کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه تو ین پستا آقایون مقدم ترن! پس اصن نیازی نیست که بلد باشم....... اون خدابیامرز خودش باید بلد باشه..........
:D

آهان پس حتما قراره شما بری خاستگاری اون خدابیامرز دیگه؟؟؟؟؟..........عجب دوره زمونه ای شده هااااااااا........خخخخخخ

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان پس حتما قراره شما بری خاستگاری اون خدابیامرز دیگه؟؟؟؟؟..........عجب دوره زمونه ای شده هااااااااا........خخخخخخ

نههههههههههههههه عمرا .:D.......... بله خیلی دوره زمونه ی خوبی شده..... :D
عاقا دیگه واقعنی خدافظ..........:D

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رای بده محمد جان رای بده تبلیغ واسه چی؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]

پهلوان
به نظر تو به کی رای بدم

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نههههههههههههههه عمرا .:D.......... بله خیلی دوره زمونه ی خوبی شده..... :D
عاقا دیگه واقعنی خدافظ..........:D
پس دیدی مقدم تری؟؟؟؟؟
ععععععع کم آوردی؟؟؟؟؟خب باشه حالا که قبول کردی !!!!!!!خخخخخخ

برو خانم رضایی دیگه خداحافظ.......
رای بده محمد جان رای بده تبلیغ واسه چی؟؟؟؟؟؟

پهلوان
به نظر تو به کی رای بدم[/QUOTE]
به هر کی دوست داری؟؟؟ دیگه خودت ماشالله همه رو خوب میشناسی.........به کسی رای بده که از همه بیشتر تو کلوپ باشه جلو لنگی ها هم کم نیاره.........

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسم رب العلماء و المشرکین
مو اومدوم
سلام
اقا یکی منو توجیه کنه چه خبره؟ حال ندارم برم بخونم

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا جون هرکی دوست دارید زودتر بیاید رای بدید من برم...........کا دارم........رایا می مونه رو زمین هااااااااا............
این غربیه هم نیومد سوالات منو جواب بده.............:razz:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بابا جون هرکی دوست دارید زودتر بیاید رای بدید من برم...........کا دارم........رایا می مونه رو زمین هااااااااا............
این غربیه هم نیومد سوالات منو جواب بده.............:razz:
من به هر استقلالی که تو لیستم بود پیام دادم!
تا کی بیان معلوم نیست!!!!
منم رفتم خدافظ!

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رای من به

نرگس بانو چون همیشه چراغش روشنه//خخخخخخخخ
و ازآقایون به محمد ساوه چون دیروز حال لنگی رو گرفت

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به هر استقلالی که تو لیستم بود پیام دادم!
تا کی بیان معلوم نیست!!!!
منم رفتم خدافظ!

دستت درد نکنه خداییش واسه همینه میگم از بقیه شایسته تری..........خداییش انتخاب که می کنم انتخابام رو دست نداره.........خخخخخخخخ
ما هم رفتیم دوستان آبیدل یا علی.........
رای بدید تا زودتر معلوم بشه وسئول کیه که نفر بعدی رو بشونه روی صندلی...........

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه خداییش واسه همینه میگم از بقیه شایسته تری..........خداییش انتخاب که می کنم انتخابام رو دست نداره.........خخخخخخخخ
ما هم رفتیم دوستان آبیدل یا علی.........
رای بدید تا زودتر معلوم بشه وسئول کیه که نفر بعدی رو بشونه روی صندلی...........

یا علی پهلوان

شب بخیر

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا من دارم رایمو میندازم تو صندوق.یه از خدا بی خبری بیاد عکس بگیره

از اقایون:gharybeh

از خانما:sara20012

حالا یکی بیاد جلو برا مصاحبه(حتی الامکان از خدا بی خبر باشه)

آخرین ویرایش:

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]استقلال امیدوارمان کرد – فقط اشکالات را برطرف کنید[/h]

اگربخواهیم منصفانه درمورد بازی دیروز استقلال – سپاهان قضاوت کنیم و نتیجه بازی را نادیده بگیریم قطعا ازنمایش استقلال با توجه به مشکلات ابتدای فصل رضایت خواهیم داشت… برای اثبات این ادعا می بایست این تیم را با استقلال فصل قبل و در دومین هفته لیگ مقایسه کنیم تا قضاوت بهتری داشته باشیم… درآن بازی هم نتیجه را ۱ – ۲ به سایپا واگذارکردیم اما تفاوت کیفیت استقلال ِ فصل قبل و دیروز از زمین تا آسمان بود… در آن بازی شاید خوش شانس بودیم که بیشترگل نخوردیم اما دربازی دیروز بدشانس بودیم که فرصت هایمان به گل تبدیل نشد و داوری هم اشتباهات تاثیرگذاری به سودحریف داشت.

دربازی دیروز استقلال علیرغم برخی ازمشکلات فنی هرآنچه می خواست انجام داد وفقط بدشانس بود… بشخصه انتظارنداشتم نمایش استقلال درمقابل یک مدعی جدی قهرمانی که تمریناتش را هم زودترازماشروع کرده و مشکلات مالی هم ندارد اینچنین باشد… درنظرداشته باشیم برخی ازبازیکنان اصلی ما همچون نکونام و تیموریان درآخرین روزها به تیم ملحق شده اند وبه هماهنگی نسبی باسایربازیکنان هم نرسیده اند… مشکلات مالی هم که الی ماشاءالله برقراراست… مشکلات و تنگناهایی که حریف قدر ِ استقلال بهیچوجه باآن آشنا نبوده است!…

اگرقراراست نیمه پرلیوان را ببینیم باید خوشحال باشیم که قبل ازبازی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بااین حریف مواجه شدیم… حریفی که یکی ازمدعیان اصلی قهرمانی لیگ است و تامی توانست حداکثرفشاررا به استقلال وارد کرد و ضعف هایمان را بیشتربه رُخ کشید تا امیر قلعه نویی و کادرفنی استقلال نتایجی را که برای آینده لازم است کسب نمایند… هرچند که امتیاز بازی را کاملا واگذارکردیم اما به تیم امیدوارشدیم… البته بازیکنان ماهم بایستی تفکرات حرفه ای تری نسبت به سابق داشته باشند و درعمل هم تفکرات مزبور را نشان دهند… رقابت های فشرده آسیایی و قهرمانی لیگ عرصه ای برای بریز و بپاش های موقعیت های گل نیست!… این فرصت ها نباید براحتی ازدست رود زیرا حریفان ازدرصد ثانیه ها هم سود می برند…. اگربخواهیم نیمه خالی لیوان را هم ببینیم دو نکته وجود دارد که مربوط به بزرگان تیم و مشکلات فنی استقلال می باشد:

[h=1]۱ – سخنی با بزرگان تیم[/h]
یکی ازمشکلات بازیکنان باتجربه ما به عدم رفتارهای حرفه ای درمقابل داوری برمی گردد… وقتی تیم داوری اشتباه می کند بازیکنان بزرگ و خصوصا کاپیتان تیم نبایستی با داوردرگیرشوند خصوصا که تیم نتیجه را واگذار کرده باشد… این درگیری به سود حریف تمام می شود… این فشارها غالبا باعث می گردد اعتراضات رایج ازسوی سکوها آغازشده و فضای ورزشگاه را دربرگیرد و داورهم تحت تاثیرآن فشارها تمرکزخودرا ازدست داده و باکارت های زرد و قرمزبازی را مدیریت نماید… و یا حتی صحنه هایی را هم که بسود ما می باشد سوت نزند… مانند همان صحنه ای که خطای پنالتی واضح بازیکن حریف را اعلام نکرد.

انتظاری که ازفرهاد مجیدی و صادقی و امثال آنها داریم فراترازاین برخوردهاست… آنها قدیمی های استقلال هستند و بایستی جو و فضای ورزشگاه را آرام نگهدارند تا استقلال کارخودش را انجام دهد.

[h=1]۲ – مشکلات فنی استقلال[/h]
استقلال دربازی دیروزهم نشان داد درجناح راست احتیاج به بازیکنی دارد که با خسروحیدری زوج مناسب را تشکیل دهند… البته قبول داریم این موضوع احتیاج به کمی زمان دارد… دیگر اینکه امیرحسین صادقی را نمی توان بعنوان یک دفاع چپ کلاسیک مورداستفاده قرارداد… البته شاید درمقطعی مجبورشویم ازصادقی بعنوان یک دفاع چپ استفاده نماییم اما لازم است درغیاب بیک زاده ( اگرمحروم و یامصدوم باشد ) بازیکن دیگری را دراین پست کاندید کرده و جا بیندازیم… درپست هافبک بازی سازهم باید منتظربمانیم تا بازیکن خارجی و یا یکی ازهافبک های فعلی کارآیی لازم را برای ادامه بازی ها کسب نمایند.

توصیه ای که به امیرقلعه نویی وکادرفنی استقلال دربازی های آینده لیگ داریم این است که همچون فصول قبل برروی سازمان دفاعی استقلال کارکنند تا استقلال به گل خوردن عادت نکند… استقلال نباید در بازی ها گل اول را دریافت نماید مگراینکه استثناهایی این حادثه را رقم بزند.

اگراین نقیصه ها حتی بطورنسبی برطرف شوند درچندهفته دیگر استقلال می تواند فراتراز فصل قبل ظاهرشود وجوانه های امید را دردل میلیونها هواداربرویاند… انشاالله

[h=1]به استقلال عزیز با این کادرفنی و بازیکنان موجود و هواداران وفادار کاملا امیدواریم[/h]

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا من دارم رایمو میندازم تو صندوق.یه از خدا بی خبری بیاد عکس بگیره

از اقایون:gharybeh

از خانما:sara20012

حالا یکی بیاد جلو برا مصاحبه(حتی الانکان از خدا بی خبر باشه)

سلام آقاسعید
من گزارشکر برنامه 90 هستم

میتونی بگی دلیل انتخاب آقای قریبه برای رییس کلوپ چیه

اون که هنوز نصف سوالهای صندلی داغ رو جواب نداده چطور میخواد کلوپ مدیریت کنه؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام آقاسعید
من گزارشکر برنامه 90 هستم

میتونی بگی دلیل انتخاب آقای قریبه برای رییس کلوپ چیه

اون که هنوز نصف سوالهای صندلی داغ رو جواب نداده چطور میخواد کلوپ مدیریت کنه؟

بسمه تعالی
سلام عزیزم...
از برنامه نود عجیبه بی سوادایی مث شما رو گزارشگر کنه:)...غریبه نه "قریبه"....به هر حال ما خیرخواه ملتیم
با درود بر روان پاک همه عزیزان پاک روان و سلام و صلوات بر سید شهیدان اهل کلوپ(خودم)
به نظرم اقای غغغغریبه از افراد باسابقه این کلوپ هستن و سابقشون از کسانی مثل شما با اون کلتون بیشتره..ایشون همچنین سابقه کل کل های زیادی رو با لنگیها داشتن و بقولی الان تبدیل به بادمجون بم شدن.شاید بنده خدا سرش شلوغه که هنوز نتونسته سوالاتو کامل جواب بده...شایدم داره حموم میکنه...اقا در اخبار گذشتگان اومده: مردی از شما رییس کلوپ ابیدلان می شود که از همه کثیف تر و فاصله اش از حمام از همه شما بیشتر است.
والسلام علیکم با رحمه الله

.eliii.

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا باید رای بدیم؟

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسمه تعالی
سلام عزیزم...
از برنامه نود عجیبه بی سوادایی مث شما رو گزارشگر کنه:)...غریبه نه "قریبه"....به هر حال ما خیرخواه ملتیم
با درود بر روان پاک همه عزیزان پاک روان و سلام و صلوات بر سید شهیدان اهل کلوپ(خودم)
به نظرم اقای غغغغریبه از افراد باسابقه این کلوپ هستن و سابقشون از کسانی مثل شما با اون کلتون بیشتره..ایشون همچنین سابقه کل کل های زیادی رو با لنگیها داشتن و بقولی الان تبدیل به بادمجون بم شدن.شاید بنده خدا سرش شلوغه که هنوز نتونسته سوالاتو کامل جواب بده...شایدم داره حموم میکنه...اقا در اخبار گذشتگان اومده: مردی از شما رییس کلوپ ابیدلان می شود که از همه کثیف تر و فاصله اش از حمام از همه شما بیشتر است.
والسلام علیکم با رحمه الله

ممنون ازجوابهای بی ادبانه شما

نظر شما اصلا مهم نیست برای کلوپ
چون آدم بی شعوری بیش نیستی

ضمنا

آقای غریبه/یا قریبه دوتاش یکیه و برای ما محترم هستن

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون ازجوابهای بی ادبانه شما

نظر شما اصلا مهم نیست برای کلوپ
چون آدم بی شعوری بیش نیستی

ضمنا

آقای غریبه/یا قریبه دوتاش یکیه و برای ما محترم هستن

بی ادبی نکردم که...شوخی کردم.شکلک خنده رو هم که گذاشتم...ظاهرا متوهمی برادر عزیز
شما هم معلومه ماشالا دهنت با اتوبان تهران قم زیاد فرقی نداره...همه چی میره توش و میاد...شاید پروازای داخلی هم داشته باشه

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بی ادبی نکردم که...شوخی کردم.شکلک خنده رو هم که گذاشتم...ظاهرا متوهمی برادر عزیز
شما هم معلومه ماشالا دهنت با اتوبان تهران قم زیاد فرقی نداره...همه چی میره توش و میاد...شاید پروازای داخلی هم داشته باشه

میدونم میخواستم شوخی کنم

بالاخره باید شب صبح بشه

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اولین میگین گوجه کیلو چنده بعد میپرسین گوجه دارین یا نه؟؟:)
رای گیری واسه اینکه یه نفر مدیریت کلوپ رو در اختیار بگیره...مثلا صندلی داغا رو ردیف کنه.جواب لنگیا رو بده.بقولی کلا یه جور ریش سفید...اگه دخترم بود که میشه چشم سفید:)

.eliii.

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین میگین گوجه کیلو چنده بعد میپرسین گوجه دارین یا نه؟؟:)
رای گیری واسه اینکه یه نفر مدیریت کلوپ رو در اختیار بگیره...مثلا صندلی داغا رو ردیف کنه.جواب لنگیا رو بده.بقولی کلا یه جور ریش سفید...اگه دخترم بود که میشه چشم سفید:)

مگه رضا داوودی نیست؟