Dota_Eng
کاربر فعال
سلام
چند تا سوال راجب این پلان ها دارم
چند تا سوال راجب این پلان ها دارم
از کجا میشه فهمید از چه بتنی استفاده شده در شناژ ها ؟
آخرین ویرایش توسط مدیر:
از کجا میشه فهمید از چه بتنی استفاده شده در شناژ ها ؟
سلام ممنونکل بتن فونداسیون رو میشه 350 فرض کرد. (هم شناژ بین اونها و هم فونداسیون های منفرد) نمیشه که شناژ و فونداسیون رو جدا از هم بتن ریزی کرد!
در مورد سوال اخیرتون هم متوجه نشدم ، الان باید برم ساعت 10 میام ، اگه کاری داشتین در خدمتم.
برای پروژه های کوچیک مثل نقشه شما پی کنی رو با دست لحاظ می کنن و پروژه های بزرگ پی کنی با ماشین انجام میشه ولی باید رگلاژ کف رو انجام بدین. بنابراین چیزی به نام بتن ریزی برای تراز کردن کف پی نداریم، بتن مگر عیار 150 به ضخامت 10 س.م برای نظافت میریزند.سلام ممنون
یک پروژه متره دارم
این مراحل رو انجام دادم
1-پی کنی
2-بتن ریزی برای تراز کردن کف پی
3-ارماتور بندی و محاسبه میلگرد
4-قالب بندی
5-بتن ریزی شناژ پی
حالا چه مرحله رو باید انجام بدم ؟
ستون گذاری با تیر اهن یا چیزه دیگه ای ؟
و چطور باید محاسبه بکنمش ؟
نقشه رو تو تاپیک اول ارسال کرم

من ترم 4 هستیم هنوز با این موضوع ها اشنا نیستیمبرای پروژه های کوچیک مثل نقشه شما پی کنی رو با دست لحاظ می کنن و پروژه های بزرگ پی کنی با ماشین انجام میشه ولی باید رگلاژ کف رو انجام بدین. بنابراین چیزی به نام بتن ریزی برای تراز کردن کف پی نداریم، بتن مگر عیار 150 به ضخامت 10 س.م برای نظافت میریزند.
فقط اگه پی کنی به خاطر وجود خاک دستی و یا شیب زمین زیاد انجام بشه باید با سنگ کاری یا شفته آهک به تراز مورد نظر برسه.
بولت و صفحه ستون فراموش نشه ؛ اسکلت رو متره کن.
شما دانشجو هستین درسته؟! چه نوع متره ای انجام میدی؟
من با کمک فهرست بهای ابنیه باید یک ساختمان رو متره کنمجواب سوالاتون به این بستگی داره:
چه نوع متره ای میخوای انجام بدی؟ باز یا بسته؟ با فهرست انجام میدی؟
البته نمیخوام دلسردتون کنم ولی با این سطح اطلاعات نمیتونین پروژه رو تحویل بدین! من 13 سال سابقه دارم و تا جایی که بتونم و فرصت کنم در خدمتم.

این شد یه حرفی. من یه توضیح کوچیک به ترتیب خودت میدم:من با کمک فهرست بهای ابنیه باید یک ساختمان رو متره کنم
البته زیاد هم فکر نکنم سخت گیری بکنه من در نظر دارم که فقط چند مرحله از متره رو انجام بدم
1-پی کنی
2-ارماتور بندی و محاسبه ی میلگرد (پی و سقف )
3-بتن ربزی
4- ستون گذاری و تیر ربزی
5- اجر چینی
فکر کنم در همین حد از سرم هم زیادی باشه
دو مرحله اخر مشکل دارم![]()
حالا چرا آخر ترمی یاد پروژه مترت افتادی؟! همین جوری یه چیزی به استادت میدادی، قبول نمیشدی؟....حذف کردم![]()
دانشگاه ازاد یعنی دانشگاهی که استاد 2 3 جلسه میاد سر کلاسحالا چرا آخر ترمی یاد پروژه مترت افتادی؟! همین جوری یه چیزی به استادت میدادی، قبول نمیشدی؟....
پروژه متره خیلی آسونه ولی زمان بر هست. باید از اول ترم کم کم با استاد بری جلو.
دانشگاه ازاد یعنی دانشگاهی که استاد 2 3 جلسه میاد سر کلاس
دانشگاه ازاد یعنی دانشگاهی که اشنایان مسئولین همه نمره ها 20 هست
دانشگاه ازاد یعنی دانشگاهی که تخفیف های دانشجویی برای مسئولینه
دانشگاه ازد یعنی دانشگاهی که معمولا 1 ماه بعد شروع کلاس ها استاد ها در دانشگاه حاضر میشوند
دانشگاه ازاد یعنی دانشگاهی که استاد های بی سواد در ان تدریس می کنن و از روی جزوه های که از تو اینترنت دانلود کرده اند تدریس می کنند
دانشگاه ازاد یعنی دانشگاهی که ...
سلام
یک نقشه برای متره میخواستم ممنون میشم کار کرده ان با فهرست بها 93 اگر کامل کار کرده باشه
واقعا" کسی نبود