کلوپ آبیدلان.

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
غلط کردی تو عاشق منی فقط :d
عشق که زوری نیست بچه... با من انقد کل کل نکن..:d
سلاااااااااام

.......

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایه خواهش ازپرسپولیسیای عزیزدارم!!​
هروقت تونستین یه جام, فقط یه جام (به جام ولایتم راضیم به خدا!!) بیارین​
اونوقت بیاین برای استقلال کری بخونین!​

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیسی ها جواب بدن:​
میدانستید دو بار چوبله شدید؟​
اگه ای شش رو نداشتید تو چهل سال گذشته چ میگفتید؟​
شش برد کمتر تو دربی چه حالی داره؟​
اسطورتون اسطوره تراختور باشه چه حالی داره؟​
میدونستید اخرین رتبتون تو رنکینگ سیم کارت شارژ میکنه؟​

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
;) به کلوپ خوش آمدید

فقط اس اس
چشم حسود کور

استقلال به بلنداي نامت دوستت دارم...

ﺑﻨﺎﻡ ﺍﺳﺘقلال ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ

¤*¨¨*¤.¸¸…¸.¤\
\¸..ESTEGHLAL..\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*

به این پرسپولیسیا باید گفت:

تا حرف از ستاره ات شد

صدا قط شد

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
این کاسه گدایی نیست.این سند هویتمه
من زالو وار زندگی میکنم
:D

هه....
زالو خیلی خاصیت داره ولی تو نه..یه کم ازش درس یاد بگیری بد نیس...:D
عاقا چه سرده دارم میلرزم از سرمااااا:cry:
من برم خوجال شدم از دیدارتون

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هه....
زالو خیلی خاصیت داره ولی تو نه..یه کم ازش درس یاد بگیری بد نیس...:D
عاقا چه سرده دارم میلرزم از سرمااااا:cry:
من برم خوجال شدم از دیدارتون

اره باید یکم ازت یاد بگیرم واقعا:D
برو برو تا منجمد نشدی...بجای ما هم بلرز
بسلامت

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

خبرگزاری فارس: بهرام افشارزاده مدیرعامل استقلال در حاشیه مجمع کمیته ملی المپیک درباره مصاحبه جاسم کرار گفت: او کار اشتباهی کرده و نباید علیه باشگاه صحبت می‌کرد. در اسرع وقت در این خصوص اقدام خواهیم کرد. او حرف‌هایی زده که نباید می‌زد متاسفم که باشگاه هم از او حمایت کرده بود. جاسم کرار در شان باشگاه استقلال نیست.

وی در پاسخ به این سوال که فکر نمی‌کنید کرار نباید در استقلال باشد اظهار داشت: لطفا دراین مورد قضاوت نکنید.

افشارزاده همچنین درباره شکایت قلعه‌نویی از فردوسی‌پور عنوان کرد: نمی‌دانم این شکایت به چه صورت بوده اما پیگیری می‌کنم باید فضای صمیمی و حسن نیت بین صدا و سیما و ورزش حاکم باشد. صدا و سیما یک دانشگاه است و باید توجه کنیم مطالب بر اساس واقعیت باشد. فردوسی‌پور هم فرد تحصیل‌کرده‌ای است و می‌داند که نود مخاطبان زیادی دارد بنابراین مطالبی که می گوید باید منطقی باشد.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رفقا
داستان این تشکرو ما نفهمیدیم چیه ، گاهی اوقات هست بعضی اوقات نیست خودش برا خودش خوشه!!
قبلا میگفتن 40 تشکر در روز
الان من امروز تازه وارد بشگاه شدم چرا هیچی تشکر ندارم؟؟
نکنه دستای پشت پرده ای در کاره ما خبر نداریم؟؟

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا این جاسم کرار باز چه غلطی کرده ... اَه
بازیکنای پولپرست بی اخلاقی مثل اینو جباری رو اصلا نباید به استقلال راه بدن، بیشتر از سود ضررن.گندش بزنن ...

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
فریدون زندی هافبک سابق استقلال که پس از مصدومیت دوباره آماده شده، فردا همراه با استقلالی ها راهی اراک می شود.
روز نو : به گفته مسئولان استقلال این بازیکن هم در اراک کنار آبی ها خواهد بود و شاید قلعه نویی از او در بازی دوستانه تیمش استفاده کند. زندی سه فصل قبل و در دوران حضور پرویز مظلومی ستاره استقلال بود و در روزهای مصدومیت بازیکنانی چون تیموریان و جباری، بهترین بازیکن استقلال شد. او انگیزه های زیادی برای بازگشت دوباره به فوتبال دارد. زندی می تواند در پستی که کرار برای استقلال به میدان می رفت، بازی کند. بازیکن عراقی پس از محرومیت سه جلسه اش، حرف هایی جنجالی علیه مسئولان فدراسیون و کمیته انضباطی به زبان آورد و از استقلالی ها خواست که قراردادش را فسخ کنند. این مصاحبه به خوبی نشان می داد که او قصد بازگشت به ایران را ندارد. ظاهرا استقلالی ها هم بدشان نمی آید در این شرایط هافبک جنجالی شان را کنار بگذارند چراکه در بهترین حالت تا پایان بازی ها محروم خواهد شد. در این شرایط استقلال در میانه میدان به بازیکنی چون فریدون زندی نیاز دارد. نکته اینجاست که زندی بازیکن آزاد است و در لیست خارجی های استقلال قرار می گیرد چراکه آخرین باشگاهش الاهلی قطر بود.
امیر قلعه نویی سرمربی استقلال هم امروز پس از تمرین استقلال علیه کرار موضع گرفت و گفت: «او باید در حد یک بازیکن حرف بزند.» قلعه نویی در فصل جاری همواره حامی کرار بود و همیشه سعی می کرد با او رفتار مناسبی داشته باشد. سرمربی استقلال حتی او را بازیکنی خواند که می تواند در رئال مادرید بازی کند.
-----------------------------------------------------------------------------------------
این بازیکنایی مثل کرارو جباری که تو موقعیت های حساس دست آدمو تو گل میذارن اصلا نباید تو تیم راه بدن...
امیدوارم یکی رو بگیرن که تو این شرایط بکارمون بیاد حالا چ زندی یا هرکس دیگه...امیدوارم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام رفقا
داستان این تشکرو ما نفهمیدیم چیه ، گاهی اوقات هست بعضی اوقات نیست خودش برا خودش خوشه!!
قبلا میگفتن 40 تشکر در روز
الان من امروز تازه وارد بشگاه شدم چرا هیچی تشکر ندارم؟؟
نکنه دستای پشت پرده ای در کاره ما خبر نداریم؟؟

بسمه تعالی
اطلاعی ندارم
والسلام علیکم و رحمه الله
:D