عشق است پرسپولیس ??????????????????
چقده دلم تنگ شده واسه بازی های عشق پولیس![]()
تمام عمرتون به فنا رفت اخه تيم پرسپوليس هم دلتنگي داره! استقلال اره ولي پرسپوليس هرگز!
تمام عمرتون به فنا رفت اخه تيم پرسپوليس هم دلتنگي داره! استقلال اره ولي پرسپوليس هرگز!
متاسفانه؟!!!!! نه خوشبختانه،عشقپوليسس؟!! جلل الخالق! اخه چه لذتي؟! استقلالو بگين يه چيزي پرسپوليس اخه...متاسفانه پرسپولیسی نیستی تا بدونی چه لذتی داره طرفدار عشقپولیس بودن !!!![]()
متاسفانه؟!!!!! نه خوشبختانه،عشقپوليسس؟!! جلل الخالق! اخه چه لذتي؟! استقلالو بگين يه چيزي پرسپوليس اخه...
سلام، عجبا! شما پرسپوليسيا خوب جملات بقيه رو تحريف مي كنيد! باشههه! ميخواستم به راه راست هدايتتون كنم ولي انگار نمي خواهيد!دوست عزیز اینکه سعادت نداشتی طرفدار پرسپولیس باشی ی مسله شخصیه اما به قول کامبیز دیرباز ما پرسپولیسی ها خودمون این تیم انتخاب نکردیم ما پرسپولیسی به دنیا اومدیم پرسپولیسی از دنیا میریم![]()
سلام، عجبا! شما پرسپوليسيا خوب جملات بقيه رو تحريف مي كنيد! باشههه! ميخواستم به راه راست هدايتتون كنم ولي انگار نمي خواهيد!
دربي كه بياد ابيا ، قرمزا رو دار ميزنن!من تنها راه درستی که تو این دنیا رفتم همین که طرفدار پرسپولیسم؛موفق باشی دوست عزیز
دربي كه بياد ابيا ، قرمزا رو دار ميزنن!
اينو صدهزار هوادار با هم جار ميزنن!
بازم كل كل مي كنن قرمزا با ما ابيا!
ابيا به قرمزا گلاي ابدار ميزنن!
قرمزا تو دل ميگن كاشكي ما ابي مي شديم!
طفليا پشيمونن دم از استغفار ميزنن!!!
مرسي سلامت باشيد دوست عزيز![]()
پرسپولیس عزیز تر از جانم
وقتی از تو می نویسم دلم همه از عشق و صفاست
عشقی به وسعت آسمان...
نمیدانم نامت را با کدامین واژه مقایسه کنم؟!!
ای محبوبتر از هر چیزی برای من؛
برایم هیچ چیز این دنیا مهم نیست مهم این است که تو همه دنیای منی.
پرسپولیسم!
برایم یک سؤال شده که چرا بی تو نفس کشیدن برایم مهم نیست!
چه جالبه!
اون جمله ي اخريه بي تو نفس كشيدن مهم " نيست" !!!! باهاش موافقم!
البته اين جنله رو دوجور ميشه خوند ! بي تو ، نفس كشيدن مهم نيست
يكي هم بي تو نفس كشيدن ، مهم نيست!
من با دوميش موافقما!!!
دمش گرمهر کسی دنبال خبر میگرده بهش بگید عشق داره برمیگرده ؛جوووونم سروش رفعیی![]()
من تنها راه درستی که تو این دنیا رفتم همین که طرفدار پرسپولیسم؛موفق باشی دوست عزیز
الكي شلوغش مي كنيد! حالا باشهههه سروش رفيعي بياد خب كه چي؟! اميد ابراهيمي ما براي صدتا سروش رفيعي اومده!الكي دلتون رو خوش نكنيد!
سلام چه ربطي داره! چي تمام؟!!! من فوتبالي هم نباشم فوتبال رو دوس دارم ، اخه الكي پرسپوليس رو بزرگش مي كنيد!اگه فوتبالی بودین پرسپولیسی میشدین! تمام
شما كه دارين زحمت مي كشين با اونيكي دستتون پرچم استقلال رو هم ببرين بالا فقط بي زحمت يه خورده استقلاليه بالانر باشه!پرچم عشقم بدم بالا نصف شبی ؛ای جاااااان![]()
شما كه دارين زحمت مي كشين با اونيكي دستتون پرچم استقلال رو هم ببرين بالا فقط بي زحمت يه خورده استقلاليه بالانر باشه!
وقتي توپي گل مي شودمی نویسم برفراز اسمان پرسپولیس قرمزترین عشق جهان
می نویسم بر فراز کوه بلند پرسپولیس فرمانروایی سربلند
می نویسم بر سر اب روان پرسپولیس تیم همیشه قهرمان
می نویسم بر شقایق های سرخ بر پرسپولیس گلزاری از گلهای سرخ![]()
راستش استقلال از بس اسمش و لوگوش عوض شده که پرچم خاصی نداره ی چند تا دایره سوراخ داره فقطبعدم استقلال که تیم دوم پایتخت سرورش پرسپولیس پس تا ابد پرچم ما بالاتره
بعدم حاضرم اعدام بشم اما پرچم اس دق لال بالا نبرم![]()
وقتي توپي گل مي شود
ديگر...
چه فرقي مي كند
دروازه بان بارسلونا
درون دروازه بوده
يا همين
پرسپوليس بخت برگشته ي خودمان؟!
بازيكن، مربي
هواداران همه با هم خرد مي شوند!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |