ینی این پست من داغون کرد!!!!!این همه اطلاع رسانی کن !به همه پیام بده اونم پیام خصوصی که همه حتما ببینن بعد اخرشم میان میگن چی شد؟؟!؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام
رییس و
نظرسنجی
چی شدن؟

ینی این پست من داغون کرد!!!!!این همه اطلاع رسانی کن !به همه پیام بده اونم پیام خصوصی که همه حتما ببینن بعد اخرشم میان میگن چی شد؟؟!؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام
رییس و
نظرسنجی
چی شدن؟
محمد ساوه کجای؟؟؟؟؟؟؟
حواست باشه زود رای ندیاااااااا
این آبیس هنوز رای نداده.............من آمار وبرات میارم................کاری داشتی بیا پروفم............من دلم نمی خواد تو جزغاله شی.........
عزیزم عزیزمینی این پست من داغون کرد!!!!!این همه اطلاع رسانی کن !به همه پیام بده اونم پیام خصوصی که همه حتما ببینن بعد اخرشم میان میگن چی شد؟؟!؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
محمد ساوه کجای؟؟؟؟؟؟؟
حواست باشه زود رای ندیاااااااا
این آبیس هنوز رای نداده.............من آمار وبرات میارم................کاری داشتی بیا پروفم............من دلم نمی خواد تو جزغاله شی.........
آقا پارتی بازی نداریم ، ما دوست داریم محمد ساوه پودر هم بشه ، خلاصه من امیدوارم بشه ، واسه 20 صفحه سوال رو من حساب کنید، اونم نه کپی پیست
من اخر سر راي ميدم :دي
آقا پارتی بازی نداریم ، ما دوست داریم محمد ساوه پودر هم بشه ، خلاصه من امیدوارم بشه ، واسه 20 صفحه سوال رو من حساب کنید، اونم نه کپی پیست
چرا؟؟!!؟!!رای شما رو خریدن؟؟؟!!!!!!!
اورین!راي ما فروشي نيست...راي ما تاثير گذاره خخخخ
نه بابا من و محمد ساوه ائلاف تشکیل دادیم بزار واسه سری بعد این دفه یه خانم بشه بهتره........آقای غریبه تو نماینده آقایون هم هستیاااااا.............یادت باشه اغفال نشیااااااا.........گفتیم تجربه داری فرستادیمت جلوووووووووووااااااااااااااااا
چی شد؟؟!!!!!!!!!آها بله اینم حرفیه ، به اینجاش فکر نکرده بودم![]()
آفرین عسلم........من از اول میدونستم تو باهوشی......وقتی خواستی رای بدی بگو خودم بیام کمکت کنم.........من اخر سر راي ميدم :دي
اولا من گفتم این آبیس.........یعنی اگه منظورم درخت بود صاف میگفتم درخت.........حالا به خودت شک داری مشکل از من نیست.........عجبااااااااااا........این به درخت میگن!!!!!
تازه ی بار دیگه هم گفتم من نترسون!
من انقد مرد بودم که با اینکه نظر سنجی دست خودم بود و میتونستم خودمو نذارم تو گزینه ها گذاشتم تو هم مرد باش و بذار بچه ها خودشون انتخاب کنن!
اورین!
راستی اون اواتارت قشنگتر بوداااا!این چیه؟؟!!!ادم یاد دکتر میفته!!!
آفرین عسلم........من از اول میدونستم تو باهوشی......وقتی خواستی رای بدی بگو خودم بیام کمکت کنم.........
اولا من گفتم این آبیس.........یعنی اگه منظورم درخت بود صاف میگفتم درخت.........حالا به خودت شک داری مشکل از من نیست.........
دوما خسته نباشی.......اصلا اگه نمیزاشتی خودتو که من کودتا میکردم.........خخخخخخخخ
سوما مردی من رو کسی تعیین نمی کنه........این حرفا هم به مردونگی ربطی نداره.........همش واسه شوخی خندس..........
چهارما من زور که نکردم گفتم بیاد یه ائتلافی تشکیل بدیم............دور هم به ریش بقیه بندیم.......مختار بیاد مختار نیاد......
آها بله اینم حرفیه ، به اینجاش فکر نکرده بودم![]()
آفرین عسلم........من از اول میدونستم تو باهوشی......وقتی خواستی رای بدی بگو خودم بیام کمکت کنم.........
اولا من گفتم این آبیس.........یعنی اگه منظورم درخت بود صاف میگفتم درخت.........حالا به خودت شک داری مشکل از من نیست.........
دوما خسته نباشی.......اصلا اگه نمیزاشتی خودتو که من کودتا میکردم.........خخخخخخخخ
سوما مردی من رو کسی تعیین نمی کنه........این حرفا هم به مردونگی ربطی نداره.........همش واسه شوخی خندس..........
چهارما من زور که نکردم گفتم بیاد یه ائتلافی تشکیل بدیم............دور هم به ریش بقیه بندیم.......مختار بیاد مختار نیاد......
تو كدوم دكترو ديدي ك سيب دستش باشه؟![]()
آفرین محسن خیلی باهوشیااااا..........از کجا فهمیدی من گفتم هاچ زنبور عسلم؟؟؟؟؟؟؟؟خروس قندي :دي
باشه ميگم بياي![]()
ععععععععععنگرفتی!منظورم اینه که این و ان مال اشیاس نه انسان!ولش مهم نیست!
منم برا شوخی و خنده گفتم!تو باز رفتی تو فاز بد اخلاقی!
خیلی جدی ینی همون بد اخلاق دیگه!!!!عععععععععع
باز گفت بد اخلاق........من بد اخلاق نیستم.........الان فقط جدیم اونم خیلی زیااااااااااااااد..............
خواهرم ازم ناراحته اعصاب مصاب ندارم.............!!!!!!!!!!!
بچه ها قضيه امتياز تاپيك پيش بيني نتايج حل شد
فقط ميزان امتيازو بگيد و يه هم انديشي بكنيم چقد امتياز بگيريم از بالا![]()
بنظر من :
نفر اول 100 امتیاز
نفر دوم 80
نفر سوم هم 50
اگر چند نفر هم با هم تو ی رتبه بودن به همشون همون امتیاز داده بشه!
داش محسن من میگم 100 تا یه چیز درخور آبیدلان هم هستبچه ها قضيه امتياز تاپيك پيش بيني نتايج حل شد
فقط ميزان امتيازو بگيد و يه هم انديشي بكنيم چقد امتياز بگيريم از بالا![]()
نه از اونم بدتر........تو مایه دیوونه هام..........فقط بگید کسی دور و ورما نیاداااا.........نگید هشدار نداده...........خیلی جدی ینی همون بد اخلاق دیگه!!!!![]()
يه ذره فك كنم زياده....البته بذار بقيه هم بگن نظرشونو![]()
داش محسن من میگم 100 تا یه چیز درخور آبیدلان هم هست
برای سه نفر نفر اول100
نفر دوم 50
نفر سوم25 میشه؟؟؟؟؟؟
نه از اونم بدتر........تو مایه دیوونه هام..........فقط بگید کسی دور و ورما نیاداااا.........نگید هشدار نداده...........![]()
اتفاقا هر چی بیشتر باشه بهتره که!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |