کلوپ طرفداران پرسپولیس

mostafa_az

عضو جدید
پرسپولیس از حضور تماشاگران محروم شد

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]پس از تخلفات صورت گرفته در دیدار پرسپولیس و مس كرمان و بازبینی فیلم مسابقه، رای كمیته انضباطی درباره تخلفات صورت گرفته باشگاه پرسپولیس صادر شد[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]باشگاه پرسپولیس با درج تخلف صورت گرفته در پرونده محكوم به پرداخت مبلغ 200 میلیون ریال شد، ضمن اینكه محرومیت تعلیقی این باشگاه نیز اجرا خواهد شد و دیدار تیم فوتبال پرسپولیس مقابل پگاه گیلان در تاریخ چهار مهر بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود.

حسین هدایتی، رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به علت به كار بردن الفاظ ركیك درباره داور مسابقه به پرداخت 100 میلیون ریال محكوم و به مدت سه جلسه از همراهی تیم محروم شد
[/FONT]​

Matrix

عضو جدید
این خبر رو ببینید:

مجبتي شريفي رييس كميته انضباطي درباره محروميت تماشاگران در قبال بوجود آمدن چنين مشكلاتي، گفت: در آيين‌نامه جديد، كسر امتياز جانشين محروميت تماشاگران مي‌شود تا تماشاگران را متوجه اين مساله كنيم؛ كساني كه تيم‌شان را دوست دارند و نمي‌خواهند تيم‌شان در جدول افت داشته باشد، از ايجاد فضاي متشنج جلوگيري كنند، چرا كه در صورت تكرار اين اتفاق‌ها از اين به بعد از تيم‌ها امتياز كم مي‌شود و اين تنبيه جانشين محروميت تماشاگران از حضور در ورزشگاه‌هاست.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم یه عکس با حال تا همه بدونن امپراطور با چه کسایی کار کرده http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=5529&stc=1&d=1221452939

پیوست ها

• 1833275561.jpg
    1833275561.jpg
    4.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
:)
لرو بابا دلت خوشه
قطبي هم شد مربي

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب وقتي شاه حسيني رو بدون هيچ دليلي بيرون مي كنن و يكي رو ميارن ميذارن جاش كه معلوم نيست از كجا اومده تازه ديروز اخبار گفت رييس كميته انضباطي ممنوع المصاحبه هم هست يعني هر چي گفت گفت كسي حق نداره ازش بپرسه چرا!!!

Matrix

عضو جدید
خب وقتي شاه حسيني رو بدون هيچ دليلي بيرون مي كنن و يكي رو ميارن ميذارن جاش كه معلوم نيست از كجا اومده تازه ديروز اخبار گفت رييس كميته انضباطي ممنوع المصاحبه هم هست يعني هر چي گفت گفت كسي حق نداره ازش بپرسه چرا!!!

وای شاه حسینی واقعا" حیف شد!:w05:

آدم به پاکی و صلابت شاه حسینی دیگه گیر نمیاد . . .

حرق حق میزد، بی شرفا نزاشتنش!

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس تيم شما ديگه چقدر ضعيفه كه با اين همه ادعا از اين استقلالي كه حرفشو ميزنيد كلي باخته خيلي كمتر برده:biggrin::biggrin::biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سروش جون يادمه يه جا يه مناظره فردوس پور با فتح الله زاده رو كاملا نوشته بود گفتم اگه زحمتي نيست مناظرات اين مدير عامل با سواد و كلاستون رو با آقايان فردوسي پور،آذري(مدير عامل ذوب آهن)،... رو بنويس چون به نظر تو اين كار تبحر خاصي داري

حول اين موضوعات هم مانور بيشتري بده:

قانون سوم نيوتن!!!

وحيد يا كيوان امرايي!!!

اخباري كه از روزنامه ها مي خونه!!!

فكر نكنم ديگه مصطفوي بياد نود چون ديشب بيچاره به حدي سوتي داد و ضايع شد كه من دلم واسش سوخت خودش حرف مي زد 10 دقيقه بعد تكذيب مي كرد صد رحمت به ديگران يه چند روزي مي مونن بعد تكذيب مي كنن

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره
واقعن این مدیر عامل پرسپولیس کم آورد
سوت داد
کاراش بچه گونه بود، ولی مهمتر از اون
بی نزاکتی و ... دیگر مسئولین بود
از جنجال داورا هم خندم گرفته بود، مخصوصن اونی که ماله سال 82 بود

از همه‌ی اینا بگذریم
متوجه میشیم فوتبال این کشور هیچ بویی از علم نبرده، یه سری افراد با مغزهای طوطی وار اومدن دارن داوری، مربی گری و دیگر پستا رو گرفتن و فقط قصد محکوم کردن همدیگه رو دارن

از فردوسی پور اصلن انتظار نداشتم دیگه، و جواب مضحک مدیر عامب پرسپولیس با توجه به قانون سوم نیوتن

فقط میتونم بگم متاسفم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
افشین از توهم که دانشجویی انتظار نداشتم
با زدن اون تاپیکا و اینکه چجوری مقایسه کردی و ...، لحن صحبت دقیقن شبیه اونایی هستش که هر شعر و ... رو از پیشینیان خودشون بدون دلیل و اینکه بدونن چی هستش قبول میکنن، و همون رو هم تکرار میکنن، چشم و گوش رو میبندن و قصد محکو کردن رو دارن

ببخش اینطوری خرف زدم، فقط یه انتقاد بود، و امیدوارم اشتباه کرده باشم
ولی والکانوی عزیز که گفت طرفدار لنگی و ...، بابا به چیه این استقلال مینازی که سرور لنگی‌ها باشه ؟ اگه سرور تیم‌های بزرگ بود یه چیزی، پس رو شعاری که میدی، نه .... خودت رو و نه شخصیت مربیتونو و نه تیمتون رو زیر سوال نبر

راستش رو هم بخوای من بازی پرسپولیس با ذوب‌آهن رو ندیدم، در کل این فصل بیشتر از یه بازی ندیدم

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا زدي حرف حساب اگه آدما سر جاي خودشون كار مي كردن مطمئن باش هيچوقت استقلال و پرسپوليس نه به حاشيه مي رفتن نه ضعيف مي شدن مشكل اينه كه هيچكي سر جاي خودش نيست
هر كي مي خواد به يه جايي برسه بايد همينطور باشه يعني كم بفهمه

Matrix

عضو جدید
افشین جون ، یه جای دیگه هم بحث شد! من بهت گفتم که از مصطفوی اصلا" خوشم نمیاد و هیچی بارش نیست.نگفتم!!؟

ولی در مورد هدایتی ، حرفهاش تو برنامه نود که ندیدم سوتی بده یا بد حرف بزنه! خیلی هم خوب حرف زد!
ولی یه سوال هم ازت دارم! وقتی که هدایتی به مرادی حرف زد، تو اونجا بودی و دیدی !؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه سروش جان اونجا نبودم ولي مگه اينهمه اتفاق تو دنيا ميوفته من اونجا هستم و مي بينم؟؟؟يعني تا چيزي رو نديدم نبايد باور كنم؟؟؟خودت ديدي كه گزارش شده كه اون توهين كرده بعد هدايتي اومد گفت من توهين نكردم گزارش اشتباه شده كه اونوقت فردوسي پور گفت من از يه خبر نگار پرسيدم اونم گفت ديده شما توهين كردين
فكر نكنم اون همه شاهد دروغ بگن خود كسي كه كار رو انجام داده راست بگه مطمئن باش هر كي جاي هدايتي بود مي گفت من نگفتم چون رئيس هيئت مديره يه تيم بزرگه تيمي كه مثلا داره اسم پرسپوليس رو يدك ميكشه

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا اين بحثا ديگه بي فايده همين جا بگيد در طول هفته گذشته ما در مورد داوري اشتباه كرديم ما هم كاريتون نداريم
زودباشيد:D

hossein_speed9

عضو جدید
شكايت

شكايت

واقعا وضع داوري افتضاحه اخه اين دفعه مي خوان پنهاني امتياز كم كنن اونم نه 6 تا بلكه 9 تا

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ديگه لطفا به داوري توهين نكنيد
ديگه كارشناس كه نمياد خودشو ببره زير سوال

ramtinteymouri

عضو جدید
اونایی که واقعاً پرسپلیس را دوست دارند در این نظر سنجی شرکت کنند.:victory::victory::victory::victory:
www.afshinemperatoor.blogfa.com

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بردن تبريك داره حالا چه سخت باشه چه اسون گرچه ديروز پيام خراسان يكي از بهترين بازيهاشو كرد
من نمي دونم چرا همه مقابل پرسپوليس شير ميشن