کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره برو با همون سعید پلیمر حرف بزن!از اسمشم که پیداس حسابی همو تحویل میگیرین!!:w24:
همون حدس زدم متوجه نمیشین........فکر کردی لطیفست؟؟؟؟؟؟؟ بابا اسم یه فرایند اساسی تو صنعت نفت کشوره..........ای بابا از مکانیکی ها بیشتر از این نمیشه توقع داشت...........
به سعیدو ندیدی الان بود مکانیکو شسته بود آویزون میکرد رو بند..........
واووو مکزیکیم بلتین بحرفین خخخخ
شما بش بگید بیاد بخاطره برامون خخخخ حوصلم سررفته !
یکی ی چی بگه:D ی عکس العملی ،ی دلقک بازی چیزی انجام بدید شادشیم خخخخخخخخخ (کاملن شوخیه لحنم آ :|))

نه همین سلام کردنش رو بلد بودم بقیشو فقط بلدم بخورم........اونم ذرتش رو........البته یکی دوسال پیش بلد بودم درستم بکنم الان دیگه یادم رفته........خخخخخخخخخخ
شرمنده شمارش رو رضا داوودی داره من ندارم..........
این هنرا از من که برنمیاد اون جوری نگاه نکن.......خخخخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربونت پهلوون

آقایی دادا.........یه چشمه واسه این خانم تسنیم بیا از خنده رو در بر بشه فک نکنه کلوپ آبیدلان فقط سعید بلته بخندونه!!!!!!!!!خخخخخخخخخ

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
همون حدس زدم متوجه نمیشین........فکر کردی لطیفست؟؟؟؟؟؟؟ بابا اسم یه فرایند اساسی تو صنعت نفت کشوره..........ای بابا از مکانیکی ها بیشتر از این نمیشه توقع داشت...........

نه همین سلام کردنش رو بلد بودم بقیشو فقط بلدم بخورم........اونم ذرتش رو........البته یکی دوسال پیش بلد بودم درستم بکنم الان دیگه یادم رفته........خخخخخخخخخخ
شرمنده شمارش رو رضا داوودی داره من ندارم..........
این هنرا از من که برنمیاد اون جوری نگاه نکن.......خخخخخخخخ

ی پرانتزی ببازم وسط حرفم باشما ! البته معذرت هااا ! اما واقعن رشته هاتون با دانشگاهاتون رو باهم مقایسه نکنید هیچوقت.....چون هررشته ای سختیه خاص خودشو داره ... هیچ رشته ای اسون نیس ! حتی رشته آبیاری گیاهان دریایی خخخخخ
.
.
وای هوس ذرت مکزیکی کردم آ ....
جدی !بریم پروف داوودیو بگردیم خخخخخخخ

برمیاد ی چشمه بیاین خخخخ

آقایی دادا.........یه چشمه واسه این خانم تسنیم بیا از خنده رو در بر بشه فک نکنه کلوپ آبیدلان فقط سعید بلته بخندونه!!!!!!!!!خخخخخخخخخ

ئه ئه ئه ! من کی گفتم کلوپ فقط پلیمر!ماشالا اینجا همه شوخ و با نمکن :D البته خداروشکر آ:|

Arch_masoud1

عضو جدید

نه داداش تسنیم خانم تو تالار پزشکیه حرفی بزنیم یه دفه آمپول اونم ازون گنده هاش میزنه دیگه نمیشه بشینیم اینجا:D

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
نه داداش تسنیم خانم تو تالار پزشکیه حرفی بزنیم یه دفه آمپول اونم ازون گنده هاش میزنه دیگه نمیشه بشینیم اینجا:D

عَــــــــــــــی بابا از کجا فهمیدین من همچین توانایی دارم:D رازو تواناییم فاش شد :دی

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال

سعیدتونم بردار بیا ببینیم چی میگین؟!؟؟!!؟
کی گفت حالا اون فراینده حیاتی را که تو انجام دادی نمیدونه چیه؟!؟!؟!؟ جو نگیردت داداش!!!
حیف که استقلالی هستی!حیف ! یعنی مصون کردی خودتو از غضب من!:w24::w47::w45:

Arch_masoud1

عضو جدید
کی گفت حالا اون فراینده حیاتی را که تو انجام دادی نمیدونه چیه؟!؟!؟!؟ جو نگیردت داداش!!!
حیف که استقلالی هستی!حیف ! یعنی مصون کردی خودتو از غضب من!:w24::w47::w45:[/QUOTE]

اوه اوه چقدر خطرناکی شما
من یه چندتا بدخواه دارم میتونین ترتیبشون بدین ؟مصونیتم ندارن لنگین:D

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال

اوه اوه چقدر خطرناکی شما
من یه چندتا بدخواه دارم میتونین ترتیبشون بدین ؟مصونیتم ندارن لنگین:D[/QUOTE]

نخیر عزیز!انحصاری کار میکنیم:w01::w01: فقط واسه خودمون!!

Arch_masoud1

عضو جدید

نخیر عزیز!انحصاری کار میکنیم:w01::w01: فقط واسه خودمون!![/QUOTE]

عزیز داداشمه من مسعودم:D این خودمون کیا میشن اونوقت

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی پرانتزی ببازم وسط حرفم باشما ! البته معذرت هااا ! اما واقعن رشته هاتون با دانشگاهاتون رو باهم مقایسه نکنید هیچوقت.....چون هررشته ای سختیه خاص خودشو داره ... هیچ رشته ای اسون نیس ! حتی رشته آبیاری گیاهان دریایی خخخخخ
وای هوس ذرت مکزیکی کردم آ ....
جدی !بریم پروف داوودیو بگردیم خخخخخخخ

برمیاد ی چشمه بیاین خخخخ
ئه ئه ئه ! من کی گفتم کلوپ فقط پلیمر!ماشالا اینجا همه شوخ و با نمکن :D البته خداروشکر آ:|
نه خواهش میشه خانم مودب کلوپ ما..........حرف شما درسته من دارم شوخی میکنم وگرنه خود غزاله خانم هم میدونه رشتش در برابر مهندسی شیمی حرفی واسه گفتن نداره..........خخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخ
خب هوس کردی کاری نداره بپر برو سر کوچه 2 بخر یکی واسه من یکی واسه خودت اگه کسی دیگه هم خواست واسه اونم بگیر........خخخخخخخخ
داداش لازم نیست از اون گندهاش بزنه یدونه ب کمپلکس کوچیکم بزنه دهن ما رو آسفالت کرده..........خخخخخخ البته دور از جون شما خودم رو میگم.........
نهه بابا سعید بیاد که کاری میکنه همین شبونه شما بری از ادامه تحصیل انصراف بدی........فعلا من باهاتون دس گرمی میزنم تا شبای بعد سعید بیاد........خخخخخخ
ععععه یعنی شما متوجه میشی چی هست؟؟؟؟؟باش حالا که دیگه متنبه شدینو قبلو کردین مهندسی شیمی سر تره باشه دیگه ادامه نمیدم حالا فرار نکنید بیاید دور هم هستیم..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر عزیز!انحصاری کار میکنیم:w01::w01: فقط واسه خودمون!!

عزیز داداشمه من مسعودم:D این خودمون کیا میشن اونوقت
[/QUOTE]

ععععععه داداشته؟؟؟؟؟؟ همسایه ما به مامان بزرگش میگه عزیز..........خخخخخخخخخ

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
نه خواهش میشه خانم مودب کلوپ ما..........حرف شما درسته من دارم شوخی میکنم وگرنه خود غزاله خانم هم میدونه رشتش در برابر مهندسی شیمی حرفی واسه گفتن نداره..........خخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخ
خب هوس کردی کاری نداره بپر برو سر کوچه 2 بخر یکی واسه من یکی واسه خودت اگه کسی دیگه هم خواست واسه اونم بگیر........خخخخخخخخ

داداش لازم نیست از اون گندهاش بزنه یدونه ب کمپلکس کوچیکم بزنه دهن ما رو آسفالت کرده..........خخخخخخ البته دور از جون شما خودم رو میگم.........

شمارو میدونم ک دارین شوخی میکنین !
سرکوچه ک فقط سوپریه ! ذرت مکزیکی نداره ک آخه! خب اگه سرکوچه ی شما ذرت میفروشه همین الان درجا بدویید برید بگیرید برا ی همه خخخخخ

.
واقعن ب کمپلکس کوچیکه؟:دی البته امپولش کوچیکه اما خیلی درد داره اصنم کوچیک نیس!!!!!!!!!!:دی......ووووییی اسم امپول میاد مورمور میشم خخخخخخ

Arch_masoud1

عضو جدید
داداش لازم نیست از اون گندهاش بزنه یدونه ب کمپلکس کوچیکم بزنه دهن ما رو آسفالت کرده..........خخخخخخ البته دور از جون شما خودم رو میگم...........

داداش من که نخورده تسلیمم

ععععععه داداشته؟؟؟؟؟؟ همسایه ما به مامان بزرگش میگه عزیز..........خخخخخخخخخ
[/QUOTE]

خوب داداشه منم به احترام اون اسمش گذاشتن عزیز:confused:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش من که نخورده تسلیمم

خوب داداشه منم به احترام اون اسمش گذاشتن عزیز:confused:
مرد زود تسلیم نشو بیا 1 دونه بخوریم خیلی حال میده..........خخخخخخخخ
ایول شما چقد برا همساده ما احترام قائلید دم مرامتون رو گرم.........ایولا ماشالله........درود بر حزب الله.........
شمارو میدونم ک دارین شوخی میکنین !
سرکوچه ک فقط سوپریه ! ذرت مکزیکی نداره ک آخه! خب اگه سرکوچه ی شما ذرت میفروشه همین الان درجا بدویید برید بگیرید برا ی همه خخخخخ
واقعن ب کمپلکس کوچیکه؟:دی البته امپولش کوچیکه اما خیلی درد داره اصنم کوچیک نیس!!!!!!!!!!:دی......ووووییی اسم امپول میاد مورمور میشم خخخخخخ
عه ما که حلبی آباد زندگی میکنیم شما پول ذراتو رو بده من میرم می خرم میام یکی یه قاشق بهتون میدم......خخخخخخخخخخ
خودم خوردم بابا ب کمپلکس دردش وحشتناکه 2 بار یه بار یه مرده زد..........فکر کرده بود داره چایی شیرین تزریق میکنه 3 سوت بهم زد.........من عین پف فیل بعضیا یه چیز دیگه میگن روی تخت بالا پایین میشدم........خخخخخخ
دفه بعدش یه خانمه زد بنده خدا 5 مین طول داد آروم آروم بهم تزریق کرد..........دلم می خواست پاشم دستشو ماچ کنم........خخخخخخخخخ

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
مرد زود تسلیم نشو بیا 1 دونه بخوریم خیلی حال میده..........خخخخخخخخ
ایول شما چقد برا همساده ما احترام قائلید دم مرامتون رو گرم.........ایولا ماشالله........درود بر حزب الله.........

عه ما که حلبی آباد زندگی میکنیم شما پول ذراتو رو بده من میرم می خرم میام یکی یه قاشق بهتون میدم......خخخخخخخخخخ
خودم خوردم بابا ب کمپلکس دردش وحشتناکه 2 بار یه بار یه مرده زد..........فکر کرده بود داره چایی شیرین تزریق میکنه 3 سوت بهم زد.........من عین پف فیل بعضیا یه چیز دیگه میگن روی تخت بالا پایین میشدم........خخخخخخ
دفه بعدش یه خانمه زد بنده خدا 5 مین طول داد آروم آروم بهم تزریق کرد..........دلم می خواست پاشم دستشو ماچ کنم........خخخخخخخخخ

ئه!مگه حلبی اباد ذرت مکزیکی میفروشن :|:| ما هم اونورترشیم خخخخخ با این وضع میخوای بریم گدایی ازپولش بریم بخریم :دی اونوقت خوردنه اون ذرت لذت داره خخخخخ

وای اتفاقن خوبه ک تندی بزنن ک ! ادم هیچی نمیفهمه ! من کلن تو عمرم 3با بیشتر امپول نزدم! دو بارشم طولانی بهم زده شد بعدش دلم میخواس پاشم جفت پا بپرم توحلق متصدی :دی........ اصن نمیتونستم بلند بشم فلج شده بودم خخخخخ

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز