نه تو ین پستا آقایون مقدم ترن! پس اصن نیازی نیست که بلد باشم....... اون خدابیامرز خودش باید بلد باشه..........![]()
آهان پس حتما قراره شما بری خاستگاری اون خدابیامرز دیگه؟؟؟؟؟..........عجب دوره زمونه ای شده هااااااااا........خخخخخخ
نه تو ین پستا آقایون مقدم ترن! پس اصن نیازی نیست که بلد باشم....... اون خدابیامرز خودش باید بلد باشه..........![]()
آهان پس حتما قراره شما بری خاستگاری اون خدابیامرز دیگه؟؟؟؟؟..........عجب دوره زمونه ای شده هااااااااا........خخخخخخ
پس دیدی مقدم تری؟؟؟؟؟نههههههههههههههه عمرا ........... بله خیلی دوره زمونه ی خوبی شده.....
عاقا دیگه واقعنی خدافظ..........![]()
رای بده محمد جان رای بده تبلیغ واسه چی؟؟؟؟؟؟
سلامبسم رب العلماء و المشرکین
مو اومدوم
سلام
اقا یکی منو توجیه کنه چه خبره؟ حال ندارم برم بخونم
بسم رب العلماء و المشرکین
مو اومدوم
سلام
اقا یکی منو توجیه کنه چه خبره؟ حال ندارم برم بخونم
من به هر استقلالی که تو لیستم بود پیام دادم!بابا جون هرکی دوست دارید زودتر بیاید رای بدید من برم...........کا دارم........رایا می مونه رو زمین هااااااااا............
این غربیه هم نیومد سوالات منو جواب بده.............![]()
من به هر استقلالی که تو لیستم بود پیام دادم!
تا کی بیان معلوم نیست!!!!
منم رفتم خدافظ!
دستت درد نکنه خداییش واسه همینه میگم از بقیه شایسته تری..........خداییش انتخاب که می کنم انتخابام رو دست نداره.........خخخخخخخخ
ما هم رفتیم دوستان آبیدل یا علی.........
رای بدید تا زودتر معلوم بشه وسئول کیه که نفر بعدی رو بشونه روی صندلی...........
اقا من دارم رایمو میندازم تو صندوق.یه از خدا بی خبری بیاد عکس بگیره
از اقایون:gharybeh
از خانما:sara20012
حالا یکی بیاد جلو برا مصاحبه(حتی الانکان از خدا بی خبر باشه)
سلام آقاسعید
من گزارشکر برنامه 90 هستم
میتونی بگی دلیل انتخاب آقای قریبه برای رییس کلوپ چیه
اون که هنوز نصف سوالهای صندلی داغ رو جواب نداده چطور میخواد کلوپ مدیریت کنه؟
کجا باید رای بدیم؟![]()
بسمه تعالی
سلام عزیزم...
از برنامه نود عجیبه بی سوادایی مث شما رو گزارشگر کنه...غریبه نه "قریبه"....به هر حال ما خیرخواه ملتیم
با درود بر روان پاک همه عزیزان پاک روان و سلام و صلوات بر سید شهیدان اهل کلوپ(خودم)
به نظرم اقای غغغغریبه از افراد باسابقه این کلوپ هستن و سابقشون از کسانی مثل شما با اون کلتون بیشتره..ایشون همچنین سابقه کل کل های زیادی رو با لنگیها داشتن و بقولی الان تبدیل به بادمجون بم شدن.شاید بنده خدا سرش شلوغه که هنوز نتونسته سوالاتو کامل جواب بده...شایدم داره حموم میکنه...اقا در اخبار گذشتگان اومده: مردی از شما رییس کلوپ ابیدلان می شود که از همه کثیف تر و فاصله اش از حمام از همه شما بیشتر است.
والسلام علیکم با رحمه الله
ممنون ازجوابهای بی ادبانه شما
نظر شما اصلا مهم نیست برای کلوپ
چون آدم بی شعوری بیش نیستی
ضمنا
آقای غریبه/یا قریبه دوتاش یکیه و برای ما محترم هستن
بی ادبی نکردم که...شوخی کردم.شکلک خنده رو هم که گذاشتم...ظاهرا متوهمی برادر عزیز
شما هم معلومه ماشالا دهنت با اتوبان تهران قم زیاد فرقی نداره...همه چی میره توش و میاد...شاید پروازای داخلی هم داشته باشه
میدونم میخواستم شوخی کنم
بالاخره باید شب صبح بشه
رای وسه چی؟صندوق شماره 13 مسجد نارمک
.
همین جا بدین رایتونو
رای وسه چی؟![]()
خاک تو مغزت...گفتم شاید واقعا از کمبود تربیت خانوادگی رنج میبری...بوس بوس
اولین میگین گوجه کیلو چنده بعد میپرسین گوجه دارین یا نه؟؟
رای گیری واسه اینکه یه نفر مدیریت کلوپ رو در اختیار بگیره...مثلا صندلی داغا رو ردیف کنه.جواب لنگیا رو بده.بقولی کلا یه جور ریش سفید...اگه دخترم بود که میشه چشم سفید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |