کلوپ آبیدلان.

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشاالله اینجا همه کمک داورن.........همش درحال پرچم زدن هستند پاشید بیاید 4 کلمه فک بزنیم دلمون واشه.......خخخخخخخخخخ

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال
ماشاالله اینجا همه کمک داورن.........همش درحال پرچم زدن هستند پاشید بیاید 4 کلمه فک بزنیم دلمون واشه.......خخخخخخخخخخ

ببین من داشتم ی متن خیلی تخصصی که شنبه باید تحویل بدم را میترجمیدم!!!! اما بخاطر تو پاشدم اومدم 4 کلوم حرف بزنیم :)
بوگووووووووووووووو من منتظرم :)

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من داشتم ی متن خیلی تخصصی که شنبه باید تحویل بدم را میترجمیدم!!!! اما بخاطر تو پاشدم اومدم 4 کلوم حرف بزنیم :)
بوگووووووووووووووو من منتظرم :)

سلام علکم غزاله تیز پای کلوپ.......دست گلت مرسی راضی به زحمت نبودم..........داشتم با خودم می حرفیدم........حالا شما اومدی بد نشد........خخخخخخخخ
ببینم رشته شما خوبه؟؟؟؟معلومه راضی هستی ازش!!!!!!چطور مطوریاست؟؟؟؟؟؟

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال
سلام علکم غزاله تیز پای کلوپ.......دست گلت مرسی راضی به زحمت نبودم..........داشتم با خودم می حرفیدم........حالا شما اومدی بد نشد........خخخخخخخخ
ببینم رشته شما خوبه؟؟؟؟معلومه راضی هستی ازش!!!!!!چطور مطوریاست؟؟؟؟؟؟

خدا ازش راضی باشه!!!:w31::w31::w31:
والا خوبیش که خوبه اما من هم کار میکنم هم ارشد میخونم ی نموره سخته :w10::w28:
اما خوب عاشق رشته م هستم هااااااااااااا صدبار دیگه هم بخوام برم دانشگاه بازم مکانیک میخونم اونم سیالااااااات:thumbsup2::thumbsup2:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا ازش راضی باشه!!!:w31::w31::w31:
والا خوبیش که خوبه اما من هم کار میکنم هم ارشد میخونم ی نموره سخته :w10::w28:
اما خوب عاشق رشته م هستم هااااااااااااا صدبار دیگه هم بخوام برم دانشگاه بازم مکانیک میخونم اونم سیالااااااات:thumbsup2::thumbsup2:

البته خیلی هنر نمیکنی............خخخخخخخخخخخخخ
چون ما برای کارشناسی هم می خوندیم هم سرکار میرفتیم.........واسه ارشد که دیگه عرفش هست..........هم بخونی هم سرکار بری........:biggrin:
عه شمام هم سیالاتی؟؟؟؟؟داداش من امسال تازه قبول شده یه نصیحتی بکن بهش بگم که پله های ترقی رو مثل شما طی کنه..........:thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:

Arch_masoud1

عضو جدید
آسمان گفتا ز قرمز خالیم
گر سرم را از تنم سازی جدا
باز میگویم که استقلالیم
:thumbsup2:

سلاااااااااااااااام

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال
البته خیلی هنر نمیکنی............خخخخخخخخخخخخخ
چون ما برای کارشناسی هم می خوندیم هم سرکار میرفتیم.........واسه ارشد که دیگه عرفش هست..........هم بخونی هم سرکار بری........:biggrin:
عه شمام هم سیالاتی؟؟؟؟؟داداش من امسال تازه قبول شده یه نصیحتی بکن بهش بگم که پله های ترقی رو مثل شما طی کنه..........:thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:

والا من نمیدونم شما اون موقع ها چ کارایی میکردی!!!!چون منم اون زمان لیسانس حسابی درگیره کارای پروژه ای بودم اما الان تفاوتش اینه که بعد 6سال کارکردن توی ی صنعت بزرگ با ی مسولیت زیاد و حجم کاری فراوان!! دارم ارشد میخونم!! کار الکی نیس که !!! الان فهمیدی من هم مدیرم هم سرم خیلی شلوغه هم کارم هم محیط کارم بزرگه؟؟!؟!!؟ واضح گفتم؟
بعدشم داداش من!!رشته خودتو با مکانیک مقایسه نکن هااااااااااااااااااااااااا:w08::w08::w08:
داداشتو بگو بیاد خودم شخصا نصیحتش میکنم!مکانیک ها حرف همو بهتر میفهمن به بقیه نمیگیم رمز موفقیتمونووووووووووووو:w02::w02::w01::w01:

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز

برا حرف زدن تو کلوپ "سعیدپلیمر" بهترین گزینس !:D اونم باخاطراته شیرینشون:|

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااام بچه های کلوپ:D:)
سالم علی گم.......سلام علیک مکزیکی...........
والا من نمیدونم شما اون موقع ها چ کارایی میکردی!!!!چون منم اون زمان لیسانس حسابی درگیره کارای پروژه ای بودم اما الان تفاوتش اینه که بعد 6سال کارکردن توی ی صنعت بزرگ با ی مسولیت زیاد و حجم کاری فراوان!! دارم ارشد میخونم!! کار الکی نیس که !!! الان فهمیدی من هم مدیرم هم سرم خیلی شلوغه هم کارم هم محیط کارم بزرگه؟؟!؟!!؟ واضح گفتم؟
بعدشم داداش من!!رشته خودتو با مکانیک مقایسه نکن هااااااااااااااااااااااااا:w08::w08::w08:داداشتو بگو بیاد خودم شخصا نصیحتش میکنم!مکانیک ها حرف همو بهتر میفهمن به بقیه نمیگیم رمز موفقیتمونووووووووووووو:w02::w02::w01::w01:
کار من کلا شاخ بود البته به پای شاخ بودنی شما که نمیرسه...........ولی من اسمش رو بگم 99% متوجه نمیشن.........حالا میگم شاید شما جز اون 1% باشی..........کاربرروی فرایند های ترمال و کاتالیتیک کراکینک و مطالعه انواع آزمایشگاهی بود.........درمورد رشته هم بگم صد درصد قابل مقایسه نیست اقتصاد این مملکت داره روی مهندسی شیمی می چرخه...........به قل یه دوستی مکانیکیا برن تعویض روغنی بزنن سنگین ترن.........خخخخخخخخخ
دارم سر به سر میزارما فردا نری بگی رفتم کلوپ آبیدلان حالمو گرفتن.........خخخخخخخخخخخ
برا حرف زدن تو کلوپ "سعیدپلیمر" بهترین گزینس !:D اونم باخاطراته شیرینشون:|
اره بگید سعید بیا اصلا حرف زدن باهاش یه صفای دیگه داره..........خخخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبی پهلوون
بذار لااقل اینجا دلشون به این خوش باشه لنگیای بیچاره:D
شکر خدا.......راضیییم به رضای حق..........تو چطوری؟؟؟؟؟
باش فقط به خاطر توهااااااا........وگرنه لیاقت همین رو هم ندارن........خخخخخخ

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال

کار من کلا شاخ بود البته به پای شاخ بودنی شما که نمیرسه...........ولی من اسمش رو بگم 99% متوجه نمیشن.........حالا میگم شاید شما جز اون 1% باشی..........کاربرروی فرایند های ترمال و کاتالیتیک کراکینک و مطالعه انواع آزمایشگاهی بود.........درمورد رشته هم بگم صد درصد قابل مقایسه نیست اقتصاد این مملکت داره روی مهندسی شیمی می چرخه...........به قل یه دوستی مکانیکیا برن تعویض روغنی بزنن سنگین ترن.........خخخخخخخخخ
دارم سر به سر میزارما فردا نری بگی رفتم کلوپ آبیدلان حالمو گرفتن.........خخخخخخخخخخخ

کلی خندیدم لطیفه ی قشنگی بود!!! :biggrin:

آره برو با همون سعید پلیمر حرف بزن!از اسمشم که پیداس حسابی همو تحویل میگیرین!!:w24:

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
سلاممممممممممممممممممم دکی:d

چرا میخند؟:D

واووو مکزیکیم بلتین بحرفین خخخخ
شما بش بگید بیاد بخاطره برامون خخخخ حوصلم سررفته !

.
.

یکی ی چی بگه:D ی عکس العملی ،ی دلقک بازی چیزی انجام بدید شادشیم خخخخخخخخخ (کاملن شوخیه لحنم آ :|))

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا میخند؟:D

واووو مکزیکیم بلتین بحرفین خخخخ
شما بش بگید بیاد بخاطره برامون خخخخ حوصلم سررفته !

.
.

یکی ی چی بگه:D ی عکس العملی ،ی دلقک بازی چیزی انجام بدید شادشیم خخخخخخخخخ (کاملن شوخیه لحنم آ :|))

دوس دارم:w12: