کلوپ طرفداران پرسپولیس

mehrdad50

عضو جدید
فداي اشكهاي آقا مهدي... موشك فراموش نشدني آسمان ايران
و فداي مرام يحيي و مظلوميت بي اندازه اش

دلم براي يحيي سوخت خيلي بيشتر از مهدوي كيا
يك سوءبرداشت چقدر حادثه تلخ و شيريني را در پي داشت؛ تلخ بخاطر بغض هاي مهدي و شيرين بخاطر رفاقت بي غل و غش يحيي
اتفاقات امشب نود محبوبيت هر دو را صدچندان كرد

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
چه ارزشی داره این فوتبال دیگه چی باید ببینم که دلم سیاه بشه از این فوتبال .. واقعا بعضی چیزا یه سیاهی رو رو قلب آدم میزارن که هیچ پیروزی و موفقیت و قهرمانی ایی نمیتونه سیاهی رو از بین ببره .. دیشب اشکای مهدی بدترین چیزی بود که میتونستم تو کل این سالها ببینم .. متاسفم برای همه اون افرادی که از وقتی آلمانو ترک کرد به یه بهانه ای نزاشتن برگرده به خونه خودش .... الانم گل محمدی ..

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
چه ارزشی داره این فوتبال دیگه چی باید ببینم که دلم سیاه بشه از این فوتبال .. واقعا بعضی چیزا یه سیاهی رو رو قلب آدم میزارن که هیچ پیروزی و موفقیت و قهرمانی ایی نمیتونه سیاهی رو از بین ببره .. دیشب اشکای مهدی بدترین چیزی بود که میتونستم تو کل این سالها ببینم .. متاسفم برای همه اون افرادی که از وقتی آلمانو ترک کرد به یه بهانه ای نزاشتن برگرده به خونه خودش .... الانم گل محمدی ..
یکی از دلایلی که باعث شد من دیگه از یحیی خوشم نیاد همین بود که تو نیم فصل دوم مهدی رو نیمکت نشین کرد

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستاي پرسپوليسي خودم اميدارم امسال سال پروازپرسپوليس به سمت قله هاي افتخارباشه تادل هواداراشادبشه.دلم تنگ شده واسه اون پرسپوليسي كه به هرتيمي3-4تاميزدوكل فصل روبا3باخت سپري مي كرد.همتونو دوست دارم:gol:همتون عشقين:gol:سال نو همتون مبارك:gol:

LEO K

عضو جدید
سلام دوستاي پرسپوليسي خودم اميدارم امسال سال پروازپرسپوليس به سمت قله هاي افتخارباشه تادل هواداراشادبشه.دلم تنگ شده واسه اون پرسپوليسي كه به هرتيمي3-4تاميزدوكل فصل روبا3باخت سپري مي كرد.همتونو دوست دارم:gol:همتون عشقين:gol:سال نو همتون مبارك:gol:

انصافا
راستش تو این فصل من طرفدار هر تیمی بودم شکست خورد
منم دلم برای بردنشاش تنگ شده انصافا
انشالله میترکونه از این به بعد

sajad 3000

کاربر ممتاز
کاپیتان تیم پرسپولیس درباره اشکهایش دربرنامه هفته قبل 90 و ارتباطش با یحیی گل محمدی توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی مهدوی‌کیا در ابتدا با اشاره به فرا رسیدن سال جدید گفت: سال نو را به همه هموطنان عزیر به خصوص هواداران پرسپولیس تبریک می‌گویم. سلامتی و تندرستی را برای همه آرزو دارم و قهرمانی و سربلندی را برای پرسپولیس و هوادرانش. ما امسال تلاش خود را مضاعف می‌کنیم تا پرسپولیس از این فرصت طلایی استفاده کرده و با کسب قهرمانی در جام حذفی به عنوان پرطرفدارترین تیم آسیا به لیگ قهرمانان بازگردد.

مهدوی‌کیا درباره دور جدید تمرینات پرسپولیس، تصریح کرد: برای سفری چند روزه به اتفاق خانواده به شمال کشور آمده‌ام اما فردا در اولین جلسه در تمرین تیم حتما حضور خواهم یافت. من هم همچون سایر اعضای تیم عزم خود را جزم کرده‌ام تا به تیم کمک کرده و سهمی هر چند ناچیز برای رسیدن به قهرمانی جام حذفی داشته باشم. در این راه هر کاری از دستم بیاید برای موفقیت تیم انجام خواهم داد و تلاش می‌کنم در تیم به یحیی کمک کنم.

کاپیتان پرسپولیس درباره خداحافظی و اشک‌هایش در برنامه نود به سایت باشگاه پرسپولیس، گفت: فکر می کنم خداحافظی‌ام از فوتبال در شرایط خوبی رقم خورد. حالا وقت کمک به تیم برای قهرمانی پرسپولیس است و من به هیچ چیز فکر نمی‌کنم جز قهرمانی تیم و سربلندی هواداران. برخلاف تصور خیلی‌ها باید بگویم اشک‌های ناخودآگاه من در برنامه نود هیچ ارتباطی با مسایل اخیر پرسپولیس نداشت. لحظه ای که داشتم درباره خاطراتم در تیم ملی و تشکر از مردم صحبت می کردم، این احساس به من دست داد که بعد از سال‌ها حضور در عرصه فوتبال ملی و باشگاهی در حال خداحافظی با

مردم هستم و نا خودآگاه گریه‌ام گرفت.

وی درباره حرف‌های گل‌محمدی در برنامه نود، گفت: در انتهای برنامه نود هم صحبت کردم، من همان شب با آقا یحیی تماس گرفتم و به ایشان گفتم که باید دست به دست هم دهیم تا پرسپولیس قهرمان جام حذفی شود اتفاقا به قول آقای رویاینان من هم بر این باور هستم که همه این اتفاقات زمینه‌ساز همدلی و اتحاد هر چه بیشتر در تیم پرسپولیس می شود و همه ما از فردا در کنار هم به هیچ چیز فکر نمی‌کنیم جز به قهرمانی پرسپولیس و پایان رساندن فصل و برپایی جشن قهرمانی.

کاپیتان پرسپولیس در پایان درباره اتفاقات اخیر در تیم داماش و وضعیت حریف پرسپولیس، گفت: ما فعلا به تیم پیکان و بازی پیشرو در لیگ فکر می‌کنیم. داماش هم تیم پر طرفدار و قابل احترامی است که امیدوارم مشکلات آن به شکل ریشه‌ای حل شود. با این وجود معتقدم آنها تیم خوبی دارند و این اتفاقات به هیچ عنوان موجب نخواهد شد که تیم داماش در نیمه نهایی جام حذفی حریف سرسختی برای ما نباشد. بنده نیز هر چند که بازی نخواهم کرد ولی به رشت خواهم رفت تا در کنار کادر فنی و بازیکنان باشم.

sajad 3000

کاربر ممتاز
رکورد بين‌المللي از پرسپوليس که تاریخی شد

جام ورزشی، سرخپوشان پرسپوليس در دومين فصل رقابتهاي ليگ منطقه اي که در سال 1350 با حضور 8 تيم برگزار ‌د، فقط با يک باخت موفق به کسب مقام قهرماني شدند. پرسپوليس در هفتمین بازي اين فصل خود مقابل تاج مسجد سليمان در يک بازي پر از خشونت 1- صفر باخت. اين بازي روز 19 دي 1350 در مسجد سليمان برگزار شد. پس از آن سرخپوشان در ادامه فصل طي 11 بازي بدون باخت ماندند. در سال 52 ليگ با نام تخت جمشيد برگزار شد. پرسپوليس در 22 بازي فصل شکستي نداشت و بدون باخت قهرمان ليگ شد. سرخپوشان فصل 53 را نيز با پيروزي هاي متوالي آغاز کردند، اما اختلاف بين راجرز با مدیریت باشگاه باعث شد اين مربي انگليسي به حال قهر پرسپوليس را ترک کند. پرسپوليس در هفته يازدهم این فصل و در غیاب راجرز با یک گل مغلوب حريف ديرينه خود يعني تاج شد و نوار شکست ناپذيري‌اش پس از 43 بازي متوالي قطع شد.

پرسپوليس از روز 19 دي 1350 تا 4 خرداد 1353 به مدت 865 روز در مسابقات ليگ بدون شکست باقي ماند. سرخپوشان طي اين مدت در 43 بازي موفق به کسب 32 برد و 11 تساوي شدند و رکوردي را از خود بر جاي گذاشتند که در تاريخ فوتبال ايران بي نظير است. پرسپولیس طی این دوره شکست ناپذیری 3 بار استقلال را با نتایج 4-1، 2- صفر و 6- صفر برد و 4 بار نیز بر دیگر تیم بزرگ فوتبال ایران در آن مقطع، یعنی پاس، را شکست داد.

پرسپوليس با رکورد 43 بازي بدون باخت که در سال 1353 ثبت شده بود تا 21 سال بعد رکوردار آسيا بود. در خرداد ماه 1374 تيم نفتچي ازبکستان رکورد شکست ناپذيري در ليگ هاي آسيايي را به 46 بازي ارتقا داد و بدين ترتيب رکورد سرخپوشان شکسته شد.

پرسپوليس يک بار ديگر در فاصله سال‌هاي 77 تا 79 موفق شد رکورد ديگري در اين زمينه بر جاي بگذارد. سرخپوشان پس از شکست 2-1 مقابل پاس در روز 21 اسفند 77 تا شکست 3- صفر مقابل نفت آبادان در روز 27 ارديبهشت 1379 طي 33 بازي بدون باخت بودند. در اين مدت پرسپوليس 18 برد و 15 مساوي بدست آورد.

sajad 3000

کاربر ممتاز
کمک مهدوی‌کیا به پرسپولیس

به گزارش افکارنیوز، سعید شیرینی ضمن تبریک سال ۱۳۹۲ به کلیه علاقمندان به پرسپولیس اظهار داشت: با توکل به ایزد منان تمرینات پرسپولیس در سال جدید از فردا پیگیری خواهد شد.

این تمرینات با توجه به شرایطی که برای پرسپولیس پیش آمده از هر لحاظ حائز اهمیت است.

وی افزود: بنابراین از من سرپرست پرسپولیس گرفته تا سرمربی و کاپیتان تیم باید حواسمان را شش دانگ جمع کنیم و اجازه ندهیم پرسپولیس در شروع سال جدید به حاشیه برود.

شیرینی ادامه داد: هیچ وقت به خودم اجازه جسارت به کسی را نمی‌دهم ولی ما باید اول به فکر آرامش هواداران پرسپولیس باشیم چون آنها دیگر حوصله حاشیه‌ای جدید را ندارند.

سرپرست پرسپولیس در خصوص دلخوری مهدوی‌کیا از گل‌محمدی در آخرین برنامه ۹۰ در سال ۹۱ نیز گفت: دلخوری و گلایه بزرگان پرسپولیس از یکدیگر اتفاق خوبی نبود اما مهم این است هر دوی این عزیزان با توجه به موضوع و شرایط حساس پرسپولیس همان شبی که آخرین برنامه ۹۰ در رسانه ملی به نمایش در آمد با هم حرفهایشان را زدند و اجازه ندادند که این حواشی‌ به تیم محبوبشان لطمه بزند همانطور که سردار رویانیان مدیرعامل پرسپولیس فرمودند به نظرم این مسائل باعث استحکام بیشتر بین پرسپولیسی‌ها شد.

وی افزود: اتفاقا من همان شب با مهدی مهدوی کیای با تعصب صحبت کردم و ایشان اعلام کرد با تمام وجود می‌خواهد به یحیی و باشگاه کمک کند تا دل هواداران شاد شود.

شیرینی در خصوص آخرین وضعیت سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: انشاءالله با لطف خدا از فردا شنبه گل‌محمدی اولین تمرین پرسپولیس در سال ۹۲ را برگزار خواهد کرد و خدا را شکر هیچ مشکلی نیز نخواهد بود. ایشان با قدرت کار خود را در پرسپولیس دنبال خواهد کرد. خیال هواداران راحت و اصلا نگران این موضوع نباشند.

سرپرست قرمز‌پوشان درباره شانس قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی نیز تاکید کرد: مربیان و بازیکنان ما تمام تلاش خود را برای گرفتن این جام انجام خواهند داد و با پرهیز از حاشیه و چشم امید به حمایت هواداران انشاءالله دست به دست هم خواهند داد تا به هدف خود برسند. دیگر باقی موضوع دست خدا است.

وی در پایان نیز خاطرنشان کرد: امیدوارم سال ۱۳۹۲ برای ما پرسپولیسی‌ها فقط سال حرف نباشد و در عمل هم نشان دهیم که عاشق هواداران پرسپولیس هستیم. ما باید همه دست به دست هم دهیم و از حاشیه‌ها بپرهیزیم تا در سایه خداوند بزرگ در سال جدید دل هواداران پرسپولیس را شاد کنیم. در عبارتی در عمل هم باید همه چیز را نشان دهیم که من مطمئنم انشاءالله با تیمی که داریم این اتفاق خواهد افتاد.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه بعد از مدت ها میام این تاپیک...
راستش خیلی دلم از پرسپولیس پره ولی خب چه کنیم عشقمون به پرسپولیس هیچوقت کمرنگ نمیشه...
فقط میتونم بگم کاش کریم انصاری فرد یکم اعتماد به نفس داشت...بخدا بهترین استایل و بدن رو تو ایران داره بین تموم بازیکنا ...کسایی که خودشون فوتبال بازی میکنن میدونن چی میگم...
ولی متأسفانه کسی نیست باهاش صحبت کنه راهنماییش کنه...این جوونا به یه روانشناس نیاز دارن...
به امید قهرمانی جام حذفی

sajad 3000

کاربر ممتاز
محل تمرین پرسپولیس تغییر کرد

به گزارش افکارنیوز، طبق برنامه اعلام شده از سوی کادر فنی، تیم پرسپولیس امروز در دو نوبت صبح و عصر تمرین خواهد کرد.

تمرین نوبت صبح اختصاص به تست بدنی و پزشکی دارد.

یحیی گل ‌محمدی برنامه تمرینات پرسپولیس تا بازی با پیکان را به سرپرست و بازیکنان تیم اعلام کرده است.

تمرینات امروز پرسپولیس به دلیل ترمیم زمین درفشی‌فر در ورزشگاه خیریه عمل برگزار می‌شود.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]مردی که فیفا به او لقب زین الدین زیدان داد، نه تماشاگران
[/h][h=2]
کریم باقری جزو فوتبالیست های مطرحی است که طرفداران بسیار زیادی دارد .
[/h]
کریم باقری یکم اسفند ماه سال 1352 در تبریز به دنیا آمد . کریم ، فوتبال را به شکل حرفه ای در جوانان " ایلام تبریز "ادامه داد.
سپس به تراکتور سازی پیوست و در زمان خدمت سربازی به تهران آمد و پس از آن به پرسپولیس رفت. همان سال با پرسپولیس قهرمان شد . کریم باقری سه سال در آلمان بود یک نیم فصل در امارات، یک سال در انگلیس، و پنج ماه هم در السد قطر و سپس دوباره به تیم محبوبش پرسپولیس پیوست. بازی برگشت ایران و استرالیا 8 آذر 1376 در چهار چوب دور مقدماتی جام جهانی 1998 فرانسه برگزار شد . باقری در دقیقه 71 بازی توانست از فرصت بدست آمده استفاده کند و گل اول ایران را وارد دروازه استرالیا کند . کریم باقری پس از هشت سال و نیم حضور در تیم ملی و ثبت رکورد 80 بازی و 47 گل ملی برای خود بعد از آخرین دیدار ایران به مرحله مقدماتی جام جهانی 2002 در روز 24 آبان، سال 1380 و در حالیکه 27 سال و 268 روز سن داشت در کمال تعجب تصمیم گرفت خداحافظی زود هنگامی با فوتبال ملی داشته باشد. البته باقری در زمان سرمربیگری علی دایی بار دیگر، به تیم ملی دعوت شد. وي با تامل بسیار سر انجام در بازی دوستانه تیم ملی ایران و قطر که در تاریخ 19 آبان 87 برگزار شد، بعد از حدود 8 سال بازی کرد و در تاریخ 25 آبان 87 چهل وهشتمین گل خود را در بازی مقابل امارات به ثمر رساند. وی سر انجام در تاریخ 15 مهر 1389 در بازی دوستانه ایران با برزیل در شهر ابوظبی با انجام هشتاد وهفت بازی ملی برای همیشه از فوتبال ملی خداحافظی کرد. سایت فیفا درباره بازگشت باقری به تیم ملی ایران، این بازیکن را با زین الدین زیدان مقایسه کرد .

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]دکتر چشمه سری: کریمی آماده حضور در مسابقات است

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: علی کریمی برای دیدار برابر پیکان مشکلی ندارد و او هم‌اکنون در اختیار کادر فنی قرار دارد.[/h]
وجیه ا... چشمه‌سری گفت: علی کریمی بدون مشکل در تمرینات تیم شرکت کرد و آماده حضور در مسابقات خواهد بود. وی فردا نیز در تمرینات گروهی شرکت خواهد کرد و کاملا تحت کنترل متخصصین ارتوپد قرار دارد و برای حضور در تمرینات و مسابقات هیچگونه مشکلی نخواهد داشت و به طور کامل در اختیار کادر فنی قرار دارد. گفتنی است، طبق برنامه کادر پزشکی، علی کریمی عصر امروز برای کار با وزنه در ورزشگاه درفشی‌فر حضور یافت. سایت رسمی باشگاه پرسپولیس

GAME_OVER

کاربر ممتاز
گل‌محمدی: مهدوی‌کیا تماس نمی‌گرفت، برنمی‌گشتم/ انگیزه بازیکنان غافلگیرم کرد:cool:

سرمربی پرسپولیس با اشاره به استعفایش در برنامه نود تاکید کرد که اگر مهدوی‌کیا پس از آن برنامه تماس نمی‌گرفت، استعفا می‌داد و به این تیم برنمی‌گشت.

وضعیت پرسپولیس در دور جدید تمرینات با شروع سال جدید چگونه است؟

- واقعا شرایط راضی کننده‌ای در تیم وجود دارد. بازیکنان با انگیزه بالایی در تمرینات سال جدید حضور پیدا کردند که این مسئله مرا غافلگیر کرد. فکر کنم بعد از چند روز تعطیلی بچه‌ها هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی سرحال هستند. در 3 جلسه تمرینی که برگزار کرده‌ایم بازیکنان با روحیه خوبی تمرین کردند.

با توجه به حضور کریمی در تمرینات گروهی، این بازیکن مقابل پیکان بازی می‌کند؟

- احتمال دارد، اما همه چیز به خودش بستگی دارد. کریمی باید در تمرینات مایه بگذارد و خوب کار کند. امیدوارم در تمرینات حضور داشته باشد و بتواند خودش را به بازی با پیکان برساند. کریمی در تمرین عصر دیروز با نظر کادر پزشکی به سالن وزنه رفت و امروز هم در تمرینات گروهی حضور پیدا می‌کند. بهبودی کریمی خبر خوبی برای ما بود.

عدم حضور پنج بازیکن ملی‌پوش پرسپولیس در تمرینات، خللی در کار تیمی و تاکتیکی شما ایجاد نمی‌کند؟

- نه، بازیکنان ما بازی‌های زیادی را در کنار هم انجام داده‌اند و شناخت کافی از هم دارند. فکر نمی‌کنم از این نظر مشکلی به وجود بیاید، بچه‌ها از هم شناخت دارند و امسال بارها در کنار هم بازی کرده‌اند.

با توجه به شرایط پرسپولیس در لیگ آیا امکان دارد در بازی‌های آینده به بازیکنان جوان بیشتر میدان بدهید؟

- بحث استفاده از بازیکن جوان یا باتجربه نیست، ما باید تیم را برای بازی با داماش آماده کنیم و باید طوری کار کنیم که برای آن بازی در بهترین شرایط قرار داشته باشیم. هنوز به این نتیجه نرسیده‌ایم که برای ادامه لیگ از بازیکنان جوان استفاده کنیم. برای ما جایگاه پرسپولیس در جدول رده بندی بسیار مهم است.

پس با این تفاسیر در ادامه لیگ هم پرسپولیس با ترکیب اصلی بازی می‌کند؟

- باز‌ی‌های لیگ می‌تواند برای ما حکم مسابقات تدارکاتی خوب برای جام حذفی باشد، هر چند نمی‌توانیم نسبت به لیگ هم بی‌تفاوت باشیم. سعی می‌کنیم بهترین نتیجه را در لیگ کسب کنیم.

پرسپولیس باید در رشت و ورزشگاه شهید عضدی به مصاف داماش برود، بازی در چمن مصنوعی سخت نیست؟

- سخت هست اما بعید می‌دانم میزبان (داماش) قبول کند که بازی در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شود، البته برای ما فرقی نمی‌کند در چه ورزشگاهی با داماش بازی کنیم.

یعنی آمادگی بازی در چمن مصنوعی را دارید؟

- اگر قرار باشد در ورزشگاه عضدی بازی کنیم، قبل از اینکه به رشت برویم چند جلسه در چمن مصنوعی تمرین می‌کنیم و حتی در چمن مصنوعی بازی تدارکاتی انجام می‌دهیم. ما ترسی از چمن مصنوعی و غیر مصنوعی نداریم.

بعد از اتفاقاتی که در چند روز گذشته رخ داد به نظر می‌رسد بازیکنان پرسپولیس با اتحاد بیشتری تمرین می‌کنند.

- ما همیشه خود را بدهکار مردم می‌دانیم و برای اینکه دل آنها را شاد کنیم با اتحاد و انگیزه بالا می‌خواهیم قهرمان جام حذفی شویم. هواداران ما سال سخت و پرفراز و نشیبی را پشت سرگذاشتند و ما آنها را درک می‌کنیم، به خاطر همین حداقل کاری که می‌توانیم برای آنها انجام دهیم این است که قهرمان جام حذفی شویم.

شما اعتقاد دارید خیلی‌ها منتظر بودند بحث خداحافظی مهدوی‌کیا، پرسپولیس را به حاشیه بکشاند؟

- بله، خیلی‌ها منتظر این قضیه بودند و فکر می‌کردند پرسپولیس به حاشیه کشیده می‌شود اما این موضوع باعث شد اتحاد بیشتری در تیم ایجاد شود. ما هم به این نتیجه رسیدیم که کار را با همدلی و اتحاد بیشتری ادامه دهیم.

شما در برنامه 90 استعفا دادید، چه اتفاقی باعث شد از استعفا صرف نظر کنید؟

- بعد از آن برنامه مهدی چندبار تماس گرفت و گفت که این کار را نکنم. اگر مهدوی‌کیا تماس نمی‌گرفت استعفا می‌دادم و برنمی‌گشتم. با این حال اعتقاد دارم تمام این اتفاقات باعث همدلی بیشتر در پرسپولیس شد.

بگذریم. حضور بازیکنان دو رگه و دو ملیتی را در تیم ملی چطور ارزیابی می‌کنید؟

- این تصمیمی است که کی‌روش گرفته و چون از نزدیک در کنار تیم ملی نیستم نمی‌توانم در مورد آن صحبت کنم، اما قطعا خود کی‌روش بهتر می‌داند چه کار می‌کند. من به تصمیمات کی‌روش احترام می‌گذارم و فکر نمی‌کنم حضور این بازیکنان در تیم ملی مشکلی به وجود بیاورد.

در مورد بازی ایران و کویت چه صحبتی دارید؟

- تیم ما از همه نظر بالاتر و بهتر از کویت است و پیش بینی می‌کنم تیم ملی با ارائه یک بازی خوب برنده بازی باشد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2][h=1]گزارش تمرين امروز صبح پرسپوليس[/h]
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در شرايطي صبح امروز برگزار شد که قرمزپوشان فقط 50 دقيقه ريکاوري کردند و پس از آن به اردو رفتند.[/h]به گزارش فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز به مدت 50 دقيقه با يک ريکاوري شاداب دنبال شد. پرسپوليسي‌ها به دليل اينکه بعدازظهر امروز بايد در ديداري دوستانه مقابل تيم ملي نوجوانان در چمن مصنوعي کمپ تيم‌هاي ملي به ميدان بروند به همين دليل امروز بيشتر در تمرين صبح به يک عرق‌گيري و ريکاوري همراه با توپ پرداختند.

*علي کريمي امروز تمرينات پرفشارتري را نسبت به ساير بازيکنان دنبال کرد. وي به تمرينات تعادلي، فيزيوتراپي، بدنسازي و حتي ضربه به توپ به صورت جداگانه و اختصاصي پرداخت.

*هادي نوروزي در تمرين امروز به دليل اينکه کمي مچ پايش ورم داشت، استراحت کرد.

*قرمزپوشان پس از تمرين امروز براي تشکيل اردو راهي هتل المپيک شدند.

*مهاجمان به مدت 10 دقيقه اختصاصي به تمرينات و گلزني پرداختند که بارها مورد تشويق کادر فني قرار گرفتند.

*قرار است پس از بازي با پيکان نيز پرسپوليسي‌ها چند جلسه‌اي را با توجه به درخواست گل‌محمدي در چمن مصنوعي تمرين کنند.

*مهدي مهدوي‌کيا نيز امروز در تمرينات گروهي همراه با ساير بازيکنان به تمرين پرداخت.

*در تمرين امروز ملي‌پوشان پرسپوليس به همراه رضا حقيقي غايب بودند.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=1]تمرينات فرداي پرسپوليس تعطيل شد[/h]
[h=2]با تصميم يحيي‌ گل‌محمدي تمرينات پرسپوليس فردا چهارشنبه تعطيل است.[/h]

طبق برنامه يحيي گل‌محمدي که پس از تعطيلات نوروز به بازيکنان داده شد و در پي تمرينات خوب و منظم قرمزپوشان که باعث رضايت کادر فني شده با تصميم يحيي گل‌محمدي تمرينات پرسپوليس فردا چهارشنبه تعطيل است.

به نقل از فارس، قرمزپوشان تمرينات خود را از روز پنجشنبه پيگيري خواهند کرد. پرسپوليس در چارچوب ليگ برتر بايد در اولين بازي خود در سال 1392 به مصاف پيکان برود.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
بازی کره قطر تا دقیقه 90 یک یک مساوی بود تو وقت اضافه کره یکی زد ..:razz:
خیلی بد شد دیگه خیلی شانسمون کمه .. الان ازبکستان لبنان نیمه اول صفر صفر تموم شده خدا کنه همین نتیجه بمونه ..

GAME_OVER

کاربر ممتاز
در ديداري دوستانه
[h=1]پيروزي پرسپوليس مقابل نوجوانان[/h]
[h=2]تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري دوستانه مقابل تيم ملي نوجوانان به پيروزي دست يافت.[/h]

تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز از ساعت 17 در چمن مصنوعي کمپ تيم‌هاي ملي به مصاف تيم ملي نوجوانان رفت که در پايان توانست با نتيجه 5 بر صفر به پيروزي دست يابد.

به گزارش فارس، گلهاي سرخپوشان را محمد نوري، کريم انصاري‌فرد (دوگل)، سيد مصطفي هاشمي (گل به خودي) و فرشاد احمدزاده به ثمر رساندند.

نکته قابل توجه در اين ديدار گلزني کريم انصاري‌فرد بود که پس از مدتها پايش به گل باز شد. ضربه قيچي انصاري‌فرد در اين ديدار نيز به تيرک افقي دروازه اصابت کرد.

اين ديدار با حواشي همراه بود که در زير مي‌خوانيم:

*تيم ملي نونهالان در زمين شماره 2 تمرينات خود را دنبال کردند.

*5 ملي‌پوش پرسپوليس يعني ماهيني، پولادي و سيد جلال حسيني در تيم ملي به همراه امير عابدزاده و خانزاده در تيم اميد در تمرين امروز پرسپوليس حضور نداشتند. همچنين علي کريمي که از روز گذشته پا به توپ شده بود در تمرين امروز غايب بود. هادي نوروزي ديگر غايب اين مسابقه بود.

*مهدي مهدوي‌کيا در اين ديدار با لباس شخصي حاضر شده بود و در کنار علي دوستي‌مهر، روي نيمکت تيم ملي نوجوانان نشست. وي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر علت حضورش با لباس شخصي عنوان کرد: بازي در چمن مصنوعي است و براي بازيکنان اصلي مهيا شده به همين دليل با لباس شخصي حاضر شدم. امروز صبح با پرسپوليس تمرين کردم و مسئله‌اي وجود ندارد.

*پسر يحيي گل‌محمدي نيز در اين بازي روي نيمکت سرخپوشان نشسته بود.

*معدنچي که در اين ديدار فرصت بازي پيدا نکرده بود قبل از اتمام اين مسابقه کمپ را ترک کرد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]عجیب ترین انتخاب سال / شماره 10 ؛مهرداد اولادی[/h]هر جور بخواهیم حساب کنیم پیراهن شماره 10 تیم ملی بدجوری به تن مهرداد اولادی گشاد بود.
سایت گل - برخی شماره ها در زمین فوتبال حرمتی دارند که حتما باید رعایت شوند. بعضی شماره ها هم به خاطر استفاده کنندگان قبلی شان تاریخچه ای سرشار از احترام دارند که باید به آن نیز احترام گذاشت و این شماره ها را به کسانی داد که حداقل کمی تا قسمتی آبروداری کنند.
مثلا شماره 7 در تیم ملی ایران به حرمت بازی های درخشان علی پروین باید به تن کسی باشد که تا حدودی شایستگی آن را داشته باشد یا شماره 10 که پیش از این تن بزرگانی چون همایون بهزادی، حسن روشن و علی دایی بوده باید تن یک مهاجم نوک کارآمد و گلزن باشد.
این مورد در فوتبال جهان هم رعایت می شود . در تیم ملی آرژانتین بعد از مارادونا دیگر شماره 10 را تن هر تازه از راه رسیده ای نمی کنند، در ایتالیا پیراهن های 3 و 6 که متعلق به مالدینی و بارسی بوده، برتن باتجربه ترین و کارآمدترین مدافعان پوشانده می شود و ... در این میان کلا شماره 10 حرمت و ابهتی دارد که معمولا در هیچ تیمی حاضر نمی شوند آن را به یک بازیکن ضعیف و ناکارآمد بدهند ولی گویا در ایران چنین موردی قرار نیست رعایت شود.
دیروز وقتی تعویض های ابتدایی تیم ملی انجام شد و حاج صفی و اولادی وارد بازی شدند، شماره 10 برتن مهرداد اولادی بود. هرجور بخواهیم حساب کنیم این پیراهن بدجوری به تن اولادی گشاد بود. آخر چگونه می شود پیراهن گلزنان بزرگی چون بهزادی ، روشن و دایی را برتن مهاجمی تحمل کنیم که 4 ماه است در بازی های باشگاهی موفق به گلزنی نشده و آخرین گل ملی اش را احتمالا خودش هم از یاد برده است!