بهروز سلطانی در خاطره ای به کلاهی که وحید قلیچ سرش گذاشت تا دوبازی را پشت سرهم بازی کند اشاره میکند. اولین دروازهبان لژیونر ایرانی میگوید: وحید قلیچ سوگلی پروین بود اما بازیهای سخت من همیشه درون دروازه میایستادم. یک روز ما داشتیم با وحید تمرین میکردیم، بعد از تمرین به من گفت: بهروز خودت را بزن به مصدومیت تا فردا من بایستم دروازه. قرار است رفیقم بیاید استادیوم و خیلی ضایع است من روی نیمکت بنشینم. من گفتم علی آقا باورش نمیشود من مصدوم شده باشم. همین الان داشتم تمرین میکردم.
گفت: حالا من یک فکری میکنم و به تو خبر میدهم. شب شد، دیدم وحید به من زنگ زد و گفت به جای امجدیه فردا بیا آزادی، جای بازی عوض شده. من هم از همه جا بیخبر رفتم آزادی، دیدم هیچ کس آنجا نیست و بازی همان امجدیه برگزار شده. وحید خیلی خوب من را پیچاند و خودش ایستاد دروازه!

گفت: حالا من یک فکری میکنم و به تو خبر میدهم. شب شد، دیدم وحید به من زنگ زد و گفت به جای امجدیه فردا بیا آزادی، جای بازی عوض شده. من هم از همه جا بیخبر رفتم آزادی، دیدم هیچ کس آنجا نیست و بازی همان امجدیه برگزار شده. وحید خیلی خوب من را پیچاند و خودش ایستاد دروازه!