل و خرخون ساخت
خسته نباشیییییییید
چه خبر؟
تاپیک خوابیده
کسی هست درسا رو تموم کرده باشه؟
من حدود 40-50 درصد مطالب رو یه دور خوندم،البته خیلیاش سطحی بوده و چیزه زیادی از اونا یاد نگرفتم
شما چه طور؟؟
سلام دوستان
من تقریبا تمام کردم یه مقداری مهندسی و دینامیک مونده تا آخر ماه انشالله تمومه
خدا کنه امسال خوب سئوال بدن وگرنه مثل پارسال از صحنه روزگار محو میشیم
به امید پیروزی برای همتون
به پیش چشم من تا چشم یاری می کند دریاست چراغ ساحل آسودگی ها در افق پیداست![]()
ایول پس دینامیک هم می خونی شما
کلا غیر از باکس های ریاضی، جامدات و ساخت چیا میخونی؟
من دلم میخواست وقت میکردم و دینامیک،ارتعاشات و انتقال میخوندم
دوست عزیز شما سوال رو باید تو تاپیک نکات کنکوری و تست بیان می کردیسلام به همگی
من چندتا سوال از درس سیستم های اندازه گیری دارم
اصول کاری تختی سنج؟
محدب و مقعر بودن صفحه را با تختی سنج چه جوری تشخیص میدهند/خطهای سیاه سفید چی هستند؟
اتوکالیماتور چه جوری کار میکنه؟
توی کتاب حریر پوش یک سری توضیحات داده ولی من چند دفعه خوندمش نفهمیدم .
کتابی ، جزوه ای چیزی نیست که کاملا توضیح داده باشه
با سلام
دوستان دروس جوشکاری و عملیات حرارتی حذف شده؟چون نه تو دفترچه هست نه تو لیست آزمونای ماهانلطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز شما سوال رو باید تو تاپیک نکات کنکوری و تست بیان می کردی
اونجا بزارمن میام جواباشو برات می زارم الان کار دارم وگرنه همینجا می ذاشتم
جواب را در تاپیک مربوه می نویسم و لینک رو اینجا قرار می دممن نمی دونم شما کجا را میگید خواهشا همینجا جواب را بدید چون واقعا احتیاج دارم
از کتاب خلاصه ساخت تولید ارکان اصفهان بخوندوستان تولید مخصوص رو تموم کردن ؟؟ من که شروع نکردم و از تخصصی ها 4 تا درسم باقی مونده (خیلی میترسن) دوستان پیشنهاد میدن تولید مخصوص رو از کجا بخونیم
سلام دوست عزیز
ببین هر احتمالی رو میشه توی سئوالات ساخت داد.حرف شما درسته در دفترچه نام این دو درس موجود نیست ولی در امتحان میاد.شما یه نگاه به کنکور 89 بنداز اصلا تغییر شکل فلزات جزء سرفصل نیست ولی دوتا سئوال اومده بود.کنکور ایران ثبات نداره
پیروز باشید
از کتاب خلاصه ساخت تولید ارکان اصفهان بخون
نه آقا جون چرا جَو می دی بیخودی. یه سوال پلاستیسیته اومده بود نه دوتا. تازه همون یه دونه رو هم حذفش کردن.
نری جوشکاری بخونی به فنا می ری. عملیات هم سرسری بخون. اذیت نکن خودتو. وقت بزار رو جامدات و ریاضی. مخصوصا ریاضی![]()
نه اینکه اصلا ساخت نخونیم. منظورم اینه که نبایستی بری تو عمق همه مطالبش و همه منابع رو بخونی. واسه اینکه درسای ساخت منبع درست و حسابی ای نداره . یعنی واقعا معلوم نیست از کجا تست می آد. مثلا همین سیستم اندازه گیری امسال سوالالشو ببینید تو هیچ جزوه و کتابی نبود همچین چیزی. ساخت یه اصول کلی ای داره. در مورد تولید مخصوص تا دلت بخواد مطلب هست واسه یاد گیری ولی کسی نمی تونه تضمین کنه که شما می تونی تستای این درس رو بزنی . پس هرکی ریاضی و جامدات بیشتر بلد باشه، با توجه به اینکه ساختیا وقت زیادی سر کنکود دارند، احتمال موفقیت بیشتره.چرا وقتی ضرایب دروس ساخت 4 هست وقت روی ریاضی و جامدات بزاره ؟
وقتی میشه اونیورسال و اندازه گیری و ... که حفظی هست رو براحتی خوند و ضریب 4 زد چرا ریاضی با این همه نکته و اجزا با اینهمه گستردگی با ضرایب پایینتر بخونه ؟
نه اینکه اصلا ساخت نخونیم. منظورم اینه که نبایستی بری تو عمق همه مطالبش و همه منابع رو بخونی. واسه اینکه درسای ساخت منبع درست و حسابی ای نداره . یعنی واقعا معلوم نیست از کجا تست می آد. مثلا همین سیستم اندازه گیری امسال سوالالشو ببینید تو هیچ جزوه و کتابی نبود همچین چیزی. ساخت یه اصول کلی ای داره. در مورد تولید مخصوص تا دلت بخواد مطلب هست واسه یاد گیری ولی کسی نمی تونه تضمین کنه که شما می تونی تستای این درس رو بزنی . پس هرکی ریاضی و جامدات بیشتر بلد باشه، با توجه به اینکه ساختیا وقت زیادی سر کنکود دارند، احتمال موفقیت بیشتره.
دوست عزیز سلام ...
من تقریبا با نظر شما موافقم که اهمیت دروس جامدات و ریاضیات برای بچه های ساخت و تولید زیاده .. اما این چند خط آخر متنتون یه توهین هست به بچه های دانشگاه آزاد ... کلی علامت تعجب و کلی علامت سوال واسه چیه؟؟؟ شک نکن خیلی از بچه های دانشگاه آزاد موفق تر از دولتی ها هستن ... نه علامت تعجب داره نه علامت سوال ... به هر حال ایشون میخواست تجربشون رو در اختیار بذاره .. شما هم فکر میکنید ..یا قبول میکنید یا رد ... اما این طرز برخورد خوب نیست ....