علییییییییه دایییییییییی

علییییییییه دایییییییییی![]()
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوراخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
خدا رو شکر بعد 2 سال دیدیم دفاع از تیم خارج شد و مهاجم رفت جاش و خدا رو شکر تا دقیقه های اخر تیم حمله میکرد چیزی که تو وجود دایی نبود
دیگه نمیبینیم وقتی تیم عقبه مهاجم با مهاجم عوض نمیشه و بازی کسل و بی روح ندیدیم هر چند درخشان فقط 20 دقیقه تیم دسش بود و با حرف تونست تیمو جمع کنه
درخشان هر چی باشه از دایی بدتر نیست که هیچ اگه شده 1 درصدم بهتره
بیخیال تروخدا مقابل تیم اخر جدول بازی داشتیم که هفته قبل 90 دقیقه مقابل استقلال دویده بود و از خوزستان تا تهران اومده بود !
موقعیتای اونا از ما بیشتر بود و خوش شانس بودیم گل دوم رو نزدن اونوقت طوری از بازی حرف میزنی انگار 6تایی شدن
بهرحال بنظر من هم الان دایی دایی کردن سودی نداره و فقط تیمو به حاشیه میبره و بهتره زمان بدیم به این تیم
بیخیال تروخدا مقابل تیم اخر جدول بازی داشتیم که هفته قبل 90 دقیقه مقابل استقلال دویده بود و از خوزستان تا تهران اومده بود !
موقعیتای اونا از ما بیشتر بود و خوش شانس بودیم گل دوم رو نزدن اونوقت طوری از بازی حرف میزنی انگار 6تایی شدن
بهرحال بنظر من هم الان دایی دایی کردن سودی نداره و فقط تیمو به حاشیه میبره و بهتره زمان بدیم به این تیم
اخه تو خیلی دیگه تعریف کردی از بازی پرسپولیس و همه چی رو به رفتن دایی و اومدن درخشان ربط دادی !چ ربطی به درخشان داره ؟؟؟؟؟
بعدشم اینو به اونایی بگو که میگن علی دایی ...اگه دایی که این تیمو بسته خودش تو این بازی سرمربی بود بازم 1-1 میشد
اخه تو خیلی دیگه تعریف کردی از بازی پرسپولیس و همه چی رو به رفتن دایی و اومدن درخشان ربط دادی !
هنوز که نمیشه عیار درخشان رو سنجید هرچند معلومه که اونم در حد دسته یکه .
اگه دایی بود صد در صد میبرد چون تیم داشت پیشرفت میکرد و این از بازی تراکتور مشخص بود
دایی و درخشان در حد همون راه اهن و دسته یکن و امیدوارم یه روزی برسه دیگه این پیشکسوتا رو نبینم هیچ جایی تو تیم داشته باشن![]()
بچه ها صحبتای مایلی کهن تو 90 رو شنیدین ؟
من 5 دقیقه فقط میخندیدم چرا اینجوری کرد![]()
این وزیر بیسواد استقلالی دست از سر تیم ما برنمیداره معلوم شد همه چی توطئه خودش بوده![]()
حرفای کدومشون خنده دار نبود؟؟؟
تا وقتی خصوصی سازی نشه وضع همینه ... کاش هدایتی به جای ختافه میومد سهام پرسپولیسو میخرید ما رو از شر سیاسی راحت میکرد
برنامه نود فردوسی پور هم فقط و فقط به دنبال یک چیزه اونم جذب مخاطب...
به هیچ وجه در اون حتی ردی و اثری از تلاش برای ارتقاء فرهنگ فوتبال و یا کیفیت فوتبال نمی تونی پیدا کنی... الان با این رودر رو قرار دادن اشخاص فقط حاشیه تیمو زیاد کرد....
.
.
این فوتبال از پای بست ویران است وقتی از ویتنام 4 تا بخورن ... با اون افتضاحات داخل زمینو بیرون زمین، دیگه باید به حال این فوتبال فقط گریست
عجیبه کسی بعد برد پرسپولیس با بازیه زیبای نیمه اول نیومد کامنت بذاره اما کافی بودن مساوی میگرفتیم اینجا علیه دایی بعضیا راه مینداختن
همینجا معذرت میخوام از همه اونایی که دوس نداشتن ببریم بردیم![]()
عجیبه کسی بعد برد پرسپولیس با بازیه زیبای نیمه اول نیومد کامنت بذاره اما کافی بودن مساوی میگرفتیم اینجا علیه دایی بعضیا راه مینداختن
همینجا معذرت میخوام از همه اونایی که دوس نداشتن ببریم بردیم![]()
هیچ پرسپولیسی یی دوست نداره تیمش ببازه
با یه برد که نمیشه خیلی خوشحالی کنیم .. اونم راه اهن
نیمه اول واقعا خوب بودیم امیدوار شدم به تیم .. از همون دقیقه اول بازی هجومی با پاسای تک ضرب و همکاری تیمی خوب که نتیجه این بازی خوب رو هم با 2 تا گل و چند موقعیت خوب گرفتیم
اما نیمه دوم واقعا ناامیدکننده بود .. کل این نیمه رو دفاع کردیم و اجازه دادیم حریفی که نیمه اول هیچی نداشت یه نیمه پرسپولیس رو تحت فشار بزاره و به گل برسه
گل اونا رو اشتباه نوری بود که بازم زمین خورد :|
بهرحال من فعلا فقط برام برد و جبران امتیازای از دست رفته مهمه نه بازی خوب ..
اگه همه بازیا رو مثل نیمه اول بازی با راه اهن بازی کنیم راحت تر میبریم
اگه تشریف بیاری کانون متوجه میشی که چقد دوس دارن ببازیم ک درخشان بره
نیمه دومم هم افت شدید بدنی باعث شد اینجور باشیم....خوشحالی زیاد هم نکردیم فقط گفتم کسی بعد برد نمیاد اونم وقتی اینقد حاشیه دور تیمه...و البته من از برد کمتر از بازی زیبایی که 2 ساله ندیدم خوشحال شدم
2 سال !!!!!!!!
امسال رو هیچی پارسال بازی صبا سپاهان مس و خیلی بازیای دیگه بود که خیلی بهتر از این بازی بودیم ..
فعلا نمیشه قضاوت کرد فقط خدا کنه یه نیمه بازی خوبمون تاثیر شوک تغییر کادر فنی و موقتی نباشه
دوسال پیش هم با یحیی بازیای اول رو 6 تایی و 4تایی بود ولی بعدش ...
هنوز زوده واسه قضاوت . بهرحال من امید چندانی به درخشان ندارم . خوبه حداقل عبدی تو کادر فنیش هست
فقط بازی سپاهان و مس تو کرمان یادمه خوب بودیم و کلا بازیه تیمی من از دایی ندیدم ...و هیچوقتم ندیدم سر تا پا تیمش حمله کنه همش با یه مهاجم وقتی هم مساوی بودیم یا حتی عقب باز همون یه مهاجم ..باید میخابیدیم تا بازی با همو نتیجه تموم شه ....
الانم امیدوارم همین روندو ادامه بدیم
یحیی اولین تجربه سرمربیگریش تو پرسپولیس بود---تو اوج حاشیه و نتیجه نگرفتن تیم اومد---تیم 12هم بود و 8تمش کرد به نظرم بد کار نکرد..نه مثل دایی که 2 سال سرمربیش بود دوباره سال قبلشم بود امسالم تیمو بست ..اونوقت این بود وضعیت بدنای بازیکنا ..اینم نتیجه ..اینم روش بازیش
به یحیی انتقاداتی وارده ولی نه به اندازه دایی
من کاملا باهات مخالفم
یحیی یه مربی ترسو بود در حد و اندازه صبا و راه اهن و پرسپولیس براش خیلی خیلی بزرگ بود
سهمیه ای که ما خیلی راحت میتونستیم با چندتا برد از لیگ بگیریم رو موکول کرد به جام شانس و پنالتی ها که اونم هیچ تضمینی برای گرفتنش نبود
اگه دایی اون سال جای یحیی بود صد در صد از لیگ سهمیه میگرفت ولی یحیی بازیای لیگ رو ول کرد و خودش گفت اینا بازیای تمرینیه ! اونم فقط بخاطر ترسش از باخت و مواخذه شدن هر بازی با 3 تا هافبک دفاعی بازی میکرد و مساوی میگرفت
بعدشم ببین . رو چه حسابی تیمی که دست یحیی بود رو با تیم دایی مقایسه میکنی ؟ واقعا قابل مقایسه هستن ؟
من نمیگم دایی عالی بوده ولی بهرحال یه نایب قهرمانی اورد با تیم پرحاشیه پرسپولیس با کلی مشکلات ..
12م و 7م چه فرقی با هم دارن ؟
من نمیدونم چه صیغه ایه که میگید تیم بحران زده دوازده جدولی رو تحویل گرفته یحیی .. خب که چی ؟ یه نیم فصل فرصت داشت و کلی بازی مونده بود چه تو لیگ چه حذفی .. هیچکس هم ازش انتظار شق القمر نداشت همین که با چارتا برد سهمیه رو از لیگ میگرفت کافی بود و کسی توقع قهرمانی ازش نداشت .
اون سال با چهارمی هم میتونستیم سهمیه بگیریم اونم در حالی که نفت تهران و فولاد نیم فصل دوم کلی امتیاز از دست دادن .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54003 |