کلوپ آبیدلان.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه داداش یه جای دیگت مشکل داره اگه بخوای تو خصوصی بت میگم .
اصن پودر مودرم نخور که بدترت میکنه

اَه
همینکارارو میکنی که ترشیدی در حال انقراضی :hate:

من تا نسل شماهارو منقرض نکنم منقرض بشو نیستم

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]حیدری: حالا وقت صدرنشینی استقلال است[/h]
[h=2] مدافع -هافبک استقلال اعتقاد دارد وقت آن رسيده که تيمش صدرنشين رقابت هاي ليگ شود.[/h]

به گزارش "ورزش سه"، خسرو حیدری در گفت وگو با سایت باشگاه استقلال، درباه آخرین شرایط تیمش گفت : استقلال بهترین استفاده را از تعطیلی 50 روزه لیگ برتر انجام داد و تیمی بسیار خوب درست کردیم. بدنسازی لازم را انجام دادیم و علاوه بر این بازیکنان خوبی به تیم جذب شدند. استقلال نسبت به نیم فصل اول بسیار بهتر شده و به صدر جدول بازگشته‌ایم و جزو مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ هستیم.

هافبک راست استقلال با اشاره به نتیجه بدست آمده در بازی با گسترش فولاد تبریز نسبت به سه بازی گذشته استقلال خاطرنشان کرد: ورزشگاه شرایط آب و هوایی خاصی داشت و نسبت به بازی‌های اخیر وقفه افتاده بود. این بازی در کل از کیفیت خوبی برخوردار نبود.

حیدری درباره دو بازی استقلال در مقابل نفت مسجد سلیمان و نفت تهران، گفت: باید امتیازهای این دو بازی را جمع کنیم و دیگر وقت آن رسیده است که استقلال به صدر جدول بازگردد و با رقبا فاصله بگیرد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره رقبای اصلی استقلال برای قهرمانی در لیگ، بیان کرد: سپاهان و فولاد خوزستان رقبای اصلی استقلال در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر هستند. معمولا تیم‌هایی همچون نفت که در لیگ قهرمانان حضور دارند شرایط متفاوتی در لیگ دارند و نمی‌توانند خیلی در کورس باقی بمانند.

ملی‌پوش آبی پوشان درباره دیده شدن نامش در کنار 14 بازیکن دیگر استقلال برای انتخاب به عنوان سومین بازیکن محبوب دو دهه اخیر باشگاه در کنار فرهاد مجیدی و علیرضا منصوریان، گفت: باشگاه استقلال بازیکنان بزرگی به فوتبال ایران تحویل داده است. بازیکنانی که در این لیست نامشان به چشم می‌خورد هم کارنامه خوبی در باشگاه دارند و هم در تیم ملی بازی‌های خوبی را انجام داده‌اند. من افتخار می‌کنم که جزو این اسامی هستم و امیدوارم لیاقت آن را داشته باشم که لطف هواداران را جبران کنم و روزبه‌روز بهتر شوم.

بال راست استقلال در مورد نبود استقلال در لیگ قهرمانان آسیا، بیان کرد: ما شش سال است که در آسیا حضور داشته‌ایم و همواره نتایج خوبی را نیز به دست آورده‌ایم. استقلال دوره قبل جزو چهار تیم برتر آسیا شد و اگر مشکلات عدیده‌ای که با آن رو به رو شد پیش نمی‌آمد با آن تیم قهرمان لیگ قهرمانان آسیا می‌شدیم.

وی افزود: درسال جاری واقعا جای استقلال در لیگ قهرمانان آسیا واقعا خالی است، مخصوصا این تیمی که در نیم فصل دوم لیگ برتر دور هم جمع شده‌اند.

حیدری در ادامه این گفت‌و‌گو و در پاسخ به اینکه علت بازی نکردنش در ترکیب ثابت تیم ملی چه بود و اینکه آیا این مسئله تهدیدی برای او در تیم ملی محسوب می‌شود یا خیر،‌ اظهار کرد: از اینکه در سمت راست تیم ملی رقیبان خوبی دارم خوشحالم، این موضوع باعث پیشرفت خواهد شد. در مورد عدم حضورم در ترکیب ثابت تیم ملی هم باید بگویم که اگر پیش از این رقابت‌ها مصدوم نمی‌شوم در ترکیب ثابت بازی می‌کردم.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و دورود بر آبیدلان..... به زودی عکس های اختصاصی خودم رو از باشگاه استقلال براتون میزارم...امیدوارم خوشتون بیاد

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آبیا
سلام و دورود بر آبیدلان..... به زودی عکس های اختصاصی خودم رو از باشگاه استقلال براتون میزارم...امیدوارم خوشتون بیاد

کامران سکتر کجابودی چنوختی نبودی؟؟
راستی برو واسه تیم خودتون لنگ عکس بذار ;)

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آبیا

کامران سکتر کجابودی چنوختی نبودی؟؟
راستی برو واسه تیم خودتون لنگ عکس بذار ;)
یه مدت که ایران نبودم ... یه مدت داشتم دوره میدیدم که بماند کجا ... بعدشم عکس ها خداییش جدیه مسخره نیست ... واسه بازی استقلال و آلومینیوم از پرسپولیس هم دارم اونور میزارم

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس ها ریسایز شده است هر کی خواست پیام بده سایز اصلی براش بفرستم با کیفیت بالا... از این به بعد زیاد براتون عکس میزارم از بازی های استقلال.. امیدوارم خوشتون بیاد....

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مدت که ایران نبودم ... یه مدت داشتم دوره میدیدم که بماند کجا ... بعدشم عکس ها خداییش جدیه مسخره نیست ... واسه بازی استقلال و آلومینیوم از پرسپولیس هم دارم اونور میزارم

خخخخخ دوره رفته بودی نکنه خدمتو میگی؟ ماهم بودیم خخخخخخ
اگه لنگی بازی درنیاری مثه بچه آدم عکسای بازیارو بذاری استقبال هم میکنیم تشکر هم میکنیم.خیلی خوبه دمت گرم .

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخ دوره رفته بودی نکنه خدمتو میگی؟ ماهم بودیم خخخخخخ
اگه لنگی بازی درنیاری مثه بچه آدم عکسای بازیارو بذاری استقبال هم میکنیم تشکر هم میکنیم.خیلی خوبه دمت گرم .
دادا ما آردهامون رو ریختیم الک هامون هم آویختیم من خدمت به مدت 23 ماه سال 84 پادگان مالک اشتر نیروی انتظامی بودم .... نه دوره ای که من رفتم کاری بود مربوط به عکاسی .....

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادا ما آردهامون رو ریختیم الک هامون هم آویختیم من خدمت به مدت 23 ماه سال 84 پادگان مالک اشتر نیروی انتظامی بودم .... نه دوره ای که من رفتم کاری بود مربوط به عکاسی .....

آها حدس میزدم که تو کار عکاسی زدی که میخوای همچین کاریو بکنی .
آفرین موفق باشی کامران جان.
ما استقبال میکنیم .