کلوپ آبیدلان.

عسل خانوم

عضو جدید
بله درسته ولی اگه تو کلوپ خودمون هم بخوایم این جوری باشیم که کلامون پس معرکست.........!!!!!!!!!!

انشاالله ما با وقت شناسیمون سرمشقی برای دیگران میشیم .... آقا من که کسی رو نمیشناسم ( نگاه به تاریخ عضویتم نکنید من چند روزی بیش نیست که دارم پست میزنم ) چه جوری یکیو انتخاب کنم؟ ببخشید دو تا رو :confused:

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشاالله ما با وقت شناسیمون سرمشقی برای دیگران میشیم .... آقا من که کسی رو نمیشناسم ( نگاه به تاریخ عضویتم نکنید من چند روزی بیش نیست که دارم پست میزنم ) چه جوری یکیو انتخاب کنم؟ ببخشید دو تا رو :confused:

اشکال نداره عزیزم کار سختی نیست....بیا ب آقای جهان پهلوان و آبیس رای بده...:D

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خانم فرزانه رضایی من که نگفتم به من رای بدید علی آقا محمد ساوه و محمد موسوی محسن هستند لطفا به اونها رای بدید.........
من کمک بچه ها هستم.....لطفا به بقیه رای بدید

به من نگو فرزانه رضایی!!:wallbash: پس غریبه

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب می خوای رای نده بزار دوره های بعد بازم انتخابات که برگزار شد.......چون الان اگه راهنمایی کنیم ممکنه بقیه ناراحت شن.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشکال نداره عزیزم کار سختی نیست....بیا ب آقای جهان پهلوان و آبیس رای بده...:D

مرسی مهنا خانم دستت درد نکنه ولی بچه های دیگه هم هستنداااااااا............
به من نگو فرزانه رضایی!!:wallbash: پس غریبه

خب باشه فرزانه غرضی خوبه؟؟؟؟؟ راضی شدی؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخ
اوکی من غریبه رو زدم واسه شما.........

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطف سرکار متعالی ولی از من شایسته تر زیاده.........اومید وارم بچه ها بیان امشب نظر بدن وگرنه باز مجبوریم نظر سنجی راه بندازیم........

مگه قرارساعت 10 نبوده؟ الان 10:37دیقه شده فقط سه نفررای دادیم!!!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مرسی فامیلی خودم بهتره :D

آهان منظورت همون رضایی؟؟؟؟اوکی هرجور راحتی.....خخخخخخخ
آخه الان مثل این رای اولیا می مونم که ذوق دارن برن تو انتخابات شرکت کنن :redface:
ایول چه باحال گفتی باشه پس رای بده.......غیر از من به هرکی خواستی رای بده........خخخخخ
وایسا الان چندتا گزینه رو میگم به ایناها دوتا از اینا ها رای بده.........

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
منم اومدم!
از خانما: نرگس بانو از اقایون: غریبه!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه قرارساعت 10 نبوده؟ الان 10:37دیقه شده فقط سه نفررای دادیم!!!
والا منم نمی دونم........بوی توطئه میاد.........وای به حالشون......
نه خیر فامیلی خودم :dمن وظیفمو انجام دادم دوستان ......... دیگه می رم امیدوارم بچه های دیگم بیانو نظرشونو بگن ..
آهان دیگه اونشو من نمی دونم به منم ربطی نداره........من همون رضایی راحتم........خخخخخخخخ
دستت درد نکنه خدا خیرت بده مرسی......

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصن فامیلیمو نگو خدا خیرت بده مرسی...........:D
خدانگهدارررررر....

این فامیلیت نیست لقب از دفه دیگه میگم خانم رضایی( مجری برنامه کودک اون قدیمااااااا.......)خخخخخخ..........مثل آبیس اوشن که میگم خانم مجهول.........

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فامیلیت نیست لقب از دفه دیگه میگم خانم رضایی( مجری برنامه کودک اون قدیمااااااا.......)خخخخخخ..........مثل آبیس اوشن که میگم خانم مجهول.........

باز خانم رضایی مجریه قابل تحمل تره آخه انقد ار اون یکی رضایی بدم میاد:razz: