تسنیم گفت بزنش به حساب من..
تسنیم خودش زورش به من نمیرسه تو رو فرستاده جلو!!!!!!

تسنیم گفت بزنش به حساب من..
تسنیم خودش زورش به من نمیرسه تو رو فرستاده جلو!!!!!!![]()
اره!آره ؟
اگه گیرت بیارم؟؟؟؟؟؟
اره!
گیرم بیاری چی؟؟؟!
اصن دوس نداشتم بهت پیام بدم حرفیه؟؟!!!![]()
اینارو باید به تسنیم بگی
من که کاره ای نیستم
آره باید تسنیم رو گیر بیاری![]()
تسنیم که گیر اوردن نداره!همیشه تو مشتمه!!!!![]()
خوبی؟؟؟؟میگم وقتی صندلی داغ نظر سنجی میزارین . بین مثلا 4 نفره اون کسی ک میشینه دیگه هیچوقت اون سه نفر نمیشینن؟؟؟سلاااااااااااااام...........
نه سعی میکنیم ی دور همه بچه ها رو تو نظر سنجی بذاریم و بعد دوباره برگردیم سراغ کسایی که جا موندن!مگر اینکه بچه ها بخوان که ینفر دوباره تکرار شه!بالاخره همه رو میشونیم خیالت راحت!خوبی؟؟؟؟میگم وقتی صندلی داغ نظر سنجی میزارین . بین مثلا 4 نفره اون کسی ک میشینه دیگه هیچوقت اون سه نفر نمیشینن؟؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه سعی میکنیم ی دور همه بچه ها رو تو نظر سنجی بذاریم و بعد دوباره برگردیم سراغ کسایی که جا موندن!مگر اینکه بچه ها بخوان که ینفر دوباره تکرار شه!بالاخره همه رو میشونیم خیالت راحت!
ســـــــــــــــــــلام آبیدلسلام!
سلام!
ممــــــــــــــــــــــــــنون
حالت خوبه عزیزم؟
ای بابا! جا موندی!ینی حتی صفحتم باز کردم بعد نمیدونم چی شد نفرستادم!
ایشالا دفعه بعد اول شما!
خب راست میگه دیگه به منم پیامی نرسید.......دفه پیشم من اصلا نفهمیدم پسش بینی بازی اس اس هست........شانس آوردی تو دوران مسئولیت تو نبوداااااااا.........![]()
اوه چه خودشم تحویل میگره........میگه ما نامه می نوشتیم.........خب من سر بریده تو پروفم دارم دوست ندارم کسی ببینه..........ببخشید من چجوری باید به شما پیام میدادم ؟؟!!نامه میبستم به پای کفتر میفرستادمش شمرون؟؟؟!!!
شما که پروفت 6 قفله!والا ما که دختریم انقد همه جاشو نبستیم.........
حداقل دریافت پیام خصوصی رو باز کن که ما بدون دیدن سر بریده بتونیم اطلاع رسانی کنیم..........اوه چه خودشم تحویل میگره........میگه ما نامه می نوشتیم.........خب من سر بریده تو پروفم دارم دوست ندارم کسی ببینه..........
شما کشتی(کفتر) رو تا شمرون چطوری می خوای بفرستی شمرون؟؟؟؟؟اونی که شما میگی کبوتره..........
حالا کدوم قفل و باید باز کنم تا اطلاع رسانی کنی؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |