اهان منظورتون اين بود كه استقلال سروره پرسپوليسه! اخه شطرنجي بود به نظر ميرسه اينجوري نوشته باشين!!!!!
نه نیازی به نوشتن نیست همه میدونن پرسپولیس سرور استقلال

اهان منظورتون اين بود كه استقلال سروره پرسپوليسه! اخه شطرنجي بود به نظر ميرسه اينجوري نوشته باشين!!!!!
سلام، حالا مهدي ترابي هم بياد بازاز ما ميبازيد! اشكالي نداره دلتونو به اين هم خوش كنيد! پيشاپيش تسليت براي باختتون!!جونم مهدی ترابیچه تیمی بشیم امسال
مبارک همه پرسپولیسی ها![]()
سلام، حالا مهدي ترابي هم بياد بازاز ما ميبازيد! اشكالي نداره دلتونو به اين هم خوش كنيد! پيشاپيش تسليت براي باختتون!!
اعتماد به سقف نيست! واقعيته!! حرف حق تلخه ديگه!اعتماد به سقف دوستان استقلالی کلا زیاده اما فک کنم از همین الان بهانه هاتون جور کنیدچون عشقپولیسم میخواد هتریک کنهزنده باد تیم اول پایتخت که حتی با وجود محرومیت ستاره ها نمیتونند بهش نه بگن
![]()
اعتماد به سقف نيست! واقعيته!! حرف حق تلخه ديگه!
ما به پرسپوليس نه ميگيم!
ما رو از هتريك و اين چيزا نترسونيد خيلي محكمتر از اين حرفهاييم!!
الان هم بهترين نتيجه رو مي گيريم !کاش شما جای شفر بودی مطمئنن بهتر نتیجه میگرفتید؛ما از پروفسورمون یاد گرفتیم کری نخونیم فقط عمل میکنیم![]()
الان هم بهترين نتيجه رو مي گيريم !
اهان اونوقت پروفسورتون كي هستتت؟؟؟
پروفسورتون از ما تقليد مي كنه ! ولي خب طول ميكشه به ما برسه و برسيد!
اهان!!!!پروفسورمون میشه جناب آقای جنتلمن فوتبال ایران برانکو ایرانکوویچ
امیدوارم بعد سوپرجام اینجا ببینمتون!!!!!
اهان!!!!
منم دقيقا همين ارزو رو براي شما مي كنم! حالا باختين هم خجالت نكشين ! ديگه بازي برد و باخت داره! ولي اگه استقلال برد بايد هر شب توي اين تابيپيك پرچم استقلال رو بالا ببريد!!!
يادم نمياد!!! حرف براي تيم ما زياده ولي ميدونين كه هر وقت تيم بزرگ باشه دشمناش هم بيشترن!!فلسفه پرچم استقلال که توضیح دادم واستون
من نفسم پرسپولیس ببازه مهم نیست چون من عشق پرسپولیس تو خون و جونمه
يادم نمياد!!! حرف براي تيم ما زياده ولي ميدونين كه هر وقت تيم بزرگ باشه دشمناش هم بيشترن!!
عجبااا!
حالا ببينيد يه نفر هم كه پيدا شده حسود نيست در موردش اينجوري ميگن!! بابا ما استقلاليا همه فروتنيم! يه فرق ما با شما پرسپوليسيها اينه ديگه!!تا اونجا که من خبر دارم از هر طرف ایران 1میلیمتر از مرز خارج بشی کسی دیگه تیم محبوبت نمیشناسه
نمونه اش آقای شفر وقتی اومد ایران گفتن کی رو میشناسی گفت علی دایی ؛کریمی ؛مهدوی کیا
مربی تیمت اسم بازیکن تیم محبوبت بلد نباشه صلوات
حالا ببينيد يه نفر هم كه پيدا شده حسود نيست در موردش اينجوري ميگن!! بابا ما استقلاليا همه فروتنيم! يه فرق ما با شما پرسپوليسيها اينه ديگه!!
فرق دیگه شما اینه که عمرا ما بتونیم به اون افتخار دست پیدا کنیم شما قهرمان لیگ دسته 3شدید اما ما هنوز به همچین افتخار بزرگی دست پیدا نکردیم ؛اصن من هر دوتا تیم دوست دارم هم پرسپولیس تهران هم پرسپولیس ایران![]()
سلام، از الان دارم مي بينم دسته ي سوم داره دست تكون ميده براتون!
نخييير، جايگاه سوم براتون دست تكون ميده استقلال اوله! اشكالي نداره قرمزا گاهي توهم ميزنن بزار بزنن دلشون خوش باشه!!آره با حرفت کاملا موافقم زمانی که استقلال دسته سوم بود از اون پایین واسه سرورش دست تکون میداد
پرچم بدم بالا تایپیک به جای خودخبر دار![]()
نخييير، جايگاه سوم براتون دست تكون ميده استقلال اوله! اشكالي نداره قرمزا گاهي توهم ميزنن بزار بزنن دلشون خوش باشه!!
عه به نگاه افراد بستگي داره! نكنه آسمونو قرمز مي بينيد؟!!!دقت كرديد هر چه به ادم ارامش ميده ابيه؟!!! توهم اصلا توي ذات ما استقلاليا نيست ولي امان از پرسپوليس!!اگه قرار بر توهم زدن باشه که اون رنگ آبی که منشا توهم مثال میزنم واستون آسمان آبی اما در حقیقت اصن اون رنگ آبی وجود ندارهقرمز عشقه عشق
عه به نگاه افراد بستگي داره! نكنه آسمونو قرمز مي بينيد؟!!!دقت كرديد هر چه به ادم ارامش ميده ابيه؟!!! توهم اصلا توي ذات ما استقلاليا نيست ولي امان از پرسپوليس!!
بنظرتون امسال قهرمانيو هتريك ميكنيم ؟
من خودم پرسپولیسیم اما بعیدمیدونم هتریک کنیم .آخرفصل آنچنان قوی نبودیم.استقلال نشون دادروندروبه رشدی دارهبنظرتون امسال قهرمانيو هتريك ميكنيم ؟
سلام، افرين! اخرش يكي پيدا شد حرفهاي منو خوب فهميد! بابا مغرور نشيننن، استقلال ما رو دست كم نگيرين!من خودم پرسپولیسیم اما بعیدمیدونم هتریک کنیم .آخرفصل آنچنان قوی نبودیم.استقلال نشون دادروندروبه رشدی داره
حالابایددیدچی میشه آیا درگیرحاشیه نمیشین؟آیا اتفاق خاصی نمیفته؟سلام، افرين! اخرش يكي پيدا شد حرفهاي منو خوب فهميد! بابا مغرور نشيننن، استقلال ما رو دست كم نگيرين!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54003 |