کنکوری ها...بخوانید...

elena_75

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی انسان ها موثر است و کشمکش های درونی می توانند الگوهای غذایی ما را تغییر دهند. اما تغذیه سالم می تواند موجب برطرف شدن استرس و اضطراب های درونی شود. در ادامه 7 ماده خوراکی که اضطراب را کاهش می دهند، نام برده ایم.

شکلات تلخ

شکلات تلخ مملو از فلاونوئید است که خاصیت آرامش بخش دارد. (چای بابونه نیز منبع غنی از این ماده انرژی زاست). شکلات همچنین حاوی فنتیلامین است، نوعی ماده شیمیایی که باعث بهتر شدن روحیه شما می شود. هر چه شکلات تلخ تر و سیاه تر باشد، عناصر مقوی بیشتری دارد. بنابراین، بهتر است شکلات های تلخ بالای 70 درصد را خریداری کنید.

شیر کم چرب

ثابت شده است یک لیوان شیر گرم واقعا آرامش بخش است. یک یافته علمی نشان می دهد زنانی که روزانه 4 لیوان شیر کم چرب یا بدون چربی می نوشند، نصف افرادی که در طول هفته فقط یک لیوان شیر کم چرب می نوشند، دچار استرس می شوند.

جودوسر

کربوهیدرات ها به انسان کمک می کنند تا سروتونین - هورمون آرامش بخش که با تاثیر منفی اضطراب مبارزه می کند – تولید کند. به همین دلیل است که وقتی مضطرب هستیم، بدن ما کربوهیدرات می طلبد. هوس خود را از یک منبع سالم برآورده کنید. جودوسر منبع غنی فیبر است و بدن به آرامی آن را جذب می کند. با خوردن سوپ یا آش جودوسر، سروتونین بدن شما افزایش پیدا می کند و شما برای مدت طولانی تری آرام هستید و قند خونتان نیز در وضعیت خوبی قرار خواهد داشت.

ماهی سالمون

تحقیقات نشان داده است، اسیدهای چرب امگا 3 در گوشت ماهی هایی همچون سالمون زیاد هستند. امگا 3 میزان سروتونین خون را افزایش و در مقابل، استرس را کاهش می دهد. یک رژیم غذایی کامل و غنی از مگا سه باعث توقف ترشح هورمون های اضطراب همچون کورتیزول و آدرنالین می شود.

گردو

گردو فشار خون را کاهش می دهد. این ماده برای افرادی مفید است که قلب آنها به دلیل وجود آدرنالین زیاد، تپش زیادی دارد. کارشناسان توصیه می کنند در طول روز دست کم 34 گرم گردو مصرف کنید.

تخمه آفتابگردان

منبع کاملی از اسید فولیک است که کمک می کند بدن شما ماده شیمیایی آرام کننده به نام دوپامین تولید کند.

اسفناج

یافته های علمی نشان می دهد، منیزیوم در برگ های سبز گیاهانی همچون اسفناج به وفور یافت می شوند. این ماده به بدن کمک می کند تا واکنش مناسبی در مقابل استرس نشان دهد.

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از شما گذشت! به ما رسید
دعا کنید که ما هم با موفقیت بگذرونیم
پیشاپیش از دعای دوستان خوبم سپاس گذارم
:D
ممنون استارتر

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از شما گذشت! به ما رسید
دعا کنید که ما هم با موفقیت بگذرونیم
پیشاپیش از دعای دوستان خوبم سپاس گذارم
ممنون استارتر

با این توصیه ها،یه مزرعه رو با خودت ببر تا راحت باشی...:دی

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
بچه ها برای داداشی منم دعا کنید.....امسال کنکوریه......عجـــــــــــــیب استرس داره..............:(

babak485

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما كه تموم كرديم
منته اون بد بختي كه مي خواد كنكور بده بايد اندازه هزينه دانشگاه برا تغذيه بده :biggrin:

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
pashid bahash berid ie parki jaiieee

