کلوپ آبیدلان.

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود بر آبی دلا...
تیم خیلی بد بود از دفاع گرفته که تازه داشت سرو شکل میگرفت صادقی اومد همه چیزو خراب کرد
تا بازیکنایی مثل رمضانی که به نظر من افتضاح بود و پژمان نوری که خیلی بد بازی کرد
کرار جاسمو نفهمیدم چرا نبود ولی یکی از اصلی ترین دلایل باخت تیم نبود اون بود
البته بدشانسیم آوردیم اگه دقایق آخر نیمه اول ضربه سر هاشم و شوت آرش میرفت تو گل شرایط کاملا عوض میشد
ولی امیدوارم مشکلات برای بازی بعد برطرف بشه روی تعویض هام خیلی میشه حرف زد که فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه...

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کرار جاسمو نفهمیدم چرا نبود ولی یکی از اصلی ترین دلایل باخت تیم نبود اون بود
البته بدشانسیم آوردیم اگه دقایق آخر نیمه اول ضربه سر هاشم و شوت آرش میرفت تو گل شرایط کاملا عوض میشد

big like داری

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که دو هفته است بازی تیم محبوبم رو بخاطر سیاست های عجیب اقای ضرغامی نمیبینم:(
اخه یکی نیس بهشون بگه مرد حسابی مگه همه شبکه ورزش دارن.
ضرغامی خار و مادرت .....:wallbash:

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جاسم کرار بازیکن عراقی استقلال تهران هم تصاویری از شکار یک گرگ در صفحه شخصی اینستاگرام خود قرار داده است. تاریخ انتشار عکس مربوط به یک ماه پیش است، یعنی زمانی که لیگ برتر آغاز شده و او در ایران بوده است.

با این حال نمی‌توان با قطعیت گفت این اقدام عجیب در ایران انجام شده است، شاید عکس در عراق یا جای دیگری گرفته شده باشد. در هر صورت آنچه اهمیت دارد واکنش منفی کاربران فضای مجازی به اقدام این فوتبالیست است. افرادی که زیر عکس او کامنت گذاشته‌اند به شدت عصبانی هستند و کار او را غیر انسانی توصیف کرده‌اند.

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من موندم پژمان نوری رو این استقلال میخواد چیکار ...
من بودم شوتش میکردم بیرون ..
اصن از وجود نحس این بازیکن متنفرم :|

SunYar Architect

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از یه پرسپولیسی میپرسن آخرین باری که پرسپولیس صدر جدول بود کی بود؟؟ سرشو میندازه پایین و راهش رو میگیره میره .. میدونی چرا ؟؟ خب بنده خدا یادش نمیاد سوالتون سخت بوده :D

asad heidar

کاربر فعال
بس دیگه
رو گذشته اسکی میکنین که هیچی نمیشین دیگه
.
.
.
رفیقمون که این پست و لایک کردی

طرف جوری به پرسپولیسی بودنش افتخار میکنه انگار استقلالیه.
.
.
والا

معلوم هست چند چندی؟

بعضیا کذری تو یه تاپیکی میان و بعد پیداش نمیکنن، لایک کردم که بتونه پیدا کنه و بیاد جوابشو بگیره....

asad heidar

کاربر فعال
من اگه اعتماد به نفس این لنگی ها رو داشتم با جارو به اسرائیل حمله میکردن:D

شما استقلالیا بهتره گذشته را فراموش نکنید!!!!
شما با این اعتماد به نفسی که دارید حتی با دست خالی هم میتونید به جنگ اسرائیل برید!!!!
لیگ سال 72 رو هنوز فراموش نکردیم!!!!
استقلال اون سال کجا بود؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:biggrin::biggrin::biggrin::w15::w15::w15::w15:
16 شهریور 52 رو که فراموش نکردی؟!؟!؟!؟!؟؟:w15::w15::w15:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
لیاقت پوشیدن پیراهن شماره 8 رو نداره واقعأ
موافقم ;)

و من نیز...
تو نمیخواد به من پست بدی من خودم کاپیتانم..:D
نیم فصل میذارمت واسه فروش...:mad:کچل.
از یه پرسپولیسی میپرسن آخرین باری که پرسپولیس صدر جدول بود کی بود؟؟ سرشو میندازه پایین و راهش رو میگیره میره .. میدونی چرا ؟؟ خب بنده خدا یادش نمیاد سوالتون سخت بوده :D
هه فک کنم نمیدونم ... هه

شما با این اعتماد به نفسی که دارید حتی با دست خالی هم میتونید به جنگ اسرائیل برید!!!!
استقلال اون سال کجا بود؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:biggrin::biggrin::biggrin::w15::w15::w15::w15:
اَی خدا اینا دلشون به چیا خوشه!
شما فعلا برو با نفت مسجد سلیمان دستوپنجه نرم کن که ازش نمونی سقوط کنی، بعدا(4 سال دیگه) بیا تو تاپیک ما بکل.

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز پرسپولیسی درود بر تو...
اینجا تاپیک استقلالیاست جای این بحثا اینجا نیست برای این بحثا میتونی به تاپیک کل کل فوتبالی مراجعه کنی خواهشا دیگه اینجا پست نزار ممنون...

hesam72

عضو جدید

اولا شما بهتره اگه حرفي داري بري تو تاپيك تيم خودت بزني...
اعتماد بنفس داريم چون چندسال پشت سرهم قهرمان بوديم ..حضور هرساله تو باشگاهاي اسيا...مقام سوم اسيا پارسال...چنتا قهرماني و نايب قهرماني تو اسيا و....عدد47 هم اگه يادت باشه.....اينا فقط چبرايي ك من يادم مياد و فراموش نكردم اما شما عزيزان همونايي هستيد ك دلتون هنوز ب قهرماني جام ولايت خوشه و نايب قهرماني پارسال ك انگار قهرمان جام باشگاهاي جهان شديدو اشتباهي بجا استقلال رفته بودين فرودگاه برا بازياي اسيايي..!!....اون سال 72 ك ميگي والا هنوز چيزي حاليمون نمشد...شمام فك كنم اون موقع فرق هويج و موزو نمدونستي چبرسه پرسپوليس....!
سال52 هم ك احتمالا تو گونيا برنج تو پاكستان بودي و اجدادت هم اين بازي رو نديدن چبرسه ب تو؟!
عزيزم تو حال زندگي كن...چيزي ك خودت با چشاي خودت ديدي رو روش بحث كن....
بعدم حتما پيش ي روانپزشك برو اين خنده هايي ك تو مكني خيلي خطرناكه !...ايشالا ك خدا شفات ده..!