کلوپ آبیدلان.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد ساوه کجای؟؟؟؟؟؟؟
حواست باشه زود رای ندیاااااااا
این آبیس هنوز رای نداده.............من آمار وبرات میارم................کاری داشتی بیا پروفم............من دلم نمی خواد تو جزغاله شی.........

آقا پارتی بازی نداریم ، ما دوست داریم محمد ساوه پودر هم بشه ، خلاصه من امیدوارم بشه ، واسه 20 صفحه سوال رو من حساب کنید، اونم نه کپی پیست

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
محمد ساوه کجای؟؟؟؟؟؟؟
حواست باشه زود رای ندیاااااااا
این آبیس هنوز رای نداده.............من آمار وبرات میارم................کاری داشتی بیا پروفم............من دلم نمی خواد تو جزغاله شی.........

عجبااااااااااا........این به درخت میگن!!!!!
تازه ی بار دیگه هم گفتم من نترسون!
من انقد مرد بودم که با اینکه نظر سنجی دست خودم بود و میتونستم خودمو نذارم تو گزینه ها گذاشتم تو هم مرد باش و بذار بچه ها خودشون انتخاب کنن!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا پارتی بازی نداریم ، ما دوست داریم محمد ساوه پودر هم بشه ، خلاصه من امیدوارم بشه ، واسه 20 صفحه سوال رو من حساب کنید، اونم نه کپی پیست

نه بابا من و محمد ساوه ائلاف تشکیل دادیم بزار واسه سری بعد این دفه یه خانم بشه بهتره........آقای غریبه تو نماینده آقایون هم هستیاااااا.............یادت باشه اغفال نشیااااااا.........گفتیم تجربه داری فرستادیمت جلوووووووووووااااااااااااااااا

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا من و محمد ساوه ائلاف تشکیل دادیم بزار واسه سری بعد این دفه یه خانم بشه بهتره........آقای غریبه تو نماینده آقایون هم هستیاااااا.............یادت باشه اغفال نشیااااااا.........گفتیم تجربه داری فرستادیمت جلوووووووووووااااااااااااااااا

آها بله اینم حرفیه ، به اینجاش فکر نکرده بودم;)

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اخر سر راي ميدم :دي
آفرین عسلم........من از اول میدونستم تو باهوشی......وقتی خواستی رای بدی بگو خودم بیام کمکت کنم.........
عجبااااااااااا........این به درخت میگن!!!!!
تازه ی بار دیگه هم گفتم من نترسون!
من انقد مرد بودم که با اینکه نظر سنجی دست خودم بود و میتونستم خودمو نذارم تو گزینه ها گذاشتم تو هم مرد باش و بذار بچه ها خودشون انتخاب کنن!
اولا من گفتم این آبیس.........یعنی اگه منظورم درخت بود صاف میگفتم درخت.........حالا به خودت شک داری مشکل از من نیست.........
دوما خسته نباشی.......اصلا اگه نمیزاشتی خودتو که من کودتا میکردم.........خخخخخخخخ
سوما مردی من رو کسی تعیین نمی کنه........این حرفا هم به مردونگی ربطی نداره.........همش واسه شوخی خندس..........
چهارما من زور که نکردم گفتم بیاد یه ائتلافی تشکیل بدیم............دور هم به ریش بقیه بندیم.......مختار بیاد مختار نیاد......

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آفرین عسلم........من از اول میدونستم تو باهوشی......وقتی خواستی رای بدی بگو خودم بیام کمکت کنم.........

اولا من گفتم این آبیس.........یعنی اگه منظورم درخت بود صاف میگفتم درخت.........حالا به خودت شک داری مشکل از من نیست.........
دوما خسته نباشی.......اصلا اگه نمیزاشتی خودتو که من کودتا میکردم.........خخخخخخخخ
سوما مردی من رو کسی تعیین نمی کنه........این حرفا هم به مردونگی ربطی نداره.........همش واسه شوخی خندس..........
چهارما من زور که نکردم گفتم بیاد یه ائتلافی تشکیل بدیم............دور هم به ریش بقیه بندیم.......مختار بیاد مختار نیاد......

خروس قندي :دي

باشه ميگم بياي:D

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

نگرفتی!منظورم اینه که این و ان مال اشیاس نه انسان!ولش مهم نیست!
منم برا شوخی و خنده گفتم!تو باز رفتی تو فاز بد اخلاقی!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگرفتی!منظورم اینه که این و ان مال اشیاس نه انسان!ولش مهم نیست!
منم برا شوخی و خنده گفتم!تو باز رفتی تو فاز بد اخلاقی!
عععععععععع
باز گفت بد اخلاق........من بد اخلاق نیستم.........الان فقط جدیم اونم خیلی زیااااااااااااااد..............
خواهرم ازم ناراحته اعصاب مصاب ندارم.............!!!!!!!!!!!

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عععععععععع
باز گفت بد اخلاق........من بد اخلاق نیستم.........الان فقط جدیم اونم خیلی زیااااااااااااااد..............
خواهرم ازم ناراحته اعصاب مصاب ندارم.............!!!!!!!!!!!
خیلی جدی ینی همون بد اخلاق دیگه!!!!:D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها قضيه امتياز تاپيك پيش بيني نتايج حل شد

فقط ميزان امتيازو بگيد و يه هم انديشي بكنيم چقد امتياز بگيريم از بالا:d

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

بنظر من :
نفر اول 100 امتیاز
نفر دوم 80
نفر سوم هم 50
اگر چند نفر هم با هم تو ی رتبه بودن به همشون همون امتیاز داده بشه!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

داش محسن من میگم 100 تا یه چیز درخور آبیدلان هم هست
برای سه نفر نفر اول100
نفر دوم 50
نفر سوم25 میشه؟؟؟؟؟؟
خیلی جدی ینی همون بد اخلاق دیگه!!!!:D
نه از اونم بدتر........تو مایه دیوونه هام..........فقط بگید کسی دور و ورما نیاداااا.........نگید هشدار نداده...........:D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داش محسن من میگم 100 تا یه چیز درخور آبیدلان هم هست
برای سه نفر نفر اول100
نفر دوم 50
نفر سوم25 میشه؟؟؟؟؟؟

نه از اونم بدتر........تو مایه دیوونه هام..........فقط بگید کسی دور و ورما نیاداااا.........نگید هشدار نداده...........:D

اتفاقا هر چی بیشتر باشه بهتره که!:D

حله حله داديم رفت بالا خخخ:d

نفر اول 100

دوم 80

سوم 50