گل کاشت امروز اندو با شوتی که زد دلمون خنک شد یکم
با اینکه من خودم تو تاپیک نتایح استقلال زده بودم 1- 1 می شه ولی الان خیلی خوشحالم که استقلال برده
به امید پیروزی تو 3 بازی عقب افتاده و رسیدن به جایگاه همیشگی یعنی رتبه اول
پرسپولیسیا از الان دارن ترس رو حس می کنن
گل کاشت امروز اندو با شوتی که زد دلمون خنک شد یکم
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته........تبریک میگم برد اروپاییمون رو.......خیلی ریلکس و بی زحمت بردیم البته من فقط نیمه اول رو دیدم..........خخخخخخ
سلام ب شما و همه ی آبیدلا منم تبریک میگم ایشالا مبارکمون باشه،ایشالا بردای بعدی و بعدی!
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته........تبریک میگم برد اروپاییمون رو.......خیلی ریلکس و بی زحمت بردیم البته من فقط نیمه اول رو دیدم..........خخخخخخ
سلام ب شما و همه ی آبیدلا منم تبریک میگم ایشالا مبارکمون باشه،ایشالا بردای بعدی و بعدی!
دوستان واقع بین باشید امسال نمی زارن استقلال قهرملن بشه..........از سیاست فدراسیون این جوری برمیاد که تو سال جام جهانی تیم تهرانی قرمان نشه.........آخر فصلم یه تیمی قهرمان میشه که هیچ کس باورش نشه........من حس میکنم استقلال حذفی رو میبره لنگیا دوم لیگ میشن فولاد قهرمان میشه.........
خدا کنه ما قهرمان هر دو جام بشیم ولی من لیگ رو بعید می دونم..........
سلاااااااااام
یه بعدی کم گفتی
سه تا بازی عقب افتاده داریم![]()
دوستان واقع بین باشید امسال نمی زارن استقلال قهرملن بشه..........از سیاست فدراسیون این جوری برمیاد که تو سال جام جهانی تیم تهرانی قرمان نشه.........آخر فصلم یه تیمی قهرمان میشه که هیچ کس باورش نشه........من حس میکنم استقلال حذفی رو میبره لنگیا دوم لیگ میشن فولاد قهرمان میشه.........
اون که صد البته........مثل بازی دومشون جلو کره بازی کنن همه بازیارو هم ببازن فدای سرشون.........بقل خودت با غیرت که بازی کنن عمرا تیمی حریفمون بشه..........پهلوون موافقم
ولی اس اس باید یجوری بازی کنه که نتونن حق خوری کنن
باغیرت
قلعه نویی اینو گفته که مسئولیت رو از سرخودش وا کنه.........پتانسیلش رو داریم اگه انقد هی مسدوم ندیم.........بازم سلام مسعود خان!
و بعدی
قلعه نوعیم خودش گفته نمیذارن امسال قهرمان بشیم!![]()
قلعه نویی اینو گفته که مسئولیت رو از سرخودش وا کنه.........پتانسیلش رو داریم اگه انقد هی مسدوم ندیم.........
اون ستوده خپل اگه بجای شیکم گنده کردن بچه ها رو درمان کنه حتما قدمای محکمی واسه قهرمانی برمیداریم...........
سلاااااااااااااااااااااااام
برد ناباورانه امروزو تبریک میگم....
من که بازی رو ندیدم
ولی امیدوارم که خوب بازی کرده باشیم..
زنده باد ..ابی دلان![]()
سلام برآبیدلان![]()
اون که صد البته........مثل بازی دومشون جلو کره بازی کنن همه بازیارو هم ببازن فدای سرشون.........بقل خودت با غیرت که بازی کنن عمرا تیمی حریفمون بشه..........
سلاااااااااااااااااااااااام
برد ناباورانه امروزو تبریک میگم....
من که بازی رو ندیدم
ولی امیدوارم که خوب بازی کرده باشیم..
زنده باد ..ابی دلان![]()
بازم سلام شادی!
هی خیلی جالب نبود ک موقعیت اونطوریم نداشتن دوتا موقعیت بود ک جفتش گل شد!![]()
سلام برآبیدلان![]()
سلام به شیطون من خوبی؟ تبریک می گم
ای بابا!!!!!!!!
بازم سلام شادی!
هی خیلی جالب نبود ک موقعیت اونطوریم نداشتن دوتا موقعیت بود ک جفتش گل شد!![]()
سلام
چرا ناباورانه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |