کلوپ آبیدلان.

عسل کوچولو

عضو جدید
ای بابا!!!!!!!!

چون من اصن فکر نمیکردم که بتونیم فولادو ببریم.. البته وقتی مصاحبه فرکی رو خودنم درباره اینکه گفته بود مساوی برابر استقلال برا ما برده... ی کم امیدوار شدم.. ولی نه اونقد...

بابا یکم امید داشته باشین وقتی 3 بازی رو ببریم می ریم صدر جدول
الان چون 3 بازی کم داریم همه فکر میکنیم امیتاز انچنانی نداریم ولی ببریم با 2 امتیاز صدریم
عشق ست فقط استقلال

Arch_masoud1

عضو جدید

ای بابا!!!!!!!!

چون من اصن فکر نمیکردم که بتونیم فولادو ببریم.. البته وقتی مصاحبه فرکی رو خودنم درباره اینکه گفته بود مساوی برابر استقلال برا ما برده... ی کم امیدوار شدم.. ولی نه اونقد...

من که مطمئن بودم میبریم
نتیجه بازی هم درست پیش بینی کردم

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
الان چون 3 بازی کم داریم همه فکر میکنیم امیتاز انچنانی نداریم ولی ببریم با 2 امتیاز صدریم
عشق ست فقط استقلال

امتیاز منو ناامید نمیکنه...
وضع بازیمونه که منو ناامید میکنه...

Arch_masoud1

عضو جدید
عشق ست فقط استقلال

اینو میگن یه هوادار

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااام
برد ناباورانه امروزو تبریک میگم....
من که بازی رو ندیدم
ولی امیدوارم که خوب بازی کرده باشیم..
سلام مبارکا باشه.........ببینم تو دیگه چرا به من رای دادی؟؟؟؟
خداییش امروز چقد حسرت خوردم شربفات رو دادیم رفت........واقعا مسی ایرانه..........

عسل کوچولو

عضو جدید
امتیاز منو ناامید نمیکنه...
وضع بازیمونه که منو ناامید میکنه...

اینم حرفیه ولی خوب نگاه کنین استقلال همه بازیکناش خسته ان خدایی یا تیم ملی هستن یا مصدومن خوب الان امروز از 11 بازیکن ما 3 تا از بهترینامون نبودن خوب
این خیلی تاثیر می ذاره ولی من دلم می گه خوب می شن بعد از نیم فصل فقط تنها مشکلم رفتن پژمان

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خداییش امروز چقد حسرت خوردم شربفات رو دادیم رفت........واقعا مسی ایرانه..........
چون دوس داشتم:D
دقیقا.... بازیکن جوون و اینده داریه.. حماقت کردن فروختنش.... واقعا عالیه.... همینو چند سال بعد با کلی منت و مبلغ بالا تازه با هزار تا اگرو اما بتونن بخرن!!!
اینم حرفیه ولی خوب نگاه کنین استقلال همه بازیکناش خسته ان خدایی یا تیم ملی هستن یا مصدومن خوب الان امروز از 11 بازیکن ما 3 تا از بهترینامون نبودن خوب
این خیلی تاثیر می ذاره ولی من دلم می گه خوب می شن بعد از نیم فصل فقط تنها مشکلم رفتن پژمان

اینا همه درست.. اما من از استقلال توقعم خیلی بالاس.. باید خیلی بهتر کار کنن ... ما ذخیره هامونم بازیکنای خوبی هستن..

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
اللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللممممممممممممممممممممممممممممممییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا :mad:
خوو چراعصبی میشی دس نمیدم روبوسی میکنیم خوبه؟

عسل کوچولو

عضو جدید
چون دوس داشتم:D
دقیقا.... بازیکن جوون و اینده داریه.. حماقت کردن فروختنش.... واقعا عالیه.... همینو چند سال بعد با کلی منت و مبلغ بالا تازه با هزار تا اگرو اما بتونن بخرن!!!

اینا همه درست.. اما من از استقلال توقعم خیلی بالاس.. باید خیلی بهتر کار کنن ... ما ذخیره هامونم بازیکنای خوبی هستن..

حرفتو قبول دارم شادی امروز من از تعویضا اعصابم خورد شد خدایی ارش رو خیلی زود تر می تونست بیاره تو بازی یا خود جمشیدیان رو

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام جلبک...ب بقیه هم سلام
سه ساعت ی پشت داشتم ریاضی میخوندم.اومدم ی استراحتی بکنم...ریاصی رو چی کردی؟ میخونی؟

Arch_masoud1

عضو جدید
سه ساعت ی پشت داشتم ریاضی میخوندم.اومدم ی استراحتی بکنم...ریاصی رو چی کردی؟ میخونی؟

بههههههههههه
سلااااااااااااااااااااام سعید جووووووووووووووون
کی از تو غار در اومدی داداش
:D

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حرفتو قبول دارم شادی امروز من از تعویضا اعصابم خورد شد خدایی ارش رو خیلی زود تر می تونست بیاره تو بازی یا خود جمشیدیان رو

حقیقتش من نیمه دومو به صورت صوتی گوش دادم.. ینی داشتم پای تی وی سالاد درس میکردم..سرم پایین بود... از گزارش بازی منم همین حسو داشتم.. وقتی ما رفتم تو دفاع و اونا دارن حمله میکنن.... ی بازکین مهاجم سرعتی که بتونه تو ضد حمله کمک کنه لازمه... منم میگم باید برهانی رو زودتر میاورد...
این لاوره هم که بازیکن بشو نیس برا ما!
اول فصل که پول نگرفته بود...بازی نمیکرد.. الان که پول گرفته.. پیرهنشو میزنه زمین که نیمکت نشین شه.... اصن نفهمیدیم چی خریدن..

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون دوس دادقیقا.... بازیکن جوون و اینده داریه.. حماقت کردن فروختنش.... واقعا عالیه.... همینو چند سال بعد با کلی منت و مبلغ بالا تازه با هزار تا اگرو اما بتونن بخرن!!!

ععععععه پس آق نادر بریم؟؟؟؟خخخخخخخخ حالا بزار بهت میگم دنیا دست کیه.........
آره عموی من از اون فوتبالیست های قدیمیه لنگی بود ولی انقد خوب بود که ناصر خانم ازش تعریف کرده یه سوپر گلم به ناصر خان زده بوده عموم میگفت این شریفات فوق العادست تو تیم جام جهانی بازی کنه رو هوا میره ایتالیا یا اسپانیا همون موقع که اومد استقلال گفت این یه چیزی میشه...........این شریفات از این آبیدل غیرتی هاستاااااا.......

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااوووووووف ببین کی اینجاست سلام چطوری پسر؟؟؟؟؟؟؟
آفرین خدا پشت و جلوت رو نگهداره ایول بخون ببینم چه میکنیاااااا..............
ریاضی نه من فعلا جو سیالات گرفته فقط دارم سیالات می خونم............ولی با یکی دو تا از این دانشجوهای ارشد زر زدم فهمیدم زبان رو نزنم اتفاقی نمیافته آخه زبان سانسکیریت رو من بهتر از انگلیش حالیم میشه........خخخخخخخخخخ
تو چه میکنی؟؟؟؟؟چند ساعت می خونی؟؟؟؟؟؟

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ععععععه پس آق نادر بریم؟؟؟؟خخخخخخخخ حالا بزار بهت میگم دنیا دست کیه.........
آره عموی من از اون فوتبالیست های قدیمیه لنگی بود ولی انقد خوب بود که ناصر خانم ازش تعریف کرده یه سوپر گلم به ناصر خان زده بوده عموم میگفت این شریفات فوق العادست تو تیم جام جهانی بازی کنه رو هوا میره ایتالیا یا اسپانیا همون موقع که اومد استقلال گفت این یه چیزی میشه...........این شریفات از این آبیدل غیرتی هاستاااااا.......
دست کیه مگه؟؟!!!!!:D
بله دوستان مدیر و مربی متخصص اینن که کساییو که واقعا غیرت دارن به تیم ، فراری بدن..