کلوپ طرفداران پرسپولیس

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام برم دنبالش پاشو کج گذاشت .....بهش گزارش ندم برم بهش بگم میتونستم مث تو باشم اما نشدم :biggrin::biggrin::biggrin:

:que:

اخه عاقاهه گف نزار ....
بزرگه احترامش واجبه
:D

واستون پ خ میکنم :biggrin:

;)

حق با شماست پیشکسوت ماست:smile:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چــــــــــــــــــــــه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:
دالان از تو انتظار نداشتم!!!! توئم؟؟؟؟؟؟:D

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم بالاخره موفق شدم به درجه رفیع اخطار نائل شم خدا قبول کنه:redface:

قبول باشه:D
الان که منم یه اخطار توپول دادم بهت اونوقت ثوابش بیشتر میشه!!!!!
منظورم این بود که خدای نکرده زبونم لال تو هم کیسه کشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیسه کشه کی؟
من فقط بلدم چوب شوربکشم خخخخخ

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
لطفا پست خود را در تاپیک مربوط (کل کل) قرار دهید...:D

ولی خداییش استقلال از شما بهتره.... تیمتون خیلی داغونه!! نه اینکه بحث امسال باشه ها!! هرسال همین طوره....:thumbsdown:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
لطفا پست خود را در تاپیک مربوط (کل کل) قرار دهید...:D

ولی خداییش استقلال از شما بهتره.... تیمتون خیلی داغونه!! نه اینکه بحث امسال باشه ها!! هرسال همین طوره....:thumbsdown:

سلام
کل کل نکردم که:D
آخه ما بازیکن نداریم که.... بازی با سپاهانم که انگار اتوبوس پارک کرده بودن
دیدیم استقلالم ... تا به 2 تا تیم درست حسابی خورد پنچر شد

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

منظورم کیفیت بازی نیست (هرچند توی اونم استقلال بهتره!!)
توی استقلال یه مافیا هست که چند ساله صاحب باشگاهه ولی پرسپولیس چند ساله صحنه جنگ قدرت ها که چه عرض کنم جنگ ضعفای خود بزرگ بین!! شده...

حالا بگذریممممممم....
دیشب گزارش سوت شبکه خبر مصاحبه بعد از بازی مازیار زارع رو نشون داد حرف جالبی زد!! راجع به داوری بازی با استقلال گفت: "من خودم چند سال توی تهران بودم میدونم چه خبره... این چیزا همیشه برای این تیما هست!!".................

فعلا خدافظ.....:smile:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یه لحظه خداییش دلم به حالت سوخت :D

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم کیفیت بازی نیست (هرچند توی اونم استقلال بهتره!!)
توی استقلال یه مافیا هست که چند ساله صاحب باشگاهه ولی پرسپولیس چند ساله صحنه جنگ قدرت ها که چه عرض کنم جنگ ضعفای خود بزرگ بین!! شده...

حالا بگذریممممممم....
دیشب گزارش سوت شبکه خبر مصاحبه بعد از بازی مازیار زارع رو نشون داد حرف جالبی زد!! راجع به داوری بازی با استقلال گفت: "من خودم چند سال توی تهران بودم میدونم چه خبره... این چیزا همیشه برای این تیما هست!!".................

فعلا خدافظ.....:smile:

صحبت های شما همیشه منطقی بوده
تایید میکنم صحبت هاتونو
ولی کیفیت بازی استقلالم با توجه به بازیکنایی که در اختیار داره همچین تعریفی نیستاااا
بسلامت ... روز خوش

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
صحبت های شما همیشه منطقی بوده
تایید میکنم صحبت هاتونو
ولی کیفیت بازی استقلالم با توجه به بازیکنایی که در اختیار داره همچین تعریفی نیستاااا
بسلامت ... روز خوش

شما لطف دارین:)

بله، کیفیت بازی استقلال هم خوب نیست ... منم فقط گفتم بهتر از پرسپولیسه!! البته پرسپولیس با درخشان خیلی بهتر میشه از زمان دایی ولی این خیلی بهتر بازم به اندازه کافی خوب نیست...

حیف که پرسپولیس نتونست دنیزلی رو نگه داره... سبک بازی اون موقع پرسپولیس بخصوص تیم دنیزلی فوق العاده بود... من خیلی دوست داشتم یه روز دنیزلی رو روی نیمکت سپاهان ببینم ولی نشد...

البته بین مربیای خارجی فوتبال ایران بجز دنیزلی، لوکا و کرانچار هم خیلی خوب بودن! مربیای ایرانی هم کسی خیلی خوب نیست ولی یحیی و منصوریان بنظر آینده خوبی دارن... فرهاد کاظمی هم فوق العاده ست به نظرم ولی نمیذارن کارش رو بکنه و پیشرفت کنه...............

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید درخشان بعد از پیروزی 3 بر صفر پرسپولیس مقابل کارگر بنه گز، در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، گفت: قبل از اینکه بازی شروع شود به بازیکنانم گفتم در این بازی به مشکل می خوریم چون از آنها شناخت نداریم و حریف بسته بازی می کند.

وی افزود: نیمه اول خوب بازی نکردیم اما گل زدیم. وقتی تیمی روی گل دوم و سوم می رود همه چیز حریف را بهم می زند اگر از فرصت هایمان در نیمه اول استفاده می کردیم بیشتر گل می زدیم اما در مجموع در نیمه دوم به نتیجه دلخواه رسیدیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه در رابطه با اینکه چه برنامه ای دارد تا این اشتباهات تکرار نشود، خاطرنشان کرد: حرف شما را قبول دارم و باید برای بازی های بزرگ فکری کنیم در نیم فصل دوم باید بازیکنانی جذب کنیم که استاندارد بازی بزرگ را داشته باشند.

وی در مورد قهر محمد عباس زاده و رفتن این بازیکن به رختکن و پس از دقایقی بازگشت به نیمکت، اظهارداشت: صادقانه باید بگویم که یک لحظه متوجه نشدم که این بازیکن به رختکن رفته است وقتی سرم را برگرداندم دیدم او روی نیمکت نشسته است اما در مورد حرکت این بازیکن قطعا صحبت خواهیم کرد و تصمیم لازم را می گیریم.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیم های پرسپولیس و کارگر بنه گز بوشهر از مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی از ساعت 16:50 امروز به میزبانی سرخپوشان تهرانی در ورزشگاه آزادی به میدان رفتند که این دیدار با نتیجه 3 بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.

پرسپولیسی ها که در گام اول جام حذفی مقابل تیمی گمنام از لیگ دسته دوم قرار گرفته بودند از همان دقایق نخست فشار زیادی را روی دروازه حریف بوشهری ایجاد کردند که در دو صحنه دو فرصت ایده آل برای سرخ پوشان توسط عباس زاده از دست رفت.

مقاوت کارگر بنه گز بوشهر 15 دقیقه بیشتر دوام نداشت و در این دقیقه عباس زاده، مهاجم اول این روزهای سرخ ها روی یک ضربه کرنر ارسالی توسط هادی نوروزی گل اول پرسپولیس را با ضربه سر وارد دروازه حریف کرد.

در ادامه تیم بوشهری از لاک دفاعی خارج شده و بازی بهتری را از خود به نمایش گذاشت و در چند صحنه نیز خود را به دروازه پرسپولیس نزدیک کرد.

با نزدیک شدن به زمان های پایانی نیمه اول پرسپولیس یک بار دیگر بازی را در دست گرفت اما عباس زاده در دو صحنه دیگر در همین دقایق دو فرصت خوب دیگر را از دست داد، هرچند که تیم بوشهری نیز نیم نگاهی به ضدحملات داشت و گاهاً با تعداد کمی بازیکن به سمت حریف مطرح خود هجوم می برد.

در نیمه دوم هم این تیم پرسپولیس بود که کار را هجومی آغاز کرد و در همان زمان های آغازین این نیمه صاحب یک ضربه پنالتی شد که توسط عباس زاده این ضربه پنالتی از دست رفت. مهاجم پرسپولیس این ضربه را از روی تیرک افقی دروازه کارگر به اوت فرستاد.

در دقیقه 52 این دیدار پیام صادقیان پس از 2 ماه دوری از میادین به خاطر تخلف انضباطی با پایان محرومیتش سرانجام دوباره به مستطیل سبز بازگشت. با ورود این بازیکن به زمین، پرسپولیس در میانه زمین جان تازه ای گرفت و در چند صحنه روی حرکات تکنیکی این بازیکن، سرخ ها صاحب فرصت شدند که یکی از آنها نیز روی یک ضربه ایستگاهی توسط خود صادقیان از دست رفت.

در اواسط این نیمه امید عالیشاه یک موقعیت ایده آل را از دست داد و در یک صحنه که از سمت راست صاحب توپ شده بود، توپ را به آسمان فرستاد.

در دقیقه 78 یک بار دیگر برای پرسپولیس یک پنالتی دیگر اعلام شد که این ضربه را این بار صادقیان به گل تبدیل کرد تا این بازیکن بازگشت خود را گل جشن گرفته باشد.

در دقیقه 87 نیز امید عالیشاه که این روزها مورد انتقاد هواداران پرسپولیس قرار دارد با یک شوت دقیق تیمش را صاحب گل سوم کرد.

در نهایت پرسپولیس این دیدار را برد و در مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها حریف راه آهن شد.

بیژن حیدری قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی در این دیدار به محمد نوری از پرسپولیس و مصطفی انصاری فرد و محسن سلیمانی از کارگر کارت زرد نشان داد.

*ترکیب پرسپولیس:
با سوشا مکانی، محسن بنگر، رضا نورمحمدی، خانزاده (90- فرشاد قاسمی)، میثم حسینی، محمد نوری، رضا حقیقی، مهدی طارمی (82- شهاب زاهدی)، هادی نوروزی، امید عالیشاه و محمد عباس زاده (52- پیام صادقیان)

*ترکیب کارگر بنه گز بوشهر:
محسن سلیمانی، مهدی طاهری، حسین غلامی، جواد بابایی، حسن آتشی (85- مصطفی نجمی زاده)، مصطفی انصاریفر (58- صمد اکبری)، سعید گنج خانی، سجاد مشایخ، سیدناصر رضایی، شهرام هراتی (33- احسان رستمی) و مسعود شمسی

روستای بنه گز در بوشهر حدود 3 هزار نفر تماشاگر دارد و جالب اینکه چند کارگر در سال های گذشته این تیم را ایجاد کرده اند که از آن روز ماهیت این تیم کارگری و روستایی در این شهر از نواحی تنگستان همچنان حفظ شده است.

سرمربیگری این تیم بر عهده عباس سرخاب مهاجم سال های دور استقلال بود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
شب گذشته حمیدرضا سیاسی رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در اردوی سرخ پوشان در هتل لاله تهران حاضر شد و با بازیکنان پرسپولیس پیش از دیدار مقابل تیم کارگر بنه بندرگز بوشهر دیدار کرد. این دیدار البته باعث به وجود آمدن حاشیه هایی هم شد.

رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس که نشان داده علاقمند است در حوزه های گوناگون فعالیت کند دیشب برای بازیکنان پرسپولیس در خصوص مسائل فنی هم صحبت کرد که این صحبت های او واکنش هایی را به همراه داشت!

سیاسی در جمع بازیکنان در ابتدا از پیام صادقیان انتقاد کرد که چرا با خواننده زیرزمینی که روز سه شنبه در تمرین پرسپولیس حاضر شده بود عکس یادگاری گرفته که بازیکن جوان پرسپولیس به رئیس هیأت مدیره این باشگاه پاسخ داد که دلم خواست که این کار را انجام دادم. اگر او باز هم به تمرین بیاید باز با او عکس می گیرم!

سیاسی در ادامه صحبت هایش از نبودن حسین ماهینی و اینکه دفاع راست پرسپولیس آسیب پذیر شده صحبت کرد که این صحبت های او که وارد فاز فنی شده بود با واکنش محمدرضا خانزاده روبه رو شد.

مدافع جوان پرسپولیس در پاسخ به سیاسی که از پست دفاع راست پرسپولیس اظهار نارضایتی کرده بود گفت که یعنی می خواهید بگویید من ضعیفم که دفاع راست مشکل دارد؟!

سیاسی وقتی با واکنش های این دو بازیکن جوان روبه رو شد ترجیح داد که بیشتر از این وارد مسائل فنی نشود. هر چند که او صحبت هایی درباره وضعیت خودش هم انجام داد که این صحبت ها البته واکنشی در پی نداشت.

تیم فوتبال پرسپولیس امروز و از ساعت 16 و 50 دقیقه در ورزشگاه آزادی و در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی میزبان تیم بندر بنه گز بوشهر خواهد بود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص حرف و حدیث های اخیر مبنی بر شب زنده داری بازیکنان این تیم در اردوی کیش تاکید کرد: همیشه پشت سر پرسپولیس از این حرف ها وجود دارد ولی تا زمانی که من در پرسپولیس هستم از شب زنده داری خبری نیست.

حمید درخشان در نشست خبری پیش از دیدار این تیم برابر کارگر بنه گز بوشهر که بعد از ظهر امروز چهارشنبه در محل سازمان لیگ برگزار شد، خاطرنشان کرد: این بازی در جام حذفی است و با تیمی مصاف داریم که شناخت آنچنانی از آنها نداریم اما آنها انگیزه های زیادی برای بازی با تیم بزرگ پرسپولیس دارند. آنها چیزی برای از دست دادن ندارند و انتحاری بازی می کنند. ما این تیم را دست کم نمی گیریم و با تمام قوا برای پیروزی به میدان می رویم.

وی در خصوص اینکه طرفداران پرسپولیس انتظار یک برد پرگل را در این بازی دارند، بیان کرد: البته طرفداران همیشه برد می خواهند و ما هم دنبال برد هستیم تا برنده شویم و به مرحله بعد راه پیدا کنیم. برنامه ما این است که با یک برد خوب به دور بعدی جام حذفی راه پیدا کنیم.

سرمربی پرسپولیس درباره برد پرگل حریف این تیم مقابل مس رفسنجان گفت: در هر صورت ما این تیم را دست کم نمی گیرم چرا که هر تیمی مقابل پرسپولیس قرار می گیرد از انیگزه ‎های زیادی برخوردار است. آنها به دنبال این هستند که بهترین بازی خود را ارایه کنند و می دانیم که این بازی خطرناک است بنابراین سعی می کنیم که منطقی و حساب شده بازی کنیم.

درخشان درباره بازیکنان محروم و مصدوم این تیم در بازی روز پنحشنبه خاطرنشان کرد: ما در این بازی طبق معمول محروم و مصدوم زیاد داریم. علی عسگری، دغاغله و نوروزی مصدوم همیشگی هستند و ماهینی هم محروم است که به این بازی نمی رسد. اومانیا هم که به کشورش برگشته بود هم امشب بر می گردد و برای بازی فردا به همراه نداریم.

از سرمربی تیم پرسپولیس در خصوص بازی کردن پیام صادقیان در این دیدار پرسیده شد که وی پاسخ داد: پیام صادقیان آنطور که من شنیدم می تواند بازی کند. محرومیت وی از ساعت 24 امشب پایان می یابد و او می تواند بازی کند.

سرمربی تیم پرسپولیس در واکنش به سوالی که اینگونه عنوان شد " چرا این روزها فوتبالیست ها دوست دارند هنرمند شوند" گفت: این خارج از بحث فنی ما است و لزومی نیست که پاسخ بدهم.

درخشان درباره این که حاشیه های اخیر چه تاثیری روی کیفیت این تیم خواهد گذاشت، عنوان کرد: من به آن صورت وارد این مقوله نمی شوم چرا که بحث مدیریتی است ولی یادمان نرود آمدن رئال به تهران نشان می دهد که ایران فوتبال بزرگی دارد و بر خلاف تبلیغاتی که در خارج از ایران است آرامش در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: جهانی بودن رئال مادرید اعتبار فوتبال ایران را نشان می دهد. این موضوع نه تنها که در کشور ما بلکه برای خیلی دیگر کشورها مهم است چرا که رئال در تمام کشورها طرفداران زیادی دارد. بحث دیگر اینکه در عرصه بین الملل برای ایران اعتبار به دنبال دارد. بازیکنان ما باید از این حیث به فوتبال نگاه کنند. ما حتی اگر نتیجه را وگذار کنیم افتخارش این است که بعد از انقلاب یک تیم بزرگ به ایران آمده و نشان از اقتدار ایران است و اگر استقلال یا هر تیم دیگری این کار را انجام دهد نیز نشان این کار ارزشمند خواهد بود.

سرمربی تیم پرسپولیس گفت: اما برخی ها به قدری این کار را نیزه کرده اند و می خواهند آن را در چشم پرسپولیس فرو کنند که باور کردنی نیست. آیا غیر از این است که تیم های دیگر به ایران نمی آیند و حتی وقتی دعوت می کنند با ترس و لرز می آیند؟ حتی زمانی که بایرن مونیخ به تهران آمده بود حرف و حدیث زیاد بود و همه می گفتند که مردم ایران اسلحه به دست هستند در حالی که آنها آمدند و با مهمان نوازی رفتند. ما باید تبادل نظر با دیگر کشورها را در دستور کار داشته باشیم.

از درخشان درباره بازی تیم ملی با تیم دوم بنفیکا پرسیده شد که بیان کرد: من در جایگاه سرمربی تیم ملی نیستم و ایشان باید پاسخ بدهند که آیا با بنفیکار بازی کردیم یا با تیم دیگر. همه به دنبال این هستند که به تیم ملی کشور خود کمک کنند. فدراسیون به ما گفت که لیگ در این تاریخ تعطیل است و ما هم اطاعت کردیم و پذیرفتیم.

سرمربی تیم پرسپولیس در خصوص اینکه چرا مسئولان این باشگاه تمایلی برای بازی با اتلتیکو مادرید نشان ندادند گفت: من هم موافقم ولی این پیشنهاد بعد از برنامه رئال مادرید به دست آمد ولی یک میلیون و پانصد هزار دلار خواست که بعید است تیمی در لیگ برتر بتواند این پول را پرداخت کند. ما خیلی دنبال این ارتباط نبودیم ولی در خصوص رئال هنوز کسی نه از جزییات آن می داند و نه رقم آن مشخص است.

وی در خصوص پیوستن پولادی به تیم الشحانیه قطر تصریح کرد: پیوسنن پولادی به طور رسمی به الشحانیه را به دو شکل نگاه می کنیم. فدراسیون فوتبال این بازیکن را آزاد اعلام کرد و دوم او با تیم قطری قرارداد بست. کسی که پرسپولیس را دوست دارد می تواند در این تیم بماند

درخشان درباره شب زنده داری بازیکنان این تیم در اردوی کیش گفت: هر کسی یک نگاهی دارد و هر کسی یک طوری به این قضیه برخورد می کند. یک فردی می گوید که شنیدیم بازیکن تا این موقع شب در اسکله بوده است ولی شما خاطرجمع باشید که نظم و انضباط همیشه در اولویت است. از این حرف و حدیث ها همیشه پشت سر پرسپولیس است. تا زمانی که من هستم شب زنده داری در پرسپولیس نداریم. اگر کسی بیرون رفته من مرخصی دادم.