با مامانم رفتش تا بیرون ....الان برگشته و رفت حموم......اصن تو پوسته خودش نمیگنجه.......همش میگه احساس میکنم هیچی بلد نیستم.......
دقیقا کارای منو انجام میده ....یاد دو سال پیش خودم میفتم ک کنکور دادم!!!!
البته داداشم چون سال دومشه بیتر استرس داره !!!

kamran333

عضو جدید
با مامانم رفتش تا بیرون ....الان برگشته و رفت حموم......اصن تو پوسته خودش نمیگنجه.......همش میگه احساس میکنم هیچی بلد نیستم.......
دقیقا کارای منو انجام میده ....یاد دو سال پیش خودم میفتم ک کنکور دادم!!!!
البته داداشم چون سال دومشه بیتر استرس داره !!!
kash ie docharkhe savari chizi valiballi chizi bazi mikard khaste mishod
dirtar bayad bar migashtan ke
khaste she khoone byad bekhabee

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
kash ie docharkhe savari chizi valiballi chizi bazi mikard khaste mishod
dirtar bayad bar migashtan ke
khaste she khoone byad bekhabee

آره خوب.....آدم شب کنکور ک خوابش نمیبره ک !!!!!
نه باو اهل دوچرخه بازیو....نیس..........حالا توکل بخدا
......
دعا کنید براش فردا هول نشه...تا بتونه ی رتبه ی خوب بیاره !!!!!.......آخه استرس خودش باعث فراموشی میشه !!!

kamran333

عضو جدید
آره خوب.....آدم شب کنکور ک خوابش نمیبره ک !!!!!
نه باو اهل دوچرخه بازیو....نیس..........حالا توکل بخدا
......
دعا کنید براش فردا هول نشه...تا بتونه ی رتبه ی خوب بیاره !!!!!.......آخه استرس خودش باعث فراموشی میشه !!!
man ke takht khabidaaam
ishala movafagh bashe

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
man ke takht khabidaaam
ishala movafagh bashe

مرسی مرسی.......;)

راستی ی سوال من خودم رشتم تجربی بوده خبرندارم .....ببین اگه مثلا رتبش 7000 بشه چ رشته ای تو تهران قبول میشه؟؟

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما كه تموم كرديم
منته اون بد بختي كه مي خواد كنكور بده بايد اندازه هزينه دانشگاه برا تغذيه بده :biggrin:

بعدشم درنیاد،دوباره دو برابر هزینه دانشگاه خرج درمان عوارض ناشی از بلعیدن یه مزرعه بکنه

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
mantaghe 1
7000
vase tajrobi khiliee
shabane
ie seri reshtaie mamooli mese shimio azmaieshga
parstario inaro miare
ta onjaiee ke man midoonam

داداشم رشتش ریاضیه هاا......

من خودم با رتبه ی 3000و خورده ای پرستاری دانشگاه تهران دارم میخونم.....ینی 7000هم میتونه پرستاری قبول شه...:surprised::surprised:..........خاکبرسره من !!!!

kamran333

عضو جدید
داداشم رشتش ریاضیه هاا......

من خودم با رتبه ی 3000و خورده ای پرستاری دانشگاه تهران دارم میخونم.....ینی 7000هم میتونه پرستاری قبول شه...:surprised::surprised:..........خاکبرسره من !!!!
shabneee
ta onjaie ke man shenidam
riazi 7000
mmm
onam zyade vali
mohandesi metaloji shyad
oloom paiee shayad khaje nasir
mohandesi khob tehran zire 2500-3000 mikhad

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
sanjesh dade???
akharin sanjeshesh chand shode??

آخریشو 5000و خورده ای شد ،نزدیک 6000..........اینیم ک میاره فقط بخاطر فیزیک و شیمیشه!!!! عمومیاش افتضاحه!!!

من ک فک میکنم دوبرابر اینو بیاره.......چون برا خودم ک اینطوری بود همیشه سنجشمو1000 اینا میاوردم ک کنکورم این شد !!!!!! حالا البته شاید ریاضی فرق داشته باشه