mostafa_az
عضو جدید
قطبی حق داره که از ایران فرار کنه
اگه منم بودم فرار میکردم
با پنبه سر
پرسپولیس
رو دارن میزنن
اگه منم بودم فرار میکردم
با پنبه سر

خوب نيست آدم از يه باخت اينقدر ناراحت بشه خوب نيست آدم اينقدر نتايجشو گردن اين و اون بندازه خوب نيست آدم قبول نكنه داوري هم جزوي از بازيه
خودتون رو خسته نكنين مگه اون سالي كه افشاريان با چند اشتباه فاحش امتيازاي استقلال رو گرفت اتفاقي افتاد خيلي راحت اومد گفت معذرت مي خوام برين يه راهي غير از پنالتي واسه گلزني پيدا كنين
اونايي كه مي گن اون هند پنالتي هستش بيان اينجا من يه شوت از اون فاصله با اون شدت بزنم به سمتش اگه تونست دستشو جمع كنه اون توپ هم پنالتيه آخه يه كم انصاف داشته باشين از اون فاصله ميشه دست رو جلو اون ضربه جمع كرد؟؟؟
اونايي كه مي گن اون هند پنالتي هستش بيان اينجا من يه شوت از اون فاصله با اون شدت بزنم به سمتش اگه تونست دستشو جمع كنه اون توپ هم پنالتيه آخه يه كم انصاف داشته باشين از اون فاصله ميشه دست رو جلو اون ضربه جمع كرد؟؟؟
شما اول یاد بگیر که باید عکس رو آپلود کنی!
بعد در مورد فوتبال نظر بده.
ایشالا با یاری حق و به کوری چشم آبیها سه تا جام رو میگیریمشما اول یاد بگیر که باید عکس رو آپلود کنی!
بعد در مورد فوتبال نظر بده.
خوش باشی افشین جان
فکر کنم از بس خوشحالی از نتایج تیمتون و تیم پرسپولیس اشتباه اومدی تو این تاپیک
واسه کل کل برو تاپیک مخصوص عزیز دلم
چه هل شدی تو
اگه افشین رو دیدید ، بهش بگین دکتر سیار و غیاثی صحت پنالتی رو تایید کردن.
کاری به اونا ندارم .. بهش بگین دوشنبه شب برنامه نود رو ببینه حتما"!
آقا افشین شما شوت زن بسیار قهاری هستید ایشالا بیاد تیم ملی
ولی اینو بدون که بازیکن مس دستش رو جمع نکرد پهن کرد دستش رو جلوی مسیر توپ قرار داد ما که باختیم ولی میدونیم به نا حق باختیم شما خوشحال باش
استقلال امشب چی کار کرد، افشین جان؟!![]()
ایشالا با یاری حق و به کوری چشم آبیها سه تا جام رو میگیریم
تیم فقط پرسپولیس
پس یک صدا داد میزنیمپرسپولیس
اول بشی آخر بشی دوست داریم
یادمون نرهشیاطین سرخ آسیا غیرت دارن و یه سرمربی عاشق بنامافشین امپراطور بالا سرشونه و یه وزنه سنگین بنام احمد عابدزاده(عقاب آسیا) رو هم به عنوان نمونه بارز تعصب رو نیمکت به عنوان مربی داریم
ما هیچی کم نداریم دعا میکنیم امسال هم با اقتدار سرود:
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
رو در لیگ و جام باشگاهها یک دل و یک صدا با هم بخونیم
حتما مي بينم اميدوارم تو هم ديشب حرفاي مسعود مرادي رو شنيده باشي بيشتر منتظرم تا مرادي بره سوئيس و برگرده راستي مي دونستي مرادي وقتي جوون بود پرسپوليسي بود(جدي ميگم) پس اگرم اشتباه بوده عمدي نبوده ديشب مربي تيم شهر ما(بيژي) حرف خوبي زد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54003 |