کلوپ طرفداران پرسپولیس

mostafa_az

عضو جدید
قطبی حق داره که از ایران فرار کنه

اگه منم بودم فرار میکردم

با پنبه سر
پرسپولیس
رو دارن میزنن

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب نيست آدم از يه باخت اينقدر ناراحت بشه خوب نيست آدم اينقدر نتايجشو گردن اين و اون بندازه خوب نيست آدم قبول نكنه داوري هم جزوي از بازيه

خودتون رو خسته نكنين مگه اون سالي كه افشاريان با چند اشتباه فاحش امتيازاي استقلال رو گرفت اتفاقي افتاد خيلي راحت اومد گفت معذرت مي خوام برين يه راهي غير از پنالتي واسه گلزني پيدا كنين

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونايي كه مي گن اون هند پنالتي هستش بيان اينجا من يه شوت از اون فاصله با اون شدت بزنم به سمتش اگه تونست دستشو جمع كنه اون توپ هم پنالتيه آخه يه كم انصاف داشته باشين از اون فاصله ميشه دست رو جلو اون ضربه جمع كرد؟؟؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب نيست آدم از يه باخت اينقدر ناراحت بشه خوب نيست آدم اينقدر نتايجشو گردن اين و اون بندازه خوب نيست آدم قبول نكنه داوري هم جزوي از بازيه

خودتون رو خسته نكنين مگه اون سالي كه افشاريان با چند اشتباه فاحش امتيازاي استقلال رو گرفت اتفاقي افتاد خيلي راحت اومد گفت معذرت مي خوام برين يه راهي غير از پنالتي واسه گلزني پيدا كنين

کماکان در آرزوی برد بسر میبره، بیچاره راهی نداره، بابا ما تماشاچیا داریم اعتراض میکنیم به داوری، مربیمون که گله، انقد کودک نیست که بعد از هر بازی، آقا داوری این بود اون بود

باریکلا به این امیر قلعه نوعی که هواداراش میگن سرور هرچی لنگیه امیر قلعه نوعیه، بابا این امیر چه گناه داره هواداراش اینطوری بهش توهین میکنن، چقد بیچارست که فقط بلده سرور کوران و شلان باشه، اخی بدبخت خیلی گناه داره با این شعارا

mostafa_az

عضو جدید
اونايي كه مي گن اون هند پنالتي هستش بيان اينجا من يه شوت از اون فاصله با اون شدت بزنم به سمتش اگه تونست دستشو جمع كنه اون توپ هم پنالتيه آخه يه كم انصاف داشته باشين از اون فاصله ميشه دست رو جلو اون ضربه جمع كرد؟؟؟

سلام
حرفه شما در صورتی قبول که واسه یک بازی این اتفاق بیفته

نه تو 3 تا بازی اونم پشت سر هم

در ضمن اگه خیلی ادعا داری داوری بارته برو دوباره بازی رو نیگا کن ببین بازیکن دستشو چقدر باز کرده

بعدشم از قدیم گفتن

نش.............شب درازه اس اس های 6 تایی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خوش باشی افشین جان
فکر کنم از بس خوشحالی از نتایج تیمتون و تیم پرسپولیس اشتباه اومدی تو این تاپیک

واسه کل کل برو تاپیک مخصوص عزیز دلم

چه هل شدی تو

Matrix

عضو جدید
اگه افشین رو دیدید ، بهش بگین دکتر سیار و غیاثی صحت پنالتی رو تایید کردن.

کاری به اونا ندارم .. بهش بگین دوشنبه شب برنامه نود رو ببینه حتما"!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا افشین شما شوت زن بسیار قهاری هستید ایشالا بیاد تیم ملی
ولی اینو بدون که بازیکن مس دستش رو جمع نکرد پهن کرد دستش رو جلوی مسیر توپ قرار داد ما که باختیم ولی میدونیم به نا حق باختیم شما خوشحال باش

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپاهان قهرمانه

سپاهان قهرمانه

;)file:///C:/DOCUME%7E1/FARSHID@/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/FARSHID@/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/FARSHID@/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/FARSHID@/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/FARSHID@/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg​

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کماکان، امیر قلعه نوعی سرور هرچی لنگیه

کماکان، امیر قلعه نوعی سرور هرچی لنگیه

و بازی تیم استقلال با صبا تموم شد، و این امیر جان ما، در این اندیشه، که چه زمانی در مقابل تیمی شل و کور قرار بگیره و بتونه براحتی بازی رو با برد سپری کنه، و در آنسو، هواداری کماکان فریاد می‌زنه، امیر قلعه‌نوعی سرور هرچی لنگیه، و در سویی دگر، کودکی چشم انتظار این که امیر جان کی از این توهم بیرون بیاد که لیگ برتر، لیگ مدارس راهنمایی نیست، لیگ کوران و شلان نیست ... ولی این امیر قصه‌ی ما، همچنان در فکر پنالتی‌ای هست که در بازی با سپاهان، به گفته‌ی ایشون و ...، بسود تیم استقلال گرفته نشد و در خانه دو امتیاز رو از دست داد، شاید این کودک، روزی را آرزو کند که مربی‌ای بیاد که هواداراش شعار ندن سرور هرچی لنگیه، بلکه استقلال با مربی این تیم، در اندیشه بازی با توپچی‌های لندن و شیاطین سرخ و ... باشه

بازی با صباباطری تموم شد، بازی‌ای که سکوت رو بر لبان هواداراش نشاند، هوادارانی که با شکست پرسپولیس سر از پا نمی‌شناختند و هیچ‌وقت نگفتند و ندیدند که چه خواهد آمد، دیدن عیب دیگران خیلی راحته، ولی این آینه‌ای که اینجاست، همه از دیدن خود فراریند، این استقلال کماکان باید ضعیف بماند و بماند، چون از قدیم‌الایام، این تیم، سرور هرچی تیم کور و شل بوده، و هرگز در اندیشه به قدرت رسیدن نبود، هرگز به این فکر نکرد که بردن تیم‌های ضعیف قدرت نیست

و هواداران این تیم کماکان می‌گویند و خواهند گفت، امیر قلعه نوعی سرور هرچی لنگیه

و بازی با زیبایی‌ها و زشتی‌هایش، با اقتدار تیم صبای قم به پایان رسید، و بازی 3 بر یک به سود صبای قم پایان یافت و سومین شکست تیم استقلال رقم خورد و استقلال همچنان در این اندیشه که این تیم، سرور هرچی لنگیه

و کماکان

امیر قلعه‌نوعی سرور هرچی لنگیه

به امید روزی که استقلال و مربیانش، همراه با تیم‌های دیگه این کشور، سرور کوران و شلان نباشند و حرف از قدرتی بزنند

سکوت ...

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ای آقا ، من کشته مرده این قطبی ام ! این بلد نبود از داوری حرف بزنه ، اینم دیگه دمش گرم راه افتاد :) ولی باری به هر جهت ، کاش سایر مربی ها هم جرات و جسارت و مردونگی قطبی رو داشتند :)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالب اینجاست که اصلن معنی این شعار رو نمیدونن و میگن این از قدیم بوده و معنی نداره، فقط یه شعاره

بهترین جواب واسشون این بود که نوشتم، کاش روش فکر کنن

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
پررویی هم حدی داره

پررویی هم حدی داره

خطاب به مسئولین باشگاه استقلال
واقعا رو که رو نیست!:mad:سنگ پا رو هم از رو بردین؟:warn:
بهتره یه کم به ته جدول نگاه بندازین رتبه 17 ام رو بهتون تبریک میگم:w30:
البته خیلی زور بزنید آخر فصل میاید مثلا رتبه 10 یا 11 :w20:
شاید هم نحسی رتبه 13 پارسال گرفتتون که اینجوری تیمتون داره گند میزنه:w19:
در هر حال به این تیم امید نبندید توی جام باشگاهها هم آبروی همه رو میبره:w00:
فقط میخواستید فیروز خان بدبخت رو بدنام کنید:que: خوشم اومد فیروز خان هم خوب از خجالتتون در اومد:thumbsup2:

آخرین ویرایش:

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما قهرمانیم

ما قهرمانیم

شما اول یاد بگیر که باید عکس رو آپلود کنی!

بعد در مورد فوتبال نظر بده.
ایشالا با یاری حق و به کوری چشم آبیها سه تا جام رو میگیریم
:heart::heart::heart:تیم فقط پرسپولیس :heart::heart::heart:
پس یک صدا داد میزنیم:heart::heart: پرسپولیس:heart::heart: اول بشی آخر بشی دوست داریم
یادمون نرهشیاطین سرخ آسیا غیرت دارن و یه سرمربی عاشق بنامافشین امپراطور بالا سرشونه و یه وزنه سنگین بنام احمد عابدزاده(عقاب آسیا) رو هم به عنوان نمونه بارز تعصب رو نیمکت به عنوان مربی داریم
ما هیچی کم نداریم دعا میکنیم امسال هم با اقتدار سرود:
:heart::heart::heart:پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه:heart::heart::heart:
رو در لیگ و جام باشگاهها یک دل و یک صدا با هم بخونیم

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب حالا فکر کنم بحث و خیلی کش ندیم و جنجالی نشه و حرمت همدیگه رو هم حفظ کنیم . استقلال هم تیم بزرگیه ، اسم یک تیم صاحبنام و یدک میکشه .

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا من كه گفتم فعلا استقلال تو جو اوانس دادنه گذاشته تيماي ديگه حال كنن ولي چنتا مسابقه ديگه بصبريد اس اس اسموني رو روئيت خواهيد فرمود
خير سرمون رمضانه بريم در جمع مردم روزه داره اونم قم تيمشونو ببريم (زبونتو گاز بگير):D

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاشكي اينو راجع به افشين امپراطور هم مي نوشتي چون نتيجه سه هفته اخير ما تفاوتش تو يه امتيازه

اگه مي خواي به معني و مفهوم شعار بپردازي عزيز من اين فوتبال فرهنگستان ادب فارسي نيست كه به مفهوم چسبيدي

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش باشی افشین جان
فکر کنم از بس خوشحالی از نتایج تیمتون و تیم پرسپولیس اشتباه اومدی تو این تاپیک

واسه کل کل برو تاپیک مخصوص عزیز دلم

چه هل شدی تو

جوجو جون خودتم كه به تاپيك آبي ها سر مي زني عزيز
بابا همين علي شده تو تاپيك جام ملتها خبر راجع به ليگ ايران زده از اين حرفا(تاپيك مخصوص نزن) كه اولش بايد گير بدي به اين علي كه هر تاپيكي بخواي خبر مي زنه

اگه افشین رو دیدید ، بهش بگین دکتر سیار و غیاثی صحت پنالتی رو تایید کردن.

کاری به اونا ندارم .. بهش بگین دوشنبه شب برنامه نود رو ببینه حتما"!

حتما مي بينم اميدوارم تو هم ديشب حرفاي مسعود مرادي رو شنيده باشي بيشتر منتظرم تا مرادي بره سوئيس و برگرده راستي مي دونستي مرادي وقتي جوون بود پرسپوليسي بود(جدي ميگم) پس اگرم اشتباه بوده عمدي نبوده ديشب مربي تيم شهر ما(بيژي) حرف خوبي زد

آقا افشین شما شوت زن بسیار قهاری هستید ایشالا بیاد تیم ملی
ولی اینو بدون که بازیکن مس دستش رو جمع نکرد پهن کرد دستش رو جلوی مسیر توپ قرار داد ما که باختیم ولی میدونیم به نا حق باختیم شما خوشحال باش

نه عزيز نترس من وقتي13 سالگي از تيممون بخاطر درسم اومدم بيرون ديگه حرفه اي دنبال فوتبال نرفتم الانم اگه به تيم ملي فكر كنم تيم ملي تكواندو رو در نظر دارم شما خيالت راحت جاتو نميگيرم

استقلال امشب چی کار کرد، افشین جان؟! :biggrin:

همون كاري كه شب گذشتش پيروزي كرد

ایشالا با یاری حق و به کوری چشم آبیها سه تا جام رو میگیریم
:heart::heart::heart:تیم فقط پرسپولیس :heart::heart::heart:
پس یک صدا داد میزنیم:heart::heart: پرسپولیس:heart::heart: اول بشی آخر بشی دوست داریم
یادمون نرهشیاطین سرخ آسیا غیرت دارن و یه سرمربی عاشق بنامافشین امپراطور بالا سرشونه و یه وزنه سنگین بنام احمد عابدزاده(عقاب آسیا) رو هم به عنوان نمونه بارز تعصب رو نیمکت به عنوان مربی داریم
ما هیچی کم نداریم دعا میکنیم امسال هم با اقتدار سرود:
:heart::heart::heart:پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه:heart::heart::heart:
رو در لیگ و جام باشگاهها یک دل و یک صدا با هم بخونیم

بابا اين عابدزادم اگه يه افتخار تو رده ي باشگاهي داشته باشه اونم قهرماني با استقلال تو جام باشگاهاي آسياست و بس

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو فقط راجع به شعار و حرف‌های اخیر و ... زدم

فرهنگستان علم که باید باشه
اگه فوتبالمون علم نمیخواد داشته باشه، ادب نداشته باشه، شعور نداشته باشه

باید تیم ملی رو با لیگ برترمونو ....، به لیگ کودکان بزهکار یکی از کثیفترین و ... کشورهای جهان بفرستیم

فوتبالی که از رو علم نباشه، نتیجش همینه

Matrix

عضو جدید
حتما مي بينم اميدوارم تو هم ديشب حرفاي مسعود مرادي رو شنيده باشي بيشتر منتظرم تا مرادي بره سوئيس و برگرده راستي مي دونستي مرادي وقتي جوون بود پرسپوليسي بود(جدي ميگم) پس اگرم اشتباه بوده عمدي نبوده ديشب مربي تيم شهر ما(بيژي) حرف خوبي زد

نه ، حرفاشو نشنیدم!

بیخیال بابا ! تو دیگه چرا از این حرفا میزنی !؟

یعنی مثلا" اگه برنامه ریزی شده باشه این مسائل ، مرادی چون جوونیش پرسپولیسی بوده ، میگه من زیر بار این برنامه نمیرم !؟

نه عزیزم ... از این خبرا نیس!