آن تیـــــــــــــم که اسطوره اَش فرناز است
دروازه یِ آن به رویِ شـِــــــــش گل بازاست

آن تیـــــــــــــم که اسطوره اَش فرناز است
![]()
من نمیدونم چرا با وجود این همه اسطوره تو استقلال مثل حجازی و... چرا اینا فقط مجیدی رو میبینند!!!! تاره جالبتر اینکه مجیدی تا حالا کاری برای استقلال نکرده و کلی خدمت در حق عربا کرده!!!! و مجیدی باید محبوب عربا باشه تا استقلالیا!!!
مهدی تاج در ادامه نشست خبری درباره استعفای رویانیان نیز بیان کرد: رویانیان در هر چند جلسه هیات مدیره یک بار استعفا میدهد. او مدیر خوبی است و زحمت زیادی میکشد همچنین دید اقتصادی خوبی دارد اما باید طوری خرج کند که بقیه باشگاهها آسیب نبینند.
هنوز مهر استعفاش از هیئت مدیره پرسپولیس خشک نشده ..
محمد رویانیان:من مرد فوتبال نیستم/اگر هوس فوتبال کردم از تلویزیون می بینم/ خسته شدم بس که می گویید رویانیان میلیاردی هزینه کردهلیگ برتر - محمد رویانیان در گفت و گو با بخش خبری 20:30 تاکید کرد بنایش جدایی از فوتبال است.
محمد رویانیان مدیر باشگاه پرسپولیس که از صبح شوکی بزرگ به فوتبال ایران وارد کرده بود باری دیگر حرف از رفتن زد. او در گفت و گو با علی رضوانی گزارشگر واحد مرکزی خبر گفت:« من از هر دو سمتی که داشتم استعفا دادم ، هم از ستاد سوخت و هم از باشگاه پرسپولیس. یکی از دلایلم برای این تصمیم تصویب قانون دو شغله ها بود که دوباره در مجلس تصویب شده. به هر حال تصمیم گرفتم پیشگیری کنم. البته از پرسپولیس دو هفته قبل استعفا داده بودم و متن استعفایم در اختیار وزیر ورزش است. برای ستاد سوخت هم امروز به نهاد ریاست جمهوری رفتم و متن استعفایم را در اختیار رئیس دفتر رئیس جمهور قرار دادم.»
اما رویانیان چرا تصمیم به رفتن گرفته؟ او در این باره می گوید:« من مرد فوتبال نیستم. هر روز می گویند رویانیان پول های میلیاردی آورده. او هزینه کرده ، این پول های میلیاردی را از کجا آورده و... این فوتبال نا پاک است. اتفاقات شفاف نیست و من دیگر خسته شدم.»
گزارشگر برنامه از او می پرسد خیلی ها اعتقاد دارند این پول های میلیاردی از ستاد سوخت به پرسپولیس وارد شده که رویانیان می گوید:«اصلا ستاد سوخت پولی ندارد. مگر اینکه من بنزین بردارم و با خودم ببرم. این آقایانی که از این چیزها می گویند خودشان در جریان فعالیت های اقتصادی ما هستند و مثلا خود فتح الله زاده می داند که ما این تجارت را راه انداختیم و از طریق دفاتر بین المللی مان درآمدزایی می کنیم. تازه چرا هیچ کس از آقای فتح الله زاده نمی پرسد پولهای میلیاردی اش را از کجا می آورد؟ باقی تیم ها هم میلیاردی هزینه می کنند ولی همه درباره تیم ما از این حرف ها می زنند. به هر حال من تصمیم گرفتم که بروم. استعفایم را هم دادم امیدوارم با استعفایم موافقت شود تا بروم و به کارم برسم.»
رضوانی از او پرسید دلت برای فوتبال تنگ نمی شود که رویانیان پاسخ داد:« تنگ نمی شود اگر هوس فوتبال کردم ، از تلویزیون تماشایش می کنم. این فوتبال ناپاک است!»
آره مردک سپاهانی. از اولم معلوم بود که این آقا پرسپولیسی نیست. یعنی چی که تیمای دیگه آسیب نبینند. تیمای دیگه اگه نمی تونند درآمدزایی کنند مجبور نیستند که تیم داری کنند. حالا که این سرپرست سازمان لیگ شده باید قهرمان امسالم سپاهان بدونیم.مهدی تاج در ادامه نشست خبری درباره استعفای رویانیان نیز بیان کرد: رویانیان در هر چند جلسه هیات مدیره یک بار استعفا میدهد. او مدیر خوبی است و زحمت زیادی میکشد همچنین دید اقتصادی خوبی دارد اما باید طوری خرج کند که بقیه باشگاهها آسیب نبینند.
هنوز مهر استعفاش از هیئت مدیره پرسپولیس خشک نشده ..
با این جوسازیایی که کردن کوه هم بود آب میشد چه برسه به کسی که مدیر حکومتی بوده و همه با احترام باهاش برخورد میکردن ..
وقتی هوادارای استقلال تو استادیوم بهش میگن " دزد " اینم که آبروشو از تو جوب نیاورده که ..بایدم بره ..این فوتبال کثیف فقط به درد اونایی میخوره که بلدن با جوسازی و داد و فریاد همه کار کنن ..
چقدر باحال ..استقلال افتاد تهران ما اصفهان ..شکست دادن ذوب آهن کاری نداره مشکل زمین اصفهانه که از زمین صبا بدتره ..درگيري سرپرست پرسپوليس و نماينده ذوب آهن به دفتر تاج کشيد
تابناک:تيم فوتبال ذوب آهن در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي ميزبان پرسپوليس شده و تيم فوتبال استقلال در مرحله نيمه نهايي ميزبان سپاهان شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران حاضر در محل؛ قرعه کشي مرحلهيک چهارم جام حذفي راس ساعت 14 برگزار شد که با اين قرعه کشي پرسپوليس در اين مرحله بايد در اصفهان به مصاف ذوب آهن برود.
درگيري سرپرست پرسپوليس و نماينده ذوب آهن
پس از قرعه کشي مرحله يک چهارم جام حذفي سرپرست پرسپوليس به قرعه کشي اعتراض کرد و گفت در اين قرعه کشي تقلب شده و بايد تکرار شود که نماينده ذوب اهن قبول نکرد و گفت ما فقط همين قرعه کشي را قبول داريم و محل قرعه کشي را ترک کرد.
در ادامه بحث سرپرست پرسپوليس و نماينده ذوب آهن درگيري به دفتر تاج رسيد و طرفين براي حل و فصل موضوع به آنجا رفتند.
استقلال ميزبان سپاهان شد
تيم فوتبال استقلال در مرحله نيمه نهايي جام حذفي فوتبال ميزبان سپاهان شد.
براساس اين گزارش، قرعه کشي مرحله نيمه نهايي جام حذفي انجام شد و استقلال ميزبان سپاهان اصفهان شد.
تاج همین اول کاری خوش خدمتی خودش به اصفهانیا رو نشون داد. ما تو فولادشهر هم ذوب آهن رو می بریم
بچه ها میاید یه چن روز آواتارمونو بذاریم سردار.....کیا حاضرن....تا دربی.........هر کی حاضر همین الان به احترام سردار و واسه سوزش بعضیا عکس سردار رو بذارین به عنوان آواتار
ما نیز هستیم ..
داشتم تو گوگل دنبال یه عکس خوب از سردار میگشتم آواتارمو عوض کنم این عکسو پیدا کرد..
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |