خانم :ابیس اوشن
آقا:مانی
این اقا مانی معلوم نیست آبیدل هست یا نه امروز خانم ابیس اوشن چند تا پست نشون داد که آقا مانی تو کلوپ لنگی ها گذاشته بود......
ایشون جز گزینه ها نیست.......
خانم :ابیس اوشن
آقا:مانی
این اقا مانی معلوم نیست آبیدل هست یا نه امروز خانم ابیس اوشن چند تا پست نشون داد که آقا مانی تو کلوپ لنگی ها گذاشته بود......
ایشون جز گزینه ها نیست.......
بله درسته ولی اگه تو کلوپ خودمون هم بخوایم این جوری باشیم که کلامون پس معرکست.........!!!!!!!!!!
خب آقا : خودت باش اصن![]()
انشاالله ما با وقت شناسیمون سرمشقی برای دیگران میشیم .... آقا من که کسی رو نمیشناسم ( نگاه به تاریخ عضویتم نکنید من چند روزی بیش نیست که دارم پست میزنم ) چه جوری یکیو انتخاب کنم؟ ببخشید دو تا رو![]()
نه خانم فرزانه رضایی من که نگفتم به من رای بدید علی آقا محمد ساوه و محمد موسوی محسن هستند لطفا به اونها رای بدید.........
من کمک بچه ها هستم.....لطفا به بقیه رای بدید
انشاالله ما با وقت شناسیمون سرمشقی برای دیگران میشیم .... آقا من که کسی رو نمیشناسم ( نگاه به تاریخ عضویتم نکنید من چند روزی بیش نیست که دارم پست میزنم ) چه جوری یکیو انتخاب کنم؟ ببخشید دو تا رو![]()
اشکال نداره عزیزم کار سختی نیست....بیا ب آقای جهان پهلوان و آبیس رای بده...![]()
خب باشه فرزانه غرضی خوبه؟؟؟؟؟ راضی شدی؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخبه من نگو فرزانه رضایی!!پس غریبه
![]()
اشکال نداره عزیزم کار سختی نیست....بیا ب آقای جهان پهلوان و آبیس رای بده...![]()
مرسی مهنا خانم دستت درد نکنه ولی بچه های دیگه هم هستنداااااااا............
مرسی مهنا خانم دستت درد نکنه ولی بچه های دیگه هم هستنداااااااا............
خب باشه فرزانه غرضی خوبه؟؟؟؟؟ راضی شدی؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخ
اوکی من غریبه رو زدم واسه شما.........
خب می خوای رای نده بزار دوره های بعد بازم انتخابات که برگزار شد.......چون الان اگه راهنمایی کنیم ممکنه بقیه ناراحت شن.........
لطف سرکار متعالی ولی از من شایسته تر زیاده.........اومید وارم بچه ها بیان امشب نظر بدن وگرنه باز مجبوریم نظر سنجی راه بندازیم........خواهش میشه......
بلــــه هرکسی شایستگی های خودشو داره...![]()
لطف سرکار متعالی ولی از من شایسته تر زیاده.........اومید وارم بچه ها بیان امشب نظر بدن وگرنه باز مجبوریم نظر سنجی راه بندازیم........
نه مرسی فامیلی خودم بهتره![]()
ایول چه باحال گفتی باشه پس رای بده.......غیر از من به هرکی خواستی رای بده........خخخخخآخه الان مثل این رای اولیا می مونم که ذوق دارن برن تو انتخابات شرکت کنن![]()
نه خیر فامیلی خودمآهان منظورت همون رضایی؟؟؟؟اوکی هرجور راحتی.....خخخخخخخ
خانم ها
1-
narges banoo 2- abyss ocean
3-
mpb
4-
yafa 7
5-
mohanna360
آقایون
1-
mohsen_24
2-
mohammad5mousavi
3-
gharybeh
4-
محمد ساوه
5-
سعید پلیمر
والا منم نمی دونم........بوی توطئه میاد.........وای به حالشون......مگه قرارساعت 10 نبوده؟ الان 10:37دیقه شده فقط سه نفررای دادیم!!!
آهان دیگه اونشو من نمی دونم به منم ربطی نداره........من همون رضایی راحتم........خخخخخخخخنه خیر فامیلی خودممن وظیفمو انجام دادم دوستان ......... دیگه می رم امیدوارم بچه های دیگم بیانو نظرشونو بگن ..
سلام اوکی ذخیره شد......سلام
منم اومدم!
از خانما: نرگس بانو از اقایون: غریبه!
سلام آبیدلان عزیز...
چه خبره
سلام
منم اومدم!
از خانما: نرگس بانو از اقایون: غریبه!
سلام آبیدلان عزیز...
چه خبره
آهان دیگه اونشو من نمی دونم به منم ربطی نداره........من همون رضایی راحتم........خخخخخخخخ
دستت درد نکنه خدا خیرت بده مرسی......
سلام اوکی ذخیره شد......
الان بعد از یه هفته تازه می پرسی؟؟؟؟
خب داریم مسئول کلوپ رو انتخاب می کنیم......
بدروووووووووووووووود............اصن فامیلیمو نگو خدا خیرت بده مرسی...........
خدانگهدارررررر....
این فامیلیت نیست لقب از دفه دیگه میگم خانم رضایی( مجری برنامه کودک اون قدیمااااااا.......)خخخخخخ..........مثل آبیس اوشن که میگم خانم مجهول.........اصن فامیلیمو نگو خدا خیرت بده مرسی...........
خدانگهدارررررر....
حالا بعد این روئسا نفر بعد واسه صندلی رو تعیین میکنن..........آخه فکر کردم مال صندلیه
این فامیلیت نیست لقب از دفه دیگه میگم خانم رضایی( مجری برنامه کودک اون قدیمااااااا.......)خخخخخخ..........مثل آبیس اوشن که میگم خانم مجهول.........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |