کلوپ طرفداران پرسپولیس

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
 

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
هدیه به دوستان پرسپولیسی...


مجموعه ای از ترانه های خاطره انگیز در ستایش قهرمان همیشگی ایران، پرسپولیس

ترانه پرسپولیس با صدای مرحوم فرزین

*********************************
ترانه پرسپولیس با صدای دی.جی مامسی و آواکیان

*********************************
ترانه قرمزته با صدای قاسم افشار

*********************************
ترانه مردان پرسپولیس (ورژن اول) با صدای رضا نقابت

*********************************
ترانه مردان پرسپولیس (ورژن دوم) با صدای رضا نقابت

*********************************
ترانه پرسپولیس با صدای سعید محمدی

*********************************
ترانه پرسپولیس با صدای هیتلر


پ.ن: از نظر خودم، ترانه اول که با صدای مرحوم فرزین هست فوق العاده زیباست و البته ترانه دوم که درواقع کاوری امروزی از روی همین ترانه فرزین هست.

پ.ن 2: کسی میدونه به غیر از ترانه ای که چند سال پیش خونده شده، چند نفر دیگه تا حالا واسه اس دق لول ترانه خوندن؟
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهههههه سونیا پرچم دست تو بود من کلی دنبالش گشتم ..:دی.. بده بره بالاتر تا 6 تایی هم بهتر ببینن.......
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
گللللللللللللللللللللللللللللللل برای پرسپولیس .. محمد رضا خلعتبری ................... باز هم صادقیان در متن گل ......
 

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منو در جریان بازی بذارین..چند چندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]دایی: به چیزی جز قهرمانی فکر نمی کنیم/ من «دایی» هستم و برای این فوتبال زحمت کشیده ام[/h]

























ارتش سرخ دات كام :
علی دایی در پایان دیدار ملوان و پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: بازی سنگین و برای ما حساس بود. این دیدار برای ملوانی ها هم بسیار حساس بود و 3 امتیاز این دیدار می توانست برای این تیم بسیار خوب باشد.

وی افزود: بازی را بد شروع نکردیم و در زمان خیلی خوبی هم به گل رسیدیم، بعد از گل ما هم ملوان فشار زیادی آورد اما آنها نتوانستند موقعیت های خود را تبدیل به گل کنند. ما هم موقعیت هایی داشتیم و می توانستیم فاصله خود را بیشتر کنیم اما از موقعیت هایمان استفاده نکردیم و در ادامه نیز بازی روندی را طی کرد که در نهایت با همان یک گل به پایان رسید.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا این تیم می تواند قهرمان لیگ شود، عنوان کرد: مطمئنا ما به دنبال قهرمانی لیگ هستیم و به چیز دیگری فکر نمی کنیم. از روز اول هم هدفمان همین بود و اینکه حتما برای سال آینده آسیایی شویم و البته بگویم در همان ابتدای لیگ نیم نگاهی هم به قهرمانی داشتیم.

دایی با بیان اینکه لیگ امسال یکی از سخت ترین لیگ های فوتبال ایران بوده است، اظهار داشت: الان شرایط طوری است که تیم های صدر جدول با هم یکی دو امتیاز اختلاف دارند و با یکی دو بازی شرایط در صدر فرق می کند اما ما راهمان را برای کسب قهرمانی حتی در این شرایط ادامه خواهیم داد و شایسته این هستیم که قهرمان لیگ شویم.

وی درباره عدم حضور قاسم دهنوی در این مسابقه و محرومیت دقیقه نودی این بازیکن تصریح کرد: نمی دانم این مسئله دقیقه 90 بود یا نه اما به من اطلاع دادند که می توانیم از قاسم استفاده کنیم اما لحظه آخر که می خواستم او را تعویض کنم گفتند نمی تواند بازی کند. خدا را شکر در شرایطی که دهنوی محروم بود او را بازی ندادیم تا خدای ناکرده نتیجه بازی به سود ملوان شود و زحمت بچه ها هدر برود.

دایی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه بعد از 8 سال در انزلی پیروز شدند و هواداران به وی توهین کردند گفت: من انزلی چی ها را دوست دارم و به آنها علاقه مند هستم. نمونه آن غفور جهانی است که بسیار زیاد دوستش دارم و می خواهم هر روز با او صحبت کنم. در شهر انزلی انسان های بزرگی حضور دارند و من به خاطر این اتفاقات اظهار تاسف می کنم.

وی با اشاره به بازی تیمش برابر ملوان عنوان کرد: در نیم فصل اول تغییرات زیادی در خط حمله و هافبک خود داشتیم و برای هماهنگ شدن بازیکنان احتیاج به زمان بود. این زمان سپری شد و دیدید که نتیجه هم گرفتیم و اکنون ترکیب خوبی در خط حمله خود داریم که بازیکنانم روی زمین خیلی خوب کار می کنند.

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: امروز زمین این اجازه را به بازیکنان تکنیکی من نداد که روی زمین بازی کنند و برنامه های خود را پیش ببرند. فوتبال اکنون طوری شده که اگر یک اشتباه کوچک انجام دهی چند پله در جدول پایین می آیی و ما نمی خواستیم اشتباه کنیم.

دایی در پاسخ به این سوال که کمیته استیناف چگونه محرومیت او را بخشید که بتواند در این بازی روی نیمکت بنشیند و این بی عدالتی بود، گفت: فکر می کنید زمانی که کمیته استیناف رای داد شبانه بود و من در زندان بودم؟ جلسه ما بعدازظهر برگزار شد و علی دایی همیشه دنبال حق و عدالت است. ناعدالتی آن بود که من به ناحق محروم شده بودم و اینجا بازهم از کمیته استیناف تشکر می کنم که حرف های من را شنید و حکم جدیدی صادر کرد. مطمئن باشید اگر امروز هم روی نیمکت نمی نشستم تیم شایسته پیروزی بود.

وی در پایان در واکنش به اظهارنظر خبرنگاری مبنی بر اینکه اگر سرمربی تیم دیگری هم بود بخشیده می شد کنفرانس را ترک کرد و گفت: اگر سرمربی هر تیم دیگری هم بودم کمیته استیناف همین رای را می داد چون من علی دایی هستم و برای این فوتبال زحمت کشیدم.
 

Similar threads

بالا