کلوپ آبیدلان.

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمدید قرار داد سیم خاردار و فابرگاس

تمدید قرار داد سیم خاردار و فابرگاس

• Like
واکنش ها: Reus

hesam72

عضو جدید
[h=4]برنامه بازی های استقلال در نیم فصل اول[/h] راه‌آهن – استقلال
استقلال – استقلال خوزستان
سپاهان – استقلال
استقلال – سایپا
پیکان – استقلال
استقلال – گسترش فولاد
نفت مسجد سلیمان – استقلال
نفت تهران – استقلال
استقلال – فولاد خوزستان
ذوب‌آهن – استقلال
استقلال – ملوان انزلی
پدیده مشهد – استقلال
استقلال – صبای قم
تراکتورسازی – استقلال
استقلال – پرسپولیس

hesam72

عضو جدید
سیم خاردار لقبی بود که بعد تمدید قرارداد روزنامه استقلال به امیرحسین صادقی داد.
چرا حیف شد نرفت:surprised:

چون بدترین بازیکن فصل قبل استقلال بود...بیشتر گلای خورده استقلال بخاطر سوتیای اونو رحمتی بود!
اواتارت بدجور منشوریه!!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون بدترین بازیکن فصل قبل استقلال بود...بیشتر گلای خورده استقلال بخاطر سوتیای اونو رحمتی بود!
اواتارت بدجور منشوریه!!!

امیرحسین صادقی دفاع خوبیه اینو توی جام جهانی هم نشون داد.
تنها مشکل صادقی کند بودنشه.
بر فرض اینکه صادقی با استقلال تمدید نمیکرد قلعه نویی کی رو میخواست بذاره مدافع میانی؟
با این اواتار خواستم جواب منتقدین رو بدم:D

hesam72

عضو جدید
امیرحسین صادقی دفاع خوبیه اینو توی جام جهانی هم نشون داد.
تنها مشکل صادقی کند بودنشه.
بر فرض اینکه صادقی با استقلال تمدید نمیکرد قلعه نویی کی رو میخواست بذاره مدافع میانی؟
با این اواتار خواستم جواب منتقدین رو بدم:D

تو جام جهانیم بدترین بازیکن ایران بود وفقط چفته مکرد یا هی خودشو میزد زمین..!
قابل قیاس با حنیف نیس...ال نعمه خیلی بهتر از اینه...

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو جام جهانیم بدترین بازیکن ایران بود وفقط چفته مکرد یا هی خودشو میزد زمین..!
قابل قیاس با حنیف نیس...ال نعمه خیلی بهتر از اینه...

حنیف بهترین فصل ورزش اش رو پشت سر گذاشت و حقش حضور توی لیست 23 نفره کیروش بود.
اینقدری هم که تو از صادقی ایراد میگیری رو قبول ندارم.
از نظر آماری که فیفا اعلام کرد همین امیرحسین صادقی که شما قبولش ندارین از سید جلال و پژمان آمارش بهتر بود چه از نظر تعداد تکل های صحیح چه از نظر قدرت بازی سازی از عقب زمین.
از نظر سایت بلیچرز ریپورت امیرحسین صادقی جزدر بین 25 شگفتی جام جهانی قرار گرفت.

آخرین ویرایش:

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
آندرانيک تيموريان با استقلال تمديد کرد

آندرانيک تيموريان با استقلال تمديد کرد

آندرانيک تيموريان هافبک ملي‌پوش استقلال که در اين مدت مشغول مذاکره با تيم هاي قطري بود صبح امروز به باشگاه استقلال رفت و پس از جلسه با افشارزاده و علي نظري جويباري قراردادش را به مدت يک سال ديگر با آبي پوشان تمديد کرد.

به نقل از فارس، وي که طي چند روز گذشته مذاکراتي را با استقلالي‌ها انجام داده بود طبق گفته مسئولان استقلال به اين باشگاه تخفيف داد و در اين تيم ماندني شد.

به اين ترتيب بعد از حيدري‏، بيک‌زاده و صادقي، تيموريان چهارمين ملي پوش استقلال است که فصل آينده در اين تيم توپ خواهد زد.

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تیموریان در خصوص اینکه آیا با سقف قرارداد موافق است یا خیر گفت؛ این سقف را وزارت ورزش گذاشته و خواسته بودجه را کم کند که قرارداد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شفاف شود.بازیکنان در این موضوع دخیل نیستند ولی نمیدانم چرا فقط برای این دو تیم این موضوع رعایت می شود.شما ببینید تیم های دیگر چقدر هزینه کرده اند.
آندرانیک تیموریان بعد از پیوستن به استقلال گفت: خوشحالم که در خدمت استقلال هستم و امیدوارم فصل خوبی داشته باشیم.

وی افزود:امسال تیم خوبی بسته شده و در هر دو جام مدعی هستیم. دوست دارم بهترین بازی ها را برای استقلال انجام دهم درست مثل همه بازی کنان.

وی در مورد مبلغ قرارداد خود گفت: صد در صد سقف را رعایت شده و نظری در جریان این موضوع است. می تواند توضیحات لازم را به شما بدهد.

تیموریان در مورد پیشنهادات سایر تیم ها گفت: من گفته بودم که در ایران باشم فقط در استقلال بازی می کنم. از جوانان این تیم بازی هایم را شروع کردم و حق طبیعی ام است که این تیم را انتخاب کنم.

وی در مورد پیشنهادات مالی که از قطر داشت گفت: پیشنهادات خیلی خوبی داشتم ولی به خاطر شرایط زندگی شخصی خودم و مسابقات جام جهانی که خیلی سنگین بود دوست داشتم در ایران بازی کنم. هذفم امسال حضور در ایران بود که خوشبختانه این اتفاق رخ داد.

تیموریان در خصوص اینکه آیا با سقف قرارداد موافق است یا خیر گفت؛ این سقف را وزارت ورزش گذاشته و خواسته بودجه را کم کند که قرارداد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شفاف شود.بازیکنان در این موضوع دخیل نیستند ولی نمیدانم چرا فقط برای این دو تیم این موضوع رعایت می شود.شما ببینید تیم های دیگر چقدر هزینه کرده اند.

وی در خصوص قرعه کشی لیگ برتر و اینکه گفته می شود دربی تشریفاتی است گفت: اصلا چنین موضوعی نیست. معمولا ایرانی ها به خاطر احساسی بودن از این صحبت ها انجام می‌دهند ولی هیچ بازی تشریفاتی نیست و با توجه به روحیات دو تیم هیچ دیداری تشریفاتی نخواهد بود.

تیموریان افزود: قرعه کشی لیگ که دست من که نیست ولی امیدوارم بازی ها خوب برگزار شود.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://s5.picofile.com/file/8130968...ی_به_لباس_آبی_و_نشان_دادن_4‬_YouTube.mp4.html

http://s5.picofile.com/file/8130970826/Farhad_sepahan_omranss_blogfa_com_.wmv.html

من بازیکنی به محبوبیت این آدم ندیدم که موقع خداحافظیش تو استادیوم گریه میکنن، خودزنی میکنن، و یا حتی یکی از آبیدلا بعد از خداحافظی فرهاد فوت کرد.

افتخار من اون کاپیتانیه که میگه هرچی دارم از استقلال و هواداراش دارم. افتخار من اون کاپیتانیه که میگه یا استقلال یا خداحافظ . افتخار من اون کاپیتانیه که میگه هیچی نمیخوام برای من همین کافیه که عدد ۴ رمزی بین من و هواداران باقی مونده. افتخار من اون کاپیتانیه که وقتی ازش میپرسن تمدید میکنی میگه با تمام وجود در خدمت استقلال هستم. افتخار من اون کاپیتانیه که میگه اگه ۱هوادار از آمدن من خوشحال بشه بدون تردید می آیم. افتخار من اون کاپیتانیه که اسمش فرهادِ فامیلش مجیدی