بخدا اگه ایمون زاید بود توپارو گل میکرد ...خیلی تموم کننده خوبی بود ازدستش دادیم.... انصاری فرد نمیدونم چرا مشکل داره ......
یحیی چقد ناراحت بود....

یحیی چقد ناراحت بود....

اگه موقعیت نداشته باشیم، کمتر حرص میخوریم تا اینکه داشته باشیمو گل نکنیم...........![]()
مخصوصا یه همچین موقعیتایی ... توپی که به انصاری فرد رسید واقعا گل نکردنش سختتر از گل کردنش بود ..اگه موقعیت نداشته باشیم، کمتر حرص میخوریم تا اینکه داشته باشیمو گل نکنیم...........![]()
خدا رو شکر من نبودمممممممممممممممممم
مخصوصا یه همچین موقعیتایی ... توپی که به انصاری فرد رسید واقعا گل نکردنش سختتر از گل کردنش بود ..
رضایی باید خودش میزد نباید پاس میداد..
این مساوی فرقی با باخت نداره وقتی 6 موقعیت 100 درصد گل نمیشه ..
البته گلر اونام کاسیاس شده بود .با صورت توپو برگردوند ..
شانس ما گلرای حریف مقابل ما با صورت و مو و ناخن توپ برمیگردونن ..
حالمونو گرفتن مث همیشه...
مقابل پرسپولیس ک همه دروازه بانا کاسیاس میشن!! .....
بیچاره رضایی ترسید توپو بزنه گل نشه دادش ب کریم، اونم قشنگتر زدش بیرون....
یا اون موقیعت کریمی اینقد دس دس کرد ک.......
ولی رضایی خداییش این چندبازی خیلی خوب بوده من ک ازش راضیمولی نوری باز امروز برگشت ب روزای قبلش....
![]()
من امروز حالم به اندازه کافی گرفته هستشششششششششششششششش
سلام من متاسفانه بازی رو ندیدم ولی کامل جریان با خوندن پستا دستم اومد!!!
حیف شد...
امیدوارم ب روزای اوجت برگردی ..
سلام...
شما کارت درسته...![]()
راستی بچه ها برنامه فرش سپید رو میبینین؟؟
امروز سوال برنامشون این بود:
کدومشون؟؟؟
8.علی کریمی 7.فرهاد مجیدی!!!
چندتایی مجیدی بالاتر بود![]()
هرچند همه ما میدونیم طرفدارای کریمی خییییلی بیشتره (اصلا این 2تا قابل مقایسه نیستن ب هیچ عنوان) ولی خب خوش ندارم ببینم اون بالاتر باشه
شما هم شماره 8 رو ب 30000266 بفرستید تا بدونن پرچم پرسپولیسو کریمی همه جا بالاس .....![]()
اسم برنامه شو عشقم ..شیش تاییا
هههههه چقده باحال بودهاینم زنهای پرسپولیسی زمان قبل از انقلاب![]()
بچه ها میگم چطوره یه مدت تا دربی هرکی سرخه نوشته هاشو سرخ بنویسه؟؟؟
ببین دوست عزیز اون بچه هایی که میان اونجا هم دوستای ما هستن متاسفانه بعضی ها کل کل رو با دعوا اشتباه میگیرن .. میدونی من اونجا هم همیشه میرم تا حالا هم سابقه نداشته با کسی دعوام بشه .. شما همینجا حضور داشته باش و تایپیکون بالا باشه این خودش جوابه .. فرقی هم نمیکنه فونتتون مشگی باشه یا قرمز یا سبز مهم دلتون که باید قرمز باشه ........جواب استقلالی ها رو روز 6 بهمن تو زمین مسابقه میدیم ......برو بچ پرسپوليس برين تايپك كل كل جواب ابيا رو بدين اينجا پست دادن كه فايده نداره
برين اونجا رو سرخ كنين اينجا با ابي هم بنويسين خودش سرخه فداي همه قرمزا بشم برين اونجا منم اگه وقت داشتم پايه شما هستم تا دربي
ببین دوست عزیز اون بچه هایی که میان اونجا هم دوستای ما هستن متاسفانه بعضی ها کل کل رو با دعوا اشتباه میگیرن .. میدونی من اونجا هم همیشه میرم تا حالا هم سابقه نداشته با کسی دعوام بشه .. شما همینجا حضور داشته باش و تایپیکون بالا باشه این خودش جوابه .. فرقی هم نمیکنه فونتتون مشگی باشه یا قرمز یا سبز مهم دلتون که باید قرمز باشه ........جواب استقلالی ها رو روز 6 بهمن تو زمین مسابقه میدیم ......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54000 |