سلام دوستان موضوع مشخصه دیگه باید از پایان نامه دفاع کنم جلوی دیگران استرس دارم لرزش صدا و دیگه به جای میرسه صدام دیگه در نمیادش و می خواهیم سکته کنیم وا ویلاچه کنم
سلام دوستان موضوع مشخصه دیگه باید از پایان نامه دفاع کنم جلوی دیگران استرس دارم لرزش صدا و دیگه به جای میرسه صدام دیگه در نمیادش و می خواهیم سکته کنیم وا ویلاچه کنم
.خودمو گفتم ... من واقعاا خیلی استرس دارم گاهی وقتا بی دلیل حتی استرس میگیرم
اههوم استرس یکی از پایه های زندگیه منه هر کاری میکنم درس نمیشهمن یه مدت اینجوری بودم و یه بار باخودم گفتم اخه یعنی چی (برای ارائه نه...کلاً استرس میگرفتم همینجوری بیخودی..)...ضمن اینکه استرس خیلی برای سلامتی مضره... هم باید خوشبین باشی و فکرتو تقویت کنی... هم اینکه پیشنهاد میکنم گاهی بعضی گیاهان دارویی رو دم کنی بخوری....البته خیلی به اندازه !!- مثلاً اسطوخودوس خوبه و حتی عطرش هم که استشمام کنی تاثیر خوبی داره. یا عطر "به لیمو" یا خود لیمو نشاط آور و ضد استرس هستش.
اههوم استرس یکی از پایه های زندگیه منه هر کاری میکنم درس نمیشه
.خودمو گفتم ... من واقعاا خیلی استرس دارم گاهی وقتا بی دلیل حتی استرس میگیرم
آره خب استرس واینا همیشه هست. همه داریم.....! فقط باید مواظب باشیم زیاده از حد یا همیشگی نشه....![]()
دقیقا اگه اعتماد به نفس خوبی داشته باشه به راحتی میتونه پایان نامه رو ارائه بده . اما مشکلی دیگه که هست طرف هست خجالتی هست حتی نمیتونه تو جمع چند نفر برای چند دقیقه بمونه من خودم دقیقه چند بار شده که کنفراس دادم کاملا چهره ام سرخ شدهولی به هرجوری شده توانستم کنفراس رو ارائه بدم
من خیلیی استرس دارم حتی تو برخورد ساده با ادما چ برسه پایان نامه
آره بعضی مطالب هس میگن که قبل از ارائه اصلی بیای برای چندنفر یا جتی چندنفر فرضی ارائه بدی خیلی تاثیر مثبت داره. من خیلی وقته این کارو نکردم اما بنظرم خیلی بهتر میشه اگ این کارو بکنی. من قبلا قبل از ارئه اصلی معمولاً واسه خودم ارائه میدادم .ولی یکی دوبار که این کارو نکردم، اونجوری که باید خودم صددرصد راضی نبودم! البته تسلط قبلی داشتم ولی اونجا بعضی نکات رو که یادداشت میکنی، اگه از قبل آمادگی نداشته باشی اصلا گم میکنی نکات و صفحات رو که چی به چی بوده!. خخخخخ
منم دقیقا مثل خودتم
بخوام تو یه جمع که چهار تا غریبه هستن صحبت کنم صدام میلرزه سریع...
امسالم که کنکور داشتم استرسم خیلی خیلی زیاد بود یه حدی که ریزش موی شدیدی پیدا کردم که هنوز هم بعد از گذشت سه ماه از کنکور خوب نشده...همینطور می ریزه
کلا خیلی داغونم
من حالا تو خونه واسه چند نفر فرضی مثل بلبل ارائه میدم، اما وقتی میرم تو جمع باز خراب می کنم
شاید واسه اعتماد به نفس کممه ... نمی دونم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راه های اعتماد کردن به حس ششم | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
راههای افزایش اعتماد به نفس چیه؟؟؟ | تالار مشاوره | 6 | |
S | میخوای اعتماد به نفستو بالا ببری؟؟! | تالار مشاوره | 4 | |
![]() |
به کی اعتماد کنیم؟ | تالار مشاوره | 2 | |
![]() |
اعتماد آري يا نه...؟!؟ | تالار مشاوره | 22 